HNK Hajduk Split izdvojena tema

poruka: 2.533
|
čitano: 746.330
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
HNK Hajduk Split

Danas je cijela ekipa bila baš loša. Ne znam zašto je Livaja igrao, lik nije ni bio na utakmici. Ovaj trener kao da nije onaj od prošle sezone iz Istre. Igra Hajduka na trenutke izgleda kao da su se amateri sastali na terminu.

12 godina
HNK Hajduk Split

Na početku su bili loši, kasnije su naglo pali...

8 mjeseci
HNK Hajduk Split

0/14 titula, 0/15 izlaza u Europu u eri Zadruge. Sve se mijenja, sve se dovodi u pitanje, samo Zadruga ne. DEBAKL

16 godina
HNK Hajduk Split

ovaj klub je sprdnja

...potpis nije potreban...
15 godina
Re: HNK Hajduk Split
Naglas sam izgovorio imena klubova od kojih smo ispadali u Europi u zadnjih 10 godina i počeo mi se namještaj pomicati u dnevnom. Pari ko čarolije iz Harry Pottera.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 mjeseci
HNK Hajduk Split

Nikada nitko nije 15 puta za redom sudjelovao u kvalifikacijama za Europu i svih 15 puta ispao odnosno nije nijednom ušao u grupe . Hajduk je u top 10 budžeta od 32 ili 36 ekipa, top10 budžeta konferencijske lige ej, a ne možemo ući u nju. I još traže od države i poreznih obveznika da im financiraju i izgrade stadion . Tuzno i zalosno 

15 godina
Kokodix kaže...

I još traže od države i poreznih obveznika da im financiraju i izgrade stadion . Tuzno i zalosno 

Naravno da je to debilno ali isto tako država niti jednom drugom klubu nebi trebala financirati stadion, a svi znamo da hoće jednom klubu. Apsolutno je u toj priči nebitno koliko je taj klub uspješan ili neuspješan.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 mjeseci
HNK Hajduk Split

Slažem se , može grad malo pomoći a ostalo neka klub dignu krediti pa neka se gradi kao u svim normalnim državama. Samo kod nas postoje klubovi i stadioni od nacionalnog interesa . 

7 godina
kule kaže...

Neka me netko sutra podsjeti da otkažem pretplatu na HDTV!

Otkazi pretplatu. Pocni pljuvat po udruzi. Ovdje se odmah trener spominje. Ovaj trener nije nista kriv. Dambra nije bio nista kriv. Mentalitet igraca je problem, zajedno sa udrugom. Igrac Hajduka je tipican primjer onoga sto mi zovemo hrvatskim uhljebom. Ima mozda jedan il dva koji vuku dok im ne dopizdi, ostali lagana fjakica, ogromna placa ide, boli nas PP. Kasnije cemo malo u birtiju, popit koju pivicu, skampici na buzaru za veceru, jedno dobro vino, sutra trening lagano pa cemo brodom do Lastova... Ma fuj!!!! Sada ce doc "kompa" pa napisat nemojte decki, njima treba podrska, nije smak svijeta. Kako ce igrat kad ih stalno pljujete? Eeeej!!! Normalan covjek u privatnom sektoru dobije pedalu odmah cim pocne izmisljat. Steta ugovora o placi, treba im svima spustit, i Livaji, na 2000 eura mjesecno neto, sto je iznad prosjeka, neka vide gamad. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.8.2025 12:32 (cvaja997).
8 godina
Samo da se zahvalim MaxTv-u i HDTV na kokošarenju za 2 €, što su mi omogućili da ne gledam ovu sramotu...neka i sve buduće utakmice Hajduka budu na istom programu! 🤑
15 godina
HNK Hajduk Split

Mentalitet gubitnika, iz godine u godinu. Hajduk više nije veliki klub, mali klub sa malim ambicijama. Preživjeti Europu do Gospe. 

Na stranu veliki odaziv navijača svaku domaću i gostujuću utakmicu, rezultati čine klub velikim. Sada će se naći neki domaći navijač iz Splita i počet govoriti kako se navija za Hajduk kada gubi i kada mu ne ide, ali dokle više?! Svake godine isto.

15 godina
HNK Hajduk Split

Pobjeda Hajduka i to zaslužena. Sramota Torcide, nadam se da će se naći krivci i kazniti žestoko.

15 godina
Torcida je postala sama sebi svrha. Gomila klošara.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice