U čem je problem? Navijači Hajduka, ujedno i glasači HDZa jer je ta županija 34 godina njihova utvrda, su zadovoljni HNSom, koji vodi HDZ.
Niki problema reklo bi se
U čem je problem? Navijači Hajduka, ujedno i glasači HDZa jer je ta županija 34 godina njihova utvrda, su zadovoljni HNSom, koji vodi HDZ.
https://www.index.hr/sport/clanak/hajduk-nije-protiv-stranih-sudaca-ali-ne-zeli-ih-na-derbijima/2615060.aspx
Imaš li ti svoju temu nego tu provociraš klaune? Aha zaboravio zam da bi u toj temi pričao sa zidom jer imate ukupno 12 navijača zajedno sa čistačicama u klubu. Uvijek će Rijeka biti maleni klubić na Jadranu.
U 3 utakmice protiv Lokomotive, Varaždina i Istre ti uzmeš 2 boda kad se lomi prvenstvo. Od toga 2 utakmice kod kuće. Jedan gol iz igre. Pa ubijte se kolektivno.
Slogan za nogometno 2025. prvenstvo u kojem Hajduk nije bio prvak:
"Da Perišić nije morao kupovati stan Lidiji Bačić, Hajduk bi bio prvak – ovako smo napokon dočekali treće mjesto!"
Sva velika imena u hajduku postanu mala, to se vidi sa svim pojacanjima osim Livaje, a ovo nije vidilo trenera. Zadnjih 5 utakmica iste formacije, taktike, zamjene.... Postalo je predosadno gledat Rakitica na svaki korner kako nabacuje i protivnički igrač izbacuje iz njihovog boxa. Dno dna, ne zaslužuju bit ni u utrci za naslov.
Što je Rakitiću ovo trebalo u suton karijere...
Sreća pa nam je golman bio super. :p
Ivane !
Vrime je !!!
Rebiću !
Vrime je
Znači, doli u mojoj djedovini ga ne žele ?
Strašno, baš je bia dobar.
Znači, doli u mojoj djedovini ga ne žele ?
Strašno, baš je bia dobar.
istina bia je, al pitanje je kakav je sad
ruku na srce prosle godine je odigrao 28 utakmica u italiji i sigurno da je kvalitetan.
Al on u zadnje dvije sezone ima postignuta 2 gola (jedan po sezoni).
Uz sve to ima povijest problematicnog ponasanja i upitne radne etike, po meni nam takvi ne tribaju.
Ali ipak, ukoliko bude imao volje i discipline bit ce najbolji igrac hnl-a
Kao pratitelj nogometa mogu samo reći da Hajduku Rebić nije potreban.
Najpametnije bi im bilo da kao back up opciju uzmu jeftinog Santinija iz Šibenika jer Trajkovski je kvaliteta za Goricu.
A plaću koju bi dali Rebiću , komotno mogu preusmjeriti na recimo Rozića da pokrije lijevo krilo. Dost dobar igrač u trkačkom smislu, pod Garciom igrao odlično.
Da, imao je problema s disciplinom, no kod Nike Kovača se razigrao, ovaj ga je stega, ne znam kako.
Zbog toga je i uletio u HR repku.
Rebić će samo biti uteg za budžet ako dođe nikako prevaga ne terenu.
On je u konstantnom padu još od one dobre sezone u Milanu.
Bolje forsirat nekog mladog igrača na kojem možeš zaraditi ili se okrenuti ponovnom pokušaju dovođenja Brekala ako kod nejga ima ikakve želje za time nego ulagat tu lovu u Rebića, sumnjam da bi on baš igrao za siću a njegov prime je odavno prošao.