HNK Hajduk Split izdvojena tema

poruka: 2.555
|
čitano: 764.306
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: HNK Hajduk Split
Pa napisao je Fabrizio Romano da je gotovo, a ne neki bezvezni novinari. Kad on napiše da je riješeno, onda je to to.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
HNK Hajduk Split

I on dosta toga nabada. Kada Hajduk bude napisao na zvaničnim stranicama onda je to to. 

9 godina
antimadridista kaže...
Pa napisao je Fabrizio Romano da je gotovo, a ne neki bezvezni novinari. Kad on napiše da je riješeno, onda je to to.

kad si iz splita ne triba ti Romano 

18 mjeseci
neaktivan
antimadridista kaže...
Kakvi spinovi u medijima, Hajduk dovodi stare igrače, svi za penziju bla bla. A isti ti mediji svršavali kad su dinamovci platili reklamu u Marci da se Modrić vrati u Dinamo. Lik 3 godine stariji od Rakitića.

Malo je licemjerno da ali po spremi je Rakitić 3 godine stariji od 39-godišnjeg Modrića...

Akagi, Kaga, Sōryū, Hiryū, Shōkaku, Zuikaku
15 godina
Kido Butai kaže...
antimadridista kaže...
Kakvi spinovi u medijima, Hajduk dovodi stare igrače, svi za penziju bla bla. A isti ti mediji svršavali kad su dinamovci platili reklamu u Marci da se Modrić vrati u Dinamo. Lik 3 godine stariji od Rakitića.

Malo je licemjerno da ali po spremi je Rakitić 3 godine stariji od 39-godišnjeg Modrića...

Da je to tako igrao bi Modrić u Realu po 90 minuta svako malo, jer kvalitetu ima još uvijek. Ali igra većinom po pola sata, s razlogom.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
18 mjeseci
neaktivan
antimadridista kaže...
Kido Butai kaže...
antimadridista kaže...

Da je to tako igrao bi Modrić u Realu po 90 minuta svako malo, jer kvalitetu ima još uvijek. Ali igra većinom po pola sata, s razlogom.

30 minuta u Primeri je kao 100 minuta u HNLu.

Akagi, Kaga, Sōryū, Hiryū, Shōkaku, Zuikaku
15 godina
Pa onda se opet vraćamo na početak. I Rakitić je igrao u Primeri prošle godine. Ako je mogao igrati u Sevilli LP i Primeru, zašto bi bio u lošoj spremi za HNL samo godinu nakon toga?
Poruka je uređivana zadnji put pet 19.7.2024 10:30 (antimadridista).
9 godina
Kido Butai kaže...
antimadridista kaže...
Kido Butai kaže...
antimadridista kaže...

30 minuta u Primeri je kao 100 minuta u HNLu.

#imalobismisla 

antimadridista kaže...
Pa onda se opet vraćamo na početak. I Rakitić je igrao u Primeri prošle godine. Ako je mogao igrati u Sevilli LP i Primeru, zašto bi bio u lošoj spremi za HNL samo godinu nakon toga?

rakitic,dzeko perisic su slomljene noge 2 klase iznad cile lige 

15 godina
Službeno: Ivan Rakitić je novi igrač Hajduka

Možda i najveći ulazni transfer u povijesti HNL-a
7 godina
HNK Hajduk Split

Najveći transfer u HNLu. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
12 godina
protjeran
cvaja997 kaže...

Najveći transfer u HNLu. 

hahaha

Poznajem mu obitelj, familiju, istina je, svi su Dinamovci i nema mi logike da on nije isto bio Dinamovac kad je bio klinac.

Poruka je uređivana zadnji put ned 21.7.2024 10:07 (Silent horror1992).
9 godina
Al je u meduvremenu pocea razmisljat svojom glavom, vidija nacin rada mordora i upozna hajduk
12 godina
protjeran
sporttest kaže...
Al je u meduvremenu pocea razmisljat svojom glavom, vidija nacin rada mordora i upozna hajduk

haha

Koliko ste samo smijepni kad bi  znali.

Ruganje na maks.

15 godina
I koga boli k*rac? I Luka Modrić je kao dijete bio teški hajdukovac pa šta? Livaković itd. da ne nabrajam dalje. Malo vas pecka što je Raketa potpisao za Hajduk.
12 godina
protjeran
antimadridista kaže...
I koga boli k*rac? I Luka Modrić je kao dijete bio teški hajdukovac pa šta? Livaković itd. da ne nabrajam dalje. Malo vas pecka što je Raketa potpisao za Hajduk.

Da

Ne možemo spavat, još više nas peče što hajduk nije 20 godina prvi u HNL.

Svake godine isto, a ove će bit posebno slatko uzet HNL, Dinamo igrački nikad jači, a hajduk nikad u većoj euforiji.

Pitanje samom sebi random hajdukovog navijača će bit.

Što sad? Ni sa Perišićem, Rakitićem, Livajom nismo uspjeli, ako to nije dovoljno... 😂

Btw

Za promociju naše lige super stvar što su tu Perišić i Rakitić, sa natjecateljske strane, teški promašaj, što se Hajduka tiče.

To će se vidjet u malim utakmicama gdje će mladi igrači manjih klubova grist i igrat iznad svojih mogućnosti, a npr. Rakitić kad bude morao igrat u Koprivnici po oranici će de pitat koji mi kurac ovo treba.

15 godina
Ovo što baljezgaš bi možda i imalo smisla da tvoj klub nije platilo 50k eura za reklamu u španjolskim novinama da vam se vrati igrač od 39 godina. Mi toliko nisko nismo morali pasti da potpišemo legendarnog igrača koji je usput (po tebi) dinamovac. Sam je prihvatio bez da smo morali na koljena i plaćati reklame.

#imalobismisla
15 godina
Otvaranje sezone večeras pred ispunjenim Poljudom. Sve dostupne ulaznice su prodane.

Valja napomenuti ukoliko Hajduk prođe protiv HB-a, u sljedećoj rundi igra protiv poraženog iz susreta Trabzonspor - Ružomberok.
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2024 12:44 (antimadridista).
15 godina
HNK Hajduk Split

Ja sam baš razočaran sa navijačima Hajduka. Torcida je postala priča za sebe, čim se počne gubiti od nekog tih 30k navijača se pretvori u gledatelje, što nikako ne pomaže Hajduku. Nadam se da večeras bude drugačije. 

9 godina
x18x05x kaže...

Ja sam baš razočaran sa navijačima Hajduka. Torcida je postala priča za sebe, čim se počne gubiti od nekog tih 30k navijača se pretvori u gledatelje, što nikako ne pomaže Hajduku. Nadam se da večeras bude drugačije. 

sta pricas ti?

15 godina
sporttest kaže...
x18x05x kaže...

sta pricas ti?

Pogledaj reprize nekih veći utakmica tj gdje je bilo puno navijača. Čim Hajduk gubi odmah se sve ugasi. 

15 godina
x18x05x kaže...
sporttest kaže...
x18x05x kaže...

sta pricas ti?

Pogledaj reprize nekih veći utakmica tj gdje je bilo puno navijača. Čim Hajduk gubi odmah se sve ugasi. 

Ili se ekipa usere čim treba igrati pred punim stadionom. Bio sam na dvije veće utakmice prošle sezone, u obe pun stadion i top navijanje od prve do zadnje minute, bez obzira što Hajduk nije pobijedio u niti jednoj od tih utakmica. Ne samo da nisu pobijedili nego se praktički nisu ni pojavili na terenu. Dok je navijanje bilo top od početka do kraja, bez obzira što ekipa nije ni zaslužila takvu podršku sa manjkom zalaganja koje su pokazali u drugom dijelu sezone.

Previše čitate medije koji spinaju sve, krive navijače, krive model upravljanja i što sve ne za nikakve predstave ekipe.

9 godina
Ne tribaju mi reprize, na svakoj utakmici (na dvije ne) sam bia.

Mediji truju i botovi u komentarima.

A ti preko tv-a sigurno ne mozes znati kakva je atmosfera
Poruka je uređivana zadnji put čet 25.7.2024 17:43 (sporttest).
15 godina
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...
sporttest kaže...
x18x05x kaže...

sta pricas ti?

Ili se ekipa usere čim treba igrati pred punim stadionom. Bio sam na dvije veće utakmice prošle sezone, u obe pun stadion i top navijanje od prve do zadnje minute, bez obzira što Hajduk nije pobijedio u niti jednoj od tih utakmica. Ne samo da nisu pobijedili nego se praktički nisu ni pojavili na terenu. Dok je navijanje bilo top od početka do kraja, bez obzira što ekipa nije ni zaslužila takvu podršku sa manjkom zalaganja koje su pokazali u drugom dijelu sezone.

Previše čitate medije koji spinaju sve, krive navijače, krive model upravljanja i što sve ne za nikakve predstave ekipe.

Ne čitam ništa nego sam gledao te utakmice preko tv-a. Sve se dobro vidi. 

9 godina
Sad sam pogleda prethodne dvi stranice i sitia sam se tko si ti

Nema smisla pricat sa tobom
Pozz
15 godina
sporttest kaže...
Sad sam pogleda prethodne dvi stranice i sitia sam se tko si ti

Nema smisla pricat sa tobom
Pozz

Kao da si bitan pa mi teško pada što ti nećeš pričati sa mnom?! Wtf bro?! 

15 godina
HNK Hajduk Split

Ovo mora puno bolje. Nikad lošija ekipa nije gostovala na Poljudu. Ovakav Livaja nam treba stalno. 

9 godina
neaktivan
HNK Hajduk Split

Opet isto, do gospe već propala sezona.

Gattuso bivši za tjedan dana - nakon ispadanja na Farskim otocima...

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
15 godina
HNK Hajduk Split

Bojim se da ovo neće biti dovoljno, jako loše drugo poluvrijeme, čak amaterski odigrano. Kod mene nema one euforije kao prije, jer ekipa je baš loša. Ovi sa Farsi ostrva su sretni sa rezultatom. 

15 godina
Piše se 2-0 ali teški smor od utakmice. Prva je utakmica sezone, noge su očekivano teške nakon priprema. To se točno vidi po ulazu u utakmicu gdje se Hajduk poigravao s njima i kad se vidjelo kolika je razlika u kvaliteti. A onda u 2. poluvremenu svi u grčevima i jedva dišu. Nema tu ništa čudno.
9 godina
HNK Hajduk Split

sve ocekivano, prva natjecateljska utakmica, los nogomet i tragovi neke taktike

sudit ce se iza 5. kola

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice