Evo ti svježi primjer :
I još par odluka (npr. trebao je biti i penal i karton za šarliju kad je držao obregona), itd.
I poništeni gol osijeka, nakon pola sata od kaj je ovome štrajfala ruku, akcija puštena, igralo se valjda minutu, osijek zabije, i onda ovi premotavaju do početka ugakmice da vide kaj bi mogli sudit (premda je kontakta jedva bilo) a krovinović lijepo štopa i doda si u for rukom a ovi ništa, premda bi po pravilima morali gledat var kad je gol.
taj link ti trazi log in
kakav penal i karton, koliko si ti utakmica u zivotu pogledao?
"I poništeni gol osijeka, nakon pola sata od kaj je ovome štrajfala ruku, akcija puštena, igralo se valjda minutu, osijek zabije, i onda ovi premotavaju do početka ugakmice da vide kaj bi mogli sudit (premda je kontakta jedva bilo) a krovinović lijepo štopa i doda si u for rukom a ovi ništa, premda bi po pravilima morali gledat var kad je gol."
Sad mi je jasno da u zivotu nisi pogledao PNI, prilikom gola, pregledava se puna akcija, od-do, nije to nikakva iznimka, doslovno se događa u cijelom nog. svijetu i uvijek, prilikom svake provjere. Krovinovicev gol je takoder bila tkz. "tiha" provjera vara, i jasno je vidljivo da nema igre rukom, tada se sudca niti ne poziva da gleda sam....smisni ste vise, mitomani obicni, pa dajte gledajte malo cinjenice...sudenje je bilo lose, al nije na niciju stranu.
ne znam cemu vam to kmecanje, zeli se spinat kao da se vara za hajduk, da se sve one godine kriminala i kriminalnog sudenja za jedan klub zaborave.