HNK Hajduk Split izdvojena tema

poruka: 2.474
|
čitano: 698.053
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
3 godine
HNK Hajduk Split

Postoje nekakvi razgovori s još jednim Ukrajincem koji je igrao za ukrajinsku repku. Pisalo je u Jutarnjem prije dva dana.

Ne znam kako mu je ime i prezime.

合氣道 A, ko ove sezone osvaja, Evro-ligu? Pa, odgovor je opet vrlo jednostavan.Pa, Dinamo. @PzKpfw
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2023 6:08 (Zaporožac).
13 godina
Re: HNK Hajduk Split
Tvpronlem kaže...

navodno dolazi uremovic

odlican potez 

Gledao sam lani Uremovića uživo protiv RB Leipziga i nije me baš oduševio. Na kraju su izgubili 0:1 iz ničega. Ne mogu reći da je bio loš ali ničim nije iskakao iz sivila momčadi koja je ispala iz 1. Bundeslige i sad je na začelju 2. Bundeslige. Istina da je 2. Bundesliga jače natjecanje od 1. HNL.

8 godina
protjeran
BlueMax kaže...
Tvpronlem kaže...

navodno dolazi uremovic

odlican potez 

Gledao sam lani Uremovića uživo protiv RB Leipziga i nije me baš oduševio. Na kraju su izgubili 0:1 iz ničega. Ne mogu reći da je bio loš ali ničim nije iskakao iz sivila momčadi koja je ispala iz 1. Bundeslige i sad je na začelju 2. Bundeslige. Istina da je 2. Bundesliga jače natjecanje od 1. HNL.

ipak dovoljno je samo iskustvo da bude avion za hnl....medutim stoperima ako igraju u losem stoperskom paru, tj ako mu je kolega loš ili se ne razume (sto tamo mozda je a mozda i nije bia slucaj) nema pomoci, ma koliko on dobar bia

13 godina
HNK Hajduk Split

Istina, a i ja nisam neko mjerilo. Upravo obrnuto.  Kad se počelo šuškat o dovođenju Livaje ja sam bio protiv :)

15 godina
Treba nam samo još jedno pravo krilo i onda ću biti uvjeren da smo spremni za titulu
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
8 godina
protjeran
antimadridista kaže...
Treba nam samo još jedno pravo krilo i onda ću biti uvjeren da smo spremni za titulu

po meni fali i napadac
nemos sa cuicem kao drugim po titulu, stim ne mislim da je on los, samo mislim da mu fale dvi dobre sezone da se razvije 

13 godina

Pa nisu u Osijeku baš toliki idioti. Dečko je ušao u zadnju godinu ugovora i svakim danom moguća odšteta bi bila manja a imali bi nezadovoljnog igrača koji čeka da prođe 5 mjeseci kako bi mogao pregovarati s drugim klubovima.

Izbaciti ga iz momčadi bi bilo gore za Osijek nego za Žapera. U Tursku ne želi i ovo je logičan razvoj događaja. Samo će Hajduk morati ponuditi dobru plaću ako žele potpis.

8 godina
protjeran
BlueMax kaže...

Pa nisu u Osijeku baš toliki idioti. Dečko je ušao u zadnju godinu ugovora i svakim danom moguća odšteta bi bila manja a imali bi nezadovoljnog igrača koji čeka da prođe 5 mjeseci kako bi mogao pregovarati s drugim klubovima.

Izbaciti ga iz momčadi bi bilo gore za Osijek nego za Žapera. U Tursku ne želi i ovo je logičan razvoj događaja. Samo će Hajduk morati ponuditi dobru plaću ako žele potpis.

ne nuzno, ako mu je stvarno tolika zelja hajduk

al odlican potez, jos nam navodno dolazi neki francuz Mounira Chouiara (prema indexu)

3 godine
HNK Hajduk Split
合氣道 Još dok je tu bio Ademi i Orša, protivnicima se stezala knedla u grlu, a koljena klecala kao da plešu brejk dens...@PzKpfw
8 godina
protjeran
14 godina

Ne kiksavat na ove ''male'' utakmice i nema straha, krenili smo odlicno, jos da Perisic dode iza nove godine i eto nam pravog krila 

3 godine
HNK Hajduk Split

Uuužasna igra 0:1-

Istra te pobijedi, nema šansi na utakmici a htjeli bi biti prvaci 

合氣道 Još dok je tu bio Ademi i Orša, protivnicima se stezala knedla u grlu, a koljena klecala kao da plešu brejk dens...@PzKpfw
13 godina
Nema šansi? Ono što su Krovinović i Melnjak promašili u prvih 5 minuta ni ja ne bi promašio. Livaja je dva puta promašio ono što inače zabija.
Istra je odigrala kompaktan bunker a Leko očito nema plan kako igrati protiv takvih. Bit će još ovakvih utakmica. Glupo je reći da je Istra zaslužila pobjedu ali po meni više nego Hajduk.
Meni je svakako draži scenarij kad lovimo titulu od onog da smo cilo vrime prvi a drugi love nas 😁
12 godina
Uza sav Istrin jučerašnji antinigomet, i parkiran dupli bunker, uspili su zabiti 2 gola, iz min zaleđa. Dakle igra ni ne može biti ništa drugo doli negledljiva pored
takvog bunkera. Prvo poluvrijeme Hajduka puno bolje, drugo su ipak pali...vidilo se koji igrači su za klupu. Na duže vrime.

15 godina
Netko sa zapadne tribine je pogodio igrača Istre na klupi s nekim predmetom i morali su ga šivati na klupi. Što znači da sljedeću utakmicu vjerojatno igramo pred praznim tribinama. Krasno...
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
I bunker je nogomet. Istra je uspješno odigrala ono što recimo Rijeka protiv Dinama ili protiv Hajduka nije. Disciplinirani, kompaktni i odlučni, s napadačem koji je debelo podcijenjen a jedan je od rijetkih u HNL-u koji može biti opasan u onakvom sustavu igre.
Nisi valjda očekivao da će se Istra doći nadmetati u Split. Došli su s planom i ciljem i to su ostvarili.
Hajduk mora biti efikasniji. Protiv ovakve ekipe trebaju krila bolja od Dolčeka i Sahitija kako sad igra. Dolčeka, preko kojeg je većina toga išla, niti je jak u duelu niti zna nabaciti. On je kvalitetom odskakao u Šibeniku, zato su i ispali iz lige.
7 godina
Šibenik je ispao iz lige namjerno, zbog poznatih razloga (Šošo) a Hajduk jednostavno nema igrača koji mogu donijeti titulu!
13 godina
Ja sam uvijek govorio da je zapadna tribina problem 😂
13 godina
Hajduk ima najbolje igrače ali namjerno ne osvaja prvenstva🤣🤣
Šibenik je ispao jer su najgora ekipa HNL-a a ne zbog Šoše. Istina da se takvom smradu ne smi dozvolit blizu klubu ali njega optuživat za rezultate je neozbiljno. Imate nove vlasnike pa se obratite njima. Tu leži jedan problem, jer riječ "vlasnik" znači da ste totalno nebitni a i ako vlasnik stavi Šošu za trenera na vama je da lajete s tribine dok vas i od tamo ne potiraju.
Ali nema veze, uvik u gradu možete naći nekog starca s Mišinom majicom, koji ni ne zna šta nosi, pa ga pribit.
Ja Torcidi puno toga zamiram ali činjenica je da su oni razlog zašto Hajduk danas nema nekog svog Jurića ili Karajicu. Ili Miškovića.
Problem s Karajicom je što ga boli qrac za Šibenik. To u biti nije ni loše (od Jurića ništa ni ne može bit gore) jer sigurno bar za sad ne gleda na klub ko na kravu muzaru. A i doveja vam je dobrog trenera, gazi sve redom. Jedina mu je mana što je teški Hajdukovac 😉
14 godina
Nemoj mi po Šibeniku il će bit belaja...
14 godina
BlueMax kaže...
I bunker je nogomet. Istra je uspješno odigrala ono što recimo Rijeka protiv Dinama ili protiv Hajduka nije. Disciplinirani, kompaktni i odlučni, s napadačem koji je debelo podcijenjen a jedan je od rijetkih u HNL-u koji može biti opasan u onakvom sustavu igre.
Nisi valjda očekivao da će se Istra doći nadmetati u Split. Došli su s planom i ciljem i to su ostvarili.
Hajduk mora biti efikasniji. Protiv ovakve ekipe trebaju krila bolja od Dolčeka i Sahitija kako sad igra. Dolčeka, preko kojeg je većina toga išla, niti je jak u duelu niti zna nabaciti. On je kvalitetom odskakao u Šibeniku, zato su i ispali iz lige.

Dolcek je televizija u boji za Sahitija, al u globalu oba su ocajna. Dolcek je cak i prvih par kola igra dobro, al ovaj Sahiti, ne mogu ga gledat na oci, skrt, bez ikakve ideje, jedan te isti dribling i svak ga procita ko knjigu. Krila su najveci problem. Steta da isprid 30.000 ljudi izgubis od momcadi koja je upisala tek prvu pobjedu. Nema veze, kao sto rekoh par postova gore, bit ce jos ovakvih ''malih'' utakmica koje se ne smiju kiksat jer se na njima osvaja prvenstvo.  HZV!!

15 godina
Mali322 kaže...
Lijepo od tebe, šibenski navijači laju...
Dobro,očito da splitski revu i to loše revu već 18 godina jer kusaju samo fritule i nastaviti će...

Aj tamo na Dinamovu temu kad već nemaš šibenske. Ionako ste više na njihovoj tribini nego na svojoj.

3 godine
Volume kaže...
Nemoj mi po Šibeniku il će bit belaja...

Je li to nekakav klub "izbosne" ? 😋

13 godina
Mali322 kaže...
Lijepo od tebe, šibenski navijači laju...
Dobro,očito da splitski revu i to loše revu već 18 godina jer kusaju samo fritule i nastaviti će...

Morete lajat - je fraza u Dalmaciji (al se u Šibeniku tako ne kaže?). Vjerovatno nastala od "lajat na misec". Znači da možeš govorit šta oćeš, ništa nećeš prominit. Recimo ko što navijači Osijeka mogu lajat kako ih je sinoć pokralo ili kako mi moremo lajat da nas kradu već 15 godina. Što se revanja tiće, pošto nemam ni glasa ni sluha, svaki moj pokušaj pivanja je revanje, tako da ako si me pokuša uvridit nisi baš uspija.

antimadridista kaže...

Aj tamo na Dinamovu temu kad već nemaš šibenske. Ionako ste više na njihovoj tribini nego na svojoj.

Ma neka ga ovdi. Koliko se god oni trudili ne bit, ipak su naši Dalmatinci. Doći će im jedan dan iz guzice u glavu. Evo, Osječanima polako dolaze neke stvari.

7 godina
'Laj' , 'revi' šta god hoćeš ali nemoj sa visine pričati o Šibeniku i šibenčanima.
To šta mi je Šibenik draži nego Hajduk je znak poštovanje prema mom gradu a ne mržnja prema Hajduku. Za Hajduka navijam u svim ostalim situacijama ali Šibenik je Šibenik. Zato smanji doživljaj i poštuj susjede i sve ostale!
13 godina
Mali322 kaže...
'Laj' , 'revi' šta god hoćeš ali nemoj sa visine pričati o Šibeniku i šibenčanima.
To šta mi je Šibenik draži nego Hajduk je znak poštovanje prema mom gradu a ne mržnja prema Hajduku. Za Hajduka navijam u svim ostalim situacijama ali Šibenik je Šibenik. Zato smanji doživljaj i poštuj susjede i sve ostale!

Nije mi bila namjera. Apsolutno poštujen da ti je Šibenik isprid Hajduka, poštova bi i da ti je Partizan jer je navijanje stvar osobnog odabira. Mi u Makarskoj imamo sriću da Zmaj nije, niti će ikad bit, u prvoj ligi pa dileme nema.

Ja sam u Šibeniku proveja 10 miseci i grad i judi su mi ostali u lipom sjećanju. Oćemo se pravit glupi pa ignorirat da u Šibeniku postoji određen broj judi koji ne razmišljaju ko ti i ja i koji će bez problema dozvolit da po gradu šetaju, navijaju, pišu grafite... navijači Dinama dok će pribit starog čovika s majicom od najveće Šibenske legende, koja je eto, navijač Hajduka?

Tebe poštujen, takve ne. Isto tako ne bi poštova navijača Hajduka koji bi napa nekoga samo zato što navija za Šibenik. Momak je po Makarskoj šeta s tetoviranim grbom dinama na prsima i niko ga nije dira jer sam ja reka da ga niko ne dira. Ne zato što se mene neko boji, prošla su ta vrimena, nego iz poštovanja.

Ono što me stvarno zanima je, kad Funcuti navijaju s Boysima a ovi viču "ubij tovara", kako se osjećate? Jel mučite? Vičete "nemoj ubit tovara"? Jel ko ja na sjeveru kad se viče "Za dom spremni" zbog čega sam i prista ić na utakmice?

Niko ne traži da svoj grad i klub stavljate na drugo misto. Ali oprat se od toga da ste Dalmatinci ne možete.

A ako ćeš razgovarat o situaciji u klubu Šibenik, prošlom vlasniku, novom vlasniku, novom treneru... mom mišljenju oko svega toga, možemo. 

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.9.2023 13:20 (BlueMax).
7 godina
Ma koji Funcuti, irelevantan faktor, govorim o većini, normalnoj većini koja razmišlja kao ja, znam, mada je navijanje odavno rezervirano samo za prostranstvo doma mog u želji da ni ne uđemo više u Prvu ligu samo da ne dolazi više do situacija da se pola grada zatvara kada nam dolaze splitski prijatelji, i riječki, i osječki...i 😁
12 godina
HNK Hajduk Split

Predobar video i odlično pojačanje

15 godina
Odlično pojačanje ali bez pravog krila nema titule.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice