HNK Hajduk Split izdvojena tema

poruka: 2.555
|
čitano: 763.354
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013
Vrsaljko krvi ti se napijem. 6 isusovih sudaca ????? Stoka sve sama stoka.
Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
12 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Zakinili nas za jedanesterac -.-

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
15 godina
Hajduk 2012/2013

3 minute sudačke nadoknade !? ma daj nemoj me j*bati!

pa samo ovaj šugavi sudac je odugovlačio bar 4 minute kod prekida.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 20:51 (antimadridista).
14 godina
Re: Hajduk 2012/2013
Izgleda da je i 6 sudaca malo...
AMD u <3 Intel u C===3
16 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

bez komentara jer bi moga psovat, svakome majku spominjat i slicno

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 20:59 (simeparanoja).
15 godina
Hajduk 2012/2013
što se tiče suđenja, penal je bio čist, poptuno i to se moralo vidjeti. Ali se mora priznati da je Andrijašević mogao lako pocrveniti po kriteriju Bebeka pa mu se progledalo kroz prste. Hajduk je zaslužio bod večeras, šteta što nije suđen taj penal.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Hajduk je zasluzio pobjedu veceras! 1. poluvrijeme ih nadigrali skroz,zasluzen crveni,mogao je i Andrijasevic dobit,ali i Leko!

Pokrali nas kao i uvijek.

SRAMOTA!

Samo budale čitaju potpis
15 godina
Hajduk 2012/2013
momci iz Torcide su se pošteno obrukali danas. Podignu transparent "možemo što hoćemo i kad hoćemo, ali danas nećemo zbog Hajduka", da bi na kraju zapalili onoliko bengalki. Kakav debilizam...
13 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Pobjedu nisu zaslužili, ali X je trebao biti, jebiga, Bebek je sje*ao, samo nemojte sad krivit purgere za to, koji nisu ni malo krivi, onaj faul na Čopu ste i vi trebali dobit crveni pa nikom niš, tako da, sreća je ovaj put bila na Dinamovoj strani.

gjurki
17 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Budite realni - jednom. Andrijasevic je trebao dobiti crveni. Trebao je onda bit dosudjen penal - ali bi tad okolnosti bile drugacije, a i crveni nije dosudjen pa onda nije ni penal..... tako da se mozete zadovoljit kompenzacijom.

13 godina
Hajduk 2012/2013

Sreća je kad Ibanez zabije onakav gol. Kad sudac na gol crti gleda točno u pravcu Vrsaljka i ne vidi vrhunsku obranu čistog gola, to je nešto drugo

13 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Trebao je i Leko sikira dobit.Lomio je kosti danas svima,ali ne,ne smije se dynamu dat 2 crvena.Glavno da se za Hajduka ne sviraju penali,a kad neko od protivnickih padne odmah svira.

Sto se tice Torcide bili su korektni(moje misljenje),unijeli su pirotehniku i nisu je htjeli iskoristit dok nisu vidjeli da je gotovo.

13 godina
neaktivan
Montezano kaže...

Sreća je kad Ibanez zabije onakav gol. Kad sudac na gol crti gleda točno u pravcu Vrsaljka i ne vidi vrhunsku obranu čistog gola, to je nešto drugo

To je glupost sudaca, probaj ti bit smiren i realne zaključke donosit kada valjda pol Hrvatske od tebe to očekuje.

gjurki
13 godina
Volvox kaže...
Montezano kaže...

To je glupost sudaca, probaj ti bit smiren i realne zaključke donosit kada valjda pol Hrvatske od tebe to očekuje.

Vjeruj mi da sam smiren, navikao sam na ovakve stvari. Ali nemoj bit slijep pa govorit da je ovo obična greška. Pogotovo uz 5 sudaca.

Otprilike kao i kod onog "penala" za Rijeku na 2 metra izvan 16

Sad sam vidio i da je Bebek bio odmah iza lopte. Dakle, obe strane su imali pokrivene

17 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Sapunica se nastavlja - Dinamo je igrao sa 10 igraca ne Hajduk, a trebao je..... mogli ste dobit taj penal sa 10 igraca na kraju bi vas Sammir dobio 100%. I opet bi pobjedili mi i opet bi vam netko drugi bio kriv.

13 godina
neaktivan
Montezano kaže...

Vjeruj mi da sam smiren, navikao sam na ovakve stvari. Ali nemoj bit slijep pa govorit da je ovo obična greška. Pogotovo uz 5 sudaca.

Sad sam vidio i da je Bebek bio odmah iza lopte. Dakle, obe strane su imali pokrivene

Da znam šta je bilo. Na poluvremenu je Mamić nazvao Bebeka: "E Beki čuješ daj sad će ti Hajduk zapucat na gol, pa će Vrsaljko dirat rukom, daj samo nemoj to svirat, pravit ćemo se glupi, tebi zeznut cijelu karijeru, najbolje i jedinog hrvatskog suca u ligi prvaka, pa ono, imaš kavu od mene." To se dogodilo, u pravu si.

gjurki
16 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

i kad gube i kad tuku...

CARPE DIEM
13 godina
Volvox kaže...
Montezano kaže...

Da znam šta je bilo. Na poluvremenu je Mamić nazvao Bebeka: "E Beki čuješ daj sad će ti Hajduk zapucat na gol, pa će Vrsaljko dirat rukom, daj samo nemoj to svirat, pravit ćemo se glupi, tebi zeznut cijelu karijeru, najbolje i jedinog hrvatskog suca u ligi prvaka, pa ono, imaš kavu od mene." To se dogodilo, u pravu si.

Dogodilo se to da je suđenje bilo korektno, pa čak i lagano na stranu Hajduka dok je Dinamo vodio. Kad je Hajduk trebao izjednačit i zadnjih 10-ak minuta igrat s 2 igrača više, onda se ne vidi očito

13 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Izigravajte vi ironiju neku ja bi se pokrio po usima da sam dynamov navijac a ne tu pisao budalastine

13 godina
neaktivan
Peroman kaže...

Izigravajte vi ironiju neku ja bi se pokrio po usima da sam dynamov navijac a ne tu pisao budalastine

I ja bi se pokrio ušima da sam Torcyda odnosno navijač Hayduka, uvijek je netko drugi kriv, vi ste svi pošteni, al dobro, ko vas je*e, niste u stanju dobit DINAMO nit ćete ikad bit!

gjurki
13 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Necemo dok god ne ode mafija iz nogometa i ne krene posteno sudenje.

Bebek Bebek
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.2.2013 21:28 (Peroman).
16 godina
neaktivan
Hajduk 2012/2013

Nazalost veceras je sreca na Dinamovoj strani, cestitam iako nista zasluzili. Jedino pozitivno od strane Dinama je mali Jedvaj koji bi mogao za koju godinu zamjenit Simunica u reprezentaciji. 

Hajduk je po meni odigrao dobro s obzirom na situcaiju u zanjem redu, dosta su plivali i to je se vidjelo u svakoj polukontri/kontri Dinama. Vrsaljko i sudci no comment. 

Torcida je pokazala svu svoju retardiranost, Hajduk nema za zvake a oni im nabijaju kazne. 

Float like a butterfly, sting like a bee. His hands can't hit what his eyes can't see. Now you see me, now you don't. George thinks he will, but I know he won't.
14 godina
Čekaj je ovo tema o Hajduku ili dinamu??? Ajmo bbb-ovci prosecite.
AMD u <3 Intel u C===3
17 godina
neaktivan
Peroman kaže...

Necemo dok god ne ode mafija iz nogometa i ne krene posteno sudenje.

Onog Milica nabijte na kolac - s pol metra nije zabio mrtvaca, jer ga je Mamic kupio.

16 godina
Hajduk 2012/2013

E bok, ovaj post pišem samo kako bi Vam podigao još malo živce. Volim čitat i supraničke teme pa vidim da ste frustrirani{#}

O tekmi mislim da je zaslužena pobjeda Dinama. Zašto? Napisah u "svojoj" temi .

Da, Dinamovac sam, da velim za svaki slučaj ako niste shvatili. Ovo samo tek tolko jer sam vidio neki od posteva di piše da kao nebi trebao imat pravo postat ovdje.

13 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

E bok, ovaj post pišem samo kako bi Vam podigao još malo živce. Volim čitat i supraničke teme pa vidim da ste frustrirani{#}

O tekmi mislim da je zaslužena pobjeda Dinama. Zašto? Napisah u "svojoj" temi .

Da, Dinamovac sam, da velim za svaki slučaj ako niste shvatili. Ovo samo tek tolko jer sam vidio neki od posteva di piše da kao nebi trebao imat pravo postat ovdje.

Kakav huligan

16 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

Internet hooligan ? 

Ma zasluzili ste, izgleda da su na srpskoj Areni u kaficu prenosili neki drugi derbi. 

16 godina
Bebek idiotski sudio.
Zakinuo obje strane, start Andrijaševića je čisti crveni (u LP je bio identičan faul kod galatasaraya neki dan), a Vrsaljko je igrao rukom.

Ruka je bila u padu, ali opet je ruka
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Ti trollas ili nisi gledo utakmicu?

13 godina
Peroman kaže...
Mitch kaže...

Ti trollas ili nisi gledo utakmicu?

Pa u padu je. Moraš se spustit doli da bi obranija niski balun :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice