- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Zakinili nas za jedanesterac -.-
3 minute sudačke nadoknade !? ma daj nemoj me j*bati!
pa samo ovaj šugavi sudac je odugovlačio bar 4 minute kod prekida.

bez komentara jer bi moga psovat, svakome majku spominjat i slicno
Hajduk je zasluzio pobjedu veceras! 1. poluvrijeme ih nadigrali skroz,zasluzen crveni,mogao je i Andrijasevic dobit,ali i Leko!
Pokrali nas kao i uvijek.
SRAMOTA!
Pobjedu nisu zaslužili, ali X je trebao biti, jebiga, Bebek je sje*ao, samo nemojte sad krivit purgere za to, koji nisu ni malo krivi, onaj faul na Čopu ste i vi trebali dobit crveni pa nikom niš, tako da, sreća je ovaj put bila na Dinamovoj strani.
Budite realni - jednom. Andrijasevic je trebao dobiti crveni. Trebao je onda bit dosudjen penal - ali bi tad okolnosti bile drugacije, a i crveni nije dosudjen pa onda nije ni penal..... tako da se mozete zadovoljit kompenzacijom.
Sreća je kad Ibanez zabije onakav gol. Kad sudac na gol crti gleda točno u pravcu Vrsaljka i ne vidi vrhunsku obranu čistog gola, to je nešto drugo
Trebao je i Leko sikira dobit.Lomio je kosti danas svima,ali ne,ne smije se dynamu dat 2 crvena.Glavno da se za Hajduka ne sviraju penali,a kad neko od protivnickih padne odmah svira.
Sto se tice Torcide bili su korektni(moje misljenje),unijeli su pirotehniku i nisu je htjeli iskoristit dok nisu vidjeli da je gotovo.
Sreća je kad Ibanez zabije onakav gol. Kad sudac na gol crti gleda točno u pravcu Vrsaljka i ne vidi vrhunsku obranu čistog gola, to je nešto drugo
To je glupost sudaca, probaj ti bit smiren i realne zaključke donosit kada valjda pol Hrvatske od tebe to očekuje.
To je glupost sudaca, probaj ti bit smiren i realne zaključke donosit kada valjda pol Hrvatske od tebe to očekuje.
Vjeruj mi da sam smiren, navikao sam na ovakve stvari. Ali nemoj bit slijep pa govorit da je ovo obična greška. Pogotovo uz 5 sudaca.
Otprilike kao i kod onog "penala" za Rijeku na 2 metra izvan 16
Sad sam vidio i da je Bebek bio odmah iza lopte. Dakle, obe strane su imali pokrivene
Sapunica se nastavlja - Dinamo je igrao sa 10 igraca ne Hajduk, a trebao je..... mogli ste dobit taj penal sa 10 igraca na kraju bi vas Sammir dobio 100%. I opet bi pobjedili mi i opet bi vam netko drugi bio kriv.
Vjeruj mi da sam smiren, navikao sam na ovakve stvari. Ali nemoj bit slijep pa govorit da je ovo obična greška. Pogotovo uz 5 sudaca.
Sad sam vidio i da je Bebek bio odmah iza lopte. Dakle, obe strane su imali pokrivene
Da znam šta je bilo. Na poluvremenu je Mamić nazvao Bebeka: "E Beki čuješ daj sad će ti Hajduk zapucat na gol, pa će Vrsaljko dirat rukom, daj samo nemoj to svirat, pravit ćemo se glupi, tebi zeznut cijelu karijeru, najbolje i jedinog hrvatskog suca u ligi prvaka, pa ono, imaš kavu od mene." To se dogodilo, u pravu si.
Da znam šta je bilo. Na poluvremenu je Mamić nazvao Bebeka: "E Beki čuješ daj sad će ti Hajduk zapucat na gol, pa će Vrsaljko dirat rukom, daj samo nemoj to svirat, pravit ćemo se glupi, tebi zeznut cijelu karijeru, najbolje i jedinog hrvatskog suca u ligi prvaka, pa ono, imaš kavu od mene." To se dogodilo, u pravu si.
Dogodilo se to da je suđenje bilo korektno, pa čak i lagano na stranu Hajduka dok je Dinamo vodio. Kad je Hajduk trebao izjednačit i zadnjih 10-ak minuta igrat s 2 igrača više, onda se ne vidi očito
Izigravajte vi ironiju neku ja bi se pokrio po usima da sam dynamov navijac a ne tu pisao budalastine
Izigravajte vi ironiju neku ja bi se pokrio po usima da sam dynamov navijac a ne tu pisao budalastine
I ja bi se pokrio ušima da sam Torcyda odnosno navijač Hayduka, uvijek je netko drugi kriv, vi ste svi pošteni, al dobro, ko vas je*e, niste u stanju dobit DINAMO nit ćete ikad bit!
Nazalost veceras je sreca na Dinamovoj strani, cestitam iako nista zasluzili. Jedino pozitivno od strane Dinama je mali Jedvaj koji bi mogao za koju godinu zamjenit Simunica u reprezentaciji.
Hajduk je po meni odigrao dobro s obzirom na situcaiju u zanjem redu, dosta su plivali i to je se vidjelo u svakoj polukontri/kontri Dinama. Vrsaljko i sudci no comment.
Torcida je pokazala svu svoju retardiranost, Hajduk nema za zvake a oni im nabijaju kazne.

Necemo dok god ne ode mafija iz nogometa i ne krene posteno sudenje.
Onog Milica nabijte na kolac - s pol metra nije zabio mrtvaca, jer ga je Mamic kupio.
E bok, ovaj post pišem samo kako bi Vam podigao još malo živce. Volim čitat i supraničke teme pa vidim da ste frustrirani
O tekmi mislim da je zaslužena pobjeda Dinama. Zašto? Napisah u "svojoj" temi .
Da, Dinamovac sam, da velim za svaki slučaj ako niste shvatili. Ovo samo tek tolko jer sam vidio neki od posteva di piše da kao nebi trebao imat pravo postat ovdje.
E bok, ovaj post pišem samo kako bi Vam podigao još malo živce. Volim čitat i supraničke teme pa vidim da ste frustrirani
O tekmi mislim da je zaslužena pobjeda Dinama. Zašto? Napisah u "svojoj" temi .
Da, Dinamovac sam, da velim za svaki slučaj ako niste shvatili. Ovo samo tek tolko jer sam vidio neki od posteva di piše da kao nebi trebao imat pravo postat ovdje.
Kakav huligan
Internet hooligan ?
Ma zasluzili ste, izgleda da su na srpskoj Areni u kaficu prenosili neki drugi derbi.
Zakinuo obje strane, start Andrijaševića je čisti crveni (u LP je bio identičan faul kod galatasaraya neki dan), a Vrsaljko je igrao rukom.
Ruka je bila u padu, ali opet je ruka
Ti trollas ili nisi gledo utakmicu?
Ti trollas ili nisi gledo utakmicu?
Pa u padu je. Moraš se spustit doli da bi obranija niski balun :)