Golman VS "navijač" - tko je u pravu

poruka: 8
|
čitano: 1.632
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

#!

Dakle, šta mislite tko je u pravu! Golman šta je iscipelario navijača koji ga je htjeo opalit, sudac koji mu je dao crveni, trener koji je nakon toga potjerao navijače u svlačionicu.....?

ššššš - možda su u šumi
Poruka je uređivana zadnji put čet 22.12.2011 12:06 (doktor1).
16 godina
Re: Golman VS "navijač" - tko je u pravu

Golman nije kriv, samoobrana, pa ovaj ga htio zbombardirat s leđa.  Dakle, golman nije smio dobiti crveni karton.
Sudac je naravno u krivu, a za trenera nisam niti sam siguran, vidjet ćemo ovih dana dal je taj potez bio dobar, gubili su svejedno 1:0.

17 godina
neaktivan
Po pravilima nogometne igre golman triba dobit crveni, druga stvar je šta to nije u redu (i ja bi ga iscipelaria) !
I see offline people !
15 godina
neaktivan

trebao ga je samo oboriti na zemlju i stisnuti ga,odmah bi dosli zastitari,ali nee mora se on malo dokazat pa udri po njemu.svaka cast sucu na reakciji,cisti crveni karton.

15 godina

malo nezgodno postavljen naslov teme, "navijač" nikako nemože biti u pravu u ovoj situaciji :D

golman je postupio onako kako bi većina u njegovoj situaciji,možda malo pregrubo,ali bar je ovaj huligan naučio lekciju.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan

Kupac je uvijek u pravu.

*Golman je u pravu, kada je vidio da navijač ide na njega nogom, osjećao se ugroženo i srušio ga na pod i  nastavio cipelariti. Hm, nešto je krivo tu?

Intel Core i7,Zotac GeForce GTX 295 ,6 GB of RAM,WD Caviar Black 1TB
17 godina
neaktivan

Mali update, golmanu poništen crveni karton !

I see offline people !
13 godina
neaktivan

Kolko ja znam to je samoobrana !!!! 

Zar ne ?????

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice