GNK Dinamo Zagreb izdvojena tema

poruka: 4.969
|
čitano: 1.207.388
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Kolege iznad su jako dobro opisale čitavu našu sezonu. Sumnjam da će Kovačević u drugom dijeli sezone voditi Dinamo osim ako ne pobijedi sve do kraja polusezone. Volio bih da postoji malo veća doza samokritike kod Kovačevića, pa bi možda igrači drugačije pristupili utakmici. Već kruže priče da Beljo nije sretan i da nije u dobrim odnosima sa trenerom. Iako ni on sam nije nesto pokazao na terenu. Nemamo igrača u sredini gdje naši napadači mogu doći do izražaja. Užasno fali igrač tipa "a la Fruk". Čak i jedan Tolić koji je bio višak u Dinamu, bi u ovom trenutku bio idealan igrač za za unijeti malo živosti i kreacije u tom veznom redu. Tu su scouting i Boban jako podbacili. Kad se realno pogledaju stvari, Dinamov vezni red je za koplje ispod u odnosu na prijašnje sezone (Olmo, Majer, Ivanušec, Baturina, Sučić, Ademi, Bulat, Tolić, itd.). Ova sezona je jako dobar pokazatelj da je vezni red najvažnija linija u nogometu, pogotovo kada su u pitanju hrvatske ekipe. Pokušavaju od Dinama napraviti proces transformacije gdje bi igrali današnji nogomet sa 2 osmice i 6-icom. To kopiranje drugih momčadi mi ide pomalo na živce. To ne ide preko noći, a Dinamo si ne može priušiti to vrijeme kao neke ekipe koje imaju puno veće financije. Nekoliko osoba nakon Fenera mi je svašta slalo, kako smo dobri itd, kako gazimo, da ne pričam dalje. Rekao sam da je prerano. Treba stati na loptu, Dinamo nije navikao na ovakav način igrat nogomet i da bi tu mogli isplivati problemi kasnije. Jbg, to se sada događa. I meni osobno Kovačević u ovom trenutku spada među najlošije trenere u modernoj povijesti Dinama.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2025 19:50 (fighterZu).
13 godina
Re: GNK Dinamo Zagreb
Zaporožac kaže...

Koliko je moj Hajduk loš, kad ga petardira Rijeka koja se mučila s ciparskim AEK-om. 

Počet ću navijati za Varaždin ili Goricu.

Najjače mi kada ovako čitam ove podcjenjivačke komentare za neke lige, kao tamo neki ciparski AEK.
Taj ciparski AEK u prva 4 kola KL ima pobjedu 4:0 protiv nizozemskog AZ-a, 0:1 pobjedu u gostima protiv Crystal Palaca, 0:0 sa škotskim Abeerdinom i sada 0:0 sa Rijekom. Trenutno 7. od 36. ekipa u KL. Pafos u LP nakon 5 kola ima 6 bodova, 0:0 u gostima kod Olympiacosa, dobili Villarreal 1:0, odigrali 2:2 sa Monacom.
Prošle sezone su im 3 kluba prezimila u KL. 
Po svemu prikazanome je njihova liga svemirski brod za našu (kao i država). Nisu oni tamo neki ciparski AEK nego je Rijeka temo neki hrvatski klub.

Nas u nogometu izvlači samo talent i dobra reprezentacija jer talenti brzo idu van pa stasaju u prave igrače, da nam igrači ovise o ovoj kaljuži sad bi mi sa srbima išli na non-offical ruski mundijal umjesto u ameriku.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.11.2025 21:32 (ibme74).
4 godine
GNK Dinamo Zagreb

Jako zaboli Crystal Palace što je izgubio u toj jadnoj konferencijskoj ligi od nekoga AEK-a s Cipra..

Oni to moraju igrati, jer bi inače bili kažnjeni.

Takvi klubovi gledaju kako će odigrati svoju ligu i na kojemu će biti mjestu, a zaboli ih za konferencijsku.

To je liga za naše, ciparske, srbijanske, izraelske, BIH i slične klupske velesile.

合気道 五段 Me, myself and I
13 godina

Je, zato su ga do sada osvojili Chealsea, Roma i West Hame, sve nebitni klubovi sa cipra i izreala.
I ne znam šta si se uhvatio Crystal Palaca, poanta je da je ciparska liga za našu tv u boji.
Liga nam doslovno ovisi o tome kako Dinamo igra u europi, Rijeka uđe svake prijestupne, Hajduk je zadnji put igrao europu kad je većina današnjih igrača još pišala u krevet, ostatak lige da ne spominjem.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.11.2025 4:08 (ibme74).
15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Od 28 Dinamova gola u HNL-u, vezni igrači su dali samo 2, po jedan Villar i Stojković
I to su igrači koji u pravilu nisu starteri
To je ono što nedostaje.
Previše veznih koji nemaju običaj ulaziti u protivnički šesnesterac
Stvarno ne razumijem zašto se više ne forsira Stojković

17 godina
Zaporožac kaže...

Koliko je moj Hajduk loš, kad ga petardira Rijeka koja se mučila s ciparskim AEK-om. 

Počet ću navijati za Varaždin ili Goricu.

Bichanich 

Je li ti u rodu Miroslav Bičanić koji je igrao za Osijek ?

Nije, koliko znam :)

Nego, napokon pobjeda s više od jednog gola razlike protiv ekipe iz donjeg ranga tablice. Iako, nakon onog crvenog Stojkoviću sam bio gotovo siguran da ćemo ponovo primiti gol u zadnjim minutama i ostati bez plijena. Iako mi je preblago dosuđen žuti (oba žuta), Stojković je opet pokazao koliko je glupe odluke donosi i koliko se ekipa ne može osloniti na njega. Osim toga, drago mi je da su za drugi gol sudjelovali Tolić i Soldo, dvojac koji je bio zacementiran na klupi. Isto tako Mikić solidan na beku.

Nadam se da će se malo više početi uvoditi igrače iz drugog plana i odustati forsiranje istih igrača i istih zamjena. Kad već ne mijenjamo formaciju i pristup barem da malo zarotiramo igrače jer je bilo očito da ovo do sad nije bilo učinkovito. Kovačević si je ovime kupio nešto vremena, a sad će derbi s Hajdukom će pokazati gdje smo. 

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Valjda će Pellegrini na iskustvo smiriti svoje da nas dodatno ne osramote jer ovo liči na bar peticu.

15 godina
GNK Dinamo Zagreb

Ovakvi golove se realno ne primaju ni u županijskoj ligi. Ljudi plate ulaznice, dođu ih podržati, i onda u 3 utakmice se ovako ponašaju i sramote klub. Sramite se, od uprave preko stožera do igrača! Suzdržajem se od težih riječi. Realno, Kovačević je u ovome trenutku najgori trener u povijesti kluba, a svi znamo kakvi su sve treneri prošli kroz klub. Ako izvede senzacij uu ovih 45 minuta, skidam mu kapu. Na polusezoni fino reći hvala i doviđenja. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2025 19:42 (fighterZu).
13 godina
GNK Dinamo Zagreb

Meni nije jasno kako se ovoliko raspadnu nakon što prime jedan gol, realno do gola nije to tako loše izgldalo, nakon primljenog gola kao da igraju sa 2 igrača manje. 

15 godina
Ionako je bolje da ispadnu čim prije iz Europske lige i koncentriraju se na prvenstveno. Da nam mogu sramotiti u Ligi prvaka slijedeće godine.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
Hexfire kaže...
Ionako je bolje da ispadnu čim prije iz Europske lige i koncentriraju se na prvenstveno. Da nam mogu sramotiti u Ligi prvaka slijedeće godine.

Ma te priče za europu su žešće gluposti, pa nije Dinamo krenuo jučer igrati tekme utorak, srijeda ili četvrtak europu pa vikend HNL.
Od sezone 2007/2008 su samo jednu sezonu bili bez europe, njima je ovo normalan tempo.
I prošle sezone se govorilo da treba ispast iz europe i okrenut se prvenstvu pa vidimo kako je to završilo, realno nije bilo nikakvih pomaka naspram jesenskog dijela prvenstva.

15 godina
ibme74 kaže...

Meni nije jasno kako se ovoliko raspadnu nakon što prime jedan gol, realno do gola nije to tako loše izgldalo, nakon primljenog gola kao da igraju sa 2 igrača manje. 

Čista psihologija, nemaju trenera niti ikoga da ih podigne. Psiha je na N-U-L-I a isto i sam trener, jedna velika N-U-L-A. Ova nikakva igra traje i traje a ovo je totalni raspad sad i pogodite što, 99% da će ostat i dalje trener Ova ''gospoda'' u loži bi se isto trebali malo u ogledalo pogledati.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.12.2025 19:55 (vrinho).
13 godina
vrinho kaže...
ibme74 kaže...

Čista psihologija, nemaju trenera niti ikoga da ih podigne. Psiha je na N-U-L-I a isto i sam trener, jedna velika N-U-L-A. Ova nikakva igra traje i traje a ovo je totalni raspad sad i pogodite što, 99% da će ostat i dalje trener Ova ''gospoda'' u loži bi se isto trebali malo u ogledalo pogledati.

Ma vjerojatno će ga mjenjati na polusezoni.
Bolje pitanje je koga uzeti? Tko je dostupan, kvalitetan i voljan doći?

15 godina
ibme74 kaže...
vrinho kaže...
ibme74 kaže...

Ma vjerojatno će ga mjenjati na polusezoni.
Bolje pitanje je koga uzeti? Tko je dostupan, kvalitetan i voljan doći?

Postoje tu očito neki veći problemi a trener je samo dio tog a sad kakav i koji trener tu može pomoći i podići momčad, nemam pojma. Činjenica je da i nekim igračima tu očito nije mjesto. Ovo sve više liči na copy/paste prošle sezone, mislim da ni Mourinho iz najboljih dana ne bi mogao takve stvari popraviti.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
14 godina
GNK Dinamo Zagreb

Meni osobno još od kada je dao prvi intrevju, Kovačević je djelovao (a i djeluje i dan danas) kao nekakva pič..ca i odmah sam znao da on nije dobar trener za Dinamo.

Tek kada ti komarac sleti na jaja,shvatiš da se problemi ne rješavaju nasiljem!
17 godina
GNK Dinamo Zagreb

Kovačević ima puno vrlina i dobih trenerskih predispozicija. I rezultati stoje iza toga tako da nije slučajno završio u Dinamu.

Ali, ima i nekoliko mana koje obzirom na situaciju jako dolaze do izražaja. Gard i nastup, gdje kroz utakmicu djeluje plaho i izgubljeno. Nastup pred kamerama isto ne pomaže. Nepoznavanje engleskog jezika uz internacionalnu svlačionicu. Neke taktičke greške koje se ponavljaju iz utakmice u utakmicu, neodlučnost i strah od primjena... Čini se da je na puno tih polja zagrabio ipak malo prevelik zalogaj. I što više vrijeme odmiče ekipa izgleda nepovezanije. Dobio je na ljeto zahtjevnu i neuigranu ekipu. Ali je dobio i igrački daleko najjaču svlačionicu u HNL-u i dobrih nekoliko tjedana da stigne sve uigrati i povezati jer nije morao igrati kvalifikacije za europu. I manjak pritiska da mora obraniti titulu. Nešto što je malo koji trener u Dinamu ranije imao. A što više vrijeme prolazi ekipa izgleda gore.

Raspadi kao sinoć su nešto što se Dinamu nije događalo zadnjih nekoliko godina (uz izuzetak Bayerna). Bez suparničke dominacije u par napada primamo nekoliko lakih golova, nemamo nikakvu povezanu igru, prvi udarac na gol u 87 minuti. Da se igralo još tri poluvremena nisam siguran da bi išta značajnije kreirali. Dosta loše to izgleda i mislim da nakon zimske stanke ide promjena. Samo je pitanje koga sad dovesti...

4 godine
GNK Dinamo Zagreb

Thousand whispers carefully mutter the words...

...“Tatta vrati se”

4 godine
Milka30 kaže...

Meni osobno još od kada je dao prvi intrevju, Kovačević je djelovao (a i djeluje i dan danas) kao nekakva pič..ca i odmah sam znao da on nije dobar trener za Dinamo.

I meni, ljigavko nekakav.

On je već stoti trener koji je podržao moju teoriju da u klubu kad ne ide, nije glavni krivac trener, što se kod nas obično misli.

Eno vam sad i Osijek.

Zar je Sopić loš trener, a Osijeku nije valjao ni Bjelica, da ne pričam o Dinamu i Hajduku koliko su se nalupali solidnim trenerima nogu u dupe.

Ovi klinci i malo gluplji s foruma to teško shvaćaju, pa lupaju TD.

合気道 五段 Me, myself and I
4 godine
Bichanich kaže...

Kovačević ima puno vrlina i dobih trenerskih predispozicija. I rezultati stoje iza toga tako da nije slučajno završio u Dinamu.

Dosta loše to izgleda i mislim da nakon zimske stanke ide promjena. Samo je pitanje koga sad dovesti...

Nikako vi ljudi ne možete shvatiti da Dinamo danas nema igrače kao što ih je imao od Olma pa do Baturine, Sučića, Šutala, Ivanušeca, Oršića u top formi, Petkovića u top formi, Livakovića koji jedino u Dinamu i repki brani fantastično, što je čudo..

Od ovih uplašenih dječaka ne može ni Gvardiola sastaviti smislenu momčad.

Kad to shvatite i vi Dinamovci i kad to shvate Hajdukovci, pa i Osijek, neće više biti mijenjanja trenera kao na proizvodnoj traci.

合気道 五段 Me, myself and I
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice