GNK Dinamo Zagreb
- poruka: 4.832
- |
- čitano: 1.110.912
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Podatak je slatko-gorak. Liga nam je slaba, nikad nismo uspjeli direktno proc u skupinu. Sa druge strane, jako smo mala i siromasna drzava. Za razvoj sportasa je potrebno jako puno materijalnog.

Podatak je slatko-gorak. Liga nam je slaba, nikad nismo uspjeli direktno proc u skupinu. Sa druge strane, jako smo mala i siromasna drzava. Za razvoj sportasa je potrebno jako puno materijalnog.
Ne bi se slozio da je potrebno jako puno materijalnog imas Brazil koja je siromasna zemlja pa izbacuju najvise igraca najvece razine u svijetu. Po meni je mnogo bitniji mentalitet, usadjivanje sportskih vrijednosti od malena
Brazil i zemlja clanica EU nisu isti. Takoder, jako je malo Hrvata.

Najbolje igrače će uvijek prije izbacivati siromašnije zemlje, nego bogatije.
Nogomet je dostupan svima, a npr. tenis nije.
Najbolje igrače će uvijek prije izbacivati siromašnije zemlje, nego bogatije.
Nogomet je dostupan svima, a npr. tenis nije.
Pa bas zbog toga a i mora biti usadjena ta nogometna kultura. Nije isto poceti trenirati nogomet sa 13,14 godina i igrati na ulici od 4,5 godine. Sve pocinje od najranije dobi
Dinamo - Radomlje 2:2
Bravo - Dinamo 1:4
Dinamo - Široki Brijeg 2:3
Dinamo - Ujpest 4:2
Primorje - Dinamo 1:1
U pet utakmica primili 8 golova
I to protiv kakvih ekipa??
Blago rečeno, nije dobro
Kaj fali? Imamo demokratski klub sa najpoštenijem predsjednikom da sada.
Bute videl ovo će biti nuklearni Dinamo. U sliijedećih pet godina, bit će od transfera dosta para, oko 150 milijuna eura, 5 naslova pravaka, 4 kupa, 4 lige pravaka, 3 proljeća, itd
Samo trebamo sakupljati članove. Moraš skupiti sve!!
bute vidjeli ovo će biti najbolji Dinamo u povijesti. Najbitije je da samo se riješili Tatte i svega onoga što je on predstavljao.
Imamo nuklearnu momčad.
Kaj fali? Imamo demokratski klub sa najpoštenijem predsjednikom da sada.
Bute videl ovo će biti nuklearni Dinamo. U sliijedećih pet godina, bit će od transfera dosta para, oko 150 milijuna eura, 5 naslova pravaka, 4 kupa, 4 lige pravaka, 3 proljeća, itd
Samo trebamo sakupljati članove. Moraš skupiti sve!!
bute vidjeli ovo će biti najbolji Dinamo u povijesti. Najbitije je da samo se riješili Tatte i svega onoga što je on predstavljao.
Imamo nuklearnu momčad.
Dobro kaj ti sereš stalno. Jbt, prije si kukao kako je kriminalac, sad ti fali. De se dogovori više...
Dinamo - Radomlje 2:2
Bravo - Dinamo 1:4
Dinamo - Široki Brijeg 2:3
Dinamo - Ujpest 4:2
Primorje - Dinamo 1:1
U pet utakmica primili 8 golova
I to protiv kakvih ekipa??
Blago rečeno, nije dobro
Taj dio priprema u Sloveniji je odrađen za nabijanje snage, upoznavanje svih novih igrača i da se vidi tko šta može i koliko na različitim pozicijama.
Tek sada po povratu u Zagreb će se raditi na taktičkom djelu i uigravanju onih igrača koji bi trebali biti uži krug za prvih 11.
Slažem se da su ovo samo pripreme, prvenstveno orjentirane na fizičku spremu
Ali...
I ostali su orijentirani na fizičke pripreme
Primorje vrijedi manje od 4 mil. eura, iako tu ne možemo dominirati barem jedno poluvrijeme...
I ono najgore, i protiv takve momčadi, oni nam stvore nekoliko izglednih situacija
Nadam se da će uskoro doći neki "kapitalac" i da će se sve posložiti...
Meni je taj lik već mjesec dana na ignore.
Riješio sam se trola stoljeća, ne čitam ni kvotanja njegovih postova drugih forumaša.
Pokušaj, vjeruj mi, ljekovito je za psihu.
Nekoliko puta sam mislio uskočiti u monitor zbog njegovih ultratrolajućih postova, no znam da nije u monitoru pa sam odustao, a ne znam točno tko je (sumnjam samo), da bih upotrijebio druge, efikasnije mjere.
Evo, vrište portali o još većoj demokratizaciji Dinama. Kao da dosada nije bilo demokracije. Samo ulica i opetulica. Tko se ne slaže sa tom linijom uličara, može očekivati "demokratske metode" uvjeravanja.
Sada je Zeko počasni predsjednik, a v.d. supriga od Leonarde, pravi predsjednik.
Dobro je. Imamo više članova, nego ikada, mediji nas vole...napokon demokracija, poštenje i čisti obrazi u plavim salonima. Učili su o tome otmičari Dinama kod onog vlasnika ACM.
I najviše godišnjih prodanih karata.
Samo je rezultat izostao. Nema više milijunskih transfera, omladinska škola srozana na ostatake ostataka nekadašnje slave, čak nas se i nekada bratski klub Lokosa ne boji. Zbog Šike smo izgubili naslov prošle godine.
Nekada, ne tako davno, najvećim svjetskim klubovima klecale su noge kada su trebali igrati kontra Dinama iz Zagreba.
Idemo sakupljati članove.
Nekada, ne tako davno, najvećim svjetskim klubovima klecale su noge kada su trebali igrati kontra Dinama iz Zagreba.
nikad nijednom svjetskom klubu nisu klecale noge pred utakmicu sa dinamom
Eto stigao još jedan stoper, škotski reprezentativac Scott McKenna (28).
U karijeri igrao za Aberdeen, Nottingham Forest, Copenhagen i Las Palmas.
Beljo je navodno jučer riješavao liječnički tako da bi danas trebalo biti predstavljanje.
Mierez je navodno toplo-hladno u pregovorima, neki čak prenose da je Dinamo odustao od njega i okreće se Bakraru bivšem igraču Istre.
Ne sjećam se kad je neki klub napravio ovako sveobuhvatan prijelazni rok. Doslovno smo se riješili 90% nepoželjnog kadra i zamijenili ih (na papiru) boljim i mlađim opcijama. Jedina zamjerka je odlazak Pjace jer mislim da je mogao još dosta pružiti ovom Dinamu, ali ako je istina da nije htio odustati od klauzule da bi i sa jednom minutom odigranom u sljedećoj sezoni dobio automatsko produženje ugovora za još jednu sezonu onda je dobro da je otišao. Niti jedan igrač ne smije biti veći od kluba. A realno prošle sezone obzirom da je u top 5-6 najplaćenijih igrača lige nije u potpunosti opravdao te novce i nije rješavao male utakmice.
I Petkovića mi je malo i žao jer je zaslužio oproštajnu utakmicu kao vođa jedne sjajne generacije i ključni kotačić u sjajnom periodu Dinamove novije povijesti. On u napadu, Ademi i Mišić u sredini i KTC s kasnijim dolaskom Ristovskog su još od 2018. su ključna os za sve uspjehe kluba. Možda je mogao ostati kao kapetan i nakon punog oporavka ponovo zaigrati na svojoj, visokoj razini, ali je i on odabrao malo drugačiji put.
Sve ostalo, odlasci i dolasci su ovako na prvu odlični poslovi. Stvoreni su super preduvjeti za Kovačevića i ekipu. Da je ovako klub funkcionirao po pitanju transfera prošle sezone ne bi sad napadali titulu već ju branili, ali što je tu je.
Ne sjećam se kad je neki klub napravio ovako sveobuhvatan prijelazni rok. Doslovno smo se riješili 90% nepoželjnog kadra i zamijenili ih (na papiru) boljim i mlađim opcijama. Jedina zamjerka je odlazak Pjace jer mislim da je mogao još dosta pružiti ovom Dinamu, ali ako je istina da nije htio odustati od klauzule da bi i sa jednom minutom odigranom u sljedećoj sezoni dobio automatsko produženje ugovora za još jednu sezonu onda je dobro da je otišao. Niti jedan igrač ne smije biti veći od kluba. A realno prošle sezone obzirom da je u top 5-6 najplaćenijih igrača lige nije u potpunosti opravdao te novce i nije rješavao male utakmice.
I Petkovića mi je malo i žao jer je zaslužio oproštajnu utakmicu kao vođa jedne sjajne generacije i ključni kotačić u sjajnom periodu Dinamove novije povijesti. On u napadu, Ademi i Mišić u sredini i KTC s kasnijim dolaskom Ristovskog su još od 2018. su ključna os za sve uspjehe kluba. Možda je mogao ostati kao kapetan i nakon punog oporavka ponovo zaigrati na svojoj, visokoj razini, ali je i on odabrao malo drugačiji put.
Sve ostalo, odlasci i dolasci su ovako na prvu odlični poslovi. Stvoreni su super preduvjeti za Kovačevića i ekipu. Da je ovako klub funkcionirao po pitanju transfera prošle sezone ne bi sad napadali titulu već ju branili, ali što je tu je.
Rastankom sa Petkovićem i Pjacom je Boban pokazao da više nema mjesta za igrače koji nisu spremni ići 100% na svakoj utakmici i svaku minutu koju dobiju na terenu a tako treba biti, to je također dobra poruka svim novim igračima koji bi trebali doći. To je svojevremeno uradio Bjelica u prvom mandatu sa Dinamom i svi se sjećamo kako je to završilo, također se promjenilo puno igrača, složila se momčad "bez zvjezda" i onda su na kosturu te ekipe napravljeni najbolji europski rezultati u novijoj povijesti.
Meni je jedino malo nejasno prelako odustajanje od Kačavende i Bulata.
Kačaveda je po meni trebao dobiti još pravu priliku ove sezone da se nametne pa onda ako ne ide rastanak.
Bulat također meni ni u onoj prvoj sezoni kada je bio među starterima nije bio loš, solidan veznja, odličan slobodnjak, odličan šut iz daljine jedino mi se tada kondicijski nije činio najspremniji, sada opet na pripremama jedan od boljih a navodno ga se pokušavaju riješiti i 99% odlazi.
Rastankom sa Petkovićem i Pjacom je Boban pokazao da više nema mjesta za igrače koji nisu spremni ići 100% na svakoj utakmici i svaku minutu koju dobiju na terenu a tako treba biti, to je također dobra poruka svim novim igračima koji bi trebali doći. To je svojevremeno uradio Bjelica u prvom mandatu sa Dinamom i svi se sjećamo kako je to završilo, također se promjenilo puno igrača, složila se momčad "bez zvjezda" i onda su na kosturu te ekipe napravljeni najbolji europski rezultati u novijoj povijesti.
Meni je jedino malo nejasno prelako odustajanje od Kačavende i Bulata.
Kačaveda je po meni trebao dobiti još pravu priliku ove sezone da se nametne pa onda ako ne ide rastanak.
Bulat također meni ni u onoj prvoj sezoni kada je bio među starterima nije bio loš, solidan veznja, odličan slobodnjak, odličan šut iz daljine jedino mi se tada kondicijski nije činio najspremniji, sada opet na pripremama jedan od boljih a navodno ga se pokušavaju riješiti i 99% odlazi.
Da i meni je Kačavende malo žao, u onom kaosu od prošle sezone nije uspio iskočiti s igrama kao npr. Stojković, ali je dovoljno mlad da se uspije još popraviti.
Za Bulata sam malo manje uvjeren da može biti nositelj za neki naredni period, dobivao je bio prilika pretprošle sezone i nije to izgledalo tako dobro. Ne sjećam neke njegove sjajne utakmice pa da možeš reći da ima puno potencijala samo da uhvati kontinuitet, kao npr Sučić kad se pojavio. Po tome me podsjeća na Špikića; igrač koji se puno trudi i radi, nema nekih jako loših trenutaka i utakmica, ali ipak očekuješ malo više od igrača na njegovoj poziciji.
U svakom slučaju ako bi Miha Zajc došao mislim da je vezni red i više nego solidno popunjen.
Petković dokazao da je obična seljačina. Trebao ga Boban šutnuti nogom u guzicu pa kroz vrata. Što god da bilo izgovoreno na tom sastanku, nije za javnost.
Petković dokazao da je obična seljačina. Trebao ga Boban šutnuti nogom u guzicu pa kroz vrata. Što god da bilo izgovoreno na tom sastanku, nije za javnost.
Zbog cega?
nije valjda da si istog misljenja kao i glupi članak sa večernjeg?
Čovjek je rekao što misli o stanju u klubu i onako kako on to vidi. On nije prvi koji je izlazio u javnost sa tim stvarima, dapače Boban je prvi krenuo, po meni ima pravo. Ne svida mi se samo sto je u par navrata imao glupe komentare kao "bipolarni poremecaj".
A sto se tice ovih glupih spinova od medija bliskih upravi kao "da zaista voli Dinamo nebi ovo govorio prije pocetka sezone kad igracima treba mir", to su teske gadarije placenickih novinara.
Prije svega covjek ima pravo obraniti svoj obraz, a isto tako ako misli da Dinamo ide u krivom smjeru a stvarno ga voli onda ima i moralnu odgovornost sa tim izaci u medije.
Pa nije rekao da nije igrao LoL cijelu noć, već da nije spavao. Logično mi je odigrati koju partiju LoLa ako ne možeš spavati
hm, da treba šutjeti da je Zvonimir diktator, te da se prave Svetinji odnosi kao prema privatnoj prčiji, a Dinamo kao klub juri 300 km/h u provaliju.
Petko je razotkrio da postoje problemi u raj. Mediji sada uče Petka ka je smio, a kaj nije. Za vrijeme Šefa doživljavali smo najsvetiljie trenutke stvranja šampionskog Dinama, a mediji ne skolni Šefu i uspješnom Dinamu, pisali su kao da sutra popadamo.
Samo se čekalo da izađe iz kluba bilo kakva loša infomracija, repka se na svakome mogućem trenutku gazila, samo kako bi nas izbacila iz svih nogometnih organizacija, Mamić je bio grobar hrvatskog nogomet i svemogući vlada, bili 3 i 2 na svijetu.
Naravno, Mamić nije zaslužan ni za to, ni za Dinamo.
Danas pak Dinamo propada, razara se, a mediji pišu kao da je sve okay. Tako i HST na početku svake sezone se pišu litanije, a rezulatata nigdje. Već 20 godina.
Dinamo propada, kao i Cibona kaj je propala. Nogomet u Hrvatskoj je propao. Dinamo vode ljudi do bola neposobni, a navijači ovi najglasniji, huligani brane tu politiku. Svi od Dinama oduzimaju dok ima para.
Mamić je vratio u državni proračun sve pare kaj mu u montiranom sudskom procesu, bilo rečeno da mora. Samo država te pare nije dala Dinamu. Mamić je vlastitim parama i požrtovnim radom digao Dinama iz pepela poslije Canjuge.
Mogao je i Zvonimir tada pomoći. A, mu je bilo draže igrati u mafijaškom klubu.
Da, vam Tatta nije prepustio Dinamo, nikada ga ne bi mogli uništiti.
Zbog cega?
nije valjda da si istog misljenja kao i glupi članak sa večernjeg?
Čovjek je rekao što misli o stanju u klubu i onako kako on to vidi. On nije prvi koji je izlazio u javnost sa tim stvarima, dapače Boban je prvi krenuo, po meni ima pravo. Ne svida mi se samo sto je u par navrata imao glupe komentare kao "bipolarni poremecaj".
A sto se tice ovih glupih spinova od medija bliskih upravi kao "da zaista voli Dinamo nebi ovo govorio prije pocetka sezone kad igracima treba mir", to su teske gadarije placenickih novinara.
Prije svega covjek ima pravo obraniti svoj obraz, a isto tako ako misli da Dinamo ide u krivom smjeru a stvarno ga voli onda ima i moralnu odgovornost sa tim izaci u medije.
- Nitko mu ne brani da kaže svoju verziju priče i brani svoj obraz (realno, to se i moglo očekivati s obzirom na njegove prethodne javne istupe). Ali krenuti tjedan dana prije početka sezone i na taj način otežavati posao klubu, novom stožeru i igračima jer se balerina uvrijedila (neovisno o tome jel voliš/ne voliš klub, pokaži neki respekt prema novome strucnome stozeru i igracima koji se žele izboriti za mjesto u Dinamo, klubu koji ti je oživio karijeru i danas si tu gdje jesi). Sve ima svoje mjesto i vrijeme, ovo to nije bilo.
- Netocna tvrdnja da je prvi krenio Boban. Vidi se da si neupućen. Prvi koji je krenio sa spinovima prema Dinamu i kako sigurno odlazi, je bio Petko, preko agenta Ivana Cvjetkovica koji je gostovao u inkubatoru prije nekih 4 mjeseca i tamo je rečeno da Petko sigurno odlazi (imas cjeli podcast pa gledaj). Tu su mi već neke stvari postale čudne i da će biti nekog muljanja na kraju sezone. Šta misliš, da ljudi u klubu to nisu znali. Nijedan igrač za "vrijeme potrebno za razmiljanje" nije imun na ponude drugih klubova i to Boban kao bivši igrač dobro zna. Je li Boban želio napraviti neki test sa njime i vidjeti na čemu je i koliko kao kapetan je posvećen Dinamu, moguće. To ostaje još za vidjeti.
I jedan i drugi su to mogli bolje iskomunicirati. Ali kao što je to slučaj kod igrača/bivših igrača, kad se susretnu 2 ega, nekada ljudi nepotrebno kompliciraju i onda se dogode ovakve situacija koje su se mogle izbjeći. Petku nek je sa srećom u nastavku karijere. Tko je u pravu ne znam niti me zanima jer fokus bi trebao biti ovaj vikend na Osijeku. Ali eto, novinarima dosla drama kao naručena za klikove i gledanost.
Sami vi Dinamovci i novinari Dinamovci ste napravili ikonu od prosječnog igrača.
Petković u punoj snazi ode u turskog novopečanoga prvoligaša za milijun i pol kao neki nepoznati igrač iz Šibenika, Varaždina, Osijeka.
Sad vam ne valja, a ranije je bio BOG.
Za mene je uvijek bio teško pokretna krava na terenu, s trunom lucidnosti.
Index naslov;" Petković u bombastičnom transferu dobiva bogat ugovor"
Za mene je uvijek bio teško pokretna krava na terenu, s trunom lucidnosti.
kak je rekao moj susjed podravec - lenčina je, al ga volim
Ma, Petko nije problem niti u jednom njegovom djeliću. Mogao je sa svim trenerima i sa Šefom. Međutim, Zvonimir se ponaša kao faraonski car, koji teatralno pokretom ruke tjera legende iz kluba. Čak i najvećeg igrača ikada kao što je Ademi. (-to je izjavio Pet
Zvonimiru očito smeta kada mu netko dira ego. Mislim, vjv on bilu kakv gestu koja mu nije po volji, doživljava kao napad na svoje ego.
Ulica je licemerja. Tobože se bore kontra dikatora u Dinamu 20 godina, a sada je došao novi mesija koji ima spasiti Dinamo od ne znam čega. Vjerojatno od toga da bude uspješan evropski, pa i svjetski klub. Vjerujte, Dinamo je bio preoteta na vrhuncu svoje moći od ulice i predan na uništenje, nesposobnima. Dinamo je kao klub bio korak do osvajanja nekog evropskog trofeja. Samo da se pustito Šefa, da vodi klub. Međutim, nesreće ja krenula u decembru 2022, kada su dojučerašnji suradici okrenuli leđa Šefu. A, izdaja Šefa je izdaja i Dinama kao kluba.
Ne znam jel vi razmišljate svojim glavama, al' većina ljudi je nasjela na "demokraciju" u Dinamu, što je ustvari bio početak kraja Dinama kao uspješnog kluba. Okay, može Dinamo biti i amaterski klub, samo onda ne znam kaj nije ulica osnovala svoj klub.
Dinamo je poslije Canjuge, bio klub pred gašenjem. Zdravko Mamić ga je spasio da ne završi kao Cibona. Tada nigdje nije bilo ovih danas pametnih. Neki se nisu ni rodili.
Razmislite malo.
Petkovićev medijski istup je rang povrijeđenog djeteta od 9 godina. Svejedno, igračina!! Krumpir Brazilu pamtit ću do kraja života. Oršić-Petković. Sviđa mi se novi-stari moto Dinama. Mladi igrači, željni, bit će opet 30 milijuna eura transfera. Ne odjednom naravno, ali... Roster izgleda gladno. Iako, igra će patit jedno vrijeme. Svi osim Belje došli za kikiriki, plaće su realne za uvjete RH i lige. Bit će dobro.