GNK Dinamo Zagreb
- poruka: 4.379
- |
- čitano: 829.425
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Molio bi da na ovoj temi nema provokacija prema nama Dinamovcima.
Ovo je sportska tema. Nemojte nas dolaziti provocirati.
Ovo je sportska tema. Neka takva i ostane.
Derbi je bio nategnut. HST je malo bio bolji u match stats od našeg Dinama.
Petko je bio najlošiji igrača na terenu. Nema šta više igrati u prvoj momčadi. Neka igra za juniore.
Mišić i Šutalo rasturaju. Govore ta Šutala da će biti svjetska klasa.
Ne volim kada se veličaju huligani. Sportska borilišta ne smiju postasti poligoni za političke igre.
Sport je bijeg od sumorne stvarnosti. To je nadmetanje bez ljudskih žrtava.
Tata ti je huligan klipane.
Derbi je bio nategnut. HST je malo bio bolji u match stats od našeg Dinama.
Petko je bio najlošiji igrača na terenu. Nema šta više igrati u prvoj momčadi. Neka igra za juniore.
Mišić i Šutalo rasturaju. Govore ta Šutala da će biti svjetska klasa.
Ne volim kada se veličaju huligani. Sportska borilišta ne smiju postasti poligoni za političke igre.
Sport je bijeg od sumorne stvarnosti. To je nadmetanje bez ljudskih žrtava.
Nemaš pojma ni o nogometu, a još manje imaš pojma o navijačima. U životu ti kročio nisi na neki stadion. Vidi se iz svakog tvog komentara. Foteljaški ratniče. Cijela jedna liga je prošli vikend napravila isto. Organizirano. Ti prvo što ti padne na pamet huligani - generaliziranje na kvadrat. Izađi van među ljude, prestani trulit u toj mišijoj rupi.
Kamenovan je službeni autobus od GNK Dinama.
Briga me za huliganske čarke kada se međusobno kolju, samo da ne diraju normalne ljude.
Tribine ne smiju biti poligoni političkih frakcija. To kaj cijela radi nekaj, ne znači ništa.
Osobno sam nebitan u ovoj priči. Nije ovo tema o meni, nego o Dinamu.
Nemaš pojma ni o nogometu, a još manje imaš pojma o navijačima. U životu ti kročio nisi na neki stadion. Vidi se iz svakog tvog komentara. Foteljaški ratniče. Cijela jedna liga je prošli vikend napravila isto. Organizirano. Ti prvo što ti padne na pamet huligani - generaliziranje na kvadrat. Izađi van među ljude, prestani trulit u toj mišijoj rupi.
Ti isti navijači su vjerojatno sa tim papirima i bakljama napravili vatricu da se zgriju, hladno im bilo. Emocije koje to izazivaju u meni su jad i gađenje.
Neki očito jako žele da imamo krvavu Subotu. To se svim silama trude.
Kamenovan je bus navijača Dinama, te onda nažalost i službeni autobus GNK Dinama iz Zagreba.
To je strašno.
Još je strašnije kaj se to opravdava sa strane pojedinaca.
Dosta je bilo huliganizma. Neka sport ostane sportašima i kibicima.
Ako se frustriran i ljut, nismo ti mi krivi za to.
Najbitnije je da Dinamo nije prosuo sve bodove, nego da je bar dobio jedan. A, HST izgubio dva.
Jako je dobro što su konkuretni za naslov isto tako prosuli bodove.
Dinamo nema konkurenciju u HNL. Da čemo biti prvaci(a, oćemo bit' ćemo šampioni) ovisi samo o nama.
Sevilla je drhtala do samog kraja u obe tekme. Gdje su nas i pokrali u prvoj.
Dinamo je hara Evropom, te je svima tvrdi orah.
Nema predaje!
Mi smo Dinamo!!
Neki očito jako žele da imamo krvavu Subotu. To se svim silama trude.
Kamenovan je bus navijača Dinama, te onda nažalost i službeni autobus GNK Dinama iz Zagreba.
To je strašno.
Još je strašnije kaj se to opravdava sa strane pojedinaca.
Dosta je bilo huliganizma. Neka sport ostane sportašima i kibicima.
Ako se frustriran i ljut, nismo ti mi krivi za to.
Najbitnije je da Dinamo nije prosuo sve bodove, nego da je bar dobio jedan. A, HST izgubio dva.
Jako je dobro što su konkuretni za naslov isto tako prosuli bodove.
Dinamo nema konkurenciju u HNL. Da čemo biti prvaci(a, oćemo bit' ćemo šampioni) ovisi samo o nama.
Sevilla je drhtala do samog kraja u obe tekme. Gdje su nas i pokrali u prvoj.
Dinamo je hara Evropom, te je svima tvrdi orah.
Nema predaje!
Mi smo Dinamo!!
Krvavu subotu?
Nebi se javio na komentar inace ali kad vidim ovo sto pises samo da te pitam sto ne spominjes kako su bacane baklje i predmeti od strane bbb na publiku koja je bila na zapadu medju kojom sam i ja bio.
Kraj mene je bilo jedno 5-6 obitelji s djecom i to dicom koja imaju max 10g.
Kad vec seres toliko spomeni sve,a ne ono sto tebi pase.
Ne podrzavam takve stvari uopce to niko normalan nebi napravio,hajdukovac sam,rodjak prvi i kum mi igraju za dinamo,pola rodbine mi je u zagrebu i sad da se ja derem ubi ili gazi purgera,nema smisla.
A sto se tice kamenovanja to su debili jer sam i tu bio,nakon toga su isto tako gadjali bocam pauk koji je dosao sklonit auta,znaci ljude splicane koji rade svoj posao,ostetili su i auta koja su parkirana tu bila ST tabla,tako da je njima svejedno sta ce pogodit i ostetit ne pricas o normalnim navijacim uopce.
Realno to je bilo i za ocekivat da ce gadjat bus isto kosto bi bilo di uradili....bus prolazi pokraj par stotina ako ne i 1000 pijanih ljudi,nac ce se uvik par debila koji ce sranje napravit, to vridi i za ove idiote sto su gadjali ljude i dicu na zapadu ali bar komentiraj onda sve.
Ajde mi molim te objasni ovaj dio
Dinamo nije izgubio dva boda?
Lik je zagadio temu ko peronospora vinograd. Treba il reset il brisanje svih tih bljuvotina.
Nemoj preskakati terapije nije to dobro...
Ps
Jeli i dinamo onda ovu sezonu ali in kako se voli s***i po hajduku...
Lik je zagadio temu ko peronospora vinograd. Treba il reset il brisanje svih tih bljuvotina.
čuj peronospora, odakle to izvuče..
Protiv ovakvih botova, nikakav pesticid ne pomaže.. Dantejebo, ako se proširi sa ove teme na cijeli forum kao peronospora, tek smo onda nadrapali...
Nažalost, ovdje ljudi dolaze provocirati nas Dinamovce. Ne žele raspravu, nego svađu.
Iako ne sudjelujem u forumskim nadmetanjima, jer je to beskorisno.
Al' da se malo potrudite oko sebe, bili bi zadovoljni sa samim sobom i svijet bi vidjeli u jednom ljepšem svijetlu.
Ne znate ili ne znate uživati u nogometnoj igri, sportu, igračima koji igraju za Vaš klub, cijeloj jednoj lijepoj priči oko nogometa.
U mojem slučaju oko Dinama.
Na žalost, ovo je nekako bilo za očekivati.
Ima tko kakav info, kakav je status Ademija i Teophila? Na raspolaganju za sljedeću utakmicu?
Nažalost, ovdje ljudi dolaze provocirati nas Dinamovce. Ne žele raspravu, nego svađu.
Iako ne sudjelujem u forumskim nadmetanjima, jer je to beskorisno.
Al' da se malo potrudite oko sebe, bili bi zadovoljni sa samim sobom i svijet bi vidjeli u jednom ljepšem svijetlu.
Ne znate ili ne znate uživati u nogometnoj igri, sportu, igračima koji igraju za Vaš klub, cijeloj jednoj lijepoj priči oko nogometa.
U mojem slučaju oko Dinama.
Nitko te ne provocira nego realno pišeš ko da imaš 9 godina.
"Moj Dinamo je dobio bod i nije izgubio, a Hajduk je izgubio 2 boda". Ne kužim kako odrasla osoba može tako razmišljati.
Nitko te ne provocira nego realno pišeš ko da imaš 9 godina.
"Moj Dinamo je dobio bod i nije izgubio, a Hajduk je izgubio 2 boda". Ne kužim kako odrasla osoba može tako razmišljati.
Ima čak neke logike u tome. Česti klišej kada se govori tko koliko gubi, a tko koliko dobiva sa bodom.
Ako se je Hajduk htio ozbiljno priključiti borbi za naslov, morao je pobijediti.
Dinamo je sa bodom zadržao istu prednost ispred konkurenata.
Nakon te utakmice, kladionice su još malo smanjile koeficjent da će Dinamo osvojiti naslov, a Hajduku povečale: https://www.index.hr/sport/clanak/evo-kako-kladionice-vide-utrku-za-naslov-prvaka-nakon-ludog-vikenda-u-hnlu/2347277.aspx
Da čovjek nije baš najrealnija osoba u životu, nije. Ali takvih ima na obje strane
Odlična vijest: https://www.index.hr/sport/clanak/ademi-se-vratio-u-momcad-iz-dinama-javili-sto-je-s-livakovicem/2347598.aspx
Dobro je što Gojak igra sve bolje i bolje. Sada zadnje vezne mogu igrati on i Mišić, a Ademija gurnuti naprijed.
Lijevo Oršić, desno Emreli, naprijed Andrić. Treba malo prodrmati momčad. Napad je previše sterilan.
Zadnjih pola sata uvoditi Tolića, Petkovića, Menala/Špikića i Štefulja
Kaj Petko radi u toj momčadi? Danas je imao samo jedan udarac. Sramotno je da Kopić uvodi Jurića pred sam kraj, kada je ostala još jedna akcija do kraja temke, te se vidi koliko je taj dečko gladan igranja i dokazivanja. Trčao na onu loptu, skoro je protivnički golman popušio golčinu.
Nevjerojatno Dinamo je strah i trepet u Evropi, onaj trener Seviljanca je skakutao uz autliniju do samo kraja u obe tekme, bojeći se da ih Dinamo ne pregazi. Nevjerojatno je da Dinamo u HNL ne može stvoriti desetak poštenih prilika kontra momčadi sa donjeg dijela tablice.
Mislim, ipak da se tu radi o internom dogovoru igrača, da puste par tekmi protivnicima, da bi prvenstvo bilo zanimljivo. U cijelo povijesti HNL, dok ga nisu krali imao je atomski momčad za ostatak lige. Sjećam se one famozne sezone, kada je Rijeka tobože trebala postati prvak, al ipak nije.
Naime, radilo se o tome da se igrači Dinamo međusobno dogovorili da puste par tekmi u ligi, kao da igraju remije i neki poraz, kako bi prvenstvo bilo "izjednačeno". To je sve iznio kaj pišem Damir Krznar tada još igrač Dinama na kraju utakmice, na kraju sezone. Bila je to posljednja tekma u toj sezoni.
To je jedina prava istina o kvaliteti HNL*a. Postoji ta snimaka negdje u arhivima HRT, pa tko može neka istražuje.
Ista je priča i ove sezone.
Treba se paziti. Nema još puno tekmi do kraja, te je svaki bod važan. Dinamo treba izbaciti Petkovića, te pustiti mlade kaj grizu da se dokazuju, te da nam daju golove. Ne stvaramo prave prilike za gol. Danas smo samo tri put pucali po golu, a nadigrali smo protivnika po svim kriterijima.
Nije to prvi put.
Dinamo je u Evropi igrao dobro do vrlo dobro, a u HNL, onako kao da želi izgubiti titulu šampiona, što on u ostalo i jest.
Ovi moderni sportski novinari, kaj su se školovali na Internetu nikako mi ne leže. Kada slušaš te komentare u prijenosu tekme, požali što te je majka rodila, dok to moraš slušati.....gdje su novinari kalibra Sušec stari, legenda sportskog novinarstva Ivica Blažičko....šugavi portali su uništili sporstko novinarstvo. Naravno, svaka čast iznimkama, al' oni samo potvruđuje gore iznesenu tvrdnju.
Treba u napadu forsiriati Jurića i Andrića.
Ilija L., trener koji javno zna pametovati kaj bi trebal Dinamo raditi, sa'će imati priliku u Belupu pokazati kaj može.
Gle, rista...nisi materijal za Dinamo, te ga nemreš voditi.
Kraju lave asu care rezime tvoga cijelog posta je ta da mislim da preskačes terapije...
A ono da su se interno dogovorili da puste par utakmica e to je za pregled u nekoj ustanovi... 😂
Treba se prihvatit realnost da nasmrkanom tati odpada moć u drugoj drzavi uveo se var pa se ne može baš dogodit da se sude penali za svaki pad još samo da seka ferata odseli u drugu ili treću ligu i sve super...
Evo još se smijem na tako izvaljenu glupost...
Ps. Ako to ima javno rečeno onda ti ljudi bi dobili doživotni izgon iz sporta... Nadi mi taj video baš bi ga s gustom proslijedio hns -u ili uefi. Oni baš volje dogovore pogotovo igrača sa kladionicom...
Uf, taj Lovrić. Žao mi je kaj ga Dinamo nije kupio.
Danas je bio jako dobar kontra Šibenika. Tko zna, možda završi na kraju u DZG-u. Dobar igrač.
Otkupio bi i golmana Kotarskog od Ajaxa koji je sada na posudbi u Gorici.
1-Nevjerojatno Dinamo je strah i trepet u Evropi, onaj trener Seviljanca je skakutao uz autliniju do samo kraja u obe tekme, bojeći se da ih Dinamo ne pregazi.
2-Nevjerojatno je da Dinamo u HNL ne može stvoriti desetak poštenih prilika kontra momčadi sa donjeg dijela tablice.
3-Mislim, ipak da se tu radi o internom dogovoru igrača....
4-Ne stvaramo prave prilike za gol.
5-Dinamo je u Evropi igrao dobro do vrlo dobro, a u HNL, onako kao da želi izgubiti titulu šampiona, što on u ostalo i jest.
6-Ovi moderni sportski novinari, kaj su se školovali na Internetu ...
1-Iiiiii opet je Dinamio izgubio,bili su lošiji od Sevile,pomiri se sa time,oni su prošli dalje!
2-Možda zato što više nisu tako dobri?
3-HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHOHOHOHOHOHO!
4-Možda zato što više nisu tako dobri?
5-Možda zato što više nisu tako dobri?
6-Sada znaš kako je nama kada čitamo tvoje komentare!
Kradu nas u HNL-u, kradu nas u Evropi.
Mi smo Dinamo i jači smo od svega.
Dani ponosa i slave, sada blješta sada sjaje, za nas...
Pušten je u promet tramvaj 1982 u čast slavne generacije.
I da danas gosp. Ćiro veli da mu je to najveći i najdraži uspjeh u karijeri.
Naslov šampiona iz 1982.
Nažalost, mnogi dobri ljudi iz te genecije nisu više sa nama...Hadžija, Braun, .....
Rudi Belin legenda koja živi.
Na
imade i video, kaj prigodnu ide uz to. To je bilo vrijeme i nogomet, a ne ovi današnji CR-ovi, bla, bla....
Oplakah
@antimadrista
Ni ja ne volim Madrid, jer su bili Francov klub. Al' nisam antimadrista.
Da, kradu nas.
Ne mrzim nikoga, nego samo volim Dinamo iz Zagreba.
Koja je poanta Špikića na lijevoj strani?
Dešnjak je i na taj način je teže probiti bok, nego ljevaku.
Ima smisla jedino ako igra vrlo ofenzivno, pa kao Oršić ulazi na rub šesnesterca i dolazi u situacije za udarac, a to se nije dešavalo.
Po meni bi bilo smislenije da je igrao Bočkaj. Probija lijevi bok, nabacuje, a sada smo i imali klasičnu devetku (Andrić), koji očekuje takve lopte.
Sad je stanka zbog repke. Dinamu iz Zagreba pola momčadi igra za razne repke. Čak 11 igrača.
Nismo bili veći dio sezone razepeti samo na dvije fronte(liga&Evropa), nego i na trećoj. Toj reprezentativnoj. Iz Kupa smo nespretno ispali. Krznar je stradao. Kup je samo prestiž, jer mi kao Dinamo iz Zagreba osiguravamo Evropu LP kroz 1. mjesto u ligi. Nas ne zanima II. razina evropskog nogometa, samo prva. Kako bi smo mogli postatiti šampioni svijeta.
Nisam kao drugi obični navijači, koji prate repke, neki strani klub, druge klubove iz drugih sportova(Mladost, Cibona, ZigZag Medveščak--). Samo Dinamo.
Mediji prenose da "navijačima" Cibosa pjevaju našu pjesmu. To je krađa. To se smije samo pjevati na Maxiću.
U olovna vremena, RK Badel 1862 Zagreb, bio je baza BBB, al' to su ipak neka druga vremena. Pored Dinama, ako si iskren navijač ne moraš navijati za repku(-osobno, nisam vezan za nju) ili nedobog za druge kluboe.
GNK je dovoljan. U GNK je sadržano sve. Plava boja, malo slovo -d-, Svetinja nad Svetinjama i HR kvadratići. Al' onako iskreno. A, ne ko HR dres, pun "kockica", a malo srca. Stranac igra za repku. OMG.
O.K., ne misli svatko tako, al' samo sam osjećajno vezan za Dinamo iz Zagreba, te su mi Dinamovi simboli, kao što je malo d i Dinamo grb jedina svetinja.
Nema to toliko vezano za neki kolektiv i pripadnost grupi, nego više kao osobno odrastanje pod tim simbolima.
Samo Dinamo!!