Tocno , treba doc neki diktator i gotovo . Aj bitno da je cacic otiso ,ovaj Kjurcic je bar pun "iskustava" XD
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
tužno, jadno, sramotno,....
http://img805.imageshack.us/img805/3069/jurcichatersgonnahate2.gif
Link za danasnju tekmu ?
f2 na Kiev. Lijepa je kvota.
Mogao bi Dinamo danas do bodova. Nisu Kijevljani naucili igrati po livadama, tako da domaci imaju sanse bar za bod.
Link za danasnju tekmu ?
Pa ako Boga znate, dajte vise taj gol!!
Vec mi puna kapa stalnih natpisa po novinama i tih rekorda!
Pao snijeg, valjdu bude nešto večeras...
Prekinuli tekmu....
evo i link...
http://www.thefirstrow.eu/watch/157068/1/watch-dinamo-zagreb-vs-dynamo-kyiv.html
E pa nemaju sreća da ga j**eš.
Evo bolje slike, al lošiji komentator...
Evo bolje slike, al lošiji komentator...
Ma daj, ovi englezi rade show. Ovog puta sam na komentator prije slike.
Edit: qrac ponovo, kud u zadnji minut, jeb*te 60% posjed lopte imaju, neda mi se više gledat drugo pol. nemam živce, odoh gledat kako lukica podvaljuje dubinske lopte.
jebeš takvu srecu , pre strašno .
jebeš takvu srecu , pre strašno .
Sjeti se Ludogorca, sve se to vraća.
Dinamo bi trebao patentirat golove (tj. vrijeme i način na koji ih prima), a i za promašaje bi mogao koji patent prijavit.
proslava kao da su osvojili LP
Će bit slavlje na trgu i doček kod predsjednika.
Mogao bi Dinamo danas do bodova. Nisu Kijevljani naucili igrati po livadama, tako da domaci imaju sanse bar za bod.
Kao što rekoh.
Kao što rekoh.
Svaka čast ^^
KJurcicu kapa do poda odlicno je igru posložio , to što nema pravih napadaca da to kapitaliziraju nije njegova krivica , ipak su kolko tolko spasili obraz , samim time što nisu upisali novi rekord , jer bi sutra cijela Europa i šire pisala opet o tome ,bez obzira što ce neki rec da je ovo bila revijalna utakmica .
Kruno je jedini trener u LP koji je ove sezone primio samo jedan gol i ispao na kraju. Eto vidiš što ti je sreća
Smak svijeta je neizbježan

1/14 FTW