FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.687.067
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona

Onaj Suarezov gol jučer je umjetnost. Midlim da se previše pljuje po njemu. Ok, ne igra na nivou na kojem je igrao od 2014. do 2016. ali je i dalje "killer". I jedan od rijetkih igrača u ekipi koji se razumije s Messijem bez da se pogledaju. Zna otvarati prostor i ima sve što devetka Barce mora imati. I dalje ga nebi ni ovakvog mijenjao za niti jednog drugog napadača na svijetu. Isto vrijedi i za Busquetsa. Najbolji dani su iza njega ali za Barcin stil igre i dalje ne postoji bolji zadnji vezni.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...

Onaj Suarezov gol jučer je umjetnost. Midlim da se previše pljuje po njemu. Ok, ne igra na nivou na kojem je igrao od 2014. do 2016. ali je i dalje "killer". I jedan od rijetkih igrača u ekipi koji se razumije s Messijem bez da se pogledaju. Zna otvarati prostor i ima sve što devetka Barce mora imati. I dalje ga nebi ni ovakvog mijenjao za niti jednog drugog napadača na svijetu. Isto vrijedi i za Busquetsa. Najbolji dani su iza njega ali za Barcin stil igre i dalje ne postoji bolji zadnji vezni.

Za ovaj stil igre svaki igrač je dobar. Tj ne postojeći stil.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prosle godine smo formu poceli dizati nesto ranije, al OK je i sada. Cak je potpuno razumljivo buduci da nas povrede unistavaju a i ljetne priipreme su bile katastrofa.

Vjerujem da ce ovo biti sve bolje i bolje, a da ce u el clasicu izdominirati.

Ipak, bez Rakitića ne ide. Svaka cast Arthuru, al treba jos raditi. Biće on sigurno jedan od najvaznijih igraca Barce, ali to sada nije.

Mislim da je i gotovo sa Samedom kao prvim desnim bekom. Nije on klasa Roberta. To vec duze vrijeme tvrdim, i to se iznova i iznova potvrdjuje.

10 godina
FC Barcelona

Sve je to bajno i krasno ali sada iskreno..

Mislim da je ovo najgore doba za biti navijac Barcelone. 

Realno zelis da dominiraju i pobjeduju ali ocito treba doci neki opasan niz poraza da bi se nosonja otjerao.. Mene bi to vise usrecilo nego bilo kakva pobjeda. Kad ga vidim pored one aut linije kako mutavo stoji i promatra, ni sam ne zna sta radi, nazalost spasava ga Messi i kupuje mu kredite. 

Uprava je mutava ali ocito su i oni shvatili, vjerovatno cekaju istek ugovora da ga ne isplate pa da mu daju pedalu ali daj ako mozes dovodit igrace od xxx milijuna mozes i ovog otjerat.. Idealan izbor bi bio Pochettino i to jos slobodan, ali nema veze neka ga Real uzme. 

NIKAD mi nece biti jasno kako OVAKAV trener moze voditi OVAKVU ekipu!

Barcelona - Mes que un club
6 godina
protjeran
Barcelonista kaže...

Prosle godine smo formu poceli dizati nesto ranije, al OK je i sada. Cak je potpuno razumljivo buduci da nas povrede unistavaju a i ljetne priipreme su bile katastrofa.

Vjerujem da ce ovo biti sve bolje i bolje, a da ce u el clasicu izdominirati.

Ipak, bez Rakitića ne ide. Svaka cast Arthuru, al treba jos raditi. Biće on sigurno jedan od najvaznijih igraca Barce, ali to sada nije.

Mislim da je i gotovo sa Samedom kao prvim desnim bekom. Nije on klasa Roberta. To vec duze vrijeme tvrdim, i to se iznova i iznova potvrdjuje.

Aj da se složim oko Semeda, kara je to od igrača. Arthur je glumac kao i svi njegovi zemljaci. Važnije mu je vlastito eksponiranje od igre tima. Može bolje, al uz pravog trenera, autoritet. 

11 godina
FC Barcelona

Messi ubojica 2 mjeseca nije igrao i opet je prvi na listi strijelaca u španjolskoj ligi, što se Valverdea tiče gotovo je to sad neće otići ove sezone, Barca je prva u ligi te prošla dalje u osminu lige prvaka, otići će on ali tek na kraju sezone. 

11 godina
Baš sam se pitao gdje je Arthur protiv Mallorce, nije ga bilo čak niti na klupi, kad ono, mali zaradio tripera.

http://sportklub.rs/Fudbal/Primera/a317071-Artur-Melo-zaradio-gonoreju.html
15 godina
playjob kaže...
Baš sam se pitao gdje je Arthur protiv Mallorce, nije ga bilo čak niti na klupi, kad ono, mali zaradio tripera.

http://sportklub.rs/Fudbal/Primera/a317071-Artur-Melo-zaradio-gonoreju.html

Samo neka se on nastavi družiti sa Neymarom... neće na kraju napraviti 10% karijere kakvu bi trebao s obzirom na talent koji ima, qako nešto ne promijeni u glavi.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
6 godina
protjeran
FC Barcelona

Nekoliko postova prije sam napisao mišljenje o tom momku, a sad čitam ovu svinjariju? Nisam ni začuđen, a da ne govorim o onoj prepirci sa Leom na Argentina - Brazil?? Mali, prepotentni, kočoperni govnar, a sad i triperaš! Jebo ga Neymar pa on njega.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Arthur se sve vise udaljuje iz prvih 11...

Previse drzi loptu a statistika 0 bodova.Ima viska dodira previse.

Iako se kladim da ce igrati protiv Reala da Barca moze lakse nametniti svoju igru...A ovo igru shvatite pod navodncima.

Trenutno su Rakitic i De Jong dobra kombinacija.

This time next year we'll be millionaires
13 godina
FC Barcelona

Također svaka čast Raketi. Cim je dobio priliku, iskoristio je, možda ne perfektno, ali dovoljno da mogu da kažem da je korisniji na terenu od Arthura i bolji u kombinaciji sa De Jongom, a bogami se i bolje razumije sa napadačkim triom

MES QUE UN CLUB
6 godina
protjeran
FC Barcelona

Ovo je dokaz da se Raketa previše opustio, uljuljko kao u ljuljački, a lova kaplje? Instać, ženica, dječica, a nogomet? Sad kad je osjetio tvrdo......probudio se i dobro da je!

16 godina
FC Barcelona

Slicno treba i Busquetsu...

Ali i dokle je ovaj panj na klupi nista me ne iznenaduje. Ne bi se cudio da Fati pocne startat prije Griezmanna...

13 godina
protjeran
Citam da su nasi idioti spremni dati 100+ mil za Lautara Martineza. Halandu je otkupna klauzula samo 20mil. Ne znam zasto njega ne dovedu.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Taj Martinez mi se ne svida.

Ako nakon 10 golova u Serie A vrijedi 100 miliona, u kojoj Ciro Immobile propala investicija BVBa da prije polusezone 16 golova onda igrac od 100 miliona mora dati 25.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2019 19:15 (Boixus Nois PS).
10 godina
Boixus Nois PS kaže...

Taj Martinez mi se ne svida.

Ako nakon 10 golova u Serie A vrijedi 100 miliona, u kojoj Ciro Immobile propala investicija BVBa da prije polusezone 16 golova onda igrac od 100 miliona mora dati 25.

Vrijedi 100 milki jer je Barcelona zainteresirana za njega, slag na tortu argentinac je i dobar je s messiem.

Svaki klub lagano moze poduplat cijenu svog igraca kada se Barcelona raspituje za njega, pogotovo kad ta ista Barcelona ima upravu kakvu ima.

Barcelona - Mes que un club
13 godina
protjeran
Opa, Valverde ce igrati 3-5-2. Bas me zanima na sta ce ovo slicit.
13 godina
protjeran
FC Barcelona

Stoperi uzasni kao i zadnjih 4,5 godina, Alena najbolji na terenu, Wague zanimljiv igrac, Perez bi mogao postati jako koristan igrac poput Pedra, Griezmann treba vise ici u sredinu po loptu.

14 godina
FC Barcelona

Todibo ima svijetlu buducnost - brz je, okretan, visok i ima tehniku za iznosenje lopte. Bekovi solidni, Alena igra jako dobro, trazi loptu, okretan je stalno prijeti nekom loptom. Sve u svemu dobro, bolje nego ocekivano s obzirom na to kakvu postavu je nosonja poslao.

VISCA BARCA
13 godina
protjeran
Jack Black kaže...

Todibo ima svijetlu buducnost - brz je, okretan, visok i ima tehniku za iznosenje lopte. Bekovi solidni, Alena igra jako dobro, trazi loptu, okretan je stalno prijeti nekom loptom. Sve u svemu dobro, bolje nego ocekivano s obzirom na to kakvu postavu je nosonja poslao.

Todibo je po meni kriv za gol. Podrzavam prodaju Rakitica i Vidala jedino ako ce umjesto njih igrati Puig i Alena.

Poruka je uređivana zadnji put uto 10.12.2019 21:55 (kexzoR).
15 godina
FC Barcelona

Vidal je očajan na lopti. Skoro svaki put doda protivniku.

13 godina
protjeran
FC Barcelona

Svaku utakmicu malo bolji tehnicar od Lengleta pravi budalu. On nije igrac za Barcelonu. Sevilla je njegov najveci domet.

14 godina
kexzoR kaže...
Jack Black kaže...

Todibo je po meni kriv za gol. Podrzavam prodaju Rakitica i Vidala jedino ako ce umjesto njih igrati Puig i Alena.

Kako je Todibo kriv za gol? Igrac je dao dugu loptu po zraku na njihovu spicu, Todibo ga je pokrivao, bio mu je na leđima nije mogao ni lijevo ni desno. Nije da ga je igrac pretrcao nego je samo primio loptu ispred obrambenog, Todibo je stajao di je trebao i Lautaro je dodao Lukakuu koji je pogodio gol. Ako je netko krivac onda bi reko Umtiti koji je doslovno gledao Todiba kako se hrva sa spicom i bio pored njega i nakon toga Lukaku je utrcao kojeg opet drugi stoper tj Umtiti nije pokrio.

VISCA BARCA
15 godina
FC Barcelona

Ansu je nevjerojatan

11 godina
protjeran

Da moram se složiti jednim dijelom...

6 godina
protjeran
FC Barcelona

Kako mali Fati hladno zabije i nikom ništa? Njemu je izgleda to normalna stvar? Zamišljam da je Cristiano Analdo ovako zabio???? Mislim , par minuta prije kraja u LP i to za pobjedu u gostima?! Još bi danas skakao i izvodio piruete! Ha,ha..................

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2019 11:48 (bananaman1).
16 godina

Ansu Fati: "When I scored, I was surprised because the whole stadium went silent. I was thinking: 'What have I just done?'"

6 godina
protjeran
FC Barcelona

Šta si napravio mali, ništa osim što si ušao u povijest!

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2019 23:27 (bananaman1).
12 godina
FC Barcelona

hmm

11 godina
protjeran

Nadajmo se talijanima.

Kladim se da cemo izvuici Tottenham a Real Leipzig.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice