FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.687.067
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
6 godina
protjeran
FC Barcelona

Suarez je sramotno loš igrač , ali i čovjek! Nije mi jasno da se ne može stati u kraj njegovom svađanju, gestikuliranju i ukratko, izigravanju majmuna?! Previše utakmica u kojima je on najbolji igrač Barcinog protivnika!! Malcom pokazao drskost i znanje (morao je zabiti ono na početku). Alba i Lenglet krivi za gol. Buskets gubi dvije lopte (nepotrebno jer drka kad ne treba) i stvara čiste šanse za Real. Uz to prigovara uvijek gotovo kao i Suarez? Alba prečesto izigrava nekog mangupćića i zvijezdicu, a bez Lea je tanak? Uz Suareza i Busketsa treća najveća svađalica u klubu, a takvi igrači unose nervozu u tim, skreću pažnju sa igre i okreću suca i publiku protiv kluba! Na kraju , nitko nije platio kartu ili dodatni sportski kanal da gleda kako Suarez dramatizira i plačipičkari jer mu je sviran ofsajd koji je očigledno bio?! Zna li čovjek da postoje kamere i to na desetke njih? Jel pogledao nekad neku snimku i svoje ponašanje na njoj? Gdje mu je stid? Bojim se tamo gdje je stid i Neymaru ili Kristini, odnosno nigdje, nema ga?! Coutinho - bez riječi ? Psihički problemi?  Sve u svemu nadam se prolasku jer će u Madridu igrati Leo i Dembele? I da pitam, zašto najbolji na svijetu (Modrić) nije sinoć nastupio?

8 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
bananaman1 kaže...

Suarez je sramotno loš igrač , ali i čovjek! Nije mi jasno da se ne može stati u kraj njegovom svađanju, gestikuliranju i ukratko, izigravanju majmuna?! Previše utakmica u kojima je on najbolji igrač Barcinog protivnika!! Malcom pokazao drskost i znanje (morao je zabiti ono na početku). Alba i Lenglet krivi za gol. Buskets gubi dvije lopte (nepotrebno jer drka kad ne treba) i stvara čiste šanse za Real. Uz to prigovara uvijek gotovo kao i Suarez? Alba prečesto izigrava nekog mangupćića i zvijezdicu, a bez Lea je tanak? Uz Suareza i Busketsa treća najveća svađalica u klubu, a takvi igrači unose nervozu u tim, skreću pažnju sa igre i okreću suca i publiku protiv kluba! Na kraju , nitko nije platio kartu ili dodatni sportski kanal da gleda kako Suarez dramatizira i plačipičkari jer mu je sviran ofsajd koji je očigledno bio?! Zna li čovjek da postoje kamere i to na desetke njih? Jel pogledao nekad neku snimku i svoje ponašanje na njoj? Gdje mu je stid? Bojim se tamo gdje je stid i Neymaru ili Kristini, odnosno nigdje, nema ga?! Coutinho - bez riječi ? Psihički problemi?  Sve u svemu nadam se prolasku jer će u Madridu igrati Leo i Dembele? I da pitam, zašto najbolji na svijetu (Modrić) nije sinoć nastupio?

otkud onda tolili uspjesi kluba sa tim igracima ako vec " takvi igrači unose nervozu u tim, skreću pažnju sa igre i okreću suca i publiku protiv kluba".

poklonio neko jelde, humanitarna pomoc saveza i uefa-e?

14 godina
bananaman1 kaže...

Uglavnom, gledao sam utakmicu sinoć, i generalno mogla je svršiti svakako, pobjedom vrlo lako na bilo koju stranu! 

Uvodne minute se je vrlo dobro vidjelo tko je bio dominantno dominantan, i mogao povesti sa nekoliko golova razlike, no lopta je bila preokrugla za pojedince! 

U slučaju Suarez i Coutinho, možete komentirati što god hoćete i/ili želite, ali u Liverpool-u su igrali bolje! 

A sada o Luki Modriću za kojeg kolega kažete, citiram; “zašto najbolji na svijetu ( Modrić ) nije sinoć nastupio, mogu samo staviti link istina na INDEX.HR, ali morate priznati da naslov rastura, a niti sa istinom o stanju na terenu sinoć nema neke male razlike, zar ne ?! 

LINK; https://www.index.hr/mobile/clanak.aspx?category=sport&id=2062177

ATJ Lučko
15 godina
lithiumion kaže...
x18x05x kaže...

Previše loše igre. Možda da je Dembele bio, bilo bi drugačije. Real je bio bolji, opasniji. Držmo fige da svi budu zdravi i spremni za uzvrat. Samo tako možemo proć.

Stari moj koju si ti utakmicu gledao? Real bio bolji na početku tekme pa možda do 25minute.. poslije dominacija Barce. 

Kakva dominacija? Pa ovo je bila jedna jako loša prestava i ništa više.

Pametan čovjek primjećuje sve. Glup za sve ima poneku zamjerku.
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Bas se ne da ove sezone... Arthur 3 do 4 sedmice out, a Valverde ionako citavu ovu sezonu sa tim se bori. Umtiti, Messi, Dembele, Vidal, Kutinjo, Arthur, Silesen... kad ce prestati više. Ako se uspiju izborit sa svim ovim... a bice jako jako tesko

13 godina
protjeran
Hahha kako je Atletico pokraden
14 godina

Navijac sam ATM , ali nisu vise team ko prije danas iako su "pokradeni" nisu bolje ni zasluzili...

14 godina
kexzoR kaže...
Hahha kako je Atletico pokraden

Kako je Atletico pokraden ?!?! 

ATJ Lučko
13 godina
protjeran
Ovo je penal. HAHAHHAHA
14 godina
kexzoR kaže...
Ovo je penal. HAHAHHAHA

Ako ću išta pamtiti od svoje matere, to je jedna rečenica; “ne vodi brigu o drugima, vodi brigu samo o sebi”!! 

Da pojasnim, nije bitno koliko će protivnik dati golova, ako ja uvijek dam jedan više, pa neka se on žali! 

Vama je kolega vjerojatno žal što je Real Madrid u direktnom dvoboju, pobjedom u gostima prestigao drugog na tablici i malo se još više približio vama do prvog mjesta!! 

Osim što nas sigurno čekaju najmanje dva “El Classico” dvoboja u Madridu, još ako se poklopi u Liga Prvaka i četri ukupno, vama će biti Velika nezgodacija ako izgubiti u Kupu Kralja, Liga Prvaka je iste Velika dubioza, a Real Madrid izgleda diže formu malo bolje u zadnje vrijeme!! 

ATJ Lučko
15 godina
FC Barcelona

Jesu koristili VAR kod tog penala?

14 godina

Mislim da jesu koristili.Morata mora jos puno trenirat da bi postao bolji zasad je kao mrtvo puhalo.Correa nije los samo da prestane petljat s tom loptom jer gubi loptu bezveze i onda dolaze kontre.Ako sam dobro razumio ATM ove sezone ima jako puno problema sa ozljedama ,koke nije nastupao danas, uostalom fali top class napadac u formi a ne Morata,Kalinic ili Costa.Costa nije ni sjena igraca sto je nekad bio bilo bi najbolje da ode u Basak igrat sa Robinhom i Turanom...

EDIT:Ronalda vise nema ali ostatk ekipe je dalje tu sta vrijedi daleko vise nego jedan Ronaldo....

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2019 20:00 (MGloc).
13 godina
protjeran
x18x05x kaže...

Jesu koristili VAR kod tog penala?

Što je najzalosnije jesu.

14 godina
Moram priznati da i meni nije kasno kako je to penal. Bio sam siguran da će VAR to poništiti jer je prekršaj počeo van kaznenog prostora. Su možda mijenjali nešto u pravilima?
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
13 godina
protjeran
Hexfire kaže...
Moram priznati da i meni nije kasno kako je to penal. Bio sam siguran da će VAR to poništiti jer je prekršaj počeo van kaznenog prostora. Su možda mijenjali nešto u pravilima?

Nisu. Znas i sam da sudac uvijek vrati loptu gdje je poceo preksrsaj. Messiju se to cesto dogadja, udari ga prvi igrac, predje ga, dodje do drugog igraca koji ga uspije srusit i tada sudac vrati loptu tamo gdje ga je prvi igrac udario.

14 godina
Onda mi nije jasno. Shvatio bih da nije išlo na VAR jer je bilo na knap, ali ovako... Baš me zanima kakvo će biti pojašnjenje.
Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
12 godina
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2019 21:36 (Emirthestroj).
13 godina
protjeran
Hexfire kaže...
Onda mi nije jasno. Shvatio bih da nije išlo na VAR jer je bilo na knap, ali ovako... Baš me zanima kakvo će biti pojašnjenje.

To je isto kao Argentina vs Nigerija kada je Cakir pokrao Nigeriju. Rojo je ocito dirao loptu rukom, Cakir je otisao pogledati na TV i nije dosudio penal. VAR je najbolja stvar u nogometu ikada, ali naravno kao i sve ostalo, nije savrsen. Danas je u jednoj situaciji spasio Atletico (sudac je svirao zaledje kod Griezmannovog gola), a u ovoj ga je zakinuo.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2019 21:06 (kexzoR).
14 godina

Ne gluparaj...Nije Athletic nego Atletico.Real je zasluzeno pobjedio i nema nikakve diskusije upravo da je bilo 15 penala i 100 prekrsaja...

EDIT: Atletico nije bio efikasan i to je to , real je odnio pobjedu , na iglene usi da , ali ipak zasluzeno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2019 21:30 (MGloc).
12 godina
MGloc kaže...

Ne gluparaj...Nije Athletic nego Atletico.Real je zasluzeno pobjedio i nema nikakve diskusije upravo da je bilo 15 penala i 100 prekrsaja...

EDIT: Atletico nije bio efikasan i to je to , real je odnio pobjedu , na iglene usi da , ali ipak zasluzeno.

Nek si ti mene popljuvao zbog jednog slova u imenu kluba. Evo ispravio sam, nadam se da ti je duša na mjestu.

Edit: A pobjeda je naravno 100 % zaslužena, jer kad jedna ekipa napravi 7 žutih i jedan crveni karton na jednoj utakmici, zna se koliki joj je domet, i kako će završiti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 9.2.2019 21:39 (Emirthestroj).
14 godina
FC Barcelona

Real je uhvatio formu , Benzema igra kao lud,Casemiro i Ramos divlji kao i inace pa ti pobjedi...Partey nije los igrac ali danas je bio uvjerljivo najlosiji na terenu,Correa petlja bezveze kao i inace ,napadaca danas atletiko nije uopce imao u igri Morata potpuno izoliran nije ni cudo jer se ne moze uklopit nakon 2 utakmice , iskreno se nadam da u buducnosti bude dobar(drzim fige)ugojen je mora skinut koju kilu , glavni playmaker Koke nije nastupao ozljeden.Rodrigu , Ariasu i Lemaru ce trebat neko vrijeme da se uigraju nadam se da ce ostat u klubu.Carrasco da nije otisao ,danas bi ATM imao dobrog krilnog napadaca , puno igraca se izmjenilo zadnje 2 sezone.

14 godina
FC Barcelona

Ako netko ima link koji bi potvrdio članak iz 24SATA, gdje piše da je Barcelonin trener Valverde istaknuo ponudu prodaje Coutinha za 80 milja € ?!?! 

Istina da bih ga ja osobno, skroman subjektivan stav, ponovno volio vidjeti u Liverpool-u, ali nebih se začudio da je i ovo jedna od silnih fake news koje cure zadnjih tko zna koliko godina po svuda u svijetu?!!

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...

Ako netko ima link koji bi potvrdio članak iz 24SATA, gdje piše da je Barcelonin trener Valverde istaknuo ponudu prodaje Coutinha za 80 milja € ?!?! 

Istina da bih ga ja osobno, skroman subjektivan stav, ponovno volio vidjeti u Liverpool-u, ali nebih se začudio da je i ovo jedna od silnih fake news koje cure zadnjih tko zna koliko godina po svuda u svijetu?!!

Samo jedna riječ. 24Sata

14 godina
x18x05x kaže...
ATJLučko kaže...

Samo jedna riječ. 24Sata

U redu, ali ipak nije neki drugi portal, koji servisira još“bolje” novosti 

Bez obzira na sve, biti će zanimljivo vidjeti prve postave igrača za sezonu 2019/20! 

ATJ Lučko
15 godina
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...
ATJLučko kaže...

Samo jedna riječ. 24Sata

U redu, ali ipak nije neki drugi portal, koji servisira još“bolje” novosti 

Bez obzira na sve, biti će zanimljivo vidjeti prve postave igrača za sezonu 2019/20! 

Eh, puno toga treba promjenit. Trener prvo pa neki igrači koji nisu ni za klupe.

6 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nadan se da Abidal i ekipa prate Grimalda,koji je 2015. prepusten Benfici za svega 2.1mil€ uz 10-15% od buduce prodaje,ali bez buy-back klauzule, trenutno prema transfermarktu vridi 28.

Ove sezone 6 golova i 5 asistencija u 35 utakmica.

Bia bi sjajna zamjena za Albu,ili on ili Mendy iz Lyona.

11 godina
protjeran

Da slažem se.

Njih 2 su idealni.Bilo tko od njih 2.

Treba ih kupiti dok se nisu prodali , jer tih lijevih bekova nema nigdje.

Nema Dembelea u prvoj večeras.Coutinho starta.Ostalo sve kako bi i trebalo biti, osim što semedo igra LB a Roberto desnog.

This time next year we'll be millionaires
6 godina
neaktivan
Moze i Gaya iz Valencie,ali nekako mislin da najvece sanse ima Mendy zbog Abidala.
Napokon prilika da Cou zaigra u vezi i nosonja ga opet gurne na krilo...
13 godina
protjeran
Ja zadnje 2 godine govorim da pod hitno treba vratiti Grimalda.
15 godina
FC Barcelona

Kako je Vidal precizan u ovih 15 min.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice