Neka salje ;) Svi zele u Barcu, ali po ovom koliko toga su doveli neznam kako to komentirati 
Dižeš taj L.F.C u nebesa a osim himne nemaju ništa posebno. Rezultate nećemo ni spominjati.
Otkada vi kolega uopće pratite nogomet, kada ste u stanju ovako se pristati sa komentarom
????
Ako postoji DESET klubova ba svijetu, koji imaju povijest kao FC Liverpool!!!!
Dovoljno dugo pratim. Prije 27 godina su osvojili premiership te ligu prvaka. Dalje od toga ne treba gledati jer nije relevantno za ovo što sam ja njemu napisao.
Paaaaaaaaa, ove bi se godine mogli susresti u Ligi Prvaka, pa da vidimo kome obojci a kome opanci, čija mama crnu vunu prede
?!
ATJ Lučko

. Izgubili Neymara 3. igrača svijeta doveli smo samo dembelea. Jedino je desni bek pojačanje ovo ostalo katastrofa. Od Seria odustanemo zbog nekakve tehničke odluke??? Ako ovi iz uprave nisu Madridisti onda su mazohisti. Psg želi prodat Draxlera nikakvo zanimanje kod nas, umjesto njega mi forsiramo starca koji je više u bolnici nego na terenu a i forma mu je očaj. Dalje forsiramo Coutinha ko da je jedini igrač na svijetu, a vidljivo je da Liverpool nema nikakve namjere ga prodati. Zašto nije pokazan interes za Eriksena? Zašto nema interesa da se vrati Alexis? Nikakva zamjena u obrani nije došla, i dalje nisu otišli naši panjevi. Ovaj transfer rok je trebao biti rutinski odrađen u kojem bi se dovele klase od igrača tako da Messi još može osvojiti koji trofej prije mirovine i onda poslje Messija potpuna rekonstrukcija momčadi. Ovako će ga Portugalski peder prestignuti. Nebih se čudio da Messi otiđe u mrtvi Shity. Bartomeu->