FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.812
|
čitano: 6.700.014
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: FC Barcelona
x18x05x kaže...
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...
Bash kaže...

Neka salje ;) Svi zele u Barcu, ali po ovom koliko toga su doveli neznam kako to komentirati

Dižeš taj L.F.C u nebesa a osim himne nemaju ništa posebno. Rezultate nećemo ni spominjati. 

Otkada vi kolega uopće pratite nogomet, kada ste u stanju ovako se pristati sa komentarom  ???? 

Ako postoji DESET klubova ba svijetu, koji imaju povijest kao FC Liverpool!!!! 

Dovoljno dugo pratim. Prije 27 godina su osvojili premiership te ligu prvaka. Dalje od toga ne treba gledati jer nije relevantno za ovo što sam ja njemu napisao.

Paaaaaaaaa, ove bi se godine mogli susresti u Ligi Prvaka, pa da vidimo kome obojci a kome opanci, čija mama crnu vunu prede ?! 

ATJ Lučko
8 godina
protjeran
x18x05x kaže...
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...
Bash kaže...

Neka salje ;) Svi zele u Barcu, ali po ovom koliko toga su doveli neznam kako to komentirati

Dižeš taj L.F.C u nebesa a osim himne nemaju ništa posebno. Rezultate nećemo ni spominjati. 

Otkada vi kolega uopće pratite nogomet, kada ste u stanju ovako se pristati sa komentarom  ???? 

Ako postoji DESET klubova ba svijetu, koji imaju povijest kao FC Liverpool!!!! 

Dovoljno dugo pratim. Prije 27 godina su osvojili premiership te ligu prvaka. Dalje od toga ne treba gledati jer nije relevantno za ovo što sam ja njemu napisao.

FC Liverpool je jedna od ekipa koja je mjenjala ovu igru, doslovno. Da nije bilo onog sranja s navijacima danas bi poslije Real Madrida bili druga ekipa u povijesti ove igre. Ustati pa reci FC Liverpool.

...
10 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Paaaaaaaaa, ove bi se godine mogli susresti u Ligi Prvaka, pa da vidimo kome obojci a kome opanci, čija mama crnu vunu prede ?! 

Misliš Real-Liverpool? Slažem se.. Liverpool će ih pregazit ko mačiće...

15 godina

Čmeljo devil, tebe nisam pitao za mišljenje. Bezveze se ubacuješ.

All truly great thoughts are conceived by walking.
8 godina
protjeran
x18x05x kaže...

Čmeljo devil, tebe nisam pitao za mišljenje. Bezveze se ubacuješ.

"Dižeš taj L.F.C u nebesa a osim himne nemaju ništa posebno. Rezultate nećemo ni spominjati."

Idi skoci s mosta.

...
17 godina
FC Barcelona

Netko tko napiše da se LFC diže je propuh u glavi.

Taj klub se diže 25+ godina. Kao i Arsenal....MI SE DIŽEMO..bla bla

LFC je oduvijek bio relevantan, skoro su EPL uzeli prije Slippy Gerrarda, ali imaju takav budžet da su stvarno precijenjeni iz sezone u sezonu.

Mislim ipak su porazili jedno od najboljih izdanja Milana i uzeli tu LP, povijest je neupitno najveća nakon Uniteda u Engleskoj, ali njihovi fanovi su stvarno najgori kad je riječ o blio kojoj diskusiji.

8 godina
protjeran
Mitch kaže...

Netko tko napiše da se LFC diže je propuh u glavi.

Taj klub se diže 25+ godina. Kao i Arsenal....MI SE DIŽEMO..bla bla

LFC je oduvijek bio relevantan, skoro su EPL uzeli prije Slippy Gerrarda, ali imaju takav budžet da su stvarno precijenjeni iz sezone u sezonu.

Mislim ipak su porazili jedno od najboljih izdanja Milana i uzeli tu LP, povijest je neupitno najveća nakon Uniteda u Engleskoj, ali njihovi fanovi su stvarno najgori kad je riječ o blio kojoj diskusiji.

Da, oni su nesto kao torcida kod nas, hahaha, a zapravo ima dosta slicnosti izmedju klubova, i gradova cak. 

...
17 godina
Hexfire kaže...

Povijest imaju, ali sadašnjost im je upitna. Pogotovo ako prodaju najboljeg igrača.

Pa ne prodaju Firmina. 

https://www.whoscored.com/Players/96182/Show/Roberto-Firmino

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.8.2017 20:46 (hrvooje).
13 godina
neaktivan
Bash kaže...

Znaš da je nešto smrdano s tvojim postovima kad ti TU daju Evil Access, LeskiRM i ATJ LUČKO.

17 godina
hrvooje kaže...
Hexfire kaže...

Povijest imaju, ali sadašnjost im je upitna. Pogotovo ako prodaju najboljeg igrača.

Pa ne prodaju Firmina. 

Sad će te opet posrat kao mene zašto nisi rekao Coutinho

17 godina
Mitch kaže...
hrvooje kaže...
Hexfire kaže...

Pa ne prodaju Firmina. 

Sad će te opet posrat kao mene zašto nisi rekao Coutinho

Pa on je prošle sezone igrao samo 28 utakmica, od valjda 60-ak Liverpoolovih.

30.8. Tottenham se uključio u utrku za dovođenje veznjaka Barcelone Andrea Gomesa.

Ne kužim zašto je tu potrebna utrka 

Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
11 godina
protjeran
Nista od Coutinha barem se nadam za one novce...ne vrijedi pola...

Di Maria takoder...Mozda bi mogli Mahreza dovesti...Bolje on nego da gledamo Delofeua i Paca u napadu kad je MSD ozlijeden
This time next year we'll be millionaires
10 godina
FC Barcelona

Znaci ako danas do ponoci nikog ne dovedemo, to je to za ovo ljeto? Ili sam ja krivo informiran sto se tice zavrsetka projelaznog roka u Spanjolskoj..

Barcelona - Mes que un club
12 godina

Do sutra u 23:59.

14 godina
neaktivan
Ne znam, po meni je ovo za sad onako li la prijelazni rok odrađen. Jedina pozicija gdje smo se istinski pojačali je desni bek. Ono što nam je najpotrebnije bilo, veza, je slabo odrađeno. Nije Paulinho taj igrač koji nam je trebao. S druge strane imaju više od 24 sata da još nekog dovedu.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Aurier za 22m u Spursima, a da ga je Barca htjela dovesti 40m+, ako ne i vise.

11 godina
Oxlade stigo u Liverpool, nadam se Lemaru, jeftinije rjesenje i nije toliko ozlijedjen koliko Kutinju, bummo widily
16 godina
FC Barcelona

Mahrez sletio u Barcelonu potpisati ugovor... samo se ne zna s kime.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Prošle godine glavni problem je bio vezni red i mi dovdemo samo hebenog Paulinha . Izgubili Neymara 3. igrača svijeta doveli smo samo dembelea. Jedino je desni bek pojačanje ovo ostalo katastrofa. Od Seria odustanemo zbog nekakve tehničke odluke??? Ako ovi iz uprave nisu Madridisti onda su mazohisti. Psg želi prodat Draxlera nikakvo zanimanje kod nas, umjesto njega mi forsiramo starca koji je više u bolnici nego na terenu a i forma mu je očaj. Dalje forsiramo Coutinha ko da je jedini igrač na svijetu, a vidljivo je da Liverpool nema nikakve namjere ga prodati. Zašto nije pokazan interes za Eriksena? Zašto nema interesa da se vrati Alexis? Nikakva zamjena u obrani nije došla, i dalje nisu otišli naši panjevi. Ovaj transfer rok je trebao biti rutinski odrađen u kojem bi se dovele klase od igrača tako da Messi još može osvojiti koji trofej prije mirovine i onda poslje Messija potpuna rekonstrukcija momčadi. Ovako će ga Portugalski peder prestignuti. Nebih se čudio da Messi otiđe u mrtvi Shity. Bartomeu-> 

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2017 14:38 (el pistlero123).
12 godina
Tako da Messi moze osvojiti? Mislis Barcelona? Igraci igraju za uspjehe kluba a ne jednog igraca.
10 godina
FC Barcelona

Mahrez je dobar igrac i bio bi pojacanje za rezervu. Na desnoj strani imas Dembelea,Semeda i Mahreza to je vec bolje.. Ali vidi se po ovome kako je ova uprava glupa, pa najvecu stetu na tom desnom krilu radi Messi a on se gura u sredinu ili u neku polu spicu sto je jos gore..

Nebitno, Mahrez ce mogu slobodno reci biti odlican samo ako dodje jos Coutinho/Lemar ili ostalo kavalitetno..

U svakom slucaju ocajan prijelazni rok potrosit ce novca preko glave a nisu doveli dostojnog branica ni veznjaka! :) 

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2017 16:49 (el.šef).
8 godina
protjeran
FC Barcelona

Da sam ja na Messijevom mjestu napustio bih klub. Toliko para se baca na neke polu igrace, ne zna se tko pije tko placa, curi na sve strane. Messi zasluzuje bolje.

...
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zasto vam toliko smeta Paulinho? 

Mislim ni ja nisam bio za njegovo dovodjenje, ali kad smo ga doveli zasto ne dati covjeku sansu da se pokaze? 

Imam osjecaj da ce Paulinho biti bolji od Rakete ove godine. Uostalom, ne igra Paulinho kod dva izbornika Brazila ispred Casemira bez razloga, a Casemiro je solidan igrac. 

10 godina
lithiumion kaže...

Mislim ni ja nisam bio za njegovo dovodjenje, ali kad smo ga doveli zasto ne dati covjeku sansu da se pokaze? 

Imam osjecaj da ce Paulinho biti bolji od Rakete ove godine. Uostalom, ne igra Paulinho kod dva izbornika Brazila ispred Casemira bez razloga, a Casemiro je solidan igrac. 

Pa normalno da ce biti bolji od Rakitica, stvarno je tesko biti bolji od njega. Ne znam sta jos vide u njemu pa ga drze u klubu, trom igrac i prespor opcenito za Barceloninu igru. Mora se priznati bio je jako dobar jedno vrijeme ali sada je stvarno ocajan.

12 godina
neaktivan
el.šef kaže...
lithiumion kaže...

Pa normalno da ce biti bolji od Rakitica, stvarno je tesko biti bolji od njega. Ne znam sta jos vide u njemu pa ga drze u klubu, trom igrac i prespor opcenito za Barceloninu igru. Mora se priznati bio je jako dobar jedno vrijeme ali sada je stvarno ocajan.

Kad je to bilo?

Lik je limitiran, fizikom i tehnikom. Uvijek bio, a sa godinama sve gori i gori.

Agilnost i pokretljivost, ko da igra sa vrecom cementa na ledjima. Svaki mulac mu moze dignut loptu ako nesto kreativno pokusa napravit. 

Vrhunac tehnike koji od njega mozes dobit, je vracanje lopte Shakiri, i to radi jedno te isto vec tri godine.

Muka mi je vise kad ga vidim s loptom. 

A njegovo sakrivanje iza protivnickog igraca, samo da ne dobije loptu kad je gusto, je usavrsio do savrsenstva. Pogledajte bilo koje lanjske utakmice, al pratite samo njega.

Katalonac_HR
11 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ma pretjerujete u svezi Rakete. Znamo da ima oscilacija u igri (kao i svi igrači) i ne mora uvijek biti u prvih 11, ali zaboravili ste njegov doprinos ekipi i njegove golove, a pogotovo u važnim utakmicama. Rakitić nije ni Xavi ni Iniesta, ali u ekipi gdje svi sve znaju, a jedino ne znaju zabit' gol, Raketa nerijetko dobro dođe!

13 godina
neaktivan
Dante05 kaže...

Ma pretjerujete u svezi Rakete. Znamo da ima oscilacija u igri (kao i svi igrači) i ne mora uvijek biti u prvih 11, ali zaboravili ste njegov doprinos ekipi i njegove golove, a pogotovo u važnim utakmicama. Rakitić nije ni Xavi ni Iniesta, ali u ekipi gdje svi sve znaju, a jedino ne znaju zabit' gol, Raketa nerijetko dobro dođe!

Ne kazem da je Raketa los igrac, ali je los igrac za Barcin kalibar. On je obicni alibi igrac koji ako ima dobre igrace u veznom redu oko sebe ce pruziti solidne perfomanse, medjutim ako se nadje s igracima koji nisu toliko dobri i njegova forma eksponencijalno pada. Prije 2 god dok je don Iniesta bio u super formi i Raketa je igrao solidno, sad kad su Iniestu stigle godine, Busquets je takodjer u padu s formom i Rakitic automatski prati taj trend. 

10 godina
FC Barcelona

PSG službeno doveo Mbappea

Mogao bi onda Di Maria kod nas ma da mi se nikako ne svidja ta ideja

Poruka je uređivana zadnji put čet 31.8.2017 20:23 (el.šef).
8 godina
protjeran
FC Barcelona

Raketa je ofenzivni vezni igrac koji igra nekakvog defanzivnog veznog u barci. Inace igrac koji ima i pas i sut za 10. Cudio sam se kada ga je barca kupovala i cak igra i bolje nego sto sam ocekivao od njega s obzirom na barcinu igru i poziciju koju igra, a niti jedno niti drugo nije bas idealno za njegov stil igre.

...
12 godina
FC Barcelona

mbappe dabogda propao, otisao za lovom

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice