na kraju krajeva, zasto bi barca prodala neymara?
ne znam samo zasto se draxler ne dovodi u nikakve razgovore oko transfera, meni je on genijalac na terenu, brz i elegantan dribler, a ni cijena mu ne bi trebala bit previsoka
ne znam samo zasto se draxler ne dovodi u nikakve razgovore oko transfera, meni je on genijalac na terenu, brz i elegantan dribler, a ni cijena mu ne bi trebala bit previsoka
Zato sto zeli igrati u velikom klubu koji ima ambicije.
Mkhitarian je smeće od igrača.
Sori za Pulišića, nisam dobro pročitao prvi puta, pročitao sam Pašalić 
Nak, reko koji k Pašalić, haha.
Mkhitarian ima 5 asistencija u prva 3 kola 
160m, zbogom pameti! Nema to veze sa vrijednošću igrača, nego sa gašenjem nezadovoljstva navijača
Zato sto zeli igrati u velikom klubu koji ima ambicije.
pitanje je bilo zasto bi barca prodala,ne zasto bi neymar otisao 
mora da mu je jadnom tesko palo osvajat trofeje
Prodala bi ga zato sto igrac zeli otici iz gore navedenih razloga, a tu se barca nista ne pita jer ima klauzula u ugovoru. 
Ako Coutinho zaista dolazi, završena je saga oko toga. Sad opet čekanje reprezativnih pauza da vidimo njega i Dembelea na terenu zajedno.
Tko će sad to dočekati?!
Ako Coutinho zaista dolazi, završena je saga oko toga. Sad opet čekanje reprezativnih pauza da vidimo njega i Dembelea na terenu zajedno.
Tko će sad to dočekati?!
Bog hrvati real madrid i evil access
Tko će sad to dočekati?!
Bog hrvati real madrid i evil access
Kako ga sad zovemo, Svemogući Evil, sveznajući Evil ili pak konj.?
All truly great thoughts are conceived by walking.
Ako Coutinho ne dođe sada, sljedeće sezone sigurno neće. Sreća pa PSG ove sezone ne može dovesti sve, ali nagodinu idu po Coutinha ziher.
Zato je Benzema igračina svjetskog kalibra. 
Mali, ti si to odgledao video od sat vremena jer volis Barcelonu? Haha pa ti si iskompleksiran do boli.
Nego, daj mi prognozu neku da se kladim
Ajde seljacicu vozi, prvo treba znat provocirat da bi bio zanimljiv nekome osim samom sebi
Izlgeda da je Coutinho potpisao za 160m eur. Sramota. Real nije potrosio u zadnjih 5 godina 300m eur, a barca to spiska na 2 igraca. Koja je to razlika u filozofiji, Real koji forsira mlade spanjolske igrace i barca koja trosi trosi kao pijani milijunas. Ovo vise nema veze sa sportom!
Izlgeda da je Coutinho potpisao za 160m eur. Sramota. Real nije potrosio u zadnjih 5 godina 300m eur, a barca to spiska na 2 igraca. Koja je to razlika u filozofiji, Real koji forsira mlade spanjolske igrace i barca koja trosi trosi kao pijani milijunas. Ovo vise nema veze sa sportom!
hahahahah prestani plakat hahaha
Usput informiraj se jos malo pa se vrati sa informacijama, moze? A da ne mozes se vratit kad si opet ispao glup 

This time next year we'll be millionaires
MOderni fudbal je takav da se kod transfera ne gleda samo kvalitet igraca niti je placanje tih ogromnih cijena za pojedince placanje samo igranja na terenu. Milion je tu stvari.
Odlaskom Neymara kao brazilske super zvijezde ostali smo na samo dva brazilca u timu: Daglasa i Rafinju, sto je blago receno katastrofa. Zato klub insistira na Kutinju. Odlican igrac koji ti otvara Brazilsko trziste ponovo, potencijalna zvijezda u svjetskom fudbalu.
Liverpool bira izmedju njega i Oxa, neznam ako ce ga dobit za 70, Liverpoolu je odbijena ponuda od 75, ali bi pristali na 75 + posudba Origija :) Lemar istotako zeli u Liverpool... Ako LFC odabere Oxa, iako bi najradje htjeli obojicu onda ide u Barcu, u suprotnom nista.
This time next year we'll be millionaires
Neka salje ;) Svi zele u Barcu, ali po ovom koliko toga su doveli neznam kako to komentirati 
Rakitić nije odbio.
Neka salje ;) Svi zele u Barcu, ali po ovom koliko toga su doveli neznam kako to komentirati 
Dižeš taj L.F.C u nebesa a osim himne nemaju ništa posebno. Rezultate nećemo ni spominjati.
Sigurno da je tako :D
duso,barca je jos uvik u plusu ovaj transfer period 
Dižeš taj L.F.C u nebesa a osim himne nemaju ništa posebno. Rezultate nećemo ni spominjati.
Otkada vi kolega uopće pratite nogomet, kada ste u stanju ovako se pristati sa komentarom
????
Ako postoji DESET klubova ba svijetu, koji imaju povijest kao FC Liverpool!!!!
ATJ Lučko
Povijest imaju, ali sadašnjost im je upitna. Pogotovo ako prodaju najboljeg igrača.
Otkada vi kolega uopće pratite nogomet, kada ste u stanju ovako se pristati sa komentarom
????
Ako postoji DESET klubova ba svijetu, koji imaju povijest kao FC Liverpool!!!!
Dovoljno dugo pratim. Prije 27 godina su osvojili premiership te ligu prvaka. Dalje od toga ne treba gledati jer nije relevantno za ovo što sam ja njemu napisao.