Bolji real i to debelo.

Bolji real i to debelo.
pike nije normalan
Navijac sam Barce ali ovo nije trebao biti crveni za Ronalda
.
Sta ovaj Busqets radi u nogometu zadnje 2 sezone? Badelj je za njega Isus Krist.
Očitali nam lekciju kako se igra nogomet. Najjača ekipa na svijetu je ovaj real.
decki, opustite se, paulinho ce nas spasit.
Pique lumen sa Ramosa
Prognoza 3:0 za Barcu
samo su neki od viceva koje sam dns procital
Nisi se odredio nešto točno, TKO BI KOGA TREBAO NAKANTATI ?????
Hahah, znači sutra nam stižu pojačanja, 2x150 mil. i jedno bonus pojačanje 40 mil.
Ma nemate se šta ljutiti, ovi šutiraju sa linije 16 i zabijaju, a Barca neka se pokušava ušetavati u gol i dalje.
Večeras trpanje reala, barem 3-0.
Sorry sto upadam, nisam imao internet, koliko je zavrsilo?
Mene zanima vase objektivno i neutralno misljenje, dal je bio penal na suarezu i dal je ronaldo trebao dobit drugi zuti?
Večeras trpanje reala, barem 3-0.
Sorry sto upadam, nisam imao internet, koliko je zavrsilo?
Vidi šta je sa internetom, propustio si trpanje Barce. Jeb ga.
Mene zanima vase objektivno i neutralno misljenje, dal je bio penal na suarezu i dal je ronaldo trebao dobit drugi zuti?
Penala nije bilo jer ga nije ni dodirnuo. Ronaldo je pao i počeo mlatarati rukama i zbog toga je dobio karton. Inače ga nebi dobio.
Moje skromno subjektivno viđenje!
Suarez je toliko "zaronio", žuti bez pardona! Ali nema penala, neka kaže tko god što želi!
Ronaldo je bez veze skinuo dres, prvi žuti, sve po PS-u! Kontakta je "U šesnaest" bilo, za penal ili ne, tako tako, ali nikako drugi žuti Ronaldu!
Uf sto sada gori Liverpulu i Dortmundu, lagano staviti cjenu 150 000 000 eur i jos dodati "cash only".
Iako navijam za Barcu, danas ovakav Real dobiva ovakvu Barcu. Vidjet ćemo....
Nije da sam sebi plješćem što sam pogodio, no bilo je za očekivati. Igra Barce nije tako loša bila, Rakitić je bio izvrstan, no Suki definitivno nije u formi. Zamjene katastrofa (ni nemamo bolje). Tu treba još NAJMANJE 200mil puknuti u pojačanja dok se može do 1.9. inače piši propalo.
Penala nije bilo, ronaldo je namjerno pao sto vidu svatko sa 1 utakmicom u nogama. Ova utakmica je slika i prilika spanjolske lige. Danas igraju man west ham, samo se nisu jos sakama udarali. Nema simuliranja, nema izgubljene lopte, nema valjanja na podu. Totalno sam se razocarao u ovu utakmicu. Mislim da jedni duze vrijeme necu gledati ove ekipe.
Nisam navijač ni Barcelone ni Reala niti ijednog inozemnog kluba.
Penal na suarezu NIJE postojao, čak ga golman Reala nije ni dotakao.
Teška sudačka gluparija, naročito što je Suarezu lopta već pobjegla tako da je i dotaknut penal NIJE postojao. (trebao je dobiti žuti karton)
Penal na Ronaldu NIJE postojao, bilo je kontakta, no igrač Barcelone se gurao koliko i Ronaldo.
Ronaldu nije sviran penal jer je poznati kao "padavičar" (zabog toga mu je sudac i dao drugi žuti odn. crveni, dakle, zaslužio ga je) uz sve pohvale njegovoj kao i Messijevoj nogometnoj genijalnosti.
Ne treba vam Beusan jer će reći što i ja.
Nema na čemu.