FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.813
|
čitano: 6.721.582
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
FC Barcelona

Koja tekma, uffff.... Pravi El Classico. Odlična predstava obje momčadi, golmani fantastični. Messi, mislim da se o tom čovjeku ne treba previše pisati, sve je rekao na terenu  ali MOTM bi po meni bio Ter Stegen jer čuda je poskidao danas.

I Raketu bih pohvalio, jedna od njegovih najboljih predstava otkad je stigao u Barcu. Sve u svemu sretan sam ali neću se sad zanositi da ćemo biti prvi i sl. jer ne ovisimo o sebi a i toplo hladno formi koja je ove sezone jako izražena. Treba kolo po kolo sad, nemamo više LP na leđima pa šta bude. Drago mi je vidjeti da ima još baruta u ovoj ekipi 

10 godina
Re: FC Barcelona
Mitch kaže...
Marcelo je dugo vrijeme (barem meni) najbolji igrač u Realu i meni osobno najdraži.

Nema tu puno bacanja, glupih faula, zlobnih prije svega itd.

On je nevjerojatno inteligentan i žao mi je da je podcijenjen.

Tko kaže da je podcjenjen? Ti si sanjao nešto?

Marcelo je svjetska klasa.

Ali ovaj Messi, zaista je Bog na zemlji.

16 godina
FC Barcelona

Neugodno mi je slusati kad netko usporedjuje Messija s bilo kime... Neusporediv je, najbolji igrac svih vremena, cast mi je da ga mogu gledati. Da igra za bilo koji drugi klub ovako, mislio bih to isto.

Barça za nijansu bolja danas i vise zasluzila tu pobjedu.

Gomes uzas, zasto taj ulazi u igru ikada?

Sergi Roberto mocan, u zadnjoj minuti onakav sprint...

Ter Stegen odlican.

Ronalda treba prodati u Kinu sto prije, samo jos oni mogu dati neku lovu za njega.

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Samo cu staviti ovo ovdje.

I always tell the truth.Even when I lie.
15 godina
Bruno_K!ng kaže...

Samo cu staviti ovo ovdje.

Koja provokacija, svaka mu čast.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
9 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ne znam baš tko to podcjenjuje Marcela, nema momčadi koja ga ne bi htjela u momčadi. On mi je ko kopija Roberta Carlosa a zna se tko je bio on.

17 godina
Evil Access kaže...

Citam sada na spanjolskim portalima da je u kataloniji nestalo vazelina, pripreme za tekmu, hihihihihihihih.

Čitam ja da se nećeš pojavit na forumu do kraja prvenstva i finala LP ako prođete.

Inače odlična tekma za obje strane, užasan sudac za obje strane.

Ali baš se vidi da Enrique nema nikakvog utjecaja na igru, sva ova dodavanja su bila na prvu i u kontri itd, a kad bi kretali od golmana to je bezidejno ubi bože.

Rakitić je baš bio super danas, možda malo kasni u obrani, ali ne može on čuvat Marcela. Da ima dobrog beka iza sebe bilo bi to još bolje, ali i on i Roberto su preofenzivni.

11 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Dante05 kaže...

Dečki, ja ovdje ne vidim bodove za Barcu, unatoč tome što je Barca imala 3x više izglednih šansi za gol, a Real, makar isto ima svoje individualce bisere, ipak izgleda kompaktnije, igraju brže i timski, a posebice Modrić koji je kičma njihove ekipe. A Barca upravo suprotno, previše driblaju, spori i kao da su se prvi puta sastali i još fulaju totalne zicere. Messi je izgleda jedini koji ima pregled igre i koji može nešto odlučiti, Iniesta bolestan ako ne pokuša predriblati 2 igrača...sve u svemu, meni je i bod ovdje uspjeh...

Udarci u okvir gola 9-2, gdje si ti vidio 3x više šansi za Barcu. 

Kad je Messi na kraju 1p mašio mrtvi gol, to ti je izgledna šansa za gol, a kad je Benzema jedva dopucao do Ter Stegena, je udarac u okvir gola. Nije uvijek zahvalno gledati statistiku.

15 godina
Dante05 kaže...
x18x05x kaže...
Dante05 kaže...

Dečki, ja ovdje ne vidim bodove za Barcu, unatoč tome što je Barca imala 3x više izglednih šansi za gol, a Real, makar isto ima svoje individualce bisere, ipak izgleda kompaktnije, igraju brže i timski, a posebice Modrić koji je kičma njihove ekipe. A Barca upravo suprotno, previše driblaju, spori i kao da su se prvi puta sastali i još fulaju totalne zicere. Messi je izgleda jedini koji ima pregled igre i koji može nešto odlučiti, Iniesta bolestan ako ne pokuša predriblati 2 igrača...sve u svemu, meni je i bod ovdje uspjeh...

Udarci u okvir gola 9-2, gdje si ti vidio 3x više šansi za Barcu. 

Kad je Messi na kraju 1p mašio mrtvi gol, to ti je izgledna šansa za gol, a kad je Benzema jedva dopucao do Ter Stegena, je udarac u okvir gola. Nije uvijek zahvalno gledati statistiku.

U tom trenutku je real imao bolje šanse. Nije samo statistika, baš su imali opasne udarce.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Odavno nisam gledao bolji EL Clasico. Malo su sudije pokvarile dojam sa utakmice, bar 5 ofsajda nije svirano u korist Barcelone.

Crveni karton Ramosa zasluzen, mada je i Casemiro zasluzio isti. Posto sam okasnio nekih destak minuta, nisam vidio sumnjivi prekrsaj nad Ronaldom, kojeg je spominao komentator.

Messi veceras odigrao nevjerovatnu utakmicu.

Kako zacepiti usta 80000 navijaca na Bernabeu?

- Pitajte Messija!

Laku Noc

12 godina
protjeran
FC Barcelona

"Bolesno" dobra utakmica.

"Bolesno" dobar gol Rakete.

"Bolesna" nadoknada od samo 2 minute.

"Bolesno" loš pomoćnik glavnog suca.

"Bolesno" glup Ramos.

Dugo bolju tekmu ne vidjeh, prvenstvo opet živo, mrtva trka može da počne.

Messi, ma samo "bolestan. 

14 godina
FC Barcelona

Kada se sve zbroji , real je izgledao bolje kao sto je vec netko napisao u prijasnjem postu...Barca je imala srece u ovoj pobjedi.Messi je magija uzeli su 3 boda i sada ce biti nesto napetije u la ligi...Oba tima su par zicera fulali.Dobra utakmica , ramos zasluzeno dobio crveni bezobraznik ko i uvijek...

17 godina
FC Barcelona

Inače Messiju je ovo bio točno 500. gol za Barcu 

15 godina
FC Barcelona

Messi je zadnji vezni, Messi je šestica, Messi je osmica i Messi je najbolji strijelac Europe. Messi je Bog otac, ove sezone Messi je Barcelona.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Nadam se da će Ramos umrijeti večeras jadnik mrtvi išao je da mu slomi nogu.Želim da umre u najvećim mukama stoka jadna.

MESSI GOAT nabio cijeli Bernabeo na ku*ac.

This time next year we'll be millionaires
17 godina
matrix777 kaže...
Mitch kaže...
Marcelo je dugo vrijeme (barem meni) najbolji igrač u Realu i meni osobno najdraži.

Nema tu puno bacanja, glupih faula, zlobnih prije svega itd.

On je nevjerojatno inteligentan i žao mi je da je podcijenjen.

Tko kaže da je podcjenjen? Ti si sanjao nešto?

Marcelo je svjetska klasa.

Ali ovaj Messi, zaista je Bog na zemlji.

Pa nije baš da ga guraju igdje u prvi plan. Čak Benzema ima više postova o sebi na društvenim mrežama itd.

Dugo nisam ni vidio da je bio MOTM samo zato što ne daje golove.

8 godina
protjeran
FC Barcelona

REALity check:

REAL OSVAJA I LIGU I LIGU PRVAKA. muhahahahahahhahahhahaha

...
11 godina
protjeran

Ovo će biti duga noć za hejtera iz 7-c...Najbolji igrač svih vremena se posrao po Realu usred Madrida.

This time next year we'll be millionaires
17 godina
Evil Access kaže...

REALity check:

REAL OSVAJA I LIGU I LIGU PRVAKA. muhahahahahahhahahhahaha

Možda, a možda ćeš ispast glup ko i svake sezone do sada na svakom multiću u obje teme.

10 godina
Mitch kaže...

Pa nije baš da ga guraju igdje u prvi plan. Čak Benzema ima više postova o sebi na društvenim mrežama itd.

Ti igrače uspoređuješ po broju postova na društvenim mrežama? 

Ja ne znam da Marcelo nije počeo u prvih 11 osim ako nije bio ozlijeđen, ne znam mu dostojnu zamjenu, nema je. 

On je igračina, u zadnjih 10 kola i u LP se to vidi, ne samo da nije podcjenjen nego se ističe.

15 godina

Protiv koga real igra zaostalu utakmicu?

10 godina

Celte u gostima.

15 godina
matrix777 kaže...

Celte u gostima.

Tu može biti svašta. Još se možemo nadati. Samo da nam se ne ponovi Malaga.

17 godina
matrix777 kaže...
Mitch kaže...

Ti igrače uspoređuješ po broju postova na društvenim mrežama? 

Ja ne znam da Marcelo nije počeo u prvih 11 osim ako nije bio ozlijeđen, ne znam mu dostojnu zamjenu, nema je. 

On je igračina, u zadnjih 10 kola i u LP se to vidi, ne samo da nije podcjenjen nego se ističe.

Ne kužiš me.

Ne pričam uopće o igračkoj kvaliteti, nego o tretiranju novinara i samih navijača. Nije u "spotlightu" skoro nikad.

9 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ovo je bio 500. gol Messija u dresu Barce. I zabio ga Realu usred Madrida u 93' za pobjedu. Može li bolje??? 

15 godina

Ter Stegen je sve bolji i bolji. Vidi se taj njegov ogromni talent. Naravno, ima i grešaka ali sve manje. 

15 godina
x18x05x kaže...

Ter Stegen je sve bolji i bolji. Vidi se taj njegov ogromni talent. Naravno, ima i grešaka ali sve manje. 

Kad si golman Barcelone imaš teži posao nego golmani u većini drugih ekipa. On mora igrati pod rizikom jer je on ekstra igrač sa loptom, doslovno razigrava iz zadnje linije. Naravno, s time dolaze i neke greške ali također i dobivaš puno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
antimadridista kaže...
x18x05x kaže...

Kad si golman Barcelone imaš teži posao nego golmani u većini drugih ekipa. On mora igrati pod rizikom jer je on ekstra igrač sa loptom, doslovno razigrava iz zadnje linije. Naravno, s time dolaze i neke greške ali također i dobivaš puno.

Najbolje što mu se moglo desit je odlazak Brava. 

15 godina

Evo jedna sprijeda.

11 godina
neaktivan
x18x05x kaže...

Evo jedna sprijeda.

Zašto madriđani ne pokrenu peticiju da se vanzemaljcima zabrani nogomet??? 

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice