FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.813
|
čitano: 6.721.582
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ništa ja sam zadovoljan kako smo odigrali jednostavno najbolja obrana na svijetu je pokazala kako se brani.

A i nismo imali sreće.Nadajmo se da će naši dovesti pravog trenera i po ekstra pojačanje u svaku liniju.

Neymar je danas imao 100 driblinga ali ostatk momčadi nije bio na razini.Suarez neprimjetan.A Messi u sredini terena nije puno napravio.

Bolje je išlo dok je ne krilu igrao.

This time next year we'll be millionaires
14 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
Ništa, što prije zaboraviti ovu sezonu, osvojiti barem kup mada to nije nikakva utjeha. Ligu sumnjam da će osvojiti zapravo skoro pa nema šanse, trener napokon odlazi, a nadam se i nekoliko igrača.
Dovesti napokon pravog trenera par svjetskih igrača i ispočetka.
15 godina

Neka Juve osvoji LP, zaslužili su. Barcu čeka remont na svim pozicijama. 

LP i Liga izgubljena. Nebi me začudilo da ni kup ne osvoje ako im se potrefi loš dan, što je u zadnje vrijeme često.

Ove sezone previše izgubljeni utakmica i previše primljeni golova.

Vratit tika taku i presing, eto nas opet sa trostrukom krunom.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
17 godina
FC Barcelona

Čisto nogometno - Hrvatska je jedna od 2 zemlje s barem jednim igračem u svakom od 4 kluba polufinala. Druga je Brazil.

Bravo!

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.4.2017 23:09 (Mitch).
13 godina
FC Barcelona

Zaslužen prolaz Juvea. Barca nije dala gol u 2 tekme i nemamo kaj više reć. A kaj se tiče Neymara - meni se uopće ne sviđa ovo što on radi i kako igra, kako bi se reklo puno zuji, a malo meda daje + vječito nervozan što je djelomično opravdano jer ga uvijek fauliraju ali nerijetko on provocira. Mislim da bi se trebao malo uozbiljit već jednom, nije klinjo više.

I nemam dobar osjećaj za clasico, makar i real puno golova prima u zadnje vrijeme ali mi se čini da su jači u glavi i sposobni bolje odigrat zadnjih 10-15 min. Živi bili pa vidjeli.

Ayee!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ubit će nas skok igrom.

12 godina
Ma nema brige za Barcelonu. Doci ce novi trenerski mag i prepoznat hrpu talenata u la masiji i krece ponovno osvajanje europe sa novim messiiem/iniestom/xavijem/puyolom a uz to ce i iskesirat 200 milijuna na pojacanja.
11 godina
protjeran
FC Barcelona

0-3 za Barcu.

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

0-3 za Barcu.

Kolega, ovdje se bajke ne prodaju, niti kupuju, još manje konzumiraju !!!! 

ATJ Lučko
11 godina
protjeran

Real pada u sred Madrida unatoč svojoj taktici zatvori oči i centriraj.

Jedino ako bude sudio jedan od podanika Pereza i ostalih realovih govana onda će biti samo 2 razlike.

11 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

0-3 za Barcu.

Ma nema Barcelona šanse, ipak Real još igra bez pravila zaleđa...

14 godina
el pistlero123 kaže...
Boixus Nois PS kaže...

0-3 za Barcu.

Ma nema Barcelona šanse, ipak Real još igra bez pravila zaleđa...

Ali Barcelona igra sa 1/1 penalom po utakmici, najmanje 

Kada se pogleda, koliko je penala ove sezone dosuđeno za Barcelonu, a NITI JEDAN protiv, dosta je toga jasno, a moglo bi biti i presudno. 

ATJ Lučko
8 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barcelona igra očajno od samog početka sezone. U prvenstvu je previše bodova izgubljeno na malim utakmicama. U prvoj utakmici s PSG- om i Juventusom igralo se očajno. A u drugoj utakmici svi igraju i trude se maksimalno. 

Pogledajte samo ovu postavu s jedne utakmice: Rafinha, Gomes, Rakitić, Digne, Mathieu, Roberto...

17 godina
LeskiRM kaže...
Ma nema brige za Barcelonu. Doci ce novi trenerski mag i prepoznat hrpu talenata u la masiji i krece ponovno osvajanje europe sa novim messiiem/iniestom/xavijem/puyolom a uz to ce i iskesirat 200 milijuna na pojacanja.

Ispao si glup ništa drugo. Barcelona 2008-12 je vjerojatno najupečatljivija i najdominantnija momčad modernog nogometa. A valjda 70% je došlo iz vlastite škole i imali su trenera bez ikakvog iskustva, također iz Barce.

Povijest se ponavlja, ali ne toliko brzo.

Strpi se 3-4 godine pa ćemo vidjet tvoju rečenicu opet. Ako ništa drugo nepobitan je argument Barceloninih trostrukih kruna. Kad Real to postigne i to bez keširanja na elitne napadače....ja ću već bit odlogiran s ovog foruma.

La Masija je debelo prva po broju zarade na krajnjim transferima u zadnje 3 godine. Npr. Traore je najbolji mladi igrač na svojoj poziciji. Lee Seung Woo je potencijalno najskuplji mladi transfer. Carles Alena je također vjerojatno najbolji u svom godištu na CAM.

Castille nema ni na mapi.

Možda količina igrača koje Masia izbacuje je bitno pala, ali kvaliteta nije. Real niti bilo koji klub ne može ovu Barcu (koja je vjerojatno najgora još od Tate Martina u zadnjih 30 godina) na Camp Nou baciti na koljena sa tipa 6-2, 0-4 što je Barca redovito radila u gostima. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.4.2017 19:15 (Mitch).
13 godina
protjeran
mi igramo lose jos od el clasica prosle godine kada smo prekinuli niz od 39 utakmica bez poraza.
12 godina
Mitch kaže...
LeskiRM kaže...

Ispao si glup ništa drugo. Barcelona 2008-12 je vjerojatno najupečatljivija i najdominantnija momčad modernog nogometa. A valjda 70% je došlo iz vlastite škole i imali su trenera bez ikakvog iskustva, također iz Barce.

Povijest se ponavlja, ali ne toliko brzo.

Strpi se 3-4 godine pa ćemo vidjet tvoju rečenicu opet. Ako ništa drugo nepobitan je argument Barceloninih trostrukih kruna. Kad Real to postigne i to bez keširanja na elitne napadače....ja ću već bit odlogiran s ovog foruma.

La Masija je debelo prva po broju zarade na krajnjim transferima u zadnje 3 godine. Npr. Traore je najbolji mladi igrač na svojoj poziciji. Lee Seung Woo je potencijalno najskuplji mladi transfer. Carles Alena je također vjerojatno najbolji u svom godištu na CAM.

Castille nema ni na mapi.

Možda količina igrača koje Masia izbacuje je bitno pala, ali kvaliteta nije. Real niti bilo koji klub ne može ovu Barcu (koja je vjerojatno najgora još od Tate Martina u zadnjih 30 godina) na Camp Nou baciti na koljena sa tipa 6-2, 0-4 što je Barca redovito radila u gostima. 

A ne, la masija pravi igrace ko na traci :) Sve što valja u svijetskom nogometu je produkt barcine skole. Npr Bojan Krkic, svojedobno novi Messi. A od novog Messija jos nista.  Puyol ne igra već dosta a novog puyola isto nema na vidiku već igraju lajbeki tipa mathieu :D

17 godina
Do prije 3 godine da, sve šta je bilo top bilo je iz Barce.

Neki drugi argument nemaš?

Predloži onda od kuda dolazi novi Messi?

Dinamova škola?
14 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Predloži onda od kuda dolazi novi Messi?

morata 

17 godina
Ma ne znam, to je ova ekipa koja ne prati nogomet pa misli da je Hazard superstar.

Isto kao što je i Bale bio..
12 godina
Hazard je veci superstar sigurno od vasih novih Messija
Krkic, Cuenca, Tello, Sandro... :)
17 godina
LeskiRM kaže...
Hazard je veci superstar sigurno od vasih novih Messija
Krkic, Cuenca, Tello, Sandro... :)

Ja ne znam kako više da se spustim na tvoju razinu, jednostavno neću odgovarat. Nauči čitat.

Kakve veze ima Hazard s nogometnom školom? Ponašaš se kao da je iz Realovog vrtića izašo pa ga uspoređuješ s La Masijom.

Pljunut će netko 120 mil € za njega, a lik nije ništa bolji od recimo Sancheza.

Poruka je uređivana zadnji put pet 21.4.2017 0:25 (Mitch).
12 godina
FC Barcelona

enrique odlazi u pon ako ne ostvarimo povoljan rezultat u classicu, kandidati unzue valverde koeman i sampaoli

hala madrid?

14 godina
Del_Boy97 kaže...

enrique odlazi u pon ako ne ostvarimo povoljan rezultat u classicu, kandidati unzue valverde koeman i sampaoli

hala madrid?

U kojem slučaju je koji povoljan rezultat?! 

Minimalan poraz, egal, ili možda pobjeda ?! 

ATJ Lučko
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ako izgubimo od njih onda ko god dođe nmamo šanse za prvenstvo.A ono je sada cilj...

Nadajmo se da Sampaoli dolazi...Neznam za Valvberdea koliko znam njegove ekipe centriraju ko Zidanova cijelu utakmicu.

12 godina
ATJLučko kaže...
Del_Boy97 kaže...

hala madrid?

U kojem slučaju je koji povoljan rezultat?! 

Minimalan poraz, egal, ili možda pobjeda ?! 

kako ikakav poraz ili egal mogu biti povoljni za barcelonu u ovoj situaciju, real si je prakticki osigurao prvenstvo bilo cime osim porazom

14 godina
FC Barcelona

Ma znam, samo šala mala, malo pozitivne zajebancije, podizanje temperature i tenzija nekih 55 sati prije same utakmice! 

Tako je jasno da jedan pobjedom ostvaruje realnost ulova jednog naslova, onog doma, dok drugi eventualno pobjedom vraća prvenstvo u neizvjesnost! 

U slučaju egala, koliko to "nekome" može biti povoljan rezultat, gostu vrlo vjerojatno vrlo malo, ili apasolutno ništa. 

ATJ Lučko
12 godina
Boxios danas prati izvlacenje Eurojackpota a ne izvlacenje parova LP
17 godina
LeskiRM kaže...
Boxios danas prati izvlacenje Eurojackpota a ne izvlacenje parova LP

Si zicer da prenose u tvoj osnovnoj?

11 godina
neaktivan
FC Barcelona

To El Clasico sudi onaj iz ut Betisa što ništ' ne vidi, ni penale, prekršaje, čak ni loptu koja je ušla metar u gol?

14 godina
neaktivan
Dante05 kaže...

To El Clasico sudi onaj iz ut Betisa što ništ' ne vidi, ni penale, prekršaje, čak ni loptu koja je ušla metar u gol?

ja ocekujem crveni za iaga aspasa

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice