FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.807
|
čitano: 6.690.465
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: FC Barcelona

I povrijedi se Busi, nemoš vjerovat. Baš kad se nadaš da je sve sjelo na svoje mjesto, desi se sranje.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
15 godina

Pola sata nije ih bilo nigdje, Eibar i njihov presing. Trebalo je biti 3-0 za nas, al kad neće u gol.

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Ubili smo ih trebaloje biti 3-4 0...

Neymar klaun prmašio 1v1 a ono je mogla biti akcija za udžbenike.

Suarez 2 mrtve i Arda jednu.

This time next year we'll be millionaires
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Tek sam sad vidio ozljedu ovo je loše izlgedalo.

9 godina
Boixus Nois PS kaže...

Tek sam sad vidio ozljedu ovo je loše izlgedalo.

Mislim da taj koji je napravio prekršaj na Busiju, trebao dobiti žuti.

15 godina

Izgleda da je Sergio pokidao ligamente desne noge. Al samo nagađanja, sutra ćemo više znat. 

Inače gol Lea je za udžbenike kako kaže @Boixus Nois PS

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.1.2017 22:05 (x18x05x).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Dobro smo odigrali nadajmo se da je Busqets lakše ozlijeđen jer sam vidio da je skinio zavoj na klupi.

Diže se forma i igra samo jako naprijed Real ako ispadne iz kupa u srijedu past će na svim poljima.

15 godina

Barca je počela padat u formi u ovo vrijeme prošle sezone. Pa su skoro prosuli onih +11. Sada je kao tempirana forma, mada sumljam. Ovaj naš panj od trenera to ni nezna.

11 godina
protjeran
Ma neznam...Uglavnom izgleda i igra i rezultat dobro.
15 godina

Luis Suarez najbolje pojačanje još od Ronaldihna. Prava zvijer i to cijelu karijeru, Ajax, Liverpool sada i u Barci zabija.

11 godina
protjeran
Da...Jao sjecam se kad su ljudi govorili da ga ne treba dovesti...

Ali bilo je ocito da ce uspijeti kad je sam nosio liverpool skoro do naslova.

15 godina
Boixus Nois PS kaže...
Da...Jao sjecam se kad su ljudi govorili da ga ne treba dovesti...

Ali bilo je ocito da ce uspijeti kad je sam nosio liverpool skoro do naslova.

Svašta ljudi pričaju, pričali su da MSN neće funkcionirati a šta se desilo?! 

11 godina
protjeran
Sve se vidi...Nego me brine sad Busqetsova ozljeda ako je na par mjeseci bit ce problema.
15 godina

Sve ćemo sutra znati. Koliko god da je pao u formi ipak je veliki minus što ga neće biti.

15 godina
FC Barcelona

Busquets je izgleda dobro prošao, samo 2 tjedna će pauzirati. Za ovo nije dosuđen niti prekršaj, kamoli žuti ili nedaj Bože crveni karton. Španjolska...

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Na stranu to što Realu suci ove godine pomažu ne normalno , inače je suđenje ove godine katastrofalno.Toliko grešaka protiv nas , ali je bilo i za nas...

Recimo proitv Sociedada da je panj Illaramendi dobio prije žuti za jedan os svojih 15-ak faulova dao bi i Neymaru drugi žuti...

Ali što bi bilo ...

17 godina
FC Barcelona
Nećemo dividende, hoćemo veće lopate!
15 godina
hrvooje kaže...

Svaka čast Englezima na "muškosti" ali ja više volim gledati tehnički potkovane igrače nego sjekire koje trče i udaraju. Na kraju krajeva, tehnički nadareni igrači poput Hazarda ili Alexisa su i jedini koji još drže tu ligu iznad vode, rijetko tko uživa gledati sjekire West Bromwicha ili Stokea.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
10 godina
neaktivan
FC Barcelona

ta ''muškost'' im ne prolazi u LP već godinama

artuditu
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Evo moja malenkost je napravila jedan kratki video koji pokazuje samo 10-ak od 32 sudačke greške u korist Reala.

Nisam puno analizirao i gledao nego sam u španjolskim medijima našao listu, a par odluka je diskutabilno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.1.2017 18:10 (Boixus Nois PS).
17 godina
FC Barcelona

Fino sam prognozirao Celtu, ali nisam očekivao skoro pobjede u obje tekme...ali dobro je, klada je odradila svoje 

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2017 23:16 (Mitch).
11 godina
protjeran

Mitch dobro si rekao...A ja sam davno rekao da je Real tu gdje je bog sreće i ničeg drugog.

Ljudi centriraju ko budale dok ga Ramos ne da i to je to.A o sudačkim greškama na njihovu korist ne treba govoriti.

Ali sve se vraća past će i u prvnestvu jer već za vikend ponovo igraju protiv Celte kako me sjećanje služi.

17 godina

A dobro teško je očekivat baš da će 3 puta kiksat, ali Celta zna igrat protiv jakih momčadi i podsjećaju me na onaj Bilićev WH iz prošle godine.

Sad im je već problem rotacija igrača, Casemiro očigledno ne može baš igrat stopera, a Coentra, Danila neću komentirat.

Barca sad mora iskoristit ovu situaciju preforsiranog Reala.

11 godina
protjeran

Ma ako Barca 10 godina gubila bodove protiv Sociedada mogu i ovi barem X uzet ponovo hahah.

Mi se dižemo oni padaju samo korak po korak.

Pique bi mogao zaraditi na kladionici .

Ponudi je okladu u svalčionici da će Real ispasti iz kupa protiv Celte,i da na kraju sezone neće osvjiti nijedan trofej.

15 godina
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...

Zapeo si za te minuse a ne sjećaš se prošle sezone kad je u madridu bilo i minus 11 ako se ne varam.

Zapeo ja za puuuuuuno toga kolega !!!! 

Kako kaže ona narodna"Kolo sreće se okreće", i kao ove sezone jedan klub osvoji trostruku krunu, biti će to veliki vjetar u leđa narednim sezonama, samo je pitanje, u kojim sastavima će se igrati utakmice, ako koji igrači budu otišli, bili prodani dalje!? 

A najviše sam malo soliti rane onima koji su umišljeni da je "SAMO NJIHOV KLUB" pretplaćen na pobjede i prva mjesta, gdje god se ukazao i igrao utakmice, evo vidi se iz trenutno priloženog, tko je gdje pozicioniran! 

14 godina
antimadridista kaže...
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...

Zapeo si za te minuse a ne sjećaš se prošle sezone kad je u madridu bilo i minus 11 ako se ne varam.

Zapeo ja za puuuuuuno toga kolega !!!! 

Kako kaže ona narodna"Kolo sreće se okreće", i kao ove sezone jedan klub osvoji trostruku krunu, biti će to veliki vjetar u leđa narednim sezonama, samo je pitanje, u kojim sastavima će se igrati utakmice, ako koji igrači budu otišli, bili prodani dalje!? 

A najviše sam malo soliti rane onima koji su umišljeni da je "SAMO NJIHOV KLUB" pretplaćen na pobjede i prva mjesta, gdje god se ukazao i igrao utakmice, evo vidi se iz trenutno priloženog, tko je gdje pozicioniran! 

Bitno da te nije bilo nigdje dok ste vi kmečali na -8!!!!! 

Kako će biti ako niti vi ne osvojite Kup, nadam se da ćeš biti nešto riječitiji?! 

ATJ Lučko
15 godina
FC Barcelona

Pa bar smo ga uspjeli osvojiti 2 puta u zadnje 2 godine. Vi ga osvojili 2 puta u zadnjih 20+ godina 

11 godina
protjeran

Najtragičnije je da će Realu najveći uspijeh biti to što je imao +8 i na kraju sve prokockao i tim će se navijači reala kao šo je Mario poznatiji pod ATJ Lučko ponositi i o tome pričati godinama.

14 godina
Boixus Nois PS kaže...

Najtragičnije je da će Realu najveći uspijeh biti to što je imao +8 i na kraju sve prokockao i tim će se navijači reala kao šo je Mario poznatiji pod ATJ Lučko ponositi i o tome pričati godinama.

Živi bili pa doživjeli! 

ATJ Lučko
12 godina
FC Barcelona

gone fishing na korani za naseg lucka kad mu real ispadne iz lp i ne osvoji la ligu

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice