I povrijedi se Busi, nemoš vjerovat. Baš kad se nadaš da je sve sjelo na svoje mjesto, desi se sranje.

I povrijedi se Busi, nemoš vjerovat. Baš kad se nadaš da je sve sjelo na svoje mjesto, desi se sranje.
Pola sata nije ih bilo nigdje, Eibar i njihov presing. Trebalo je biti 3-0 za nas, al kad neće u gol.
Ubili smo ih trebaloje biti 3-4 0...
Neymar klaun prmašio 1v1 a ono je mogla biti akcija za udžbenike.
Suarez 2 mrtve i Arda jednu.
Tek sam sad vidio ozljedu ovo je loše izlgedalo.
Tek sam sad vidio ozljedu ovo je loše izlgedalo.
Mislim da taj koji je napravio prekršaj na Busiju, trebao dobiti žuti.
Izgleda da je Sergio pokidao ligamente desne noge. Al samo nagađanja, sutra ćemo više znat.
Inače gol Lea je za udžbenike kako kaže @Boixus Nois PS
Dobro smo odigrali nadajmo se da je Busqets lakše ozlijeđen jer sam vidio da je skinio zavoj na klupi.
Diže se forma i igra samo jako naprijed Real ako ispadne iz kupa u srijedu past će na svim poljima.
Barca je počela padat u formi u ovo vrijeme prošle sezone. Pa su skoro prosuli onih +11. Sada je kao tempirana forma, mada sumljam. Ovaj naš panj od trenera to ni nezna.
Luis Suarez najbolje pojačanje još od Ronaldihna. Prava zvijer i to cijelu karijeru, Ajax, Liverpool sada i u Barci zabija.
Svašta ljudi pričaju, pričali su da MSN neće funkcionirati a šta se desilo?!
Sve ćemo sutra znati. Koliko god da je pao u formi ipak je veliki minus što ga neće biti.
Na stranu to što Realu suci ove godine pomažu ne normalno , inače je suđenje ove godine katastrofalno.Toliko grešaka protiv nas , ali je bilo i za nas...
Recimo proitv Sociedada da je panj Illaramendi dobio prije žuti za jedan os svojih 15-ak faulova dao bi i Neymaru drugi žuti...
Ali što bi bilo ...
LaLiga je za 'šmekere', engleska Premier League je za 'muške'
LaLiga je za 'šmekere', engleska Premier League je za 'muške'
http://www.tportal.hr/sport/nogomet/461127/Uzas-u-Engleskoj-Igracu-Hulla-napukla-lubanja-kriticno-je.html
Svaka čast Englezima na "muškosti" ali ja više volim gledati tehnički potkovane igrače nego sjekire koje trče i udaraju. Na kraju krajeva, tehnički nadareni igrači poput Hazarda ili Alexisa su i jedini koji još drže tu ligu iznad vode, rijetko tko uživa gledati sjekire West Bromwicha ili Stokea.
ta ''muškost'' im ne prolazi u LP već godinama
Evo moja malenkost je napravila jedan kratki video koji pokazuje samo 10-ak od 32 sudačke greške u korist Reala.
Nisam puno analizirao i gledao nego sam u španjolskim medijima našao listu, a par odluka je diskutabilno.
Fino sam prognozirao Celtu, ali nisam očekivao skoro pobjede u obje tekme...ali dobro je, klada je odradila svoje
Mitch dobro si rekao...A ja sam davno rekao da je Real tu gdje je bog sreće i ničeg drugog.
Ljudi centriraju ko budale dok ga Ramos ne da i to je to.A o sudačkim greškama na njihovu korist ne treba govoriti.
Ali sve se vraća past će i u prvnestvu jer već za vikend ponovo igraju protiv Celte kako me sjećanje služi.
A dobro teško je očekivat baš da će 3 puta kiksat, ali Celta zna igrat protiv jakih momčadi i podsjećaju me na onaj Bilićev WH iz prošle godine.
Sad im je već problem rotacija igrača, Casemiro očigledno ne može baš igrat stopera, a Coentra, Danila neću komentirat.
Barca sad mora iskoristit ovu situaciju preforsiranog Reala.
Ma ako Barca 10 godina gubila bodove protiv Sociedada mogu i ovi barem X uzet ponovo hahah.
Mi se dižemo oni padaju samo korak po korak.
Pique bi mogao zaraditi na kladionici .
Ponudi je okladu u svalčionici da će Real ispasti iz kupa protiv Celte,i da na kraju sezone neće osvjiti nijedan trofej.
Zapeo si za te minuse a ne sjećaš se prošle sezone kad je u madridu bilo i minus 11 ako se ne varam.
Zapeo ja za puuuuuuno toga kolega !!!!
Kako kaže ona narodna"Kolo sreće se okreće", i kao ove sezone jedan klub osvoji trostruku krunu, biti će to veliki vjetar u leđa narednim sezonama, samo je pitanje, u kojim sastavima će se igrati utakmice, ako koji igrači budu otišli, bili prodani dalje!?
A najviše sam malo soliti rane onima koji su umišljeni da je "SAMO NJIHOV KLUB" pretplaćen na pobjede i prva mjesta, gdje god se ukazao i igrao utakmice, evo vidi se iz trenutno priloženog, tko je gdje pozicioniran!
Zapeo si za te minuse a ne sjećaš se prošle sezone kad je u madridu bilo i minus 11 ako se ne varam.
Zapeo ja za puuuuuuno toga kolega !!!!
Kako kaže ona narodna"Kolo sreće se okreće", i kao ove sezone jedan klub osvoji trostruku krunu, biti će to veliki vjetar u leđa narednim sezonama, samo je pitanje, u kojim sastavima će se igrati utakmice, ako koji igrači budu otišli, bili prodani dalje!?
A najviše sam malo soliti rane onima koji su umišljeni da je "SAMO NJIHOV KLUB" pretplaćen na pobjede i prva mjesta, gdje god se ukazao i igrao utakmice, evo vidi se iz trenutno priloženog, tko je gdje pozicioniran!
Bitno da te nije bilo nigdje dok ste vi kmečali na -8!!!!!
Kako će biti ako niti vi ne osvojite Kup, nadam se da ćeš biti nešto riječitiji?!
Pa bar smo ga uspjeli osvojiti 2 puta u zadnje 2 godine. Vi ga osvojili 2 puta u zadnjih 20+ godina
Najtragičnije je da će Realu najveći uspijeh biti to što je imao +8 i na kraju sve prokockao i tim će se navijači reala kao šo je Mario poznatiji pod ATJ Lučko ponositi i o tome pričati godinama.
Najtragičnije je da će Realu najveći uspijeh biti to što je imao +8 i na kraju sve prokockao i tim će se navijači reala kao šo je Mario poznatiji pod ATJ Lučko ponositi i o tome pričati godinama.
Živi bili pa doživjeli!
gone fishing na korani za naseg lucka kad mu real ispadne iz lp i ne osvoji la ligu