FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.686.273
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Dobro je prošlo drugo poluvrijeme mogli smo dati cca 10 goova aprimiti 2-3...

Messi je tragikomičan bio...Mislim da bi bio red da uđe u formu jer počinje 2. mjesec a zna se koliko bodova Barca prospe u tm mjesecu.

Neymar solidan iako previše se trudi Messiju namjestiti...

Atletico ispao...Mislim da su ostali Celta,Sevilla i Valencia....

This time next year we'll be millionaires
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Slazem se da Messi nije bio na nivou,ali ne treba mu uzeti za zlo,donio nam je proslu utakmicu vrlo vazna 3 boda protiv Malage,a mozda se i malo cuvao za Atletico,on uvijek eksplodira na vaznim tekmama,ne sumnjam da ce u subotu biti kljucni igrac...sve u svemu puno bolje 2.poluvrijeme,ulaskom Busquetsa sve se mijenja,ali i Bilbao je opao nisu mogli drzati presing iz 1.poluvremena pa je samim tim i Barca lakse iznosila loptu prema naprijed...Neymar iako puno izgubljenih lopti puno toga je i dobrog napravio,Suki ko Suki 1 prilika i odmah gol,daleko najbolja 9tka u Barcinoj povijesti...sad se pripremiti za Atletico ta utakmica bi mogla biti kljucna do kraja sezone...

16 godina
Re: FC Barcelona
Nadam se da Neymar nije tesko ozlijeden....ono je gadno izgledalo ako je pucao spicom
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
13 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Nadam se da Neymar nije tesko ozlijeden....ono je gadno izgledalo ako je pucao spicom

Ma nije,hodao je normalno poslije tekme,a ozlijedio se netom prije nego sto je pucao,neko od igraca Athletica ga je nagazio sto se vidi i po njegovoj reakciji...za Atletico je spreman,ne brinem

11 godina
protjeran
Atlético čim se morao otvoriti primio kuci 3 gola...A da ne spominjem da su zadnje 3 od 4 utakmice pobjedili golovima u zadnjim minutama...

Igrom na ne mogu parirati , igrat će na svojoj polovici sa puno faulova i agresije...

Kladim se da Arda starta protiv njih sa Iniestom i Busqetsom...

Što je sa Albom?
11 godina
protjeran
Enrique izjavio da ima vremena do ponedjeljka za njegov poklon za Božić u smislu dovođenja nekog napadača...

Ajde bilo koga dovedite
17 godina

Zašto treba još jedan napadač?

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein ----- www.cigoff.eu -----
11 godina
protjeran
Pero Dinamit kaže...

Da u lakšim utakmicama ili ako se desi ozljeda imamo kvalitetno rješenje a da to nisu Sandro i Munir...

Valjda će netko doći...Ima još 3 dana pa ćemo vidjeti

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Iskreno sumnjam,novine pišu da su Suarez i Nolito jedine Enriqueove zelje bile,a kolko znam Barca u ovom prijelaznom roku nema baš nešto novca za transfere jer da ima odavno bi oni dali 18 milijuna za Nolita...osuđeni smo da Munira i Sandra do kraja sezone,vjerujem da ce Enrique dosta koristiti i Ardu i Vidala na krilima

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Pa Enrique je rekao nešto u stilu da očekuje poklon za Božić...A taj poklon bi trebao biti novi napadač.Nebi bezveze to izjavio...Uvijek se možedogovriti posudba...

Poruka je uređivana zadnji put čet 28.1.2016 13:54 (Boixus Nois PS).
16 godina
Sad kad Kramarica dovedu
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Pero Dinamit kaže...

Da u lakšim utakmicama ili ako se desi ozljeda imamo kvalitetno rješenje a da to nisu Sandro i Munir...

Taman posla da će ti doći netko kvalitetan na poziciji sukija i prosjedit većinu sezone na klupi.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
11 godina
protjeran
Tommy_123 kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Pero Dinamit kaže...

Taman posla da će ti doći netko kvalitetan na poziciji sukija i prosjedit većinu sezone na klupi.

Gdje si ti bio zadnja 3 mjeseca?

Pa priča se odavno da će doći neki napadač a kad mislim na napadač ne mislim samo na poziciju Suareza nego i na kriline pozicije...Bilo tko samo da je kadar zabiti po koji gol protiv ekipa tipa Gijon,Levante,Betis...

12 godina
Mitch kaže...
Sad kad Kramarica dovedu

već odigrao debi za karlshruer mislim

16 godina
Del_Boy97 kaže...
Mitch kaže...
Sad kad Kramarica dovedu

već odigrao debi za karlshruer mislim

Odigrao je prošlo kolo oko 10 minuta za 1899 Hoffenheim.

FC Bayern Munchen
16 godina
Na posudbi...
11 godina
protjeran
FC Barcelona

FC Barcelona - Valencia

Prva utakmica kući.

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...
Tommy_123 kaže...
Boixus Nois PS kaže...
Pero Dinamit kaže...

Gdje si ti bio zadnja 3 mjeseca?

Pa priča se odavno da će doći neki napadač a kad mislim na napadač ne mislim samo na poziciju Suareza nego i na kriline pozicije...Bilo tko samo da je kadar zabiti po koji gol protiv ekipa tipa Gijon,Levante,Betis...

Priča se ali kako se čini, nitko neće doći.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.1.2016 14:01 (Tommy_123).
15 godina

Ajde danas samo da ne izgubimo.

Evo i sastava. Možda i najjači što imamo trenutno.

Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2016 15:51 (x18x05x).
17 godina
neaktivan
FC Barcelona

zadnje 3 tekme su katastrofalno ulazili u utakmicu, ali ovo danas je najgore do sada. Obrana loša, veza loša, napad nije ni loptu dobio, presinga 0 bodova.

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

O bože zadnje 3 minute Atletico nije mogao pipnut loptu.. Preljep gol

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Kad ste vidjeli Messija da trci u obrani? Danas je cak dvije lopte oteo..

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

ajde konačno su došli k sebi, sad ih treba natrpat 

13 godina
FC Barcelona

Prema najgorem neprijatelju ovakav start ne bi napravio, a ne najboljem igracu ikada. Zasluzen crveni

17 godina
neaktivan
FC Barcelona

Jako loša igra sa 1 igračem više, pa čak i sada sa 2 igrača više, znam da je težak raspored, ovi mesari igraju tako kako igraju, ali ovo su morali puno bolje odigrat... btw. Neymar i Iniesta nevidljivi danas

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.1.2016 17:48 (Balvan8).
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Realno, nakantali bi nas sa svih 11 igrača..

11 godina
protjeran
FC Barcelona

Veoma loše istina...3 boda s tu to je glavno...

Bit će veselo Realu sa njima...Ova hrda divljih udarača nema milosti prema nikome a svi znamo da ih Atletico svaku utakmicu namaže...

13 godina
neaktivan
Hrvek1909 kaže...

Realno, nakantali bi nas sa svih 11 igrača..

Ne znam po cemu to zakljucujes,pa s 11 igrača im je Barca okrenula 0-1...u drugom poluvremenu nakon Godinovog crvenog su isli da sacuvaju mrezu,ne srljajuci,a i utakmica je izgubila na tezini nakon 2 iskljucenja,a vjerujem da iz sportkog fairplaya Barca nije htjela jurisati po golove,jer realno dali bi im 4-5 komada sigurno...po meni cisto ok odradena utakmica,nisu se previse umorili nakon teskog rasporeda,treba biti svjez za Valenciu...svaka cast i Bravu na par izvanrednih reakcija,ekstra golman

17 godina
neaktivan
barcafan12 kaže...

Ne znam po cemu to zakljucujes,pa s 11 igrača im je Barca okrenula 0-1...u drugom poluvremenu nakon Godinovog crvenog su isli da sacuvaju mrezu,ne srljajuci,a i utakmica je izgubila na tezini nakon 2 iskljucenja,a vjerujem da iz sportkog fairplaya Barca nije htjela jurisati po golove,jer realno dali bi im 4-5 komada sigurno...po meni cisto ok odradena utakmica,nisu se previse umorili nakon teskog rasporeda,treba biti svjez za Valenciu...svaka cast i Bravu na par izvanrednih reakcija,ekstra golman

trebalo ih je natrpat da im više ne padne na pamet mesarit onako po terenu, a sa ovim rezultatom je mogao Atletico vrlo lako zabit. Da su vodili 3:1 pa onda igrali ovako onda ok... 3 boda upisana, ostalo sve treba zaboravit 

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

A dobro slazem se da Barca nije odigrala spektakularno i mogli su zabiti barem jos 1 ali i po igracima Atletica se vidjelo da su nakon 2.crveni se predali,jedino se onaj decko Carasco trudio...bitno da se niko nije ozlijedio,3 boda su tu prvenstvo je u Barcinim rukama,ovise samo o sebi i to je bitno,jos povecati to na +6 i lagano udarati na sve frontove

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice