FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.802
|
čitano: 6.682.616
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FC Barcelona

Cestitam 

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
13 godina
protjeran
Re: FC Barcelona
Dominacijaaaaaa jednog kluba I jednog igracaaaa
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Ocekivano Messi,mislio sam da ce Neymar biti na 2.mjestu ali dobro,njemu je sigurno uspjeh sto je tako mlad vec medu 3 najbolja,za koju godinu i on osvaja,mada mislim da Messi ako hoce jos najmanje 3 puta moze uzeti ovo...

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

Zna li netko broj glasova, tj. kolika je bila razlika ?

Katalonac_HR
10 godina

Messi je osvojio 41,33% glasova. Slijede Cristiano Ronaldo s 27,76% te Neymar sa 7,86% glasova.

13 godina
protjeran
doma_supertramp kaže...

Messi je osvojio 41,33% glasova. Slijede Cristiano Ronaldo s 27,76% te Neymar sa 7,86% glasova.

prevelika razlika izmedju gej ikone i neymara.

12 godina
neaktivan
FC Barcelona

27 %    ????????

Katalonac_HR
15 godina
neaktivan
Trebali bi biti obrnuto, Messi, Ney, Ronaldo. Po meni je Ney imao duplo bolju sezonu od Ronalda.
ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nije ni Ronaldo imao toliko lošu sezonu, statistički..

13 godina
FC Barcelona

Messi genije zasluzio skroz... pobijedio je nogomet, nema dalje. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
13 godina
protjeran
Statistika je kurva.
11 godina
protjeran
Čemu hejtanje Ronalda bitno da je Messi prvi...

Više mi smeta Modrić , Ramos i Marcelo u najboljih 11 skupa sa T.Silvom koji je odigrao 12 utakmica prošle godine
This time next year we'll be millionaires
13 godina
Boixus Nois PS kaže...
Čemu hejtanje Ronalda bitno da je Messi prvi...

Više mi smeta Modrić , Ramos i Marcelo u najboljih 11 skupa sa T.Silvom koji je odigrao 12 utakmica prošle godine

Modric kao nosioc igre, bog i batina sredine terena kako naprijed tako i nazad... Marcelo u zadnjih par godina najjaci lijevi bek na svijetu. Za Ramosa se slazem ja bi tu cak piknuio Varana... za T. Silva ne znam jer ne pratim francusku ligu toliko.

15 godina
neaktivan

Nije mi jasno i za Modrića, jest da je naš i drago mi je da je netko napokon uliz Hrvatske ali više je zaslužio Raketa koji je imao kontinuitet cijelu sezonu, dok je Modrinjo pola sezone bio ozljeđen. Ramos isto, katastrofalna sezona, ima barem 5,6 stopera koji su bili bolji od njega.

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.1.2016 21:33 (Tommy_123).
15 godina
FC Barcelona

Niti jedan igrač Bayerna u najboljih 11 osim Neuera? Sramotno po meni. Ako se gleda koji igrači su najviše doprinijeli svojim ekipama, onda Busquets mora biti ispred Modrića. Jest da je Modrić naš i odličan je igrač, ali većinu godine bio je ozljeđen, a Real cijelu godinu nikakav. Dok je Busquets bio jedan od najvažnijih igrača Barce i imao najbolju godinu u karijeri.

Alaba daleko najbolji lijevi bočni na svijetu, nikakav Marcelo. Čovjek je igrao savršeno prošle godine i pokriva nekoliko pozicija bez problema. Nebi ni Dani Alvesa uvrstio tamo, nije bio baš najbolji prošle godine. Stoperski dvojac još smiješniji. Sve u svemu, ono nije najboljih 11, nego najpopularnijih 11.

Messi naravno zasluženo osvojio zlatnu loptu, ali je pomalo sramotno da je Neymar dobio samo 7% glasova.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Halilovic (19 years old), has more league successful dribbles (56) than Hazard (54), who was the top dribbler of Europe last season.

Gledam amlo po internetu i vidim neke gluposti Real i Barca daju po 50 miliona za Leroya Sanea...Mali Halilović da se zove John ili Sergio vrijedio bi već sada 50 milona...

Halilović je najveći talent 96. godšta uz Tielmansa ... Dobero pa ga je Barca rano kupila pa je sada tih 5 miliona sitnica.

15 godina
Zlatan Ibrahimović: "Cristiano Ronaldo je sretan dečko. On uvijek dobije kartu za prve redove da vidi kako Messi prima nagrade"
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
14 godina
x18x05x kaže...
Zlatan  Ibrahimović: "Cristiano Ronaldo je sretan dečko. On uvijek dobije kartu za prve redove da vidi kako Messi prima nagrade"

Da je to kazao bilo tko iz užeg ili šireg izbora za najboljeg igrača, nego već dugo godina najskuplja bukva, ili možda breza Europe?! 

Neka se slobodno poklopi po uhima, neka se samo sjeti utakmica, Portugal : Švedska 1 : 0 i one Švedska : Portugal 0 : 3, kada je taj CR dao "samo" sva četri gola, a on je zjake fatao po terenu!!!! 

Toliko o vrijednosti "onoga" tko je nabacio komentar. 

ATJ Lučko
13 godina
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...
Zlatan  Ibrahimović: "Cristiano Ronaldo je sretan dečko. On uvijek dobije kartu za prve redove da vidi kako Messi prima nagrade"

Da je to kazao bilo tko iz užeg ili šireg izbora za najboljeg igrača, nego već dugo godina najskuplja bukva, ili možda breza Europe?! 

Neka se slobodno poklopi po uhima, neka se samo sjeti utakmica, Portugal : Švedska 1 : 0 i one Švedska : Portugal 0 : 3, kada je taj CR dao "samo" sva četri gola, a on je zjake fatao po terenu!!!! 

12 godina
ATJLučko kaže...
x18x05x kaže...

ova ti je blizu moje provale od nekidan

15 godina
FC Barcelona

Thank you, Leo by Xavi Hernandez.
http://t.co/VmbB6IU9lv

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 12.1.2016 13:35 (antimadridista).
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Roberto Carlos je izjavio da vjeruje da može dovesti neymara u Real Madrid...Šta je ovim danšnjima umirovljenim igračima sve počeli pušit buniku ili im je mozak izgorio od sintetičkih droga...

Ali za njega me ne čudi ipak je izjavio da je Ronaldo komplentiji od Messija i to prije par mjseci..

15 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Roberto Carlos je izjavio da vjeruje da može dovesti neymara u Real Madrid...Šta je ovim danšnjima umirovljenim igračima sve počeli pušit buniku ili im je mozak izgorio od sintetičkih droga...

Ali za njega me ne čudi ipak je izjavio da je Ronaldo komplentiji od Messija i to prije par mjseci..

Nije rekao da može nego da će ga probati nagovoriti ako dođe u Real, a to će se desiti ravno nikada.

11 godina
protjeran
Čini se da Masche ide na kraju sezone u Argentinu...

Što reći bio bi to strašan gubitak.
Nadam se da će još ostati a kao zamjene se spominju Laporte i Stones .
15 godina
FC Barcelona

Izgleda da stiže Nolito na posudbu do kraja sezone s opcijom da se otkupi njegov ugovor na ljeto. Odlična stvar, u utakmicama kad se treba odmoriti Messija, Suarez ili Neymara, Nolito to može odraditi bez problema. Odličan igrač, puno bolje nego da ovisimo o Sandru i Muniru koji još uvijek nisu dovoljno iskusni za prvu ekipu.

15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Barça: Ter Stegen, Alves, Mascherano, Vermaelen, Mathieu, Rakitić, Sergi Roberto, Arda, Aleix Vidal, Messi i Munir.

Odlična postava, Vidal će vjerojatno na Neymarovu poziciju, barem je to prije igrao, Iniesta fino odmara, odlično.

15 godina
Samo ne Munir. :(
Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u podjebavanju..
13 godina
neaktivan
FC Barcelona

Arda je isto igrao u Atleticu na bokovima, može bit raznih kombinacija sad..

16 godina
Ha nista bas sam mislio upalit stream ili traziti link ali onda sam vidio da je Munir od prve minute unutra.

Ili da zalijepim powertape po donjem rubu ekrana horizontalno, ali onda necu vidjet Messija kako prodire kroz desnu stranu povremeno :(
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://facebook.com/MandicPhoto
11 godina
protjeran
FC Barcelona

Nolit dolazi za par dana a mladi Leroy Sane naljeto...Strašan posoa smo napravili sa njima ovo je vrhunski.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice