pa čuj, nije ni suarez zlato i on je njih gazio i vrijeđao ih na terenu, svakako da to igrače espanyola ne opravdava, ali treba biti fer i korektan i priznat kad je u pitanju suarez
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
pa čuj, nije ni suarez zlato i on je njih gazio i vrijeđao ih na terenu, svakako da to igrače espanyola ne opravdava, ali treba biti fer i korektan i priznat kad je u pitanju suarez
Suarez je njima rekao da su "waste of space". To je službeno zapisano od strane suca i zbog toga je Suarez kažnjen. E sad, što misliš koliko često se takve stvari izgovore na utakmicama? Vrlo često, ako si ikad igrao nogomet pa čak i na amaterskoj razini, to je bar jasno.
Prošle sezone Alba je dobio crveni jer je rekao sucu "siempre igual" ili u prijevodu "uvijek isto".
Ozbiljno, jeli to dovoljno za kažnjavanje igrača na par utakmica? Jeli to ozbiljnije od pokušaja namjernog ozljeđivanja igrača?
Nitko me ne može uvjeriti da samo igrači Barcelone pričaju na,terenu, stavio sam video prije par mjeseci kad se Ronaldo uhvatio za onu stvar i pitao suca jeli mu se sviđa. Nekažnjeno. To je samo jedan primjer.
Ovo postaje sramotno. Pa samo činjenica da igrači Espanyola nisu kažnjeni za ništa nakon onakve utakmice, a Suarez je kažnjen za vikanje. To govori sve.
Šta reći?! Jadni su, misle da mogu naškoditi. Barca sve jača nakon svake kazne.
Znači gaženje nije kazna?
Onda to treba prakticirati u svakoj utakmici po njima....
Neka se izađe iz lige i ode u katalonsku pa je gotovo....nek osjete malo po džepu i oni
Ronaldo tri utakmice za redom laktari igrače i ne dobija ni žuti karton, ali zato Alves dobija što se žali.

Suarez je njima rekao da su "waste of space". To je službeno zapisano od strane suca i zbog toga je Suarez kažnjen. E sad, što misliš koliko često se takve stvari izgovore na utakmicama? Vrlo često, ako si ikad igrao nogomet pa čak i na amaterskoj razini, to je bar jasno.
Prošle sezone Alba je dobio crveni jer je rekao sucu "siempre igual" ili u prijevodu "uvijek isto".
Ozbiljno, jeli to dovoljno za kažnjavanje igrača na par utakmica? Jeli to ozbiljnije od pokušaja namjernog ozljeđivanja igrača?
Nitko me ne može uvjeriti da samo igrači Barcelone pričaju na,terenu, stavio sam video prije par mjeseci kad se Ronaldo uhvatio za onu stvar i pitao suca jeli mu se sviđa. Nekažnjeno. To je samo jedan primjer.
Ovo postaje sramotno. Pa samo činjenica da igrači Espanyola nisu kažnjeni za ništa nakon onakve utakmice, a Suarez je kažnjen za vikanje. To govori sve.
Obično se ali apasolutno nikako nikada ne slažem sa vama kolega, ali, generalno u kontekstu vašeg posta se mogu složiti!
Na terenu nema suvišne nepotrebite diskusije, osim čestitke protivniku na pobjedi, ili časnom porazu, bez obzira kako je utakmica zavrsila!
U kontekstu komuniciranja, na terenu, sa sudcem može samo komunicirati kapetan tima, i nitko više!
Poslije utakmice, komentirati mogu/moraju samo trener i igrači koje on, trener odredi, koliko je moguće u sportskom fer kontekstu!
Nisam uočio video o Ronaldu, ali ako je istina, zaslužio je kaznu, ali to ne exculpira Suareza, koji je opetovano golmanu nešto cijelo vrijeme "pričao"!!
I da, vidio sam i ono gaženje golmana po nozi Messi-a, i mogu samo kazati, nemam stvarno nikakav pametan komentar na onakovo ponašanje! Da je i bilo u nekakvom raskoraku, nekakvom kretanju, još nekako, ali ono stvarno nije bilo u redu!
Ja sada mogu komentirati da Messi nije isto tako trebao onako odreagirati, ali jebi ga, tko zna kako bih pak ja u onom trenutku odapeo?!
Dosta se zadnjih dana piše o Barcinom interesu za John Stonesa...Inače vjerovatno među TOP 3 stopera u PL , a sigurno najbolji mladi stoper na svijetu po formi u ovom trenutku.
Navodno Barcelona šalje ponudu od 35 miliona plus Vermaleen.
Osobno nikad nebi dovodio Engleze koji su u većini slučajeva precijenjeni igrači i ono što je još važnije, ne uspijevaju ostvariti baš ništa izvan Engleske. Prije bi dao novac za Laportea koji je dokazan u Primeri i vjerojatno i bolji igrač od Stonesa.

Nadajmo se da će naša uprava dovesti Laportea ili u najgoru rukunMarqinhosa koji je potvrdio da napušta PSG...

Bit će zanimljiva iduća utakmica CDR protiv Espanyola, možda Messi bude igrao kao devetka a Arda Turan na njegovoj poziciji..
Bit će zanimljiva iduća utakmica CDR protiv Espanyola, možda Messi bude igrao kao devetka a Arda Turan na njegovoj poziciji..
ja da sam na enrikeovom mjestu ostavio bih neymara,messija i iniestu na klupi jer ce ih divljaci htjeti ozljediti.
Gledam intezivno Premier ligu ove sezone pa tako i Everton,i Stones je sigurno među boljim mladim stoperima lige,nije onaj klasicni engleski stoper,primi izbij,skoči,nego je i tehnicki potkovaniji od većine,sad da li on vrijedi tolike novce i kako bi se uklopio ne znam,ali Barci svakako treba jos jedan kvalitetniji stoper,Vermalelen je dobar ali ne dobiva puno priliku,lako se ozlijedi,Bartra isto rijetko igra,nije igrač za najjače utakmice...tog Laporte iskreno nisam bas pratio,ali cim se spominje tolko valjda vrijedi,samo da ne dovedu nekog od 28+godina
[LINE-UP | ALINEACIÓ | ALINEACIÓN]
13.Bravo
3.Piqué
4.Rakitic
7.Arda
9.Suárez
10.Messi
11.Neymar
18.Jordi Alba
20.S.Roberto
22.Aleix Vidal
23.Vermaelen
Substitutes / Suplents / Suplentes:
Ter Stegen, Alves, Mathieu, Sergio, Iniesta, Sandro, Adriano

Barça: Bravo, Aleix, Piqué, Vermaelen, Alba, Rakitić, Arda, Sergi Roberto, Messi, Suárez i Neymar.
Malo odmora Busiju i Iniesti će dobro doći, dobar sastav. AJMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Ajmo još i Nolito ili netko drugi i odlično.

Majko mila, kakva akcija
Prva asistencija za Ardu, ali Leo, čudo.
KAKO SE POIGRAVAJA MSN, MILINA!!!!!!!!!

jel ovaj suarez mutav, što se njemu događa u glavi kad vidi prazan gol ja se pitam
Ista stvar kao i protiv Espanyola, ne može zabiti prazan gol, a da ih je natrpano 22 na golu, našao bi rupu i zabio.

Žao mi što Neymar nije zabio, čisto zbog Robertove asistencije i Ardinog propuštanja.. Već se kuži s timom
Penal..
Nedosuđen penal na Sukiju i ruka maloprije.
Lagana utakmica,Messi se vratio lagano zabijanju,dok s druge strane Suarez vec drugu utakmicu zaredom maši prazan gol,ali nije mu za zamjeriti i upisao je dvije odlicne asistencije,bitno da u vaznim tekmama zabije...Arda i Vidal se jako dobro uklopili,fali im jos malo tekmi u nogama,za sad odlicno...nista sad rijesiti Espanyol,valjda ce izaci neozlijedeni iz tog susreta,sva sreca pa su Iniesta i Busquets odmorni,bit ce tesko
Sve odlično danas samo ovako treba nastaviti...

Lucho uzeo za najboljeg trenera godine, idemo dalje :)))))))))))
5TA ZLATNA LOPTA: LIONEL MESSI!!!!!!!!!!!!! BRAVO LEGENDO, NAJVEĆI I NAJBOLJI IGRAČ U POVIJESTI NOGOMETA