FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.811
|
čitano: 6.693.934
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona

Ne vesele se samo realovi navijači, nego, koliko vidim po fejsu i indexu svi ostali navijači.

Someday we'll find it...the website connection...
13 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
antimadridista kaže...

Ja uživam kad vidim koliko se neka dječica provesele kad Barca ispadne,drago mi je da imate takve osjećaje prema Barci tako da smo i mi navijači Barce uvijek sretni. Ako Barca pobijedi,mi smo sretni,a ako izgubi,onda mi je isto tako drago da se puno ljudi na svijetu razveseli. Pa ajde,neka se ljudi vesele,ionako se u današnjim vremenima čovjek rijetko nasmije i razveseli. Sad otvorim Facebook i zadnjih jedno 50 statusa je bilo u smislu " toooooo,napokon su ispali,nikad nisam bio sretniji! " i slično.

Gubitnici uvjek imaju pravo na ljutnju pa tako i ti:)

A glumit da ti je drago a u zelucu ti krci od muke nije bas pametno {#}

Pih ja sam bio pravo tuzan 09 kad je barca izbacila plavce tako da pretpostavljam da si u banani sad ako si istinski navijac mora ti biti krivo opet su ih nadigrali opet stvorili dosta prilika i PENAL ali nije islo ove noci

hmm.... opet penal.(ko bi reko kobili se nado....heheheh nije ni to pomoglo){#}

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

saljem pismo uefi da nesme sudit penale i kartone protiv barce,ili mozda da napravimo peticiju?

13 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
Rofl. Nije li ih zabio dosta ovu sezonu? Stalno ga prozivate da je 60 golova iz penala zabio, sad jednog fula i loš je izvođač penala

17 godina
Logigamer kaže...

saljem pismo uefi da nesme sudit penale i kartone protiv barce,ili mozda da napravimo peticiju?

staviš anketu prije slanja uefi...

Dali se barci smiju suditi penali i sankcijonirati igrači koji na njihove igrače startaju?

2 Da
1 Ne
9 Ne ako se radi od Busquetsu...
Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
16 godina
neaktivan
FC Barcelona
Vidim i ja da se širi mržnja širi. Čuli svi da nekakva Barcelona potplaćuje suce i ima pomoć izvanzemaljaca pa sad pljuju po njima. Ironično je što puno ljudi koji su danas komentirali protiv Barce (ne mislim na ovaj forum) gledaju utakmice dvaput godišnje.
Roses are #FF0000 violets are #0000FF all my base are belong to you.
16 godina
FC Barcelona

ajme, ajme, da vidim sve komentare od navijača chelsea aj,

al samo madridisti seru, pa ljudi moji, jbga teško je to kad od mogućih

16 trofeja osvojiš 13, al tako to ide, pomirit se i nastavit dalje, dat ruku i čestitat

protivniku, uglavnom je to cilj sporta i onoga ko se smatra sportašem, a nekakvim

čvoikom 3 klase...

FJAKA =psihofizicko stanje prilikom teznje ni za cime. Ucestala je greska zamijeniti fjaku s lijenoscu. Za razliku od ove potonje, fjaka je uzviseno stanje uma i tijela kojem tezi cijelo covjecanstvo
13 godina
neaktivan

ehh...kad je gol premali

14 godina
neaktivan
FC Barcelona

jos samo da gomez bude najboji strijelac...

15 godina
neaktivan
Logigamer kaže...

jos samo da gomez bude najboji strijelac...

Kako da to izvede:D za to mora zvati Chucka da mu pomogne

When you are halfway up,you are always halfway down
17 godina
FC Barcelona

UEFA poništila gol Torresu jer nije dao žmigavac kad je zaobilazio Valdesa {#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Kakvi su ovo retardirani postovi mislim stvarno ok je jedanput, smijesno je ali ponavljati iste postove je kao prvo spam kao drugo neukusna sala i reterdirano je

When you are halfway up,you are always halfway down
15 godina
protjeran
rooswelt1991 kaže...

Legendarno hahaha, a  ti carcharodon ako se ne nasmiješ na ovo onda nešto s tobom nije u redu

Dinamo živi vječno
17 godina
Kora kaže...
rooswelt1991 kaže...

UEFA poništila gol Torresu jer nije dao žmigavac kad je zaobilazio Valdesa  {#}

Legendarno hahaha, a   ti  carcharodon  ako se ne nasmiješ na ovo onda nešto s tobom nije u redu

Mislim da ovo vise govori o vama nego o njemu.

16 godina
FC Barcelona

Chelsea zasluženo prošao. Igrači su iskoristili sve šanse koje su imali za razliku od Barcelone koja ih je sve promašila(dobro osim onih iz kojih su pali golovi). Te s igračem manje uspjeli ne samo se obraniti, nego i zaviti 2 gola.

EDIT: drago mi je da je konačno Torres zabio i to još ovako bitan gol{#}

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 0:26 (Jack Sparrow).
15 godina
FC Barcelona

Mislim da je trenutak utakmice Drogbin šut sa centra i Valdesova parada.

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 0:28 (sirka666).
13 godina
neaktivan

to je autobus za finale!!!

17 godina
neaktivan
FC Barcelona
17 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Jako los "clanak"; tj., produzeni FB status. Sorry

The only thing I put before me is do re.
14 godina
neaktivan
carcharodon kaže...
rooswelt1991 kaže...

Kakvi su ovo retardirani postovi mislim stvarno ok je jedanput, smijesno je ali ponavljati iste postove je kao prvo spam kao drugo neukusna sala i reterdirano je

Prije si mi bio mrzak jer si volio zatrollat temu. No u posljednje vrijeme si mi jedan od dražih forumaša koji ne navijaju za Barcu. Uostalom stalno si aktivan, a ovi padobranci tipa kora itd. su svake prestupne godine u temi kada Barca ne igra finale LP.

16 godina
FC Barcelona
messiju se nista ne moze prigovoriti. sam je na ledjima gotovo iznio cijelu sezonu u kojoj je barça do samog kraja bila u utrci za 3 titule. ostala je jos jedna.
cijelu sezonu bez prvog napadaca ville... jos je nekako islo do one nesretne operacije abidala koja ce mu najvjerojatnije okoncati karijeru. to je isto psiholoski sigurno utjecalo na igrace, a barça je ostala bez jedinog pravog lijevog beka.
danas je sve krenulo lose s ranom ozljedom piquea, ono je izgledalo jako grdo.
terryjev crveni je cist... nevjerojatno da jedan tako iskusan igrac napravi takvu glupost.
tipovi su doslovno triput presli centar u 2 utakmice i dali 3 gola... ali to je nogomet.
barça 4 vratnice...
sad mi je zao sto ce finale biti jednostrano jer ce chelsky tesko bez terryja, cahilla, mereillesa i mozda luiza, fali im cijela obrana.
sljedece sezone trebalo bi dovesti jednog kvalitetnog lijevog beka i jednog iskusnog obrambenog. ostalo nadopuniti igracima iz B momcadi. vratit ce se villa i affelay tako da mislim da u napadu ne treba traziti pojacanja.
isto tako trudim se shvatiti ove bijedne provokatore... i oni su docekali svojih pet minuta srece nakon brutalnog gazenja koje su prozivljavali u zadnje 4+ godine, tako da ih treba pustiti da se izdovolje.
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
16 godina
FC Barcelona
Di Matteo (coach Chelsea): "I continue to think this Barça is the best team in the world. We worked hard and had the luck we needed."
Torres (Chelsea): "This is football. Best doesn't always win. You can't play beautifully against Barça, they're the best team in the world."

svaka cast... treba znati biti velik u pobjedi, ali i u porazu.

Guardiola: "That's the beauty of sports, sometimes you laugh, sometimes you cry."
Guardiola: "Messi will have some bad hours, he's very competitive. We got here because of Leo. He's an example for all of us."
Guardiola: "First feeling? An immense sadness. Congrats to Chelsea for the great job they did."
Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
15 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Katastrofa, sami sebi tupite kako je drugima drago zato što je Barca ispala, jer se tako osjećate boljima. Stalno negirate činjenice i izbjegavate odgovarati na ponašanje Barcinih igrača na terenu. Sve ove fame samo štetu Barci, nemate nikakav stav, nikakvu kritiku[jedina kritika koju dajete je na odabir igrača, te pričate o tome kvadrat trokut formacijama, a igra ista....], koliko vas će reći da je messijevo ponašanje bilo nesportsko, i ono npr. kada se terry srušio sancheza, u redu bio je crveni, ali ovaj je potonu ko da vlak oborio. I ono što mi najviše ide na živce su vaši kontra argumenti: bi bili u stilu, pa ovaj se isto baca,

samimi time govoreći da je to u redu.

Ne, nije. Pogledajte malo sada engleske medije pa ćete vidjeti koliko njih opravdava terrijevo ponašanje

15 godina
FC Barcelona
Sad baš čitam na netu da neki pišu da je Barca izgledala bezidejno,pa i nebi se složio baš s time. Kad se stvori toliko prilika za gol protiv ekipa koja igra tako zgusnuto otraga,onda se nemože reći da je bilo bezidejno. U prvoj utakmici u Londonu također,tako da je problem bila ta realizacija,a i malo sreće je nedostajalo,bilo je 4 stative u te dvije utakmice (uključujući i penal). I da,treba pohvaliti izjave od strane jednih i drugih,treba biti velik i u pobjedi i u porazu.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
vgetik kaže...

Katastrofa, sami sebi tupite kako je drugima drago zato što je Barca ispala, jer se tako osjećate boljima. Stalno negirate činjenice i izbjegavate odgovarati na ponašanje Barcinih igrača na terenu. Sve ove fame samo štetu Barci, nemate nikakav stav, nikakvu kritiku[jedina kritika koju dajete je na odabir igrača, te pričate o tome kvadrat trokut formacijama, a igra ista....], koliko vas će reći da je messijevo ponašanje bilo nesportsko, i ono npr. kada se terry srušio sancheza, u redu bio je crveni, ali ovaj je potonu ko da vlak oborio. I ono što mi najviše ide na živce su vaši kontra argumenti: bi bili u stilu, pa ovaj se isto baca,

samimi time govoreći da je to u redu.

Ne, nije. Pogledajte malo sada engleske medije pa ćete vidjeti koliko njih opravdava terrijevo ponašanje

Sam Terry ne opravdava svoje ponašanje. 

A šta je Sanchez trebao napravit? Trebao okrenut se, pružit Terryu ruku i poljubit ga u obraz? Molim te nemoj pisat gluposti...

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 1:06 (Balvan8).
15 godina
FC Barcelona
Balvan8 - ne odgovaraj na takve postove. Zanimljivo je kako govori o nekom nesportskom ponašanju Messija i Sancheza, a o Lampardu i Drogbi se šuti. pokušaj samo zamisliti što bi to bilo da se neki igrač Barce onako izležavao u ove dvije utakmice. Ali zanimljivo, u temi o Chelseaju nije došao reći za to ponašanje određenih igrača Chelseaja,nego je došao ovdje pričati o Barci. Već drugi put je isti lik dokazao da ima dvostruka mjerila kad su u pitanju Barca i ostale momčadi i ne namjeravam se uopće upuštati u neku raspravu sa njime. Takvi likovi gledaju utakmice samo da bi vidjeli kako se ponašaju igrači Barce.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
17 godina
neaktivan
FC Barcelona
The only thing I put before me is do re.
16 godina
FC Barcelona

Lampard i Cesc imaju nekih nerjesenih racuna, morat će to ponovidi druge godine{#}

15 godina
Jack Sparrow kaže...

Lampard i Cesc imaju nekih nerjesenih racuna, morat će to ponovidi druge godine{#}

baš je Wilshere napisao na Twitteru: "rekao sam vam da se Cesc i Lampard ne podnose." :D
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.4.2012 1:21 (antimadridista).
17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Balvan8 - ne odgovaraj na takve postove. Zanimljivo je kako govori o nekom nesportskom ponašanju Messija i Sancheza, a o Lampardu i Drogbi se šuti. pokušaj samo zamisliti što bi to bilo da se neki igrač Barce onako izležavao u ove dvije utakmice. Ali zanimljivo, u temi o Chelseaju nije došao reći za to ponašanje određenih igrača Chelseaja,nego je došao ovdje pričati o Barci. Već drugi put je isti lik dokazao da ima dvostruka mjerila kad su u pitanju Barca i ostale momčadi i ne namjeravam se uopće upuštati u neku raspravu sa njime. Takvi likovi gledaju utakmice samo da bi vidjeli kako se ponašaju igrači Barce.

Ma znam ja sve to al moji živci više nisu kao nekada... jebiga godine... da imam palicu ili neki balvan pri ruci ko zna što bi bilo {#}

Al najsmješnije mi je kada čitam na forum.hr, nitko ne pljuje po Drogbi kada se valja, nego to zovu "rutinsko uzimanje vremena", "zasluženi predah", "ako može cijela Barca može i on"....  dok se zna šta pričaju o Barci i njenim igračima.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice