FC Barcelona izdvojena tema

poruka: 50.798
|
čitano: 6.669.042
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
FC Barcelona
Zato što je Ronaldo nenadj*biv,čovjek je cijelu karijeru odigrao na nevjerojatnoj razini i svojim ekipama je donosio trofeje. Pitaj malo navijače Reala koji Ronaldo im je draži. Nebitno sad,u off-topicu smo.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 17:27 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
Re: FC Barcelona
antimadridista kaže...
Zato što je Ronaldo nenadj*biv,čovjek je cijelu karijeru odigrao na nevjerojatnoj razini i svojim ekipama je donosio trofeje. Pitaj malo navijače Reala koji Ronaldo im je draži. Nebitno sad,u off-topicu smo.

Cek Brazilac je donosio trofeje svojim klubovima a Portugalac nije aha {#} hvala na objasnjenu

Vidim da si zbunjen ni sam neznas sta si napisao jer neznas odgovorit na pitanje zasto se ne smiju ovi usporedivat a ovi mogu,sve sam dobio sto sam htio hvala na sudjelovanju{#}

When you are halfway up,you are always halfway down
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 17:31 (carcharodon).
13 godina
...

Cek Brazilac je donosio trofeje svojim klubovima a Portugalac nije aha {#} hvala na objasnjenu

Vidim da si zbunjen ni sam neznas sta si napisao jer neznas odgovorit na pitanje zasto se ne smiju ovi usporedivat a ovi mogu,sve sam dobio sto sam htio hvala na sudjelovanju{#}

Dobio si što si htio? Ok, sada se možeš pokupiti sa teme. {#}

Nepismen
15 godina
neaktivan
Et_Tu_Brute? kaže...
...

Dobio si što si htio? Ok, sada se možeš pokupiti sa teme. {#}

Kaj te muci njofra{#} kako se to kupi sa teme?

Sta znaci "pokupiti sa teme" uopce? Valjda mislis napustiti temu,zasto bi ja napustio temu ako zelim sudjelovati u njoj, jel postoji pravilo tko moze sudjelovati u kojoj temi?Jel ovo privatni  forum?

13 godina
carcharodon kaže...
...

Kaj te muci njofra{#} kako se to kupi sa teme?

Sta znaci "pokupiti sa teme" uopce? Valjda mislis napustiti temu,zasto bi ja napustio temu ako zelim sudjelovati u njoj, jel postoji pravilo tko moze sudjelovati u kojoj temi?Jel ovo privatni  forum?

Zamolio sam te da odeš sa teme jer dolaziš samo provocirati, ništa obavezno, samo zamolba. Iako sumnjam da će se to dogoditi... jel' tako njofra?

Nepismen
Poruka je uređivana zadnji put uto 17.4.2012 17:49 (Et_Tu_Brute?).
16 godina
FC Barcelona

Mislio sam da to nikada neću doživjeti... ali eto netko uspoređuje Ronalda i CR-a. Kao prvo, ne igraju istu poziciju. To što se stalno spominje Messiju da nikada nije ništa napravio sa Argentinom se u još većoj mjeri odnosi i na CR-a. Zašto se uspoređuje Messija i Maradonu? Zato što imaju skoro identičan stil igre i dijele još puno karakteristika, dok Ronaldo i CR su slični jedino po tome što su oboje igrali za Real. To da CR donosi svojim klubovima trofeje je također malo diskutabilno, jer se dobro sjećam da je on u vrlo važnim utakmicama znao zablokirati. (Finale liga prvaka i to 2 puta-promašeni penal itd.)

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
15 godina
neaktivan
FC Barcelona

Tako je njofra ne idem nigdje,i nije istina da provociram jednostavno pitanje sam postavio covjeku.

Ja smatram da Lima je bolji od danasnjeg Ronalda obojica imaju sve(u igrackom pogledu) al prvak svijeta je bio 2 puta bio je najbolji strijelac na svjetskom,3 zlatne lopte od fife itd.

14 godina
FC Barcelona

Svi oni koji su živjeli u vremenu Ronalda iz Brazila neće ga uspoređivati s ovim današnjim jer je sasvim jasno koji je bolji, bez dileme. 

Why so serious?
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

http://www.sport.es/es/noticias/barca/linier-del-inter-barca-2010-investigado-por-sobornos-portugal-1649522

Linijski sudac koji je sudjelovao na utakmici izmedju Intera i Barce(3-1) pod istragom za podmicivanje.

Informacije cure na kapaljku.

The only thing I put before me is do re.
15 godina
VirtUoso kaže...

http://www.sport.es/es/noticias/barca/linier-del-inter-barca-2010-investigado-por-sobornos-portugal-1649522

Linijski sudac koji je sudjelovao na utakmici izmedju Intera i Barce(3-1) pod istragom za podmicivanje.

Informacije cure na kapaljku.

bila je već vijest. Ali nema nikakve veze sa utakmicom Inter - Barcelona.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Nego?

15 godina
neaktivan
Cordas kaže...

Svi oni koji su živjeli u vremenu Ronalda iz Brazila neće ga uspoređivati s ovim današnjim jer je sasvim jasno koji je bolji, bez dileme. 

Samo je jedan pravi Ronaldo!

Someday we'll find it...the website connection...
15 godina
VirtUoso kaže...

Nego?

neznam bila je već ta vijest prije nekoliko dana ovdje u temi,samo sa nekog našeg portala i u tekstu je pisalo da je osuđen za nešto drugo,ne sjećam se točno što. Uglavnom,naslov vara,to jest taj sudac,ali nema veze sa tom utakmicom.

16 godina
FC Barcelona

Netko je anonimno dojavio da je taj sudac primio mito od 2000€ prije utakmice sporting vs "netko", nakraju ni nije sudio u toj tekmi jer istražuju točnost te informacije.

Nešto tog tipa je pisalo prije par dana kada je to bilo ovdje već postano.

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Netko je anonimno dojavio da je taj sudac primio mito od 2000€ prije utakmice sporting vs "netko", nakraju ni nije sudio u toj tekmi jer istražuju točnost te informacije.

Nešto tog tipa je pisalo prije par dana kada je to bilo ovdje već postano.

Procitao sam da je u zadnji tren odstupio od sudjenja (valjda) te utakmice. Istraga je jos u tijeku...

16 godina
EraserHead kaže...

Samo je jedan pravi Ronaldo!

VIDEO OVDJE {#}

Kako mi smeta kad netko radi montažu kao ovaj koji je ovo napravio. Dodaje nekakve efekte i slične stvari, a nakraju radi toga uopče ništa ne vidiš

VirtUoso kaže...

Procitao sam da je u zadnji tren odstupio od sudjenja (valjda) te utakmice. Istraga je jos u tijeku...

Da odstupio od suđenja te utkamice.

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

ako real kojim slučajem ispadne od bayerna trebali bi mi doći u njihovu temu i trollati cilu noć {#}

One bright morning when my work is over I will fly away home ...Bob Marley
13 godina
neaktivan
Cerina15 kaže...

ako real kojim slučajem ispadne od bayerna trebali bi mi doći u njihovu temu i trollati cilu noć {#}

Zašto?

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

eto da vas prcamo malo pošto vi nama redovito nedate disat ako slučajno izgubimo ili kad kupimo penal odnosno negiranje penala

uhh idem gledat utakmicu

16 godina
neaktivan
FC Barcelona

Mislim da bi Guardiola mogao početi razmišljati o kupovini Alabe za lijevo krilo. {#} Ako neće Alba doć. 

13 godina
neaktivan
Balvan8 kaže...

Mislim da bi Guardiola mogao početi razmišljati o kupovini Alabe za lijevo krilo. {#} Ako neće Alba doć. 

Stvarno je igračina. Otraga krade lopte Ronaldu samo tako, a ima i odličan centaršut. Brz je, juri i naprijed i nazad, ne ukaka se pred 70 000 ljudi (kao pola Reala) i to sve sa samo 19 godina.

16 godina
FC Barcelona

real je veceras odigrao tragicnu utakmicu. jos su pobrali odlican rezultat. ronaldo i benzema igraci manje na terenu. arbeloa je napravio jedno 10 faulova i nije dobio ni zuti, a marcelo se izvukao bez crvenog na samom kraju.

samo da se protiv chelskyja netko ne ozlijedi i evo jos jednog samaranja reala u subotu {#}

13 godina
neaktivan
FC Barcelona

nadam se da guardiola gledao utakmicu i uocio kako lijeva strana reala suplja kao svicarski sir... u subotu na tu stranu neka stavi cuencu ili sancheza i jednom ce netko morati proci... ali prvo treba chelsea rijesiti veceras {#}

15 godina
FC Barcelona

Komentar utakmice.

Ronaldo pokušao prodati bicikl Lahmu a ovaj mu probušio gumu

U teoriji nema razlike između teorije i prakse ali u praksi ima.
16 godina
FC Barcelona

dogodilo se na danasnji dan... prije 5 godina.

Messi vs Getafe

16 godina
FC Barcelona
na jucerasnjem treningu na Stamford Bridgeu, Pique i Cesc nisu bili medju 11 koji bi trebali zapoceti danasnju utakmicu.
nadam se da Pep nece opet eksperimentirati s trojicom iza.
i jos malo o Messiju: "Lionel Messi has scored 51 goals in the 66 Champions League matches he has so far played for Barcelona."
"Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow."
Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 15:00 (mrzech).
15 godina
FC Barcelona

Mourinho je jedna velika sramota za nogomet. Zamislite,on na press konferenciji polufinala LP između njegovog Reala i Bayerna priča o Barci i Guardioli,nemogu vjerovati da netko može biti toliko jadan i drzak,a još manje mogu vjerovati da ga netko i dalje podržava. To je već odavno prešlo sve granice normalnog.

http://www.24sata.hr/liga-prvaka201112/mourinho-zna-pep-tocno-kako-je-pobjeivao-u-utakmicama-262489

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.4.2012 15:34 (antimadridista).
16 godina
FC Barcelona

Zbog ovakvih stvari nikada neću imati poštovanja prema Mourinhu. Iako to njega nije briga. 

Ipak mislim da bi se trebao suzdržati od ovakvih stvari zato što mu svakom ovakvom izjavom popularnost sve više opada(barem mislim da bi trebala). Ove izjave već prelaze granice apsurda i mislim da bi se Mourinha uskoro trebalo početi svrstavati u one koji nikada ništa pametno ne kažu i koje se ne bi trebalo ozbiljno shvaćati.

Roses Are Red, Violets Are Blue, I've Got Alzheimers, Cheese On Toast
16 godina
neaktivan
FC Barcelona

najavljuju kišu za vrime utakmice večeras 

16 godina
Cerina15 kaže...

najavljuju kišu za vrime utakmice večeras 

je, kisu golova u mrezi chelskyja ;)

Never do today that which will become someone else's responsibility tomorrow.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice