citiram alvesa "Zato bih ja dao različite nagrade za različite pozicije, inače, Messi će uvijek biti pobjednik".
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
David Villa na Twitteru: "Ovdje je jedno od iznenađenja. Danas sam nakratko obukao dres kako bih se slikao za klupsku fotografiju. Svakim danom je manje" - (manje dana do njegovog povratka na travnjak).
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
http://www.fcbarcelona.com/football/first-team/detail/article/eric-abidal-to-have-a-liver-transplant
Nadam se da će biti ok.
Tko vam je najdrazi igrac (ne najbolji po vasem misljenju) i koja vam je najdraza stvar u barci?
kako mi je žao Abidala,neopsivo. Neviđeni borac,i srce i dušu ostavlja na terenu. Pogledajte samo ovo:
Ma ne treba više ni zaigrati,samo neka se oporavi i bude živ i zdrav.
Drži se Abi!
Iker Casillas putem FACEBOOKA: "Sva moja podrska kolegi, nije bitna boja dresa, vaznija stvar je osoba, budi jak Adidal"
Imam isto mišljenje , posten je i dobar i igrac. Nadam se da ce brzo ozdraviti.
U ovakvim trenutcima treba biti priseban i pustiti ostale stvari sa strane, glavno je da ozdravi.
bude barca dobila sevillu
i da je sutra ždrijeb za ligu p i da se igraju prve tekme
mora na transplantaciju jetre.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Barcelona Milan
polufinale protiv Chelsea/Marseille ako prođemo
Barcelona Milan
ako prođemo u polufinale idemo na pobjednika iz dvoboja Benfica - Chelsea.
Barcelona Milan
Prvu igramo u gostima, što je po meni bolje. Sudeći po ždrijebu vjerojatno će biti finale Real-Barca.
E jebiga, ebes srecu.
Uf biti ce vatreno
a *ebiga,to ti je sreća. Ali ok,ionako se Braca smatra kao favorit za osvajanje LP i trebaju pokazati da su najbolji.
kad se igraju prve tekme
kad se igraju prve tekme
27/28
Barcelona Milan
Prvu igramo u gostima, što je po meni bolje. Sudeći po ždrijebu vjerojatno će biti finale Real-Barca.
Svi otpisali Londonske plavce? a oni se iz nemoguceg vrate:P
Nemojte mi Drogbu otpisivati nikad
Postoji sansa da Barcelona zaigra finale protiv Reala sto mi se ne svidja. Radije bih da igraju dvije utakmice.
Pa svakako bi bilo bolje da ih 2x spraše, nego samo jednom u finalu, ali šta ćeš, takav je ždrijeb 
Pa svakako bi bilo bolje da ih 2x spraše, nego samo jednom u finalu, ali šta ćeš, takav je ždrijeb 
Tesko,Barca ima tezak put, najtezi do finala:) treba proc Milan pa onda Chelseu ja se nadam
Tesko,Barca ima tezak put, najtezi do finala:) treba proc Milan pa onda Chelseu ja se nadam
mislim da će teže Chelsea preko Benfice nego Barca peko Milana.
Barca i Milan već su se susreli u skupinama LP i Barca je bila puno kvalitetnija u obe utakmice,dok je Benfica odlična i neugodan protivnik,plutajuća mina ove godine u LP,pogotovo za ovakav Chelsea koji je u raspadu i nema ozbiljnog trenera na klupi. Da,zadnju utakmicu protiv Napolija su dobro odigrali,ali to nemora ništa značiti. SIguran sam da će ih Benfica dosta namučiti.
Samo da bude puno dobrog nogometa i najbolji pobjedi.
Malo mi milan u sredini terena izgleda mlitavo. U tom djelu bi ih barcelona mogla ubiti.
Brine me da ih umor ne savlada dok dođu do finala. Pošto, kao što je već netko rekao, imaju jako težak ždrijeb.
I jako mi se sviđa što su klubovi jako raznoliki. To je nešto pozitivno.