EP u nogometu 2024

poruka: 404
|
čitano: 45.387
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: EP u nogometu 2024
vrinho kaže...
60nine kaže...

i tak, Dalić ostaje dok mu ne istekne ugovor (2026.)... iskreno se nadam da će shvatit greške...

Ovom podebljanom se ja nadam već dvije godine, ništa ti on nije naučio makar je bilo trenutaka kad se činilo s potezima da bi mogao ali opet je krenuo po starom i vrhunac je bilo ovdje na Euru. Živi na staroj slavi, tj. na igračima koji su ga doveli na vrh a sad će vjerojatno nastaviti po starom jer drugačije ne zna zbog svoje trenerske ograničenosti, tako će i pasti. Znaš, teško se odreći 125 000 € mjesečno i reći nije ovo dobro, ne funkcionira, odlazim... Dajem nam jako male šanse da se kvalificiramo na SP al jako male s ovim kojemu je važnije od taktike ići k Papi pa moliti krunicu pa što bude, bude.

Nek se drži reklama za linoladu i kartice tu je dobar.

DarthMarkus kaže... Normalno da radi fluidnio kad ti fali pol galaksije hehe
9 godina
dery kaže...
vrinho kaže...
60nine kaže...

i tak, Dalić ostaje dok mu ne istekne ugovor (2026.)... iskreno se nadam da će shvatit greške...

Ovom podebljanom se ja nadam već dvije godine, ništa ti on nije naučio makar je bilo trenutaka kad se činilo s potezima da bi mogao ali opet je krenuo po starom i vrhunac je bilo ovdje na Euru. Živi na staroj slavi, tj. na igračima koji su ga doveli na vrh a sad će vjerojatno nastaviti po starom jer drugačije ne zna zbog svoje trenerske ograničenosti, tako će i pasti. Znaš, teško se odreći 125 000 € mjesečno i reći nije ovo dobro, ne funkcionira, odlazim... Dajem nam jako male šanse da se kvalificiramo na SP al jako male s ovim kojemu je važnije od taktike ići k Papi pa moliti krunicu pa što bude, bude.

Nek se drži reklama za linoladu i kartice tu je dobar.

Jedino prosječnom Rvatu smeta da netko uzme lovu od reklama. U civiliziranim državama je najnormalnija stvar za popularne osobe da snimaju reklame i tako stvaraju prihode.

Jedino u nas je samo sirotinja poštena.

15 godina
EP u nogometu 2024

Meni ne smeta jer mu to stoji za razliku od vođenja repke. Od 4 reprezentacije u grupi tri mogu proči a on uspije ispast ahahahaha koja komedija od trenera.

10 godina
Sramota sto su igracu i trener napravili Hrvatskoj. Neznam koji navijac ili Hrvat moze hvaliti. Ovo je za pljuvanje.
13 godina
Grozan Dalic..srebro i bronca..kvalificira se uredno na sva prvenstva…kad dobije nije on dobio nego vanserijski igraci,kad izgubi jedini krivac..stavi mlade..stavi stare..stavi Petkovica od prve..sta si stavija Petkovica od prve..
Nikad i nista nam ne pase…
AUDIOFIL
9 godina
Spacecraft kaže...
Sramota sto su igracu i trener napravili Hrvatskoj. Neznam koji navijac ili Hrvat moze hvaliti. Ovo je za pljuvanje.

Je je, teška sramota. Modrić, Brozović i Perišić uništili hrvatsku reprezentaciju. Kad se samo sjetim onih slavnih dana reprezentacije kada su igrali majstori nogometa Mornar, Živković, Balaban, Butina, to su bila vremena. Kad se sjetim suza krene.

Naravski da je normalno da Hrvat očekuje uvijek i u svemu vrhunski rezultat, potpuno logičan način razmišljanja jer je svima jasno da predvodimo i Europu i svijet u mnogim kategorijama, kao što su industrija, znanost, telekomunikacija, općenito životni standard i indeks sreće. Ako možemo u tom svemu biti prvaci ili u samom vrhu, zašto ne i u pišljivom nogometu? Na kraju krajeva nogometna infrastruktura je u cijeloj državi po najvišim standardima, a selekcija mlađih uzrasta besprijekorna, tako da mi zaista nije jasno gdje je sve moglo poći po zlu. Jebeni Dalić.

13 godina
EP u nogometu 2024

Zbilja degutantno i odvratno kolko se brzo sve pozitivno zaboravi i krece pljuvanje. Definitivno je bila masa greski od strane Dalica u ovom prvenstvu, ali jbg, shit happens, nitko nije bezgresan. Vjerujem da ce posloziti stvari ponovo, u svakom slucaju ima dovoljno kredita da zasluzuje priliku za to. Pa bokte do 2018. se ili nismo kvalificirali ili smo prosli lose na svim smotrama, a sad se ocekuje sta, bronca/ srebro na svakom prvenstvu? Do te mjere da ljudi zazivaju faking serijskog luzera Bilica da se vrati?

I ta mantra da je Dalic sve postigao na srecu i radi dobrih igraca. Pa evo, Southgate ima od pocetka mandata 2016. redovito daleko bolji igracki kadar nego HR, pa nisu postigli nista, unatoc pogurancima, poklonjenim penalima za prolaz i sl. Sreca je naravno uvijek faktor, ali konzistentni vrhunski rezultati (bronca i 2 srebra) jednostavno ne mogu dugorocno biti produkt ciste srece, pogotovo posto smo postigli bolje rezultate s obzirom na realnu snagu nego itko na svijetu...

~beware the beast, but enjoy the feast he offers~
14 godina
Ja uopće ne mislim da je Dalić prevara općenito, jednom da se poklopi dobar rezultat pa se može pričati o sreći, ali više puta uzimati medalju na prvenstvima, to već ne može biti samo sreća.

Međutim, ovo EP ove godine je teški promašaj i on snosi ogroman dio krivice. To su jednostavno činjenice. Kad vidim kakve su se sve reprezentacije kvalificirale u sljedeći krug, a mi nismo. Čak i da makneš Modrića, Brozovića i te starije igrače, ostatak ekipe nam je bolji od nekih ekipa koje su se kvalificirale u drugi krug. Jasno mi je da po kadru nismo Španjolska ili Njemačka i da bi bilo previše očekivati opet finale ili polufinale. Ali način na koji smo ispali iz ove grupe je pomalo sramotan.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2024 13:18 (antimadridista).
9 godina
Minneyar kaže...

Zbilja degutantno i odvratno kolko se brzo sve pozitivno zaboravi i krece pljuvanje. Definitivno je bila masa greski od strane Dalica u ovom prvenstvu, ali jbg, shit happens, nitko nije bezgresan. Vjerujem da ce posloziti stvari ponovo, u svakom slucaju ima dovoljno kredita da zasluzuje priliku za to. Pa bokte do 2018. se ili nismo kvalificirali ili smo prosli lose na svim smotrama, a sad se ocekuje sta, bronca/ srebro na svakom prvenstvu? Do te mjere da ljudi zazivaju faking serijskog luzera Bilica da se vrati?

I ta mantra da je Dalic sve postigao na srecu i radi dobrih igraca. Pa evo, Southgate ima od pocetka mandata 2016. redovito daleko bolji igracki kadar nego HR, pa nisu postigli nista, unatoc pogurancima, poklonjenim penalima za prolaz i sl. Sreca je naravno uvijek faktor, ali konzistentni vrhunski rezultati (bronca i 2 srebra) jednostavno ne mogu dugorocno biti produkt ciste srece, pogotovo posto smo postigli bolje rezultate s obzirom na realnu snagu nego itko na svijetu...

"Sreća" i "karma" su najveće prevare u sportu. Primarno zato jer su vrlo selektivne i subjektivne, prosječna glupina se sjeća samo jedne ili dvije situacije i po tome sudi cijelu utakmicu ili cijelo prvenstvo. Naprimjer svatko se sjeća da je Lukaku protiv nas pogodio stativu, ali nitko se ne sjeća da je odbijanac zadnjih pet puta prije toga završio u nogama Belgijanaca. Nitko ni ne pomišlja, ni na kraj pameti mu ne pada da je nama sviran penal protiv Belgijanaca koji je VAR ukinuo zbog pola centimetra, da bi sljedeću utakmicu bio penal za Japan i VAR napravi provjeru kad ono taman za pola centimetra nije ofsajd nego je penal za Japance. Nikome ne pada ni na kraj pameti kako je Perišić protiv Rusije pogađao unutarnju stativu 10 minuta prije kraja. Nikome ne pada na pamet kako smo 2016. ko za vraga išli kao prvi u grupi na trećeg iz druge grupe, a treći je bio Portugal. Nikome ne pada ni na kraj pameti kako smo od 7 europskih prvenstava na koje smo se kvalificirali (što je samo po sebi velik uspjeh), 2 puta bili u skupinama sa Španjolskom i Italijom, a jednom sa Engleskom i Francuskom. Inače u toj utakmici protiv Francuske smo dobili gol nakon što je Trezegut uštopao loptu rukom i zabio gol, bilo 2:2. Nažalost svi se sjećaju Turske 2008., ali se nitko ne sjeća da su oni išli na nas jer su zabili gol u 3. kolu u svojoj grupi doslovno u zadnjoj sekundi. 

Dalić je sam kriv jer je previše puta rekao da smo imali sreće, jer je preskroman. Trebao je svaki put reći da smo imali sve u svojim nogama i da sreća nema veze s tim.

13 godina
EP u nogometu 2024

Pa svi se slazemo da Dalic snosi dio krivice ovaj put, al definitivno nije jedini krivac za rezultat. I velika vecina igraca je podbacila, bar ovi kojima je dao priliku, i od kojih se ocekivalo puno vise. Pa i suđenje je definitivno bilo faktor, pogotovo u zadnjoj tekmi, pa pomračenja uma u zadnjoj minuti da ides napucati loptu neforsirano talijanima umjesto da ju zadrzavas i dodajes se s golmanom tu minutu, jos nisu cak niti pritisak radili, dakle doslovno poklon... dakle kao i u pobjedama, puno faktora tu igra. Ali ovoliko pljuvanje po izborniku koji nam je, bez obzira na srecu i igrace, donio tolko toga dobrog, je nevjerojatno. Pa i sve velesile puno jace od nas se poskliznu, i opcenito skoro svi imaju gore rezultate od nas u zadnjih 10 god, a na papiru ih ima bar 10 jacih od nas...

16 godina

Jel još traje tema? Pa naši su doma i boli ih ona stvar, prvenstvo ide dalje, barem u miru pogledati, mada se ne sječam tako lošeg Eura....ne samo zbog naših lazara već i ostalih ekipa osim par izuzetaka nisu pokazale neku igru i dali nam dobrih partija za uživanje....još su naše utakmice mogu reči bile i zanimljive naspram ovih drugih dosada, jest subjektivan dojam, no kada pogledaš u globalu i objektivno bude tako....život ide dalje....svi su veliki stručnjaci sada.  Dalić ovo Dalić ono, isto bi bilo da je i riskirao bi se pljuvalo po njemu....ajde nema toga što malo klečanja i molitve ne može popravit....ako ne upali neka mu nakominjaju kuruze pod noge

Ajmoooo

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2024 14:16 (Wiz3m4n).
13 godina
Wiz3m4n kaže...

Jel još traje tema? Pa naši su doma i boli ih ona stvar, prvenstvo ide dalje, barem u miru pogledati, mada se ne sječam tako lošeg Eura....ne samo zbog naših lazara već i ostalih ekipa osim par izuzetaka nisu pokazale neku igru i dali nam dobrih partija za uživanje....još su naše utakmice mogu reči bile i zanimljive naspram ovih drugih dosada, jest subjektivan dojam, no kada pogledaš u globalu i objektivno bude tako....život ide dalje....svi su veliki stručnjaci sada.  Dalić ovo Dalić ono, isto bi bilo da je i riskirao bi se pljuvalo po njemu....ajde nema toga što malo klečanja i molitve ne može popravit....ako ne upali neka mu nakominjaju kuruze pod noge

Ajmoooo

Istina, sve tekme koje sam dosad gledao su bile dosadnije neg gledat boju na zidu kak se susi... A jos kao biram tekme s "velikim imenima". Jedino je Austrija-Nizozemska bila odlicna od ovih koje sam gledao, sve s Engleskom su za propucat se.

11 godina
EP u nogometu 2024

Gruzija vs. Portugal, 2:0 - nitko ne komentira? :)

15 godina

Neš ti portugala mi bi ih prožvakali.

16 godina
EP u nogometu 2024
Minneyar kaže...

Istina, sve tekme koje sam dosad gledao su bile dosadnije neg gledat boju na zidu kak se susi... A jos kao biram tekme s "velikim imenima". Jedino je Austrija-Nizozemska bila odlicna od ovih koje sam gledao, sve s Engleskom su za propucat se.

Bilo je zanimljivih utakmica. Imena nisu uvek "isporučila", ali su manji timovi znali da pozitivno iznenade. Mada, meni je bilo zanimljivo što sam gledao sa boljom polovinom, koja valjda nikad nije pogledala utakmicu pre toga. Prvi komentar joj je bio "Zašto se svi na stadionu ovoliko deru? Ne razumem, i nikad ne bih mogla da podnesem tu buku." Trideset minuta kasnije... 

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Poruka je uređivana zadnji put čet 27.6.2024 14:58 (Ivan(4)).
2 godine
EP u nogometu 2024

Volio bih da Kvaratskeliju krene kao prošle godine u napoliju i da im svima j.m. ... Guzija uber alles!

13 godina
Zamisli da smo ko Mađari čekali 3 dana i ispali sa Eura..ili jos gore Ukrajinci sa 4 boda goodbye.
AUDIOFIL
8 godina
notloB kaže...

Volio bih da Kvaratskeliju krene kao prošle godine u napoliju i da im svima j.m. ... Guzija uber alles!

Ja ga zovem Kvatrić, nema šanse prezime izgovorit 

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
14 godina

Neki ga zovu Kvaradona 

8 godina

Dok ne smota novčanicu i potegne sve lajne na terenu, ne priznam ga kao Kvaradonu 

umjereno intelektualno oštećen i ponosim se time
16 godina
Slušate sad Dalića na drugom, u vezi senatora...
3 godine
Cansee, di ces da ti spomenik postavim?
Potpisujem od prve do zadnje
Tn
2 godine
fer-de-lance kaže...
notloB kaže...

Ja ga zovem Kvatrić, nema šanse prezime izgovorit 

Nama u primorju je lako, kvarat (lat.) četvrtina, kvarat mortadele, crne, ure, skelije...

15 godina
Armor kaže...
Slušate sad Dalića na drugom, u vezi senatora...

Posluša sam par rečenica i kao da slušam popa na misi.

Poruka za nj:

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.6.2024 13:11 (dery).
14 godina
Sad se tek vidi koliko smo zapravo bili loši. Švicarci uništavaju Italiju.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
antimadridista kaže...
Sad se tek vidi koliko smo zapravo bili loši. Švicarci uništavaju Italiju.

Talijani bez pola momčadi koja je igrala protiv nas.

Možda bi i mi ove dobili?

Bez obzira, nismo bili dobri.

14 godina
Svejedno, Talijani su ovako odigrali cijeli turnir. Nisu oni ništa bili bolji protiv nas nego što su danas, samo smo mi očajni.
16 godina
Baš su očitali lekciju Talijanima.
A Englezi, ak uopće prođu Slovake, ne izgledaju nikaj bolje...
11 godina
EP u nogometu 2024

Tek se sad vidi koliko smo loši i kako su genijalne Dalićeve zamisli. Pogotovo ona, da ne igramo prvih 70 minuta, jer bitno je ne primiti gol pa onda da krenemo. A ako zabijemo gol, da se povučemo i grčevito branimo. Bravo Švicarci, očitali lekciju Talijanima.

2 godine
mmafan kaže...

Tek se sad vidi koliko smo loši i kako su genijalne Dalićeve zamisli. Pogotovo ona, da ne igramo prvih 70 minuta, jer bitno je ne primiti gol pa onda da krenemo. A ako zabijemo gol, da se povučemo i grčevito branimo. Bravo Švicarci, očitali lekciju Talijanima.

To je taj jadnički mentalitet, nekakva svijest da smo slabiji i da se treba grčevito braniti, kao da nisu odigrali odnosno kao da su zaboravili na finale i polufinale SPa, dati gol i onda se povući u mišju rupu, umjesto da se dignu linije i nastavi igrati za drugi gol uvuče se golmanu na dva metra i očajnički brani i to od nikad slabije i nenadarenije italije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 29.6.2024 23:18 (notloB).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice