Dinamo 2010/11 zaključana tema

poruka: 792
|
čitano: 126.040
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Najveci problem vecine hrvatskih nazovi navijaca je taj da uopce ne razumiju nogomet ni njegove zakonitosti.Posao zadnjeg veznog je ruzan i u utakmici neprimjetan ali presudan za ekipu.U 90 % slucajeva zadnji vezni u utakmici dobije zuti karton,zbog same prirode njegovog posla,a taj je da lomi protunapade u zacetku kao i organiziranje napada na centru.Callelo je bio ozljeden vecinu priprema i nije fizicki kompetentan,to je istaknuo i Halilhodzic,koji je kao zadatak naveo dovodenje u red Callela,Tomecaka itd...

Sada trenutno ako se ne varam na toj poziciji igra Ademi,koji je vise ofenzivno orjentiran,jer shvatite svaki igrac individualno tezi ili napadackoj ili defanzivnoj igri,Callelo je defanzivac

17 godina
RE: Dinamo 2010/11
Demokracija je, također, kada dva vuka i jedna ovca glasuju što će biti za večeru.
17 godina
neaktivan
nixass kaže...

Zastava - super fora. Takva su "nadmetanja" simpatična i zabavna.

Naljepnice - bespotrebna glupost. Pogotovo na kulturnom spomeniku kakav je taj zvonik.

When I get sad I stop being sad and I be awesome instead. True story!
16 godina
neaktivan
nixass kaže...

hahahah xD

Kako su se popeli a da ih niko nije video ? Smijeh

Welcome to Srbija, gde murija ubija,gde nema pravde ni za lek i samo Bog je sudija!
15 godina
protjeran
nixass kaže...

A ko će drugi nego dragi Agramovci.Agram CREW imate moj respect,bitan je samo DINAMO!Svaka čast za zastavu prezakon,haha u rivalskom gradu objesiti svoju zastavu.Svaka čast Agramovci

15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Ma de,kraljevi hahahha

Dinamo živi vječno
15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

DINAMO sutra SIGURNO!!! GAZI HAJDUK NEKIH 4:1

15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

0 -1 sammir lijepoooo Cool

15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Aleeee aleeeeee, o hajdučeeeeeee, hahaahah

Dinamo živi vječno
15 godina
ulinsky kaže...
nixass kaže...

hahahah xD

Kako su se popeli a da ih niko nije video ? Smijeh

za ovo samo mogu reci: "suljanje po noci,dokaz vase moci"...

15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Ja sam Splićanin čistokrvni ali sam Dinamovac.

15 godina
eburon kaže...

i sto bi to nekoga trebalo zanimati?nitko te nista nije pitao...

15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
eburon kaže...

i sto bi to nekoga trebalo zanimati?nitko te nista nije pitao...

aj muči

Poruka je uređivana zadnji put sub 11.9.2010 20:14 (eburon).
15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

nemogu vjerovat da je gledljiva utakmica

ajmo Dinamo :)

bc2: SaPPhir3
16 godina
Dinamo 2010/11

ovo šta se tiče zastave na sv. Duji BBB-i su još jedan put pokazali kako su ne civilizirani i ništa ne poštuju, ne spominjen sad zastavu, nego naljepnice koju su nalipili po katedrali, pa koliki zadrti seljak moraš bit da po jednoj takvoj katedrali lipiš naljepnice, jadno  i nekulturno

17 godina
neaktivan
slimyyy kaže...

ovo šta se tiče zastave na sv. Duji BBB-i su još jedan put pokazali kako su ne civilizirani i ništa ne poštuju, ne spominjen sad zastavu, nego naljepnice koju su nalipili po katedrali, pa koliki zadrti seljak moraš bit da po jednoj takvoj katedrali lipiš naljepnice, jadno  i nekulturno

A koliki seljak moraš biti da po novoj atletskoj stazi bacaš baklje,jadnici.Onda kaže onaj ergotić da torcidi treba dati nagradu,ma koju nagradu pa to se valjda zna da se nesmije bacati.

Za zahvaliti postoji gumb HVALA!
16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

A koji debil baca topovski udar medu trenere i igrace na klupi,ja da sam na tribini i da neko do mene to napravi bacio bi ga s tribine,a sta da su nekog ozljedili

16 godina
tandara kaže...
slimyyy kaže...

A koliki seljak moraš biti da po novoj atletskoj stazi bacaš baklje,jadnici.Onda kaže onaj ergotić da torcidi treba dati nagradu,ma koju nagradu pa to se valjda zna da se nesmije bacati.

slušaj uvik se nađe par seljaka bilo di, to nije Torcida organizirano bacala iako vi vjerojatno mislite da je, to se nađe par budala koje unesu sami baklje, zapale i bace na teren/atletsku stazu i eto ga nastane sranje, al mogu sa kladit da su dobili batina na tribini, ka i uvik kad neko tako nešto napravi

15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Evo počinje novi pohod za proljeće u Eurpi, prvi na redu je Villareal. Ozbiljno mislim da Villareal i nije neka momčad[osim što ima zvučno ime, ali daleko je ona od seville AM i valencie]. Ovisi sve o prvih 5 min kako će se dinamo postaviti.

17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Moze link za prijenos?

There is no spoon.
15 godina
neaktivan
VirtUoso kaže...

Moze link za prijenos?

http://www.myp2p.eu/broadcast.php?matchid=86422&part=sports

15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

znači.... uništavamo Villareal ili? :D

samo da izdrže i da ostave srce na terenu :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 19:20 (ph3nom_gamer).
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11
Dobro je blazicko rekao, jedno od najboljih dinamovih poluvrijemena u europi u zadnjih, pa sigurno 5, 6 godina
Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Ja ne mogu vjerovat :S

Kaže stari na početku  tekme da će bit neriješeno a ja njemu da je preoptimističan. 2:0 Dinamo Villareal

WOW

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Svaka čast dečkima. Samira u repku odma! :D

16 godina

GOTOVO!!!

2:0! Ovakvu Dinamovu utakmicu nisam gledao od.. ne znam!

Trying is the first step towards failure.
16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Svaka cast,iako navijam za Hajduk

SLOBODNA DALMACIJA Osmoškolci ubili Boga u vjeroučiteljici...Posjetite www.chillaona.com
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Bemti, nisam ovakva Dinamo gledeao GODINAMA. Totalno su razbili Villarreal. I sad će netko reć da serem, ali da su im ušli svi ziceri Dinamo bi 5:0 pobijedio! Pa Villarreal nije imao NITI JEDNU ekstra izglednu šansu! Eto po meni najopasnija ona što ju je Kelava odbio od Altidorea i to je jedino vrijendo spomena od strane Villarreala. Fenomenalan nogomet.

edit- moram priznati da sam dugo sumnje imao što se tiče Sammira, ali definitivno me je ove sezone razuvjerio! Svaka čast!

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.9.2010 21:05 (Kora).
17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Prava tekma, odlican Dinamo!

There is no spoon.
16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Ovo je prvi put da sam se naježio dok je igrao Dinamo,a nadam se da će tako i ostati.Igrali su kao prava momčad,svaka čast.

alrighty then
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice