Ne znam kakav ovdje odnos imate prema myprotein, ali svejedno - popust 48% danas do 13h.
Bodybuilding - od početnika do naprednih
- poruka: 31.931
- |
- čitano: 7.773.926
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Možda nekad...ali sad preskup i nekvalitetan.
Ti ludi popusti 40 50 60 su samo malo ispuhane cijene.
osobno sam na THE i uloženo dobiveno i širok raspon proizvoda su mi super.
jednom mmjesečno složim narudžbu, opremim svu svoju ekipu i top.
Ma my protein jede govna, napumpa cijenu od kilu proteina na 50e i onda stavi kao popust od 50% i dobiješ cijenu kakvu dobiješ bilo gdje dalje za kilu proteina...
Kad se sjetim vremena 350kn, 5kg proteina
šmrkali smo ga kao danas klinci po wc-ima disko klubova
Nekako se mora financirati sponzorstvo Williamsa u Formuli1
Ne znam kakav ovdje odnos imate prema myprotein, ali svejedno - popust 48% danas do 13h.
i sa tim popustom po kg ispada 24.43€.
imaš najjeftinij whey shopbuilder 19,90€/kg, ili na gymbeam 2,5kg za 51,95€ to je 20,78€/kg.
ne dam više od 150kn za kilo proteina
Ma kom trebaju proteini.. Majkuti božju ne smijem ni grama dodatno
Sad kad Perica uleti...
ljudi gledajte www.hsnstore.eu, meni osobno otkrice. okusi top, cijena isto tako, po onom sto pise i sastav.. jedino su za moj ukus mrvicu preslatki, ali sad sam narucio unsweetened verziju pa cu vidjeti kakvi su oni..ima stvarno ogroman izbor.
Po meni i dalje No1 Inkospor i Jack Daniels No7
ljudi gledajte www.hsnstore.eu, meni osobno otkrice. okusi top, cijena isto tako, po onom sto pise i sastav.. jedino su za moj ukus mrvicu preslatki, ali sad sam narucio unsweetened verziju pa cu vidjeti kakvi su oni..ima stvarno ogroman izbor.
sad provjerio, dosta je jeftinije. sljedeći put od tu nabavljam. i daju dosta besplatnih poklona kad se natrpa stvari u košaricu. najs.
The nutrition ima tobož bjesne popuste ono 50%, ali ide za 38 e 2.300 wheya.
https://hr.the-nutrition.com/proizvod/315/THE-Amino-Whey/b/trgovina/cat/0/stype/2/ob/0