Kakve veze ovo što sam pisao ima sa steroidima, ja samo govorim kako se Arnold dobro drži u već poznim godinama a uzimao je štetne supstance dugi niz godina većina ljudi u njegovim godinama je u staračkom domu i ne mogu napraviti 2 metra bez pomoći, a za Phila i Breona govorim kako imaju vrhunska tijela sa 45+ i to je sve, dok se ekipa žali kad uđe u 30 kako je to strašno i kako se brzo umaraju i kako ne mogu dizati kao nekad itd itd...
Gle, svakome tko prati temu je jasno da ćeš uzeti steroide: non stop pišeš o tome, pratiš te videe i sam kažeš da bi odmah potpisao da imaš +100 kg mišića. No to nije problem.
Problem je što tražiš odobrenje za to od ljudi koji nemaju nikakve veze s tobom niti tvojim životom. Popričaj sa ženom i završi tu priču, samo imaj na umu par stvari:
1. koliko si velik je jedino bitno tebi i eventualno ljudima iz te branše, nikome drugome,
2. tvoje zdravlje i tvoja odluka, ničija više i
3. ako odeš u tom smjeru sve što si postigao natural (da, ja vjerujem da jesi natural) pada u vodu.
Ja ti želim sve najbolje bez obzira što odlučio, mislim da si najbolje pokazao što se može kad si posložiš život kako spada, trudiš se, radiš, znaš i možeš. Mislim da 99% ljudi (uključivo i mene) da im se sve posloži u životu ne bi tako dobro iskoristilo svoje vrijeme.
"Sterkani" i slične umanjenice nisu dobre. To nije nešto pozitivno, nije nešto benigno i (s razlogom) nije nešto društveno prihvatljivo.
Ali to je tvoja odluka, tvoje zdravlje, tvoj život.
Nikome osim ženi i djeci nisi ništa odgovoran - niti na netu, niti u gymu, pa niti vlastitim roditeljima. Odluči sam za sebe.