Hm čudno stvarno. Da baš čovjek koji živi za predstavljanje na takvom natjecanju se nebi sjetio prijaviti na vrijeme?!
A i sponzorstva su mi čudna. Pa on je svjetski vrh, koja sponzorstva bi trebala biti problem? Under armor, adidas, nike,
asics,... suplementacija svih vrsta... neznam tko od njih nebi takvog prezentera?
Mislim da je nešto vezano za lansiranje Dynamik brenda sumplemenata, koje je trebalo biti sada na Mr.O.
Mda, poslušao sam "daii - lyyy" luimarca, i opet mi nije jasno da ti kojekakvi sponzori imaju tako krucijalnog utjecaja na natjecanje.
Ništa, možda se bolje nabrusi za arnold classic, osim toga, sad ima puno više dosta dobro kotirajućih mistera po svijetu, pa
se nekako da, posebno jer gospon talent neide obično dalje od ovog jednog natjecanja godišnje nikuda. No opet, ne spava ni
(mlađa) konkurencija. Ove godine se još dodatno nafilali i roei vinklaar (koji je promijenio "nadimak" jer sad vježba za Kuvajt), pa big ramy...
pa tko zna. Wheeler, Wolf, Warren.. sva ta ekipa je konstantno dosta jaka, teško je čak i na međunarodnim natjecajima izvan USA.
p.s. čini se kao da je mr olympia.com pod ddosom? Ne očitava ju, osim static. Sumnjam da je baš tolika navala običnih interesenata.
Moguće da se netko "osvećuje", jer je Kai vrlo popularan na netu? Enivej sa statica vidim da je na chartu kai kvalificiran?