Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.007
|
čitano: 8.134.533
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
fila2208 kaže...
exer1234 kaže...

e da je bar bila neka krmaca od 100kg

Stari moj nebi vjerovao koliko mrtvo tijelo od 60kg može bit nezgodno.

Uosltaom, krmače sam ostavio tebi jer si ti jaki, ja samo mace nosim doma, pa makar i mrtve, sve se to kasnije isplati {#}

Saryne kaže...
fila2208 kaže...

Sinoć sam neku žensku nosio doma, ubila se pa reko bilo mi je žao.

Uz stepenice sa 60kg na leđima mrtvog tijela stari moj...dobrano sam se usphuao, a bio sam i ja narokan.

kardio yeben :)

pada mi na pamet način kako si iz te situacije mogao još bolji kardio izvući.. ;)

Ponekad treba biti gospodin, više se isplati prijatelju.

zar ti vec nemas curu? Uostalom, ne treba biti gospodin prema pijanim curama.. Takve mi se gade.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 0:46 (exer1234).
15 godina
Saryne kaže...
fila2208 kaže...

Ponekad treba biti gospodin, više se isplati prijatelju.

Ovo gospodin ću prevesti ovako: mislim da si tu večer imao dobar protein intake pa si zaključio da ti je veći gain u slučaju nošenja 

Haha, ma slažem se. NHF on my sarcasm :)

Hehe tako nekako.

{#}

Gain je povelik, pogotovo danas kad me zvala da se ispriča...ni ne zna da je već pala {#}

exer1234 kaže...

zar ti vec nemas curu? Uostalom, ne treba biti gospodin prema pijanim curama.. Takve mi se gade.

Više ne, sad sam mačak.
Ovu curu sam ja napio jer je išla samnom na dupljake na šank, i prebacilo ju. Nije ona toliko kriva pa mi je bilo žao pa reko da je hitnem doma.
Ljudi cure voze kući ja ih nosam okolo i squatam snjima :)
danas frendovi umirali {#}
Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 0:53 (fila2208).
16 godina
Rast mišića i visina

Znači definitivno ostavljam smith mašinu i prelazim na ovo.. nezz kako bi to nazvao.. bitch mašina?

Uglavnom ako i nebude bio neki gain, bit će gain. 

logic sense of no sense.
15 godina
Saryne kaže...

Znači definitivno ostavljam smith mašinu i prelazim na ovo.. nezz kako bi to nazvao.. bitch mašina?

Uglavnom ako i nebude bio neki gain, bit će gain. 

Samo ako je bica dovoljno jaka, bez 40cm+ ništa.

magnum 44, bica 45 tako to ide :)

{#}

13 godina
Rast mišića i visina

Od ovih likova imam probavne tegobe . 

15 godina
Rucipe kaže...

Od ovih likova imam probavne tegobe . 

jadnici dosadni sa tim herbalifeom, i onda mi dođe neka maca na poslu kao čula je za to pokazuje slike...reko daj molim te

{#}

15 godina
Rast mišića i visina

Pogledajte ove beštije od čovika (malo primotajte)

Ali što ovi mišići dobro figuraju. Ja mislim da žene pali ovo samo tako.

Jeli ovaj naturalac? {#}

14 godina
neaktivan
KIKI3ooo kaže...

Jeli ovaj naturalac? {#}

nije

l<l<l<l<l<l
11 godina
Rast mišića i visina

Pa vodi se velika debata dali je Ogus natural.... Prosao je sve kontrole na natjecanjima koja je osvojio (pisanje, dvostruke detektore lazi...) Moje je misljenje da je natural...

15 godina
KIKI3ooo kaže...

Jeli ovaj naturalac? {#}

Žene se, većina ne pali na mišiće jer i one ne izgledaju super bajno pa ni ne mogu tražiti super tijela.

Kakve sam ja parove vidio ljudi di je žena avion a lik prase i vole se...nije sve u mišiću.-

Da lijepo izgleda kad na kupanju se prošećeš, svaka će te pogledati, ali za nešto više treba spika i mozak, treba ženu znat nasmijat...pa i doma odnijet kad je pijana {#}

ugl. ne zamarajte se kako vas drugi vide negio kako vidite sebe, kad to skužite bit će vam puno lakše {#}

13 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
KIKI3ooo kaže...

Jeli ovaj naturalac? {#}

Žene se, većina ne pali na mišiće jer i one ne izgledaju super bajno pa ni ne mogu tražiti super tijela.

Kakve sam ja parove vidio ljudi di je žena avion a lik prase i vole se...nije sve u mišiću.-

Da lijepo izgleda kad na kupanju se prošećeš, svaka će te pogledati, ali za nešto više treba spika i mozak, treba ženu znat nasmijat...pa i doma odnijet kad je pijana {#}

ugl. ne zamarajte se kako vas drugi vide negio kako vidite sebe, kad to skužite bit će vam puno lakše {#}

Da te ispravim novac* {#},cast izuzecima

pa  po meni dosta misice ovise , prije ce nekoga malo nabildanijeg , nego nekoga geeka :D

eune : Flaeryy
11 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Pozdrav momci, imam 15 godina, visina 171 cm,tezina 51kg, poprilicno sam mrsav po cijelom tijelu to mi nije veliki problem ali su mi ruke slabe, ne mogu raditi sklekove nemam dovoljno snage, kako da nabijem ruke bez tegova posto ih ne posjedujem, Ali imam kucno vratilo..

hvala

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.7.2014 22:00 (go2win).
14 godina
Super flaeryy kaže...

pa  po meni dosta misice ovise , prije ce nekoga malo nabildanijeg , nego nekoga geeka :D

Smart is the new sexy {#}

Why so serious?
15 godina
Super flaeryy kaže...

Da te ispravim novac* {#},cast izuzecima

narvano da vanjština igra veliku ulogu, ali sa dobrom spikom i parom, pređe se i preko mišića.

Najviše su inspirirane kad ih možeš bacati i dizati sa lakoćom, jer žene vole tu spiku da su one male i krhke a ti velik jak i snjima činiš kak te volja.

ali dosta o ženama...di su forme nitko više ništa ne stavlja ljetne forme kako izgledate? ja ću jedan dan kad me netko slikne, prilično sam zadovoljan kako je boja pojačala efekt

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 0:17 (fila2208).
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

ja jos malo :D , sada kroz  5 dana idem kod bake na mali odmor da zardim koju lovicu , pa cu vjer. kupiti opet proteine , ugl u 7 mjesecu i moje dolaze 

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
Jedna fotkica
15 godina
Rast mišića i visina

Najviše mi se sviđa kod Ogusovih mišića što nisu "suhi". Par puta sam u stvarnosti vidio nekog mišićavka, stvarno izdefiniranog i izgrađenog ali mišići su mu tako suhi i to stvarno izgleda neprirodno. Vjerovatno koriste Clen? Vjerujem da je natural zato što nema onu "veličinu", kad obuće majicu izgleda normalno a potpuno je razvijen.
...
Kad bi mi neka ženska rekla da je uopće ne napaljuju mišići ja bi joj rekao: "vjerujem ti" a u sebi bi pomislio: "isto kao što mene ne napaljuju guzice i sise"..

Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 12:52 (KIKI3ooo).
14 godina
neaktivan
Dr.Feel kaže...

Pa vodi se velika debata dali je Ogus natural.... Prosao je sve kontrole na natjecanjima koja je osvojio (pisanje, dvostruke detektore lazi...) Moje je misljenje da je natural...

Ja mislim da ne uzima nis dok bulka jer je bulkao 2 godine i upper mu se cak smanjio,jedino je noge ful popravio,ali ono sta je dosao na nekih 5% BF  sa 22 godine,to nema sanse natty,iako to nije niti legit 5%,mozda je 7%,pogledaj od Nuneza Dexa scan,ima 6,20 % BF a dosta je izdefiniraniji nego tih Ogusovih 5%

l<l<l<l<l<l
16 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Evo frend me piksnuo jučer.

Neka predljetna forma, 90kg, super zadovoljan kako kg idu dolje.

Poze su katastrofa ali nisam se preveč ni trudio, tek toliko se sliknuo, da vidim dal mogu tamo do kraja ljeta još bolje izgledati.

vaše sam slike vidio većinu, svi super napreduju i baš mi je drago radi toga. Samo na najjače što bi reko steroidaš srele.{#}

Ovo je po meni idealno, mada se ja u teretaniranje razumijem ko u cvjecarstvo. 

Da je danas živ imao bi 169 godina.
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ima li tko preporuku za trening sa utezima... Misli san uzet ruska zvona ali su skupa pa san osta na 12 kg utega...

17 godina
Super flaeryy kaže...

Uglavnom neće. Ako mišiće uzgajate s tim ciljem, okej - svaki je povod dobrodošao.
Curicama je mrvu veća preokupacija izgled, jer
još djeluju hormonalno i nesazrijelo, ali i to ne traje, ako se (a obično je tako) ispostavi da je lijep
i dobro građen "frajer" kreten i "đubre". Starije cure pak prilično mijenjaju kriterije.
Evo vam jednog svježijeg primjera mladog naočitog ljepotana i ljepotice,
pa odmjerite bicepse i trbušnjake sa njime, jer je očito da je damu to privuklo ;)
http://www.24sata.hr/domace-zvijezde/politicar-i-glumica-j-percin-i-vladimir-sisljagic-u-tajnoj-vezi-372809

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put uto 8.7.2014 17:54 (overhaul).
11 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Dugo nista nisam pio,ni kreatin ni protein i evo sad naruciol..Za 400kn 500g kreatina i 2.5 kg proteina nije lose.

14 godina
neaktivan
Boixus Nois PS kaže...

Dugo nista nisam pio,ni kreatin ni protein i evo sad naruciol..Za 400kn 500g kreatina i 2.5 kg proteina nije lose.

nije lose.. gdje si to narucio? 

overhaul lol.. lik je gadan ko lopov

11 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Treabam misljenje u vezi kikirikija,

naime mogu dobit jako jeftino ocisceni przeni i posoljeni kikiriki(u odnosu na onaj u ljusci) al nezz jel bi to bilo dobro jest (oko 30g na dan) dok sam low carb dijeti???

Terrorism is the best political weapon for nothing drives people harder than a fear of sudden death.
14 godina
neaktivan
sigel88 kaže...

Treabam misljenje u vezi kikirikija,

naime mogu dobit jako jeftino ocisceni przeni i posoljeni kikiriki(u odnosu na onaj u ljusci) al nezz jel bi to bilo dobro jest (oko 30g na dan) dok sam low carb dijeti???

dobro je, iako je bolji izbor neprzeni..sol nije problem

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Em sto je gadan ko lopov, takoder je  lopov {#} , ali nevjerujem  da ce biti ista od toga i to je samo jedan primjer od koliko ? :D

14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

jucer igra nogometnu utakmicu,danas me prepone bole da je to nesnosljivo

15 godina
Nitro233 kaže...

jucer igra nogometnu utakmicu,danas me prepone bole da je to nesnosljivo

pa ti bildaj...vidiš sad da to ne valja, samo jaja otpadnu kad treba trčati {#}

13 godina
Rast mišića i visina

Bitno da ima 16 godina i da se hvali sa suplementima, a to što nezna što kupuje nema veze{#}

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.7.2014 16:07 (KiX777).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice