U rubgyu će te prije polomiti
Idi trenirati ono što ti se više sviđa, nema tu nešto bolje ili lošije.
U rubgyu će te prije polomiti
Idi trenirati ono što ti se više sviđa, nema tu nešto bolje ili lošije.
Nisam nešto previše upućen no mislim da ti je boks u RH puno razvijeniji od Rugbyja
Na punom je višem nivou pa bi valjda bilo bolje da treniraš boks
i eto ga na:
http://magazin.net.hr/zdravlje/istrazivanja/iznenadjujuce-saznanje-o-bijelom-kruhu-ipak-je-zdrav
exer je cijelo vrijeme bio u pravu:)
Šalu na stranu, IIFYM je to uredno pokrio, a "magazin.net" je zadnje mjesto za edukaciju na svijetu.
što se da vidjeti odmah u linku do-
http://magazin.net.hr/zdravlje/nutricionizam/sastavni-su-dio-kuhinje-svake-obitelji-a-trebalo-bi-ih-izbaciti-iz-prehrane
ili ovoj grozoti gdje plaše mliječnom masti i prozivaju ju nezdravom:
http://magazin.net.hr/zdravlje/nutricionizam/namirnice-koje-trebate-zauvijek-izbaciti-iz-hladnjaka
malo zekanja, u attachmentu-jeli previše bielog kruha sa maslacem, bitće:)
Danas odradio prvi kardio trening u životu . Znači trčao sam 3 kilometra u intervalima 300 metara trčanje 50 hodanje i tako cijelo vrijeme . Zanima me jel to dobro ?
Danas odradio prvi kardio trening u životu . Znači trčao sam 3 kilometra u intervalima 300 metara trčanje 50 hodanje i tako cijelo vrijeme . Zanima me jel to dobro ?
Naravno. Nema općeg molitvenika po kojem se mora raditi.
Ako ti odgovara, ako se osjećaš ispunjeno i izmoždeno,
to je to. Samo guraj svaki put kolko ide.
I pazi ipak na grmljavinsko nevrijeme ;)
Evo frend me piksnuo jučer.
Neka predljetna forma, 90kg, super zadovoljan kako kg idu dolje.
Poze su katastrofa ali nisam se preveč ni trudio, tek toliko se sliknuo, da vidim dal mogu tamo do kraja ljeta još bolje izgledati.
vaše sam slike vidio većinu, svi super napreduju i baš mi je drago radi toga. Samo na najjače što bi reko steroidaš srele.
Oni imaju 40 godina?! :O
Oni imaju 40 godina?! :O
Ajde necemo pretjerivati,39 godina haha :D
Toliko ih hejtatju u komentarima,da ce dobiti raznorazne bolesti haha,aterosklerozu i infarkt od fast food jela,narod je toliko zaglupljen pa se pridruze oni keto idioti sa ketogenom dijetom i prodaju svoje spike,a oni dnevno unose oko 230 carbsa i imaju pristojan bf ( oko 10 % )
Poze su katastrofa ali nisam se preveč ni trudio, tek toliko se sliknuo, da vidim dal mogu tamo do kraja ljeta još bolje izgledati.
vaše sam slike vidio većinu, svi super napreduju i baš mi je drago radi toga. Samo na najjače što bi reko steroidaš srele.
ma srele je natural. ne bi on lagao nas
doky01akablava keto je bezveze
ma srele je natural. ne bi on lagao nas
doky01akablava keto je bezveze
a ne znam ima to svoje prednosti,smirivanje inzulina i puno beneficija jos,ali opet ne moze moj mozak bez glukoze,ne svidja mu se pretvaranje glukoze iz proteina/masti :D hehe
volim pump
Bok.
Bok svima, može komentar na sliku?
Inače vježbam godinu dana s različitim vremenskim intervalima.
zasto si uvukao stomak ?
To je to frende. Tako ću i ja za jedno 15 godina
A onaj ko ti je dao TD vjerovatno nije teže od žlice dignuo
To je to frende. Tako ću i ja za jedno 15 godina
A onaj ko ti je dao TD vjerovatno nije teže od žlice dignuo
E zmaju hvala.
Ma još tu ima posla, znaš mene, nikad zadovoljan, ali dobro napreudje, bolje nego sam mislio.
Za td neću komentirati, kompleksi neke ljude jako yebu u mozak šta ćeš.
Kakv si ti, trenkaš ili si sad smanjio kako su ove pasje vrućine?
Fila koja brutala
Akcija ;)
do kad je ta akcija?
Dobra dubina leđa, rame pošteno kao i ruke, samo još malo sredi ta prsa. Sve u svemu dobro je. :)
@baklava
Prije 2-3 godie oni su bili najžešći clean eateri.
fila sasvim solidno izgledas (NO HOMO)...Nema vise zajebancije s tobom
Dobra dubina leđa, rame pošteno kao i ruke, samo još malo sredi ta prsa. Sve u svemu dobro je. :)
@baklava
Prije 2-3 godie oni su bili najžešći clean eateri.
baklava a jesi me nasmijao hehe
da,znam,sami sebe u videima ismijavaju i govore ljudima kako su jeli brofood i bili opcinjeni clean hranom i onda su pronasi prosvijetljenje u obliku flexible dieting ili IIFYM i koliko dugo treniraju nisu u boljoj formi :)
posjecuju sve fast food restorane,a vrh je bio kad su isprobavali carb backload ( u biti cijeli dan drzali low carb ) do poslije treninga kad su uzeli veliku cokoladnu tortu i pojeli...
mislim da clean eaterima para na usi izlazila :D
Ne treba delati prsa, takva je poza da su tako mlitava.
Prsa su odlična, sa 100kg radnom serijom kosi benč, i 110 ravni.
Tu sam prezadovoljan što se tiče njih, tako da poza je shitez, ali ne znam koja ima poza da istakne full svaki mišić kako spada.
Ugl hvala.
@dr.feel nema zezancije :)
Gdje je najbolje da se kupuju utezi u hr?
aj neko dobar mix da za workout fala :D
Koja je razlika i koji su bolji
Znaci imam 14godina(uskoro 15)......Visok sam 175 imam 65kg,htio bih početi trenirati sada preko ljeta nesto misića dobiti,ući u neku kondiciju.Čuo sam da ako ne konzumiram dovojno proteina da je to jednako kao da nisam ni vježbao pa me zanima koliko i kako piti proteina pošto jedine proteine koje mogu nabaviti jesu sirutke iz trgovine.....Pa ako imate neke savjete za mene pošto sam amater u ovome?
Poz ekipa.
Frend mi ima 14 godina i zanima ga da li može sa 14 godina u gym ili ne pošto je čuo da je možda bolje da ne ide.
Hvala!