Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.007
|
čitano: 8.137.923
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
ljubek kaže...

neki rokaju noge stalno i imaju snage,ali nikako da rastu. ja u gymu noge opce ne radim. vozim bicikl i odem na hakl i fino se istrcim i vise sam nego zadovoljan s njima.

to su samo listovi.. genetika. ali quad? mislis da ce rasti od bicikla? hahah.radi noge. ne budi jedan od ljencina!!!.every day is upper body day. takve ljude ne cijenim . pa makar kakvo tijelo da imali.

btw sto se ledja tice, fali ti dubina, ... radi veslanja ... vucenja... jednostavno premalo detalja imaju..

Nitro233 

nemas tu previse filozofije.. odbaci neke bezveze vjezbe. radi zgibove, veslanja, sipka,bucice, deadlift. i neka okomita vucenja. i to je to... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 14:53 (exer1234).
15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Sad kako dolazim ka malo većim težinama na čučnju ne mogu da ne ostanem fasciniran kako netko može držati 350kg na leđima, a ne da čučnem to {#}

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
12 godina
Rast mišića i visina

bijel sam ko sir :D
uglavnom radim noge,ali nista posebno i ne obracam veliku pozornost na njih,a i uzivo izgledaju bolje.
radim veslanje na spravi,sad sam doso do 70kg i s bucicama na kosoj klupi,ali strah me ubijat leda s nekim vecim kilazama i vjezbama zbog bolova,sad idem uskoro na pregled i onda cemo vidjet dalje sta je i kako cemo.  

12 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Sad kako dolazim ka malo većim težinama na čučnju ne mogu da ne ostanem fasciniran kako netko može držati 350kg na leđima, a ne da čučnem to {#}

Nauči valsava manuver i napni sve u tijelu, stisni šipku što jače, a i psiha se privikne nakon godina na to.

12 godina
Rast mišića i visina

koje vjezbe prakticirate za podlakticu?

16 godina
Rast mišića i visina

Ja imam pitanja,jel vi trpite i normalno za cucanj ubija me kad stavim sipku sa 70kg utega na sebe,mogu misliti kako je sa 170 haha.

Uglavnom trpi muski i to je to,vidim imaju one gume sta idu na sipku pa ublazuju pritisak ?

15 godina
neaktivan
Kramerdida kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Nauči valsava manuver i napni sve u tijelu, stisni šipku što jače, a i psiha se privikne nakon godina na to.

Nemam problema s tim, kad je uglavim ne mrda se centimetar :D , ali opet 350kg na leđima je 350kg kako god ih ti držao :D

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
14 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...
Kramerdida kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Nemam problema s tim, kad je uglavim ne mrda se centimetar :D , ali opet 350kg na leđima je 350kg kako god ih ti držao :D

pa rijetko tko cucne 350... ako budes mogao 200 ikad, svaka ti cast

15 godina
Kramerdida kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Inače radiš sa tom kilažom pa znaš ili?

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
15 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

pa rijetko tko cucne 350... ako budes mogao 200 ikad, svaka ti cast

Da mi je doći do 130 bio bih presretan :D ... Nisam mislio da ću ja moći toliko, nego da je to stvarno opaka kilaža za držati a ne čučnuti

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 20:37 (PLASMAorLCD).
16 godina
Rast mišića i visina

Kupio sam obicni kreatin monohidrat od Myproteina,to kombiniram 5g sa taurinom 3g i 300 mg kofeina.

E sad to sam danas popio,sve je bezokusa,majko mila kad nisam povratio haha koliko je gorko.

Rekao mi frend pomijesaj sa sokovima,sad citam da nije dobro mijesati jer ima ph 2 i 3 dok voda ima 6-7 i to djeluje na kreatin.

Kako vi to pijete,sve je unflavoured,ne znam nemam ideja...

15 godina
doky01akablava kaže...

Kupio sam obicni kreatin monohidrat od Myproteina,to kombiniram 5g sa taurinom 3g i 300 mg kofeina.

E sad to sam danas popio,sve je bezokusa,majko mila kad nisam povratio haha koliko je gorko.

Rekao mi frend pomijesaj sa sokovima,sad citam da nije dobro mijesati jer ima ph 2 i 3 dok voda ima 6-7 i to djeluje na kreatin.

šta nije da kofein i kreatin neidu zajedno?

14 godina
doky01akablava kaže...

Malo vode i to je to, nikakavi sokovi.

Izdrži, ja sam pio CEE creatin, gori od njega ne postoji. ;)

Evo malo i mojih slika, nekih godinu dana u gymu, kilaža 75 trenutno na 181 cm.

Ovo su no pump slike, nakon treninga izgledam puno bolje.

Mišljenja?:)

BTW samo na proteinu trenutno(3 mjeseca na njemu), stiže Musclepharmov creatin.

iclock2much
Poruka je uređivana zadnji put sri 11.6.2014 21:37 (zoharbizo).
16 godina
Rast mišića i visina

Zasto ne zajedno,jedan forumas me savjetovao da on to stavlja u pwm pa tako kombiniram :)

@zoharbizo odlican,barem po mome videnju,po ruci bi rekao rade se zgibovi,deadlift :P mislim radis dosta kompleksnih vjezbi tipa zgibovi,deadlift,dipsevi itd. ? jer nije takva ruka od izolacija 

14 godina
doky01akablava kaže...

Zasto ne zajedno,jedan forumas me savjetovao da on to stavlja u pwm pa tako kombiniram :)

@zoharbizo odlican,barem po mome videnju,po ruci bi rekao rade se zgibovi,deadlift :P mislim radis dosta kompleksnih vjezbi tipa zgibovi,deadlift,dipsevi itd. ? jer nije takva ruka od izolacija 

Možeš slobodno zajedno piti, nemaj brige.

Radi se sve, nema skipanja.

Al kad se radi radi se do granice teške boli.

6X tjedno, svaki drugi tjedan srijeda odmor.

iclock2much
14 godina
neaktivan
doky01akablava kaže...

PWM mislis na pre workout ili post workout?

ako mislis na post workout cemu kofein u PWM-u?

R.I.P. Aziz Sergeyevich Shavershian
15 godina
Rast mišića i visina

Bemti kakve forme, da ne pišem zasebno, svaka čast svima, ja svoje neću ni stavljat :)

Samo gurajte, evo ljeta, ja već dva dana na kupanju, komplimenata ima a to je uvijek lijepo za čuti. {#}

16 godina
cod4gamer kaže...
doky01akablava kaže...

PWM mislis na pre workout ili post workout?

ako mislis na post workout cemu kofein u PWM-u?

Ma preworkout,danas me udarilo na treningu,mozda je placebo bio,ali taurin 10gr ( odsada stavljam 3 gr ),kofein oko 250mg i kreatin 5gr noge sam maxao 5 kg u deficitu ono :D

Radis sve misicne skupine 2x ili kako ?

Aj trening baci samo da vidimo kakav,koliko dugo treniras,kakva ti prehrana ? Mozda si geneticar pa toliko ne pazis,ali bas me zanima pa kad ti se da napisi :)

Onda derem tako,nego koliko je max dnevna doza kofeina koju mogu,tipa na netu sam nasao max 350 mg kofeina,moze li vise ? 

14 godina
doky01akablava kaže...

Aj trening baci samo da vidimo kakav,koliko dugo treniras,kakva ti prehrana ? Mozda si geneticar pa toliko ne pazis,ali bas me zanima pa kad ti se da napisi :)

Onda derem tako,nego koliko je max dnevna doza kofeina koju mogu,tipa na netu sam nasao max 350 mg kofeina,moze li vise ? 

Kako kada, pon prsa i triceps, utorak leđa biceps, srijeda noge i trapez, čet ramena i trapez ako nije upaljen, petak trbušni i trup malo pa sub ruke kompletne.

Ne pazim na prehranu jer nemam kada, radim smjene po 12 h dva dana i stvarno nemam kada ni volje za to.

Trening godinu dana, prije toga doma sa vlastitom težinom nekih 6 mjeseci.

A može, sad koji dan ću udrit koju nakon treninga da vidite razliku.

iclock2much
16 godina
zoharbizo kaže...
doky01akablava kaže...

Kako kada, pon prsa i triceps, utorak leđa biceps, srijeda noge i trapez, čet ramena i trapez ako nije upaljen, petak trbušni i trup malo pa sub ruke kompletne.

Ne pazim na prehranu jer nemam kada, radim smjene po 12 h dva dana i stvarno nemam kada ni volje za to.

Trening godinu dana, prije toga doma sa vlastitom težinom nekih 6 mjeseci.

A može, sad koji dan ću udrit koju nakon treninga da vidite razliku.

Ma nisam mislio da pises full day of eating,nego ono junkas,pazis li na unos proteina i tako to ? Sto se mene tice odlican,da je meni doci do tog looka iskreno tako da...

13 godina
ljubek kaže...

koje vjezbe prakticirate za podlakticu?

Masturbaciju ;) 

14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

...

Poruka je uređivana zadnji put sub 6.12.2014 15:43 (Nitro233).
11 godina
protjeran
Rast mišića i visina

ljudi pomagajte...

Vec sam ranije ima koji tjedan pisao da me boli zglobovi ruke ali ovo sada je nepodnosljivo...

nemogu uzeti uteg od 5kg da neosjetim jaku bol u zglobu...navikao sam na puno vece tezine i nisam se junacio ili preforsirao sa tezinom...

nisam napravio posten trenig za ruke ima 3-4 tjedna...

16 godina
Boixus Nois PS kaže...

ljudi pomagajte...

Vec sam ranije ima koji tjedan pisao da me boli zglobovi ruke ali ovo sada je nepodnosljivo...

nemogu uzeti uteg od 5kg da neosjetim jaku bol u zglobu...navikao sam na puno vece tezine i nisam se junacio ili preforsirao sa tezinom...

nisam napravio posten trenig za ruke ima 3-4 tjedna...

a shebo si ih, miruj dok ne prode.

14 godina
doky01akablava kaže...

Ma nisam mislio da pises full day of eating,nego ono junkas,pazis li na unos proteina i tako to ? Sto se mene tice odlican,da je meni doci do tog looka iskreno tako da...

Udaram po slatkome, piletine iz fast fooda isto često.

Kava tu i tamo, to izbjegavam.

Unos proteina ovisno o spizi šta stara spremi, nakon treninga nekih 60 grama zajedno sa grožđanim.

iclock2much
12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Kramerdida kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Inače radiš sa tom kilažom pa znaš ili?

Ma moja prepostavka, jer se sjećam kako mi je 90 kg izgledalo teško, a sada je to kao da imam 90 grama na leđima.

15 godina
Kramerdida kaže...
f

Ma moja prepostavka, jer se sjećam kako mi je 90 kg izgledalo teško, a sada je to kao da imam 90 grama na leđima.

Tako je sa svime..meni je 100kg kao i većini pojam, a sad mi je serija na benchu prva.

To je normalno.

14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...
Kramerdida kaže...
f

Tako je sa svime..meni je 100kg kao i većini pojam, a sad mi je serija na benchu prva.

To je normalno.

cim udjes u teretanu, odmah stavis 2 ploce i deri bench?

14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

ljudi da vas pitam,zavrsaje mi ovaj semestar na faksu pa sam slobodan popodne,i sad se mislim sto jos da uzmem trenirat,opcije su rugby i boks a nisam ni sam pametan sto da uzmem od to dvoje

21 boks
5 rugby
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

samo da pitam koje su prednosti boksa u odnosu na rugby kad je toliko glasalo za boks

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice