Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.033
|
čitano: 8.174.034
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Rast mišića i visina

ako ide 2g po kili onda to nije 200 g na dan, to je 160.

14 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 15:13 (Defa.psd).
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Hvala za post.

Nejasno mi je da je dostava samo 23kn?

Pa čudno da je iz Slovenije 23kn, a neznam iz Zg,overseas dostavlja za 28kn.

Ovi šalju poštom? Pošta ubire još svoj postotak lopovi krvavi.

I ovi imaju samo myprotein koliko vidim...nisam puno gledao,samo škicnuo stranicu.

btw. vidim ovdje puno ljudi dižu 130+, lijepo.

Bilo bi super kad bi se javili i napisali nešto o tome...kako koliko serije itd.

Trgovina im se nalazi tamo negdje odmah preko granice kod Zagreba tako da je poštarina jeftinija za nas nego slovence :)

Ja sam sad nedavno uzimao kod njih i okey su.. U petak naručio u ponedjeljak je već bilo kod mene..

Btw. meni je max na benču 2 x 80kg (sa šipkom)..

battlelog: Xtream_Nick
15 godina
nick54312 kaže...

Trgovina im se nalazi tamo negdje odmah preko granice kod Zagreba tako da je poštarina jeftinija za nas nego slovence :)

Ja sam sad nedavno uzimao kod njih i okey su.. U petak naručio u ponedjeljak je već bilo kod mene..

Btw. meni je max na benču 2 x 80kg (sa šipkom)..

A onda kul.

Samo myprotač drže?

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
14 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

A onda kul.

Samo myprotač drže?

Da

battlelog: Xtream_Nick
11 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ljudi ajte uslikajte svoje suplemente pa stavite sliku, da vidimo kako to kod vas izgleda

12 godina
neaktivan
skener kaže...

Ljudi ajte uslikajte svoje suplemente pa stavite sliku, da vidimo kako to kod vas izgleda

Kante i vreće na kojima piše "whey", "gainer", "BCAA",... Ništa posebno.

A covjek se nad nicim ne razgnjevi i ne raznjezi tako kao nad svojom sudbinom, jer ne znam kako bila darezljiva, uvijek nas progoni osjecaj da nas je vise zakinula nego sto nam je dala
14 godina
neaktivan
mar123 kaže...

ako ide 2g po kili onda to nije 200 g na dan, to je 160.

napisao sam da barem ide oko 2g / 1kg ...... i onda sam dodao da bi JA isao na 200 g.. kuzis? ;) , po meni , vise od 2.5 ne treba ..ali isto tako ni manje od 1.8 .. jer proteini su ti koji grade misice..bez dovoljno proteina, nema ni misica. tocka.. 

znam par likova koji su osobni treneri, i testirali su na drugima razlicite unose proteina, i ugl neki optimal bi bio oko 2.2 g .. ali isto tako zavisi od osobe do osobe.. netko ne treba toliko, netko treba... probas, vidis, i to je to

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.2.2014 19:58 (exer1234).
14 godina
neaktivan
skener kaže...

Moje si već vidio :)

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

haha kakav je panj ovaj nixa.. pogledao sam cijeli video, posto nemam nist pametnijeg za radit. pa to je kreten umisljeni :D ..150 digne iz sale na benchu? jea :D

14 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

haha kakav je panj ovaj nixa.. pogledao sam cijeli video, posto nemam nist pametnijeg za radit. pa to je kreten umisljeni :D ..150 digne iz sale na benchu? jea :D

Ooouu sinee... Hahah koi lik
13 godina
Rast mišića i visina

Ma sve je to uredu ali ko Bože dragi vježba u zimskim rukavicama osim njega ? HAHAHAHA 

17 godina
MARKOZD15 kaže...

Meni je maksimalno 2x100kg, u serijama 75/80kg, 6 ponavljanja

A, po meni obaranje (tuđih) rekorda i usporedbe s drugima nisu baš pravi način vježbanja, osim
ako se ne želi pobrati ozljeda. Jer svatko je drugačiji (osim možda blizanaca ako zajedno vježbaju i jedu)
Zato ja osobno nikad ne radim stvari koje mogu samo jednom ponoviti,
jer mi je jako stalo do mojih ligamenata i tetiva. Iznad 100 kg neidem. A dali bih mogao, pa pošto su mi serije
sa tom kilažom 8-10 vjerojatno bih. 80 kila mi je na 15-20 ponavljanja i uglavnom radim to ako mi je 80 kg
taj dan vrh drop seta, ako je 100, onda gore navedeno. No dobro, ljudi imaju razne prioritete.

Top Bugovac kaže...

Imam dosta litara sirutke s mlijekom, no čitao sam da je bolja s vodom(Proteine sirutke najbolje je uzimati sa vodom, jer ako se uzimaju s mlijekom, kazein iz mlijeka usporiti će apsorpciju proteina sirutke.)

Mogu li ja ikako to sigurno "isušiti" pa uzeti s vodom?

I koliko proteina treba unijeti u organizam ako imam 78kg(najnovije vaganje)?

A gledaj, zašto je tebi bitno da protein apsorbiraš tako super brzo kako govore tekstovi iz
popularne literature? Nije organizam, tj mišić auto, da istog trena crkne kad nema goriva.
Uzmeš proteine prije vježbe pa će se stići apsorbirati,
nemora to baš biti onih famoznih par minuta nakon vježbe u pwm. 
Kazein je počeo (ponovno) opet dobijati na važnosti, dapače, skuplji
je u prahu od jednako teškog wheya, tako da ja osobno nebih davao neku negativnu konotaciju
prirodnoj mješavini bjelančevina u neprerađenoj sirutci. Super je whey, odličan je i BCAA, i
nebi bilo loše da ih imaš i u prahu za potpomognuti, ali i ova sirutka koju imaš je
blagodat - neboj se ako si zdrav(tj nisi laktozno intolerantan), ni laktoze ni lizina ni valina, leucina, izoleucina...
ima evolucijskih razloga zašto je sve kompletirano u njoj i u mlijeku.
To je kompletna hrana za razvoj sisavaca, pa ako nemaš baš wheya,
a dobro, da se mišićno preživjeti i na bjelanjcima, mesu i prije svega mliječnim proizvodima:)

http://www.bug.hr/forum/post/lcd-plazma-televizori/stvarni-vlasnici-brandova/2909836.aspx
Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 3:39 (overhaul).
13 godina
neaktivan
Rucipe kaže...

Ma sve je to uredu ali ko Bože dragi vježba u zimskim rukavicama osim njega ? HAHAHAHA 

i sta sada sto vjezba u zimskim rukavicama ? osim toga on je mozda u nekom podrumu di nema grijanja , i jos je doma , covijek je improvizirao,nista smijesno.

eune : Flaeryy
13 godina
Super flaeryy kaže...
Rucipe kaže...

i sta sada sto vjezba u zimskim rukavicama ? osim toga on je mozda u nekom podrumu di nema grijanja , i jos je doma , covijek je improvizirao,nista smijesno.

Aj pogledaj ostale klipove . Naprimjer onaj gdje radi spravu za propadanja . On bez majice a nosi zimske rukavice hahahahaha :) 

13 godina
neaktivan
exer1234 kaže...

90 kila to sineeee, A sto lako breeee 

jest kralj frajer samo sine,sine,sine 

meni ruke slabo idu jer prehranu nikakvu nemam radi stare mogu se slikat :(

jedem ujutro i navecer i opet zenska kaze da joj prljam po kuci :S

Nadam se da sam pomogao, ako jesam prst gore
15 godina
Super flaeryy kaže...
Rucipe kaže...

Ja vježbam u teretani u kojoj je sada bilo kad je jako zima, oko 4-6 celzijusa i vježbam normalno u rukavicama i kratkoj majici kad se dovoljno zagrijem.

Šipke su užas hladne ali šta je tu je.

Nixa je kurčenjak bez pokrića koji nema za normalne rukavice za vježbanje a od filmića bere i više nego doboru lovu.

Svaki njegov klip je koncentriran na njega i njegove kilaže, pa koliko može dići umjesto da bude naučnog karatkera i koncentrira se da pomogne ljudima.

Kad naučiš par stvari i shvatiš, nixa će ti biti dosadan i naporan vjeruj mi, a dotad samo ga gledaj, nije on loš, zna dosta stvari, ali ide mi na qurac što je iskompleksiran i koristi filmiće za samopromociju umjesto da ono što reklamira radi, a to je pomoć ljudima i pokazivanje vježbi.

Imho, dobar dečko, ali malo ga je slava umislila.

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

evo prije mozda nekih mjesec dana sam posto ovu sliku , sada jos jedan mjesec zelim 1 do 2 kg nabaciti sada imam 170cm/70kg i onda bi se htio ovako izrezati , meni je skoro pa isti trbuh kao na slici (1.dan), kako uspjeti u tome ,ako ima neko nesto , neki program za trbuh ,prehrana ista? hvala :D EDIT evo slike https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1554564_529499080490956_666674828_n.jpg

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.2.2014 20:03 (Super flaeryy).
15 godina
Rast mišića i visina

ja reko da si svoje slike stavio...{#}

15 godina
Super flaeryy kaže...

evo prije mozda nekih mjesec dana sam posto ovu sliku , sada jos jedan mjesec zelim 1 do 2 kg nabaciti sada imam 170cm/70kg i onda bi se htio ovako izrezati , meni je skoro pa isti trbuh kao na slici (1.dan), kako uspjeti u tome ,ako ima neko nesto , neki program za trbuh ,prehrana ista? hvala :D EDIT evo slike https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1554564_529499080490956_666674828_n.jpg

Ovo nije u 29 dana, nema šanse

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
15 godina
nul-3 kaže...
Super flaeryy kaže...

Ovo nije u 29 dana, nema šanse

Tko imalo ima iskustva u trt zna da je ovo fejkara. Na to se pale samo početnici i ekipa koja masno plaća takve trenere da im to naprave u 29 dana.

Reklama :)

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
ma nije meni biitno koliko dana, reklame, i to , nego samo kako da dobijem takav trbuh, samo me zanima ako itko zna neki program/prehrana/trening. cardio trening etc. :D a fila jednog dana ce biti i mojih slika ,tko cega taj doceka :D ,a i imam losu kameru .
16 godina
Rast mišića i visina

nije nista poseban trbuh, to je nekih 9-10% bfa, samo spusti bf na tu razinu i radi normalno trbuh i to je to.

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ahh ti trbušnjaci..meni to toliko jednostavno doć do njih a i izgubiti ih..simple

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Stanje upravo: 64kg 175 cm 16god, cca 15% BF

oko godinu dana vjezbam u teretani, dosta sam educiran oko toga i imam solidnu prehranu. 

ideja mi je spustiti BF na 8-10%, da se više vide misici i mozda plocice. Imate neki savjet ili komentar? (osim:radi kardio, kalorijski deficit, pazi da i dalje unosis dovoljno proteina, HIIT je zakon.)

Cuo sam za nekak strategijski kardio koji je mjesavina HIIT-a i "low intensity high volume" kardia, zna li netko nes o tome? 

Koliko se kilograma mjesecno gubi uz konstantni deficit od 300 kcal na dan, a koliko sa 500kcal i sl..?

16 godina
Rast mišića i visina

7000 kcal je 1 kg pa ti racunaj.

12 godina
Rast mišića i visina
pozz momci,visok sam 184 i imam oko 68kg..
ne bavim se nicim,radio sam prije 2,3 mjeseca ajmo reci svaki dan po 2,3 serije sklekova (npr. 3x10 ) na dan ,znam da je slabo ,ali sto je tu je.
bf mi je oko 11%..
jeli moguce da mi preporucite neke vjezbe kod kuce,znaci bez utega,razne vrste sklekova,trbusnjaka,propadanja i tako to,znaci samo s tezinom tijela..

jeli moguce da se kod kuce steknu ovakvi rezultati? http://www.sportsscience.co/wp-content/uploads/2012/11/70kg-male-10-percent-body-fat1.jpeg
cilj mi je ova slika gore te izgledati vece(nabiti masu) ;)
bf i ostali podatci bf i ostali podatci
zelja zelja
Amber Heard <3
15 godina
res03pem kaže...
pozz momci,visok sam 184 i imam oko 68kg..
ne bavim se nicim,radio sam prije 2,3 mjeseca ajmo reci svaki dan po 2,3 serije sklekova (npr. 3x10 ) na dan ,znam da je slabo ,ali sto je tu je.
bf mi je oko 11%..
jeli moguce da mi preporucite neke vjezbe kod kuce,znaci bez utega,razne vrste sklekova,trbusnjaka,propadanja i tako to,znaci samo s tezinom tijela..

jeli moguce da se kod kuce steknu ovakvi rezultati? http://www.sportsscience.co/wp-content/uploads/2012/11/70kg-male-10-percent-body-fat1.jpeg
cilj mi je ova slika gore te izgledati vece(nabiti masu) ;)

Dosta vježbi imaš na ovoj stranici. Videozapisi rade na principu da ih pokreneš i pratiš, ne moraš ništa pauzirati.

https://www.youtube.com/user/passion4profession

...Vrhunac moje popularnosti je bio kada me 50 cent spomenuo u pjesmi...
12 godina
Top Bugovac kaže...

jesam, košarku 10 godina, imali ubitačne treninge(praznicima dva puta na dan), skoro nikakve pauze nismo imali

Nakon toga godinu dana nisam ništa trenirao(o tome kako sam i zašto prestao trenirat bih mogao knjigu napisati)

"Go Hard or Go Home"

Ma evo bio sada u teretani, trčao ukupno oko 35 minuta, odradio trbušne (

), ali budem pripazio na umor mišića

185/77

s tim da sam kada sam zadnji puta trenirao košarku bio visok 183cm i imao 68kg! Trčao sam na tjelesnom(motivacija minimalna), 5 krugova od 300-330m(neki kažu, ali ja ne vjerujem i 350m) za 3:33, a danas za 4:40 i ostavim još pluća na podu(pušio godinu dana, ne pušim od ponedjeljka)

Brijem da si ovdje nesto pobrkao...znaci kazes da su 5 krugova, svaki dugacak 300m. To ispadne 1500m. Ja sam 1500m ljetos kad sam redovito trcao, na stadionu Splita otrcao za 4:50. Uzmi u obzir da sam visok 188 i trenutno tezim 94kg. Dobro, ljetos sam bio 90. Uglavnom, em sam prilicno tezak, em sam sprinter u plivanju kao i u trcanju. 100m otrcim za 11.6. Ali ja sam u ovoj prici nebitan. Svj. rekord iz 1998 je 3:26. Znaci ti si trcao 1500m za samo 7 sekundi sporije od svj rekordera, i to jos bez motivacije. Bio bi prvi i zadnji hrvat koji je oborio svj rekord u jednoj trkackoj disciplini {#}. Ali najbolje je sto si tih 300m stavio kao minimalno, znaci oborio bi svj rekord. Mislim, tj uvjeren sam da moras provjeriti duzinu tog kruga. Vjerojatno je nekih 250m.

SonyEricssonT200-SiemensC45-Nokia3200-LGU8180-LGU880-Nokia6120c-Nokia3120c-NokiaC3-01-SamsungGalaxyFit-SonyXperiaU-SonyXperiaSL-SamsungGalaxyS3LTE-SonyXperiaZ-HTCOne-iPhone5-NokiaE72-NokiaLumia925
15 godina
Rast mišića i visina

po ljetu sam aktivno vjezbao i bio u super formi.. uglavnom calisthenics. sad mislim krenit opet pa me zanima sta mislite sta je za pocetak najbolje radit? nisam vjezbao tamo od 10 mjeseca negdje, tako da sam skroz ispao iz forme. mogu ja jos uvijek par ruskih napravit al odmah pomalo zaboli u ramenima. pa eto, sta predlazete? 
nisam bas pocetnik 

prošloljetni rezultat prošloljetni rezultat
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.2.2014 0:09 (maxy0).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice