Bodybuilding - od početnika do naprednih izdvojena tema

poruka: 32.011
|
čitano: 8.147.862
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: Rast mišića i visina
DuMe kaže...

https://www.proteini.si/rs/pokretaci-hormona/olimp-tribusteron-90-120-kapsula/

Jel netko koristio od vas,vašh poznanika?? iskustva?

Jeftinije ti je da odeš u Banja Luku i uzmeš ampule Galenikinog testosterona i dianobol.

16 godina
Kramerdida kaže...
DuMe kaže...

Jeftinije ti je da odeš u Banja Luku i uzmeš ampule Galenikinog testosterona i dianobol.

i odma kupis grobno mjesto usput.

12 godina
neaktivan
mar123 kaže...
Kramerdida kaže...
DuMe kaže...

i odma kupis grobno mjesto usput.

Ne znam je li sarkazam ili ne, ali Galenika proizvodi veoma kvalitetne anabolike i ako znaš šta radiš, ne bi trebalo biti neke štete osim ako ne govorimo o dozama koje stvaraju sljedećega Mr. Olympiu.

14 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Nemoj ovde nagovarati ljude na steroide, jer kao prvo to nisu legalne stvari, a kao drugo, ovde su mahom tinejđeri kojima je to sasvim nepotrebno, a bogami ni nije jeftino. 

Jeste, Galenika se najmanje kopira, ali i to je lutrija ako uzimas prvi put.

12 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Nemoj ovde nagovarati ljude na steroide, jer kao prvo to nisu legalne stvari, a kao drugo, ovde su mahom tinejđeri kojima je to sasvim nepotrebno, a bogami ni nije jeftino. 

Jeste, Galenika se najmanje kopira, ali i to je lutrija ako uzimas prvi put.

Nisam htio nikoga nagovarati, samo sam govorio da ne troši bezveze pare. Trebao sam to naglasiti.

16 godina
Rast mišića i visina

steroid nije za igranje a nije sigurno niti za tinejdere(iako imamo primejre kao jeff seid i zyzz i mnogi koji su poceli vec sa 17 god uzimat), cak ni za one starije koji imaju mali staz vjezbanja.al ko voli nek izvoli. kramerdida jel ti planiras to uzimat ili? i ako se smije znat kolko imas godina?

13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina
pozz,imam 16god(za 3mj 17) visok sam 182/183 i imam 63kg.. teretana nemam u svom mjestu tako da bih trebao kod kuce. htio bih nabiti masu(mršav sam). koje vjezbe kod kuce preporucate i kako?! hvala
12 godina
neaktivan
mar123 kaže...

steroid nije za igranje a nije sigurno niti za tinejdere(iako imamo primejre kao jeff seid i zyzz i mnogi koji su poceli vec sa 17 god uzimat), cak ni za one starije koji imaju mali staz vjezbanja.al ko voli nek izvoli. kramerdida jel ti planiras to uzimat ili? i ako se smije znat kolko imas godina?

S time se slažem, tinejdžer nema posla sa steroidima, zašto riskirati endokrini sustav pri toj dobi.

Možda jednog dana kada iscrpim sav genetski potencijal, ali sumnjam, ne vidim potrebu pošto se ne natječem u nikakvom sportu. Draže mi je biti natural i ne zamarati se što sam danas pio i injektirao.

Imam skoro 19 godina, treniram od 15 godina, tek 2 godine pravilno, ali problem mi je većinu staža bila prehrana pa nisam nešto velik. Treniram gimnastiku, a kada dođem u teretanu, tegovi većinom za donje tijelo.

14 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Prirodnim putem svako moze doci do 100 kila, samo treba biti uporan.

16 godina

tesko da svako, npr ja imam 170 cm, necu rast vise, ne rastem vec 2 godine. i kako da ja natural sa tom visinom dodem do 100 kg i da to nebude salo(bar da ga nebude puno)? nemoguce, jedino steroidima i izgledo bi ko umanjeni arnold, bezveze. dok recim osoba od 1.90m stotku dostigne samo tako i to mu je jos premalo.

14 godina
protjeran
Rast mišića i visina

Mozes ti doci blizu stotke, samo kaj to ne bi bas lepo izgledalo (barem meni), a bf nece biti 5, nego 15, ali i s takvim bf-om tjelo odlicno izgleda. Ne govorim da je to lako, ali je moguce ako se bas hoces napucati.

To sam rekel kao odgovor na predhodni post u vezi steroida. Poanta je da to aas ne treba ako hoces izgledati normalno. Ako te pali da izgledas ko Šrafciger, ili da ti je bf 3, onda je to druga prica.

14 godina
neaktivan

Imaj 2 metra, radi 10 sati dnevno fizički posao pa dođi do 100 kg..ili barem daj recept

14 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Znači nije nitko ono koristio?opet ste skrenuli...

15 godina
Rast mišića i visina

Pričate gluposti umjesto da dižete utege! {#}

Imam Alfu, stavil sam alu felge sad cu sigurno dobit (MUP) ban jer auto nije bio tak zamisljen-Kad igram TDU 2 bude mi rozna crta kad zakocim od tockova-evo ovako kad aimam on se sam unaima-
16 godina
DuMe kaže...

nije, al valjda si shvatio da je to smece.

12 godina
neaktivan
fila2208 kaže...

Pričate gluposti umjesto da dižete utege! {#}

Ja ne dižem utege. U MAD BRAH!?

Utezi mu samo za zagrijavanje služe ili mobilnost.

14 godina
neaktivan
mar123 kaže...
DuMe kaže...

Nisi probao,nemožeš reć da je smeće

16 godina
DuMe kaže...
mar123 kaže...
DuMe kaže...

Nisi probao,nemožeš reć da je smeće

nisam ni govna probo jest pa znam da nevalja..

13 godina
neaktivan
mar123 kaže...

Molim te, ko zna šta su oni uzimali sastrane, synthol je opasan, ali davat pare na pokretaće hormona je glupost, rad hormona se da srediti s time kad treba jesti u kolko sati i kolko bez jela. 

Pokretaći hormona rade vjerojatno za djedice od 80 godina.

Steroidi rade kao magija, oni su jedino što djeluje, naravno i kreatin djeluje ali on ne može održat toliko dugo tijelo nakon prestanka s uzimanjem. Moj mali bratić od 7 godina je morao uzimat steroide zbog karcinoma, bio je agresivan cijelo vrijeme, stoga kako tek djeluje na odraslog muškarca.

Ko oće neka uzima ali mora ići kod doktora, pa provjera jetre, pa uzimanje krvi, pa uzimanje ljekova za jetre koji onda opet utjeću na nešto drugo, pa smanjenje testisa, pa ćak i nije problem financijski uzet steroide i riješit kuru nego kupovat tolike količine hrane pored steroida i ljekova za jetru, i plaćanje doktora na crno ako nema nekog svog. S time da je meni ovdje najgora esteska nuspojava- ponekad dođe do opadanja kose

SiO kaže...
pozz,imam 16god(za 3mj 17) visok sam 182/183 i imam 63kg.. teretana nemam u svom mjestu tako da bih trebao kod kuce. htio bih nabiti masu(mršav sam). koje vjezbe kod kuce preporucate i kako?! hvala

Zgibovi, dipsevi, deadlift (nabavi neke utege), squatovi. I jest dosta.

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.8.2013 13:55 (Trustek).
14 godina
odjavljen
Rast mišića i visina

da li whey spada pod steroide?

13 godina
neaktivan
Nitro233 kaže...

Više ne znam tko trola tko ne{#}, jel ti to ozbiljno, ne to nisu steroidi.

Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded.
12 godina
protjeran
Nitro233 kaže...

Pa ukucaj u google četiri slova, imaš tisuće članaka o wheyu koje su razni stručnjaci pisali.

Al ja se nadam da je ovo bio sarkazam. {#}

"The day you stop learning is the day you stop living"
13 godina
Rast mišića i visina

Moj pokojni prijatelj je uzimao steroide, za pola godine se udebljao 30 kg, ali ne sala, 90 % mišići, izgledao je vrhunski, nakon par mjeseci je prestao piti zbog financijske situacije, osušio se kao bakalar, gore nego Arnold. 

Bježi od toga, ne treba ti to, samo vježba i prehrana i evo rezultata.

29.11.2010= Barcelona-Real Madrid 5:0
16 godina
Trustek kaže...
mar123 kaže...

Molim te, ko zna šta su oni uzimali sastrane, synthol je opasan, ali davat pare na pokretaće hormona je glupost, rad hormona se da srediti s time kad treba jesti u kolko sati i kolko bez jela. 

Pokretaći hormona rade vjerojatno za djedice od 80 godina.

Steroidi rade kao magija, oni su jedino što djeluje, naravno i kreatin djeluje ali on ne može održat toliko dugo tijelo nakon prestanka s uzimanjem. Moj mali bratić od 7 godina je morao uzimat steroide zbog karcinoma, bio je agresivan cijelo vrijeme, stoga kako tek djeluje na odraslog muškarca.

Ko oće neka uzima ali mora ići kod doktora, pa provjera jetre, pa uzimanje krvi, pa uzimanje ljekova za jetre koji onda opet utjeću na nešto drugo, pa smanjenje testisa, pa ćak i nije problem financijski uzet steroide i riješit kuru nego kupovat tolike količine hrane pored steroida i ljekova za jetru, i plaćanje doktora na crno ako nema nekog svog. S time da je meni ovdje najgora esteska nuspojava- ponekad dođe do opadanja kose

sve sto si reko je istina, da steroidi se koriste za ljecenje, ali tad si pod strogom ljecnickom kontrolom, daje se pravilne doze, i to sve u svrhu poboljsanja loseg stanja u organizmu.

nuspojave koje si reko isto su istina, iako neki poznati uzimaci steroida to opovrgavaju, druga ekipa opet to govori, agresivnost, testisi, opadanje kose, to su one neuspojave koje se nemogu izbjec.

kreatin nebi usporedio sa steroidom, prvo nema takav boom efekt, malo ljudi pretjeruju, nisu stetni ni priblizno(tj nisu stetni uopce).

no da, cijena steroida nije velika, mislim da je kura oko 400 kn(nek me neko ispravi ako grjesim ali tako sam nesto procito na building body forumu), kura je mjesec dana, znaci to za mjesec dana nije uopce puno love da ne govorim kolko je malo u usporedbi s vrhunski sredenom prehranom kakvu imaju bb naturalci. naravno sve i ovisi o kojem se steroidu radi, ima onih jako stetnih, ima manje. ja sam osobno protiv uzimanja hormona osim ako je to za ljecenje bolesti.

14 godina
neaktivan
SiO kaže...

Ti si izrastao dobro, možeš početi mrtva dizanja i čučnjeve, a ubaci i propadanja, 3 najbolje mass building vježbe, plus napucaju ti testosteron u nebo. Nabavi barbell i napravi razboj i šibaj to + chinupove za biceps i imas cijelo tijelo sa te 4 vježbe

Nitro233 kaže...

Ne, whey proteini su proteini ekstraktani iz sirutke, služe kao dodatak prehrani.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
14 godina

pozdrav svima 

imam 18 godina (u 10 mjecesec cu napunit) visok sam 190 cm ...a ..težak 120+ ..jbg nea vage ..heheheh ... i odlucio sam smrsaviti i poceo sam lagano opadati samo salo s droab ne ide lako ..da mi mi možete što svajtovati u vezi toga

NA OVOM FORUMU SVAKI PUT KAD OTVORIM NOVU TEMU ILI NESTO PITAM MORAM DVA PUTA PITATI TJ PONOVITI DA BI MI NETKO ODGOVORIO...PA PITAM SE PITAM ZAŠTO :/
13 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Ne razumijem kada netko kaze izgubio sam  400 kalorija ( ovaj broj sam stavio radi primjera) koliko je 400 kalorija killa, sta meni vrijedi kada netko kaze izgubio sam toliko i toliko kalorija kada ja nezz koliko je kalorija kilograma ...

moze li mi netko  to objasniti to s kalorijama koliko  je to killa itd..

eune : Flaeryy
14 godina
neaktivan
ante5656 kaže...

Kalorijski deficit + Insanity program.

When I get sad I stop Being sad and be awesome instead. True Story.
16 godina
Super flaeryy kaže...

Ne razumijem kada netko kaze izgubio sam  400 kalorija ( ovaj broj sam stavio radi primjera) koliko je 400 kalorija killa, sta meni vrijedi kada netko kaze izgubio sam toliko i toliko kalorija kada ja nezz koliko je kalorija kilograma ...

moze li mi netko  to objasniti to s kalorijama koliko  je to killa itd..

1 kg sala ima 7000 kalorija. ako smo potrosili 7000 kalorija vise nego sto smo unjeli, to znaci da smo izgubili 1 kg. ljudi obicno idu na 500 kalorija vise potreseno nego uneseno i tako gube tjedno 0,5 kg sala.

15 godina
neaktivan
Rast mišića i visina

Vidim da ovdje ima puno postova od ljudi (djece) koji savjetuju drugu djecu. Puno toga može poći po zlu. 

O kakvim vi dodatcima pričate, za mladiće od svojih 17-19 godina? Pa vi još rastete, tek ste izašli iz poberteta, niste ni podlakavili kako treba. Ozbiljno vam kažem, ne zato da nekog omalovažavam, nego da upozorim. 

Mladićima treba samo neki sport, npr biciklizam, košarka, nokač, street workout, trčanje. A ne teretana sa muškim kontracepcijskim pilulama. Hormoni i ne znam kakvi ekstrakti. Strašno. Teretanu možete poćeti prakticirati kada se prestanete razvijat i kad budete dovoljno pametni da znate kako se teretana koristi. Šta znači zagrijavanje, piramida, protejin, čokolada, magnezij, squat, press itd. Inaće će biti ozljeda i ko značega. 

Šta trpati u usta? Vrlo jednostavno.

Ne masno, ne rafinirani umjetni slatikiši, ne bijeli ugikohidrati, ne jest kasno itako dalje, jeli... Od dodataka možete uzimati whey i glukozu.

Postoje još neki ekstrakti koji su "OK", ali njih eventualno možete uzeti nakon jedno 5 godina vježbanja i kad ćete imati 22-23 godine.

Poanta je ova. Ako ništa ne radite na 0 ste.

Ako išta radite (3-4 puta tjedno) već ste tijelo digli na 50% potencijala. Kvalitetna prehrana, kvalitetni trening i pamet u glavi, još 20%.

Što idete dalje prema 100% to je skuplje za održati takav stil života, i potreban je veći trud.

hoću reći, da postignete puno u odnosu na ništa, potrebno je manje truda nego od puno, do "više".

A kad budetena "puno", već će se tad 80% cura vlažiti kad se skinete na plaži.

I to sve bez tih nekih ajme meni dodataka.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice