Već se godinama lomite sa Mamićem i ekipom a šta je sa onima koji nam pljačkaju domovinu i uništavaju generacije mladih ljudi to se vas gospodo ne tiće?? Evo već sutra puštaju Bandića Vidošević uživa u svojim vikendicama i luksuzu Bandićevi jataci su već danima vani i vidi ćuda njih nitko ne ganja po Zagrebu samo vam je Mamić trn u oku pa ovi su pet puta veće lopine i slobodno vam šeču po gradu??
Pogledaj sliku koju sam stavia. Pa svi su oni isti, Bandic=Sanader=Vidosevic=Mamic=...=Kriminalci. Stvar je u tome sta je ono jucer bilo iz frustracije. Mislis da bi Bandit slobodno setao po ZG-u da mu netko priljepi par samarcina na Trgu, problem je u tome sto smo svi letargicni i boli nas briga, al istog trenutka kad se dogodi ono sto se dogodilo jucer odmah svi imaju svoje misljenje, srame se i prozivaju tu ekipu.
Ponavljam, protiv toga sam da se nasiljem rjesavaju problemi, ali izgleda da je u nas doslo do toga da ako nece milom hoce silom. I vjeruj mi Bandic, Sanader i Vidosevic su mali misevi za Mamica. Tip ima svoju drzavu (Maximir) unutar drzave, e to je malo kome uspjelo.
Ako je tim navijacima Mamic trn u oku, sta su onda isli razbijat izloge u centru grada...to da pokazu da mogu vise unistit nego Mamic??