AC Milan izdvojena tema

poruka: 580
|
čitano: 181.362
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: AC Milan

Cassano napokon zaigrao nakon povrede i odmah gol i dvije asistencije. Ovo je napadač a ne ona dvojica mamlaza Robinho i Pato. Nisu zajedno ove sezone zabili deset golova. Sramota!

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
16 godina
AC Milan

Robinho da, ali Pato ne. Njega jako muče ozljede kad je igrao bio je jako dobar, ali ova povreda ga jako mući. Nešto se pričalo da će možda prekinuti igrati nogmet jer stalno dobiva istu ozljedu, mislim na potpuno istim mjestu.

16 godina
AC Milan

Domaći dresovi za novu sezonu.

AC Milan - IL CLUB PIU' TITOLATO AL MONDO
Poruka je uređivana zadnji put pon 30.4.2012 13:00 (emerik).
14 godina
neaktivan
emerik kaže...

Domaći dresovi za novu sezonu.

uzas,cijela iduca sezona je puna uzasnih dresova (barca,real,milan....)

16 godina

Meni se isto ne sviđaju baš,ovogodišnji domaći Milanovi su mi najbolji ikad.

15 godina
neaktivan
AC Milan

Novinari pisu da Real zeli Ibru. Navodno ga je Mourinho pitao da li je spreman da napusti Seriu A i dodje u Real, a ovaj je odgovorio potvrdno.
Ako nam on ode, nema nas nigdje. Po mom misljenju bi trebali prodati Pata i dovesti nekog drugog napadaca, i dati Robinha u zamjenu za Gansa (bilo je nekog govora o tome), a Ibru pod hitno sacuvati. 

16 godina
Mah,to su sami gluposti.Prije ce biti smak svijeta,nego da prodaju Ibru.
14 godina
neaktivan
emerik kaže...
Mah,to su sami gluposti.Prije ce biti smak svijeta,nego da prodaju Ibru.

Ja ne bih tako lako isključio njegov odlazak u Real, iako ne bih volio da ode. On sam je više od pola tima.

Milan treba da se konačno riješi staraca i dovede mlade snage (Ganso, Eriksen, M'Vila itd.). Tek tada možemo s enadati nekom uspjehu.

It's very dangerous, putting them together. I don't think the boy can handle it. I don't trust him.
13 godina
AC Milan

Možda bi to i moglo ako bi bila zamjena sa kakom i Higuainom :). Ali Ibra je skoro pa i simbol Milana, i igra valjda najbolju sezonu ikada.

Tom Hanks u slobodno vrijeme. Drago mi je!
16 godina
AC Milan

Patka želi PSG još od zime, čak su ga htjeli dati za nekih 30m €, ali on nije htio ići.

Da su ga prodali doveli bi Teveza za tu lovu, ali pošto Pato nije otišao nisu dovodili zamjenu za njega.

14 godina
odjavljen
Et_Tu_Brute? kaže...

Možda bi to i moglo ako bi bila zamjena sa kakom i Higuainom :). Ali Ibra je skoro pa i simbol Milana, i igra valjda najbolju sezonu ikada.

Ta zamjena bi već došla u obzir. :)

Nisam mogao vjerovati kad su prodali Kaku Realu. Sad bi ga nazad :)

R.I.P Tupac 1971. - 1996.
16 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Ma šta će Interu Europa Liga to je za male momčadi, bolje da se koncentriraju na pomlađivanje momčadi i prvenstvo.

Nama hitno triba livi bek (Antonini nije klasa za Milan i neznan zašto nisu dali pravi priliku Taiwu već su ga poslali na posudbu), pravi playmaker (Aquilani to nije). Nebi bilo loše i stopera jednog (Nesta i Yepes su starci, Mexes ništa posebno, Bonera je uvik sidija na klupi i ne vidim ga kao stup obrane uz nezamjenjivog Thiaga Silvu). Po meni je prvenstvo izgubljeno prodajom Prila Juveu di je ove sezone najbolji igrač. Istina je da je kod nas prošlu sezonio bio dosta loš (i ozljeđivan) ali kad su ga već prodali tribali su dovest pravog zadnjeg veznog a ne da nam ko ove godine tu igraju igrači tipa Van Bommel, Ambrosini ili Muntari koji ipak nemaju tu mogućnost davanja pametnih lopti već više idu na snagu i rzabijanje. Eda i nek prodaju Robinha, u globalu očajna sezona (mislim da je dao manje golova od Nocerina koji je vjerojatno odigrao sezonu života i nevirujen da će je ponovit)

Nocerino nam je drugi strijelac sa 9 ili 10 golova :D

A Robinho je zabio kao i Boateng 5.

Ibra je daleko ispred svih sa 25 :D

GAZZETTA DELLO SPORT:"Mou sends sms and Ibra responds "I'm staying at Milan"

16 godina
15 godina
neaktivan
AC Milan

hehe

15 godina
AC Milan

eto,ode naslov......

15 godina
neaktivan
AC Milan

Jbg slaba sezona skroz. Bilo je tu mnogo faktora, povrede, sudije, los trener. Svaka cast Ibri koji je sigurno najbolji igrac u Italiji i jedan od najboljih na svijetu. On nas je vukao cijelu sezonu . Cestitke Interu a posebno Maiconu. Nadao sam se da ce nesto biti ove sezone, barem 1 trofej ali nista. Ali vraticemo se mi. FORZA MILAN, Il club piu titolato al mondo.

16 godina
AC Milan

Pričaj ti o sudijama kolko hočeš, ali su vam ponekad i pomogli. Inter je ove sezone možda najviše sudačkih grešaka pretrpio. Pogledaj samo ovu utakmicu protiv Milana. Prvo im ne prizaju čisti gol kad je lopta prešla crtu pošto ju je golman uspio izbaciti) i onda nakon toga sviraju penal koji nije bio jer golman je dirao čistu loptu(pogledaj video), ali su se ipak i unatoč tim greškama izvukli jer se sudac pred kraj popravio i počeo pošten suditi. Al da nije svirao ta dva penala kosu bi si počupao.

Inače podatak pokazuje da je protiv intera svirano najviše penala ove sezone u Europi, točnije 11 komada iako ih je malo više od pola opravdanih.

http://videa.hu/videok/sport/inter-4-2-milan-all-goals-FLnJIa6khzAO7kwT

gol koji nije priznati gol koji nije priznati
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 1:39 (Jack Sparrow).
16 godina
Milanov gol protiv Juvea?Gol protiv Catanije?(lopta prosla crtu).Nepriznati gol iz ofsajda kojeg nije bilo protiv Fiorentine.Fiorentina na San Siru dala gol iz zaledja itd.Nisu ni Milan mazili suci ;)
16 godina
neaktivan
emerik kaže...
Milanov gol protiv Juvea?Gol protiv Catanije?(lopta prosla crtu).Nepriznati gol iz ofsajda kojeg nije bilo protiv Fiorentine.Fiorentina na San Siru dala gol iz zaledja itd.Nisu ni Milan mazili suci ;)

Zato je Milanu suđeno 12, ako ne i vise penala :)

Sta je, tu je. Sa igrom kako igramo u zadnja 3-4 kola nismo zasluzili ni drugo mjesto, a kamo li Scudetto. Sad se treba okrenut kupovinama, uzet jednog world class stopera, lijevog beka(ne bi ni desni lose doso) i dva kvalitetna veznjaka.

15 godina
neaktivan
AC Milan

Jest mozda sinoc sudija bio naklonjen Milanu, ali su svejedno izgubili. Dok s druge strane, Milan je ostecen u nekoliko utakmica i bodovi su mu uzeti. Evo pogledajte ovaj video: 

Ali daleko od toga da treba krivca traziti u sudijama, samo smo sebi krivi.

16 godina
AC Milan

Naravno da netreba kritivi suce jer unatoč njihovim pogreškama slabo su igrali i nisu saslužili naslov. Kao i Inter jeste da su ih zakinuli za nekoliko bodova i da se sad možda nebi trebali boriti za LP, ali su na početku sezone tako loše igrali da nisu ni zaslužili, jednostavno su preloše igrali i unatoč sudačkim greškama.

Isto tako milan je izgubio i loše odigrao sve utakmice protiv velikih momčadi, jedini koga su pobijedili od jačih je Roma.

16 godina
neaktivan
Jack Sparrow kaže...

Naravno da netreba kritivi suce jer unatoč njihovim pogreškama slabo su igrali i nisu saslužili naslov. Kao i Inter jeste da su ih zakinuli za nekoliko bodova i da se sad možda nebi trebali boriti za LP, ali su na početku sezone tako loše igrali da nisu ni zaslužili, jednostavno su preloše igrali i unatoč sudačkim greškama.

Isto tako milan je izgubio i loše odigrao sve utakmice protiv velikih momčadi, jedini koga su pobijedili od jačih je Roma.

i Udinese :D

17 godina
protjeran
Jack Sparrow kaže...

Potpuno se slažem, inače se prvenstva gube na malim utakmicama ali ovo više boli. Sudac nije razlog, Juve je zasluženo prvak, moga bi sad napisat esej o svemu ali mi se neda, Alegrijeva taktika forsiranja Ibre da riješava sve sam nam se obila o glavu s obzirom da svi drugi blago rečeno nisu bili na razini prvaka Italije, tu pogotovo mislin na napadače i tragikomičan vezni red koji se sastoji od čiste snage i ništa tehnike. Ozljede mogu biti nekakvo opravdanje ali opet to ne opravdava očigledne pogreške u sastavu momčadi tokom cijele sezone. Možda najviše žalim za Taiwom koji je u Marseillu igrao vrlo dobro a ovdje nije dobio priliku ispred osrednjih igrača Bonere i Antoninija.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
17 godina
neaktivan
AC Milan

Evo sike dresa za sljed. sezonu, meni je ovo jedan o lijepših dresova Milana u zadnje vrijeme. 

17 godina
protjeran
AC Milan

Čini se da Nesta odlazi u MLS.

život je sladoled, liži ga, pazi da ti ne kapne na gaće, ako kapne, ne brini prat će oni deterdžent koji skida sve maće
16 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...

Nazalost :'(

I utakmice protiv Novare ce zapocet Pippo i Seedorf, kojima ce to bit oprostajna utakmica

16 godina
AC Milan

Inzaghi isto se oprašta kolko sam čitao.

17 godina
protjeran
Diavol kaže...
Prince-Artas kaže...

I utakmice protiv Novare ce zapocet Pippo i Seedorf, kojima ce to bit oprostajna utakmica

Nesta je puno dao za Milan, veliki igrač ali drago mi je da je rekao što je rekao a to je da jednostavo ne može pratiti ritam prvenstvo, kup, liga prvaka. Pippo i Seedorf isto tako, legende kluba. Ako ništa morat će se u kupovinu, samo se nadam ne već isluženih igrača.

14 godina
neaktivan
Prince-Artas kaže...
Diavol kaže...
Prince-Artas kaže...

Nesta je puno dao za Milan, veliki igrač ali drago mi je da je rekao što je rekao a to je da jednostavo ne može pratiti ritam prvenstvo, kup, liga prvaka. Pippo i Seedorf isto tako, legende kluba. Ako ništa morat će se u kupovinu, samo se nadam ne već isluženih igrača.

malo pomladit ekipu,34 pa nadalje,drogba taman moze doci {#}

17 godina
protjeran
AC Milan

Drogba je zadnje što nam sad triba, a s obziron da je Milan ipak financijski uredan klub koji ne duguje pola milijarde eura mislim da će prvo popuniti prazne rupe u obrani i veznom redu a tek onda eventualno napadu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice