[Procjena] Xperia P

poruka: 3
|
čitano: 563
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
[Procjena] Xperia P

Može procjene dotičnog uređaja, nema ogrebotina, nošena maskica cijelo vrijeme, ali ima jednu točkicu (neznam kako se našla na stražnjem dijelu uređaja)

Dakle stanje otprilike 9/10. Ja sam kupio nov mobitel preko oglasnika, i posjedovao sam garanciju. Mobitel je kupljen krajem 9 mjeseca, ali mislim da je moguće ostavariti jamsto putem serijskog broja.

Dakle, zanima me koja bi cijena uređaja bila za prodaju u slučaju da nađem jamstveni list, i u slučaju da ne nađem...

Uređaj je crne boje!!!!

Lijep pozdrav

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina
Re: [Procjena] Xperia P

1600 sa garom, tak se "muvaju" cijene na njuškalu, mjesec dana stari

a bez..... cca 1200 - 1400 ovisi kak je hitno

095/9170-795 / robert.lausin@gmail.com
17 godina
Re: [Procjena] Xperia P
General_Woo kaže...

1600 sa garom, tak se "muvaju" cijene na njuškalu, mjesec dana stari

a bez..... cca 1200 - 1400 ovisi kak je hitno

Pa tak sam nešto i mislio, več sam dobio 4 ponude, od 1200-1400kn. Nisam baš bio siguran da mogu dobiti i 1000kn.

Ok, budem potražio jamstveni list, tak da vjerovatno stavim sljedeći tjedan na prodaju :-)

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice