Molim preporuku AM3/AM3+ mozda da ploca ima pasivne hladnjake na tranzistorima ? ne zanima me nikakav overclock , jedino sto zelim je nadogradnja
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima netko preporuku za post iznad ?
a jel imaš am3/am3+ procesor? ako ne onda ne možeš kupiti jer neće pasati u nove matične
Znam to , hvala na odgovoru no zanima me , treba mi preporuka za kupnju , ici na FM2 , ili na AM3+ . Znaci treba mi preporuka ploce i proca nesto do 1000-1200 kn , da to radi kako spada :D
Hvala na prijedlozima uzebo bi ovu FM2 FM2A75 PRO4 ( koja je razlika te ploce i sa PRO4 - M ) ? i ovaj proc sto ste obojica preporucili to je u rangu phenoma 925 ili tako nesto ?
Nema je, najveća razlika je format mATX-ATX. Ajmo reči da da samo što ima bolji oc potencijal.
edit: mislio sa da pitaš između PRO4 i PRO4-m, sorry na dezinformaciji.
znaci sa M cu ustediti ~ 100 kn , necu pogrijesiti i uzeti cu 750k x4 , hvala puno na pomoci
Nema je, najveća razlika je format mATX-ATX. Ajmo reči da da samo što ima bolji oc potencijal.
edit: mislio sa da pitaš između PRO4 i PRO4-m, sorry na dezinformaciji.
Da na tu razliku sam i mislio pro4 i pro4m

Pitanje u vezi ram memorije . Odlucio sam se za ovu plocu http://www.asrock.com/mb/AMD/FM2A85X%20Extreme4-M/?cat=Memory , no kada googlam memoriju nasao sam jedino patriot 2gb u centro.hr i to provjeriti raspolozivost, dali je stvarno tako "malen" ram support ili ?
To je samo lista testiranih memorija, radit će bilo koja tih specifikacija.
Pozdrav..
Imam namjeru kupiti neki kompjuter u linksu (ili drugoj trgovini sam da je u osijeku trgovina) do 5000 kn
Znači monitor, miš, tipkovnica i zvučnici mi ne trebaju.
Kompjuter je namijenjen za igrice tj. gaming
Unaprijed hvala
Nacin placanja?
Kartice..
al reci mi i za keš koliko bi bilo
FRendu treba par komponenti pa ako nije bed da netko složi nešto u ADM-u.
Dakle proc, matična, rami, kućište i napajanje.
Proc bi barem 6 jezgri, rami 4gb, kućište neko socijalno, mislim da tu ne treba pretjerivat, i napajanje mislim da će 500bit da bude siguran.
Eto hvala.
Cifra, što manjaaa :)
Pozdrav , zanima me jel mogu na ovu maticnu plocu GA-M52L-S3 Dual DDRII ugradit 2x2 GB ram-a od 800MHz-a (ja mislin da nemoze brze na ovu maticnu) trenutno iman 2x1Gb od 800 MHz mislio sam kupit jos 2 keksa ali nevjerujem da ova maticna moze imat sva 4 utora popunjena pa sam u dilemi koju memoriju da izaberem http://www.links.hr/?option=katList&id_kategorija=051207&naziv=ddram-2.
I moze li preporuka monitora za ovu graficku koja stoji pod Moj PC, isplativi neki da bude ulozeno-dobiveno. Trenutno imam 19" al to mi je premalo jer ova grafa moze podnit vecu rezoluciju od 1280x1024 mislim uzet neki da bude rezolucija full HD .
Po cijeni su mi se svidila ova dva pa me zanimaju vasa misljenja 1 , 2
Hvala.
Pa zasto nebi mogla ? Mozes sva 4 utora popunit , u protivnom , zasto bi ih maticna uopce imala , max. 16GB , znaci max. 4GB po utoru! Npr. ja na svojoj Gigabytici imam 6 utora i svi su popunjeni i sve radi OK !
Monitor nek ti neko drugi preporuci , jer ih ne pratim !
Ok onda , jel sad ova 2 prazna utora tribaju bit popunjeni istim ramovima ?
Bitno je da uzmes isti tip memorije , znaci DDR2 i da su barem ista frekvencija , u tvom slucaju 800Mhz ! Nemora biti isti proizvođac !
Pozdrav,
trebao bih na ovu grafulju NVIDIA GTX 680 nadodati proc, MBO, RAM i napajanje...uvijet je da bude intel proc....i nek linkovi budu iz Linksa ako nije problem....ne treba bit high end...bitno da radi jedno s drugim...racunalo ce bit za obradu videa...i to je to...
Hvala unaprijed.
Evo sad išao popunit ostala 2 keksa i pišti matićna kompjuter nece da se upali , maticna ima 4 utora mogu biti popunjena samo 2 i to 1. i 3. isao sam popunit 2. i 4. i ne zeli upalit. Prve 2 su zute boje druge 2 crvene popunjena je jedna od zute i jedna od crvene.
uzeo sam VTX 7870 2gb-a i sad problem, od utora ima DVI-I Dual Link a meni je monitor na VGA, jel to znači da moram kupit adapter sa DVI-I za VGA ili bilo koji DVI ZA VGA? Pliz pomozite..
Pa sta nisi s njom dobio adapter ? Uglavnom , uzmes bilo koji DVI na VGA adapter !
Pa sta nisi s njom dobio adapter ? Uglavnom , uzmes bilo koji DVI na VGA adapter !
valjda ljudi ocekuju ako kupujes 7870ku da imas monitor koji ima DVI hahah
valjda ljudi ocekuju ako kupujes 7870ku da imas monitor koji ima DVI hahah
nabavio sam adapter, ali kolko znam to se prije dobivalo s grafom al sad nemaju para očito, tih par $ al nema veze, problem riješen :)
Pozdrav, planiram složit konfu (za 10k-13k kn), pa me zanima jeli bolje čekati 1.7.? Odnosno hoće li biti jeftinije kad uđemo u EU?
kod nas tesko da ce biti, mozda nesto malo...ali ces zato moci otici u sloveniju,italiju i kupiti tamo komp jeftinije :=)
Namjena tog kompa? i trebas monitor,tipk,zvucnike i to ili samo kutiju?
Trebam neki 200mm ili 2x120mm i jedan 140mm sve za kućište.
Kućište je (ako je bitno) navedeno u "moj pc"
bilo bi poželjno da su ili bez osvjetljenja ili crveni jer mi je ostalo crveno :)
Mogu neki prijedlozi? Hvala