Sklapanje PC konfiguracija zaključana tema

poruka: 38.051
|
čitano: 4.239.143
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Jedna do 3480 KN
Radon435 kaže...

Nema niti jedna za 3.480 KN???

Evo, recimo ovako nešto.

Poruka je uređivana zadnji put ned 2.5.2010 23:40 (zabranjeniples).
16 godina
Sklapanje PC konfiguracija

Opet malo šaram po ADMovim stranicama, te vidim da je došao novi RAM link te me zanima je li razlika ikakva u performansama između dotične i OVEšto sam planirao uzimati... MBO je ASRock 890GX Extreme3 i CPU AMD PII 965BE.

Uglavno, zašto ne bih dao 20kn više ako može bolje. :)

MSN: ivan_babic_95@hotmail.com - E-Mail: ivan.stoposto@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

mislis osim sto je brza?Smijeh

dodaj jos 40-50kn i kupi dominator verziju, ista ko ova od 1020kn samo sto dolazi sa boljim pasivnim hladnjakom...a i yebeno izgleda(ja imam Dominator)Cool

Every time two people have sex, an angel gets a boner
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
RE: Sklapanje PC konfiguracija
AA-d00d kaže...

mislis osim sto je brza?Smijeh

dodaj jos 40-50kn i kupi dominator verziju, ista ko ova od 1020kn samo sto dolazi sa boljim pasivnim hladnjakom...a i yebeno izgleda(ja imam Dominator)Cool

Meni je jedan forumaš kazao da se Dominatorke iako su namjenjene AMDovim procesorima kvare, a jel' to istina dude? :D

Mislim ako ih imaš duže vrijeme reci mi imaš li loših iskustava?

17 godina
neaktivan

Imam ih od 10. ili 11. mjeseca i nikakvi problemi

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 1:53 (AA-d00d).
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
neaktivan

Ala problema, pa barem Corsair ima 60 mjeseci garancije. Uzmi ti lijepo Dominatore i uživaj...

Puno stvari u životu nije sigurno, no tvrda stolica uvijek je sranje.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Evo ja bi vas lijepo zamolio za jednu konfu(bez monitora. tipkovnice i misa) za 4 i pol do 5 tisuca, isključivo za igranje igrica  Smijeh

Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo jedna konfa. 300kn je preko ali puno su bolje performanse, ako ti je skupa uzmi Athlon X4 630:

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Evo ga! :) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 12:57 (4ucker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Hvala puno Osmijeh i to cu moc bez problema vrtit sve nove igrice i koje sad dolaze?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da, sa konfom koju sam ti ja složio vrtit ćeš sve nove igre na high. Možeš još clocknut proc na 3.2Ghz i grafu koliko možeš.

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
4ucker kaže...

maticna i rami ne pasu

16 godina
gpimp kaže...

Hvala puno Osmijeh i to cu moc bez problema vrtit sve nove igrice i koje sad dolaze?

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 12:26 (4ucker).
15 godina

Ako se već ide malo preko 5000knkn. Evo ti onda jedna iz protisa za cca 5254kn. Imaš jedan keks rama, a drugi ubodeš kad skupiš još novaca (oko 400kn). Po meni, radije se izbaci keks rama, pa ubode bolja grafa i bolji procesor. Keks je najlakše ubacit.

-Asrock M3A770DE,AM3

-AMD Phenom II x4 955, BlackEdition

-Sapphire HD5850 1gb

-Kingmax 2gb DDR3 1333mhz

-Samsung 500gb F3

-LG GH22NS dvdrw

-Corsair VX450

-CoolerMaster Elite 332

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 12:39 (zabranjeniples).
Moj PC  
4 0 hvala 0
16 godina
AA-d00d kaže...
4ucker kaže...

maticna i rami ne pasu

Meni se najvise svida od Zabranjeniples konfiguracija.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 12:46 (4ucker).
15 godina
4ucker kaže...
AA-d00d kaže...
4ucker kaže...

maticna i rami ne pasu

Premalo RAM-a. Staviti 4 GB pod obavezno.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
win32 kaže...
4ucker kaže...
AA-d00d kaže...
4ucker kaže...

maticna i rami ne pasu

Heh, ako može neka poveća budget, i stavi 4GB RAMa, te neka izbaci HD5850 i ubaci HD5830.

15 godina
win32 kaže...

Zašto premalo rama? U ovm trenutku, to je sasvim ok. Kasnije nek nabaci još jedan keks (kad skupi novca). Bolje je sad uštedit na ramu, nego na grafi, napajanju ili procesoru. Sigurno da je za današnje potrebe 4gb idealno. Ali kažem, bolje je zasad uštedit na ramu, pa stavit kad se mogne. Nego da se štedi na grafi ili procesoru.

Poruka je uređivana zadnji put pon 3.5.2010 13:00 (zabranjeniples).
16 godina

Evo gpimp mi je rekao da će kupiti od zabranjeniples, ali evo problema, on ima 19" monitor, a ja mislim da je ta grafička (HD5850) overkill za njega... :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Onda 5770 Vapor-X i eto ti još rama.Osmijeh

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
400W dovoljno?
zabranjeniples kaže...
Radon435 kaže...

Nema niti jedna za 3.480 KN???

Evo, recimo ovako nešto.

Zar možda nije premalo 400W? Al ajde hvala ti. Nikada mi neće trebati neki eXtreme PC ili Gaming PC, jer za to postoje konzole (uskoro vlasnik nove XBox 360 konzole).

Novak na Bug Forumu
15 godina
RE: 400W dovoljno?
Radon435 kaže...

Zar možda nije premalo 400W?

Nije premalo. Iskreno, radije bi se rastegao do CX400 (100kn više), ali ispod tog fortrona nikako.

16 godina
Vash kaže...

Onda 5770 Vapor-X i eto ti još rama.Osmijeh

Još RAMa i veći disk, ili.

15 godina
neaktivan
Poruka
zabranjeniples kaže...
Radon435 kaže...

Zar možda nije premalo 400W?

Nije premalo. Iskreno, radije bi se rastegao do CX400 (100kn više), ali ispod tog fortrona nikako.

Možda da staviš 320GB HDD (neću ništa posebnog imati za 500GB) i možda se nađe tih 100 KN.

Novak na Bug Forumu
15 godina
RE: Poruka
Radon435 kaže...

Možda da staviš 320GB HDD (neću ništa posebnog imati za 500GB) i možda se nađe tih 100 KN.

Gledaj, uzimanje diska od 320gb je prava grehota. Razlog je taj, što je razlika u cijeni samo 50ak kn. Iskreno, ne bih to radio. Ali opet, ako baš moraš ić na uštedu, uredu. Bolje disk, nego nešto bitnije. Možeš uštedit i na ramu. Staviš keks od 800mh (ušteda 30kn). Možeš uštedit i na grafi. Staviš Force 3D umjesto VTX (ušteda 30kn). Mada, kažem ti, i fortron je ok za onu konfiguraciju.

16 godina

Ma neka sam ja sebi odlučio što uzimam, sad samo da prođe krizma i onda furaj u kupovinu.

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
Radon435 kaže...

Gledaj, uzimanje diska od 320gb je prava grehota. Razlog je taj, što je razlika u cijeni samo 50ak kn. Iskreno, ne bih to radio. Ali opet, ako baš moraš ić na uštedu, uredu. Bolje disk, nego nešto bitnije. Možeš uštedit i na ramu. Staviš keks od 800mh (ušteda 30kn). Možeš uštedit i na grafi. Staviš Force 3D umjesto VTX (ušteda 30kn). Mada, kažem ti, i fortron je ok za onu konfiguraciju.

Pozdrav,

zabranjeniples. Ja iskreno nikada ne štedim. Evo upravo sam pregledavao što si trebam uzeti i ispalo mi je da mi ostane za PC 3.680 KN (200 KN više). Za svoju spavaću sobu trebam si uzeti XBox 360 koji je 6.110 KN. Sada neznam ništa. Ni šta da uzmen ni šta da ne uzmem. Ako maknem XBox 360 i dodam još 8.000 KN i sve one sitnice TV i sve to na PC. Ispasti će da imam 24.000 KN. E a glupo mi je 24.000 KN na jedan PC pa cu uzeti i jedan za brata da igramo online. Ispadne 12.000KN svakome. Svakome ide 4.320 KN na monitor, miš... 12.000 - 4.320 = 7680 KN. Ajd ako možeš složiti neku za 7.680 KN sa onim AMD Phenom II X6 1090T svaka ti čast. Nije da serem, stvarno ako maknem onaj LCD TV, frižider (ovaj trenuti još uvijek radi), XBox... stvarno mi ispadne 24.000KN. Ajd ako možeš složi 2x 7.680 KN konfu (neka bude sve isto unutra).

Hvala na razumijevanju.

Novak na Bug Forumu
15 godina
Radon435 kaže...

Hvala na razumijevanju.

Iskreno, ja te ne kužim 5% Smijeh. Ajde odluči što želiš i koliko novaca misliš potrošit. A onda čemo probat složit najbolje za te novce.

15 godina
neaktivan
zabranjeniples kaže...
Radon435 kaže...

Hvala na razumijevanju.

Iskreno, ja te ne kužim 5% Smijeh. Ajde odluči što želiš i koliko novaca misliš potrošit. A onda čemo probat složit najbolje za te novce.

Pozdrav,

zabranjeniples. Evo neću si uzeti ovaj X360, LCD TV, frižider, fotelje... Imam 24.000KN. Podijelimo to na 2 dijela za 2 PC-a (jedan meni, jedan bratu). 12.000KN ide svakome i od toga 4.320 KN na monitor, miš, tipkovnicu... Za svako kućište lijepih 7.680KN. Ajd složi jedno od 7.680KN i ja ću to jedno pretvoriti u dva.

Hvala na razumijevanju.

Novak na Bug Forumu
15 godina
neaktivan

Hvala puno na savjetu, mislim da ovu konfu uzimam jer  mi se najvise svida :), pozz

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice