Sklapanje PC konfiguracija zaključana tema

poruka: 38.051
|
čitano: 4.238.524
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Sklapanje PC konfiguracija

890GX Extreme3 nema podršku za SLI, tako da 2xGTX460 zaboravi na toj ploči.

Ako več želiš dvije grafe, a onda opali 2xHD6850 i uživaj. Performanse nisu toliko puno lošije od 2xGTX460.

I moj ti je savjet da napokon uzmeš tu konfu, jer što se duže budeš mislio, to više kompliciraš stvari.

Moj PC  
5 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Sklapanje PC konfiguracija
ja bi ju uzeo vec danas, starci su problem... -.-
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
15 godina
neaktivan
zasto su neki prije rekli da bi odmah uzeli drugu kada kosta 5 kn manje (xD) a slabija je u igrama?
to do list: natjerat tnakira da vrati magare, saznat bufferovo ime, izvalit bolesniju foru od mentalista, dat ivi zuti karton (on je meni 4) skrsit dannya i pirata u bc2,natjerat logica da kupi iphone
15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
zasto su neki prije rekli da bi odmah uzeli drugu kada kosta 5 kn manje (xD) a slabija je u igrama?

ako hoćeš komp za sljedičih 5 godina uzmi:

Intel i5 760 

2x gtx 460 

corsair 650W

2x2gb ddr3

matičnu s p55 chiepsetom i podrškom za SLI (x8,x8)

WD black 1 tb

i naigraj se preko ferja 

AKO SAM TI POMOGAO STISNI HVALA ! ! !
16 godina
neaktivan

Pojam slabija je jako sirok pojam. Ne usporedjujemo sad neke grafe od 500kn pa sad koja ce na med, koja reza ovako, onako vec grafe od 2k kuna, koje ni na jedan nacin nisu slabe. Ja sam uvjek zagovornik jedne grafe i prije cu uzeti jednu HD5870 nego 2x GTX460 jer se i HD5870 moze clockati i sve to dodje na svoje. A jos imas mogucnosti staviti jos jednu HD5870 i samo ti je nebo granica.

Go hard, or go home !
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
mislio sam to, no sto to na maticnoj p55 znaci :)
15 godina
neaktivan

evo tu je ta konfa, sto da promjenim da ustedim sto je vise moguce?

super, ali malo preskupo :( super, ali malo preskupo :(

0 0 hvala 0
15 godina
1337Code_breaker kaže...

Opet si stavio 2xGTX460 na ploču koja nema podršku za SLI {#}.

Imaš P55 Extreme za nešto manje od 100kn skuplje. Ali nečeš imat USB 3.0 i SATA 3 konektore.

Što se tog monitora tiče, tu ne bi ulazio jer nisam baš u tim vodama. LG i AOC su mi čisto ok. Nude pristojne monitore uz 3 godine garancije.

Bar ako je vjerovat svemu pročitanom. Nedavno sam i sam uzeo jednog LG-a za manje od 1300kn (E2250T).

15 godina
neaktivan
dajte mi onda neku maticnu koja podrzava sli, ali da je jeftinija od ove, usb 3.0 i eSATA 6bgps me ne zanima, usb 2.0 mi je super :)
di se tu da ustedit?
15 godina
1337Code_breaker kaže...
dajte mi onda neku maticnu koja podrzava sli, ali da je jeftinija od ove, usb 3.0 i eSATA 6bgps me ne zanima, usb 2.0 mi je super :)
di se tu da ustedit?

Osobno ne bi išao ispod P55 Extreme, a ona je samo nekih 50-60kn skuplja od ove.

Kažem ti za monitor. Pogledaj/prošvrljaj malo kakvi su ti monitori.

Možda možeš ubost neki bolji za 1200kn. Sad zna bit i akcija (blagdani) baš za monitore.

14 godina
neaktivan

vgghgvn

Poruka je uređivana zadnji put uto 28.12.2010 21:13 (hrci456).

0 0 hvala 0
15 godina
hrci456 kaže...

Inače komp je više manje za igranje uglavnom da može ove jače igre podnit

LGA775 procesor ne ide na socket1156.Također je LGA775 neisplativ ako se uzima nova konfiguracija.

Od oka vidim da se ne radi o velikoj količini novaca, tako da tu upada AMD solucija.

Grafička je ok za neke niže rezolucije.

Napajanje nepotrebno jako za ovo što si probao složit.

Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 22:38 (zabranjeniples).
14 godina
neaktivan

ajde složi mi komp koji je dovoljno jak za ove nove igre a da je sve skupa do 3500kn.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
pa evo, ja bi ti uzeo athlon II X3 445 za proc, a sto se grafe tice, GTS serija...
14 godina
neaktivan

ma ja bih uzeo komp do 3500kn a da je dovoljno jak za nove igre i da bude dovoljno jak barem još pola do godine dana.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sa il bez ekrana
14 godina
neaktivan

bez ekrana

0 0 hvala 0
15 godina
1337Code_breaker kaže...

ima puno gresaka kao prvo maticna? kao drugo WD Green za system?

My Life Is A Very Serious Game...
15 godina
neaktivan
wd green je bio najjeftiniji sto sam nasao od 1tb
a o maticnoj nemam poima, reci koju da uzmem
15 godina

Evo dvije konfe jedna je za hrci-a jedna za code_breakera

P.S ako zelis ustedjeti uzmi si prvo jednu gtx460 zato sto je za sada dovoljna kasnije samo ubacis jos jednu kad skupis novaca tako ces imati i za monitor i za komp dovoljno!

HRCI456 HRCI456
1337_Code_Breaker 1337_Code_Breaker
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.12.2010 23:55 (CroVandal).
14 godina
neaktivan
grafička kartica:
Zotac nVidia GeForce GTX 460, 1GB, DDR5

Kućišta
Thermaltake V4, micro/midi, bez napajanja, ATX

Matične ploče
ASRock 770 Extreme3, Socket AM3, DDR3, G-LAN, ATX

Napajanja
Cooler Master napajanje, 500 W
Procesor:
AMD Phenom II X4, 955, 3.2GHz
Radna memorija (RAM)
Kingmax 4GB, DDR3, (2x2GB), 1333MHz
ovo je ono sta sam ja složio samo ako može neka mi netko kaže jeli mi dovoljno napajanje i kakva je matična ploča

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
hrci456 kaže...
grafička kartica:

Kućišta

Matične ploče

Napajanja
Procesor:
Radna memorija (RAM)
ovo je ono sta sam ja složio samo ako može neka mi netko kaže jeli mi dovoljno napajanje i kakva je matična ploča

napajanje uzmi corsair cx 430W i ostalo je sve super

AKO SAM TI POMOGAO STISNI HVALA ! ! !
15 godina

dečki dali zna tko gdje se može nabavit sprej s kojim pređeš recim po tipkovnici i da ona svijetli pod neonkom ?

ispričavam se na offtopic-u.

0 0 hvala 0
15 godina
hrci456 kaže...
grafička kartica:

Kućišta

Matične ploče

Napajanja
Procesor:
Radna memorija (RAM)

Jel ti to neprelazi 3500kn debelo!?
15 godina
neaktivan
Jughead kaže...
1337Code_breaker kaže...

ako hoćeš komp za sljedičih 5 godina uzmi:

Intel i5 760 

2x gtx 460 

corsair 650W

2x2gb ddr3

matičnu s p55 chiepsetom i podrškom za SLI (x8,x8)

WD black 1 tb

i naigraj se preko ferja 

2x2 gb ddr3 za slijedećih 5 godina? {#}

Poruka je uređivana zadnji put pon 13.12.2010 22:42 (Brian).
15 godina
neaktivan
ma ram se lako nadogradi nije to neki veliki trosak...
15 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
ma ram se lako nadogradi nije to neki veliki trosak...

Ovisi o matičnoj ploči, koliko utora ima i koliko dopušta.

17 godina

Nemojte glumit proroke... Najadekvatnije rijesenje je da se sad uzme Kingmax-ov modul od 4gb. Nije nesto za OC, ali ako ga ne zanima ocanje onda je to dobra ideja.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
Poruka je uređivana zadnji put uto 14.12.2010 11:22 (Batista).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kakva je ona MSI-jeva ploca sa am3 utorom koja podrzava SLI, dal je ok ili da ju redije ne uzimam...
16 godina

Evo znam da upadam kao padobranac ali eto. Trebam mišljenje o konfiguraciji. Čovjek me zamolio da mu sastavim računalo za sve, iako najviše filmovi i muzika za 3000kn. Obični korisnik koji bi htio za malo para proći dobro. Htio sam mu da sve bude solidno jer nekvalitetna kućišta i napajanja su po meni uvijek zaheb. Komponente moraju biti u Linksa jer čovjek ne želi slati sve u Zg ako mu se nešto pokvari, tj. ovako mu je zgodnije.

http://www.links.hr/index.php?naziv=Napajanje+430W%2C+CORSAIR+CX+Series+CMPSU-430CXEU%2C+ATX2+v.2.3%2C+120mm+vent.&option=artikl&id_kategorija=052757&id_artikl=052.757.019

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&tab=galerija&id_kategorija=052617&id_artikl=052.617.032

http://www.links.hr/index.php?naziv=Tvrdi+disk+500.0+GB+SAMSUNG+Spinpoint+F3%2C+SATA%2C+16MB+cache%2C+7200+okr.%2Fmin%2C+za+desktop&option=artikl&id_kategorija=051510&id_artikl=051.510.086

http://www.links.hr/index.php?naziv=Memorija+PC-10666%2C+2+GB%2C+MUSHKIN+Essentials%2C+991586%2C+DDR3+1333MHz&option=artikl&id_kategorija=05121011&id_artikl=051.210.071

http://www.links.hr/index.php?naziv=Procesor+AMD+Athlon+II+X3+445+BOX%2C+s.+AM3%2C+3.1GHz%2C+1.5MB+c.&option=artikl&id_kategorija=05060314&id_artikl=050.603.207

http://www.links.hr/index.php?naziv=DVD%B1RW+LG+GH22NS%2C+22x%2C+crna%2C+SATA%2C+Dual+layer%2C+bulk&option=artikl&id_kategorija=0521121&id_artikl=052.112.257

http://www.links.hr/index.php?naziv=Mati%E8na+plo%E8a+ASROCK+M3A+UCC+%2F+AMD+480X%2FSB600%2C+DDR3%2C+zvuk%2C+S-ATA%2C+RAID%2C+G-LAN%2C+CrossFire%2C+PCI-E%2C+ATX%2C+AM3&option=artikl&id_kategorija=05030314&id_artikl=050.303.508

http://www.links.hr/index.php?naziv=Grafi%E8ka+kartica+PCI-E+VTX3D+ATI+RADEON+HD+5670+v2%2C+512MB+DDR5%2C+HDMI%2C+DVI%2C+D-SUB&option=artikl&id_kategorija=05180606&id_artikl=051.806.638

Ako vam treba pozivnica za Lockerz javite mi se na pm, ili na e-mail
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice