@Lucidius
Hvala na komentaru kolega. Možda sam trebao napomenuti da igram na 1080p, s tim da ću se do kraja godine ako bog da bacit u nabavu 144Hz monitora s obzirom da preferiram veći fps od rezolucije.
Da li je 1080-ka overkill za tu namjenu? Jer nisam ju dugo planirao držati, mislim karticu mijenjati svaku generaciju pa sam radi lakše eventualne daljnje prodaje mislio uzeti Gaming Z.
Da li si slagao u Computer Universeu konfu koji si napisao, i da li možda znaš cca kolika je obično razlika u cijeni u tom rangu između kupovine sa CU i kod nas (iskreno radije bih uzeo kod nas ali koliko sam primjetio razlike u cijeni su poprilične!!)
Hvala još jednom
EDIT: Vidim da je Gaming X 1080 5 eura skuplja, je li ona bolji izbor od Armor?
Za 144Hz ne postoji prejaka graficka, a uostalom bolje da ulozis u jacu graficku nego da radis gluposti kako si prvotno slozio. Ta gaming z je krvavo bacanje para, da ne pricam kolko ces popusiti kod preprodaje, a sada u startu uzmes za 100 eura vise gtx 1080 koja pomete pod sa njom.
Sve je slozene u Computer universe jer si tako i napomenuo, kaj se tice gaming x modela, mozes ga uzeti ako je mala razlika u cijeni iako neke bitne razlike nema.
Kaj se tice kupnje kod nas ili vani, uzmi si izvana, prođes sa osjetno boljom konfom nego da uzimas kod nas.
EDIT:
Sad bas gledam, MSI amrmor je bila 619 eura dok sam slagao, sada je vise nema u ponudi jer je valjda rasprodana, u tom slucaju uzmi Gainward GeForce GTX1080 Phoenix GS 8.0 GB Enthusiast graphics card