Fino rasprodaj taj šrotex i uzmeš si sve novo kak Bog zapovijeda, 200kn je preko 3k al je sve kvalitetno i po meni se isplati.
Koliko mogu dobiti za sve to?
Fino rasprodaj taj šrotex i uzmeš si sve novo kak Bog zapovijeda, 200kn je preko 3k al je sve kvalitetno i po meni se isplati.
Koliko mogu dobiti za sve to?
Bome neznam koliko možeš dobiti a i iskreno slabo se vidi screenshot moram po povećalo.
Sad se vidi jasno samo kaj ti ja ne pratim kak se kreću cijene rabljene robe tako da sačekaj do sutra da se javi netko tko to prati pa češ dobiti pravu informaciju.
Hvala puno svakako na trudu i pomoći, cijenim to.
Pozdrav, tražim računalo pretežno za gaming,filmove itd. na rezoluciji od 1920x1080, pa me zanimalo kolika je razlika za gaming itd. između ove konfe, koje je neko napisao u prethodnom postu:
AMD Athlon II X4 740 3.2 GHz sFM2
Asrock FM2A88M Extreme4+, sFM2, sFM2+
Sapphire HD7770 GHz edition 1GB
i ovog već složenog računala:
znači kolika je razlika u performansama za gaming(igralo bi AC 4, Batman Arkham Origins, Fifa, mozda jos BF 4 ili novi COD: Ghosts), na kojim bi postavkama jedna,a na kojim druga konfa vrtila,kolko fps-a,itd.
Pitam jer možda neću biti u mogućnosti slagati,već ću morati uzeti unaprijed složen PC,hvala,pozz.
Razlika je velika, od bolje opremljene ploce, jace graficke, kvalitetnije i jace napajanje, bolje kuciste i upitan je model hdd-a bez obzira sto je 1TB (moguce da je Green koji bas i nije za sistem).
Sve u svemu ne gledaj gotove konfiguracije, kad svaki drugi web shop nudi besplatno slaganje uz kupljenu konfiguraciju slaganu po komponentama.
Izjasni se za max budjet pa cemo ti preporuciti sve kak spada.
Hvala, to me zanimalo :)
Budjet bi bio 3000,a ako je velika razlika u performansama za 100,200,300kn, nekak cu skrpat tolko love,uglavnom, bilo bi dobro kad bi bio neki komp,koji bi se kasnije mogo prosirit s dodatnim ramom,grafickom itd.,uglavnom da ne Ispadne da graficka kosta 70% cijele konfe i onda sam poslije u banani i opet moram skupljat za cijelu novu konfu
Bilo bi dobro kad bi se mogao protegnuti do ovoga:
3450 kn - Futura it (besplatno slaganje i dostava)
Znaci sve u lijepom balansu i dodatno poboljsano. Jaci cpu s otkljucanim mnoziteljem za laksi oc + hladnjak za bolje temperature i nizu razinu buke te mogucnost oc-anja, malo jeftnija i dobro opremljena FM2+ ploca s podrskom za novije Kaveri procesore, pojacana graficka koja je u odnosu na HD 7770 cca 15% jaca, te stavljeno kvalitetnije i estetski ljepse kuciste.
Puno hvala :)
Samo jos jedna stvar, ukoliko cu ipak morat uzeti pc DO 3000kn(ipak je razlika u 500kn), mozes li mi napisat koje bi komponente i s cim trebao zamjeniti, jos jednom hvala!
Opcija do 3K bi izgledala slicno kao i onaj c/p samo ti je to bez optike, a ovdje ce bit ukljucena pa jos promisli dal ti treba ili ne jer je ona lako nadogradiva, relativno nepotrebna u startu i kosta polovno cca 50 kn.
3150 kn -II-
Gornja opcija ti pada na 3300 ako iskljucis optiku pa ti ipak preporucio da se protegnes na tu varijantu.
Razmislit cu jos, ali hvala na opcijama,sigurno cu uzet jednu od tvojih preporucenih konfi, pozz:)
Pozzz, što kažete na ovu konfiguraciju? i dali bi trebalo šta mijenjati,a da opet nebude trošak kompa povečan za više od 100-200kn? ili složiti totalno novi komp u ovoj vrijednosti(3000-3300kn)?
Zasto bas sve iz Msana - pitam jer je njihova ponuda zeznuta i drugdje se moze puno bolje proci za isti novac. Konfiguracije ti je ok sastavljena jedino bi bilo pozeljno staviti jacu HD 7770 i neki aftermarket hladnjak tipa LC CC 95 - SPIRE KEPLER REV 2.0 jer je stock nedovoljan u slucaju X4 750K.
Ma imam neke svoje razloge,ugl. mora bit iz tog dućana.. znači grafu promjenit i hladnjak.
Vidio sam da ima vise hd 7770 grafickih,pa sam malo zbunjen, posto nisam bas neki expert u tom..
http://www.msan.hr/katalog/Catalog.aspx#c%28114%29;prom%282%29;st%287770%29;p%281%29;f10%281%29 ,evo tu su sve HD 7770 graficke u tom shopu, mozes li mi preporucit koju od ovih bi trebao uzeti?
i neznam zasto mi ne zeli pronaci hladnjak koji si naveo,u shopu,sry ako gnjavim,al jel bi mi mogao linkat neki prikladni zamjenski hladnjak ako već nema tog u ponudi? Hvala!!
btw. Igralo bi se na full hdu 1920x1080, jel bi onda mozda bilo bolje da uzmem grafu s 2gb,a ne s 1gb?
Pozdrav,
trebao bih za sestru računalo bez periferije do cca 2800,00kn u ADM. (volio bih ne preči taj limit)
Ugl., za jednostavnije uredske poslove, ali i malo igranja (Simsi i slično).
Početkom godine ste mi sastavili računalo za curu za uredske poslove za cca 1900,00kn, pa pretpostavljam da će konfiguracija biti slična + neintegrirana grafika?
http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija-do-3000-kn/170219.aspx?page=26&jumpto=3463706&sort=asc&view=flat
Hvala
Ma imam neke svoje razloge,ugl. mora bit iz tog dućana.. znači grafu promjenit i hladnjak.
Vidio sam da ima vise hd 7770 grafickih,pa sam malo zbunjen, posto nisam bas neki expert u tom..
http://www.msan.hr/katalog/Catalog.aspx#c%28114%29;prom%282%29;st%287770%29;p%281%29;f10%281%29 ,evo tu su sve HD 7770 graficke u tom shopu, mozes li mi preporucit koju od ovih bi trebao uzeti?
i neznam zasto mi ne zeli pronaci hladnjak koji si naveo,u shopu,sry ako gnjavim,al jel bi mi mogao linkat neki prikladni zamjenski hladnjak ako već nema tog u ponudi? Hvala!!
btw. Igralo bi se na full hdu 1920x1080, jel bi onda mozda bilo bolje da uzmem grafu s 2gb,a ne s 1gb?
ubaci hladnjak
http://www.msan.hr/katalog/CatalogDetails.aspx?prodId=176999
i grafičku bilo koju 7770 asus po mogucnosti ili neku gtx650ti
Jesi li siguran da ovaj hladnjak može u moju(buduću) konfu? jer vidim kod socketa za hladnjak samo AM3,AM2+,itd. i FM1 socket, a kod matične samo FM2 i FM2+?
Ne nisam sigiran...bubam bezveze jer nemam pojma
pozdrav, jel bi mi mogo neko slozit neku konfiguraciju do 3.000kn da ce vrtit AC, COD, BF i slicne serijale na solidnim postavkama jos jedno 3-4god?
HDD netreba biti nista posebno, 500GB cist dosta
Nista iznad 4 jezgre mi netreba, po mogucnosti amd
Za grafu samo zelim napomenuti da nije potrebno da vrti na ultra high, ako za ove novce moze, super :)
Treba mi 8GB ram-a
maticna na koju ce se sve to moc spojit i hladnjak koji ce to drzat :)
Hvala svima unaprijed, ako nista barem na trudu :D
pozdrav, jel bi mi mogo neko slozit neku konfiguraciju do 3.000kn da ce vrtit AC, COD, BF i slicne serijale na solidnim postavkama jos jedno 3-4god?
Za grafu samo zelim napomenuti da nije potrebno da vrti na ultra high, ako za ove novce moze, super :)
Treba mi 8GB ram-a
1 x Procesor AMD Trinity Athlon II X4 750K 3.40GHz 4cores
1 x Asrock FM2A75M-DGS - AMD A75 Hudson D2, M-ATX, Solid Capacitor
1 x DDR3 4GB (1x4GB) Kingston, 1600MHz, CL9, Hyper X, KHX1600C9D3B1/
1 x TOSHIBA 500GB, 7200rpm, SATA 6 Gb/s, 32MB, DT01ACA050
1 x DVD upisivač Samsung SH-224DB SATA Bulk Black, SATA
1 x Spire Kepler Rev.2 ,hladnjak, 1156/775/FM1, 96.5×51×125 mm ,92mm
1 x Zalman ZM-T4 micro tower case. 189(W) x 427,5(H) x 364(D)mm. MB
1 x Sapphire HD 7750, 1GB GDDR5 128bit, 28nm, DVI + HDMI + DP
1 x Napajanje Corsair VS Series, 450 Watt, ATX, ATX12V v2.31
3.009,46Kn @ www.adm.hr
Pozdrav,
trebao bih za sestru računalo bez periferije do cca 2800,00kn u ADM. (volio bih ne preči taj limit)
Ugl., za jednostavnije uredske poslove, ali i malo igranja (Simsi i slično).
Početkom godine ste mi sastavili računalo za curu za uredske poslove za cca 1900,00kn, pa pretpostavljam da će konfiguracija biti slična + neintegrirana grafika?
http://www.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/sklapanje-pc-konfiguracija-do-3000-kn/170219.aspx?page=26&jumpto=3463706&sort=asc&view=flat
Hvala
Evo 3 opcije. Iz svake mozes izbacit optiku sto snizava cijenu 100-140 Kn.
Treba mi 8GB ram-a
Pogledaj pod moj pc.protegni se za 350 kuna i imaš pilu koja vrti BF4 na medium setingsu bez problema(igram pa znam)
Treba mi 8GB ram-a
1 x Procesor AMD Trinity Athlon II X4 750K 3.40GHz 4cores
1 x Asrock FM2A75M-DGS - AMD A75 Hudson D2, M-ATX, Solid Capacitor
1 x DDR3 4GB (1x4GB) Kingston, 1600MHz, CL9, Hyper X, KHX1600C9D3B1/
1 x TOSHIBA 500GB, 7200rpm, SATA 6 Gb/s, 32MB, DT01ACA050
1 x DVD upisivač Samsung SH-224DB SATA Bulk Black, SATA
1 x Spire Kepler Rev.2 ,hladnjak, 1156/775/FM1, 96.5×51×125 mm ,92mm
1 x Zalman ZM-T4 micro tower case. 189(W) x 427,5(H) x 364(D)mm. MB
1 x Sapphire HD 7750, 1GB GDDR5 128bit, 28nm, DVI + HDMI + DP
1 x Napajanje Corsair VS Series, 450 Watt, ATX, ATX12V v2.31
3.009,46Kn @ www.adm.hr
Hvala care, jel mi mozes jos samo nac neki ram al da je 8GB, sveukupno ce prec 3.000kn al nema veze ajd.
Po mogucnosti da je jeftin a dobar hahah :)
8 GB RAM je 500+ Kn. Nije se uklapalo u budžet.
S 4 GB možeš sve igrati, a lako dodaš još 4 GB kada skupiš novca.
Aha, a nista hvala svejedno :)
Imam i u ovom neke 4gb, al slabije nesta, probat cu to onda ubacit ak ce ic.. Inace sam mislio 8 zato jer ghosts-i traze a bas i nisam raspolozen za zezanje sa ramfix-evima i slicno hahah
E i imam samo jos jedno pitanje, vidim da je u adm-u ova grafa ista grafa, HD sapphire 7750 od 2GB samo 6kn skuplja od 1GB, jel se isplati onda rade uzet tu od 2GB, nije mi 6kn neka razlika, hvala opet :)
EDIT: Nista ipak, sad vidim da je ova od 1GB GDDR5 a ova od 2GB DDR3 :)
Da, ta je s 2GB DDR3, a to znači da je slabija jer je GDDR5 znatno brži.
Treba mi 8GB ram-a
Evo za malo više love jača grafa
Futura-It.hr 3051,48 kn Besplatno sastave i dostave doma
Jača grafička, bolja matična, procesor koji ne može gurati grafičku, glasan hladnjak i lošije napajanje.
To je ono što ja tu vidim. Disbalans.
Jača grafička, bolja matična, procesor koji ne može gurati grafičku, glasan hladnjak i lošije napajanje.
To je ono što ja tu vidim. Disbalans.
vidiš zato što ne znaš ;=) al nisam imao potrebe to pisati kada vec svi ovako i onako to znaju
u BN to much...