Problemi kod slaganja računala

poruka: 5
|
čitano: 2.351
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Dakle pri spajanju napajanja na ostale komponente, primjetio sam da XFX 450W nudi samo jedan 6-pinski ( + mali od 2 ) kabel za napajanje grafičke ( na kojem pise PCI-E), a na njoj se nalazi 2x6...

Da li je dovoljno spojiti samo taj jedan ili mozda postoji jos jedan koji se sakrio kao zmija noge jer ga ne mogu naći...

LoL NordicEU : Heineken01

0 0 hvala 0
14 godina
Re: Problemi kod slaganja računala
KKristijan kaže...

Dakle pri spajanju napajanja na ostale komponente, primjetio sam da XFX 450W nudi samo jedan 6-pinski ( + mali od 2 ) kabel za napajanje grafičke ( na kojem pise PCI-E), a na njoj se nalazi 2x6...

Da li je dovoljno spojiti samo taj jedan ili mozda postoji jos jedan koji se sakrio kao zmija noge jer ga ne mogu naći...

Pa trebao si dobiti onaj nastavak od graficke? 
Ako ga nemaš odi kupiti u chipoteku ili neki informaticki ducan 

( Imao sam isti problem,nisam dobio s grafickom taj nastavak a napajanje je imalo samo jedan 6-pinski kabel. ) 

Peace!
Poruka je uređivana zadnji put čet 29.11.2012 12:59 (XVII Mini).
17 godina
KKristijan kaže...

Treba ti molex na 6-pin ili 2 molex na 1 6-pin - to si trebao dobiti uz grafičku, ako nisi odi do informatičke trgovine i kupi, dođe 10-20 Kn.

Naravno da nije dovoljno spojiti samo jedan, neće to raditi.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
14 godina

0 0 hvala 0
17 godina

1. Link ti ne radi.

2. Ako je 2x 4pin molex na 1x 6pin pci-e ili ako je 1x 4pin molex na 1x pci-e ne treba ti više od jedan komad.

1 PCI-E 6-pinski power imaš od napajanja i jedan spajaš preko adaptera.

Twitter @191x7 za pomoc oko racunala i preporuke hardvera...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice