Može li mi netko objasniti razliku?

poruka: 15
|
čitano: 2.801
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo, dakle ja si želim kupiti novo računalo.... mislim ići do max 3500 kn.... u uži izbor mi je pala ova konfa iz ADM-a: link.

Malo sam gledao ostale konfiguracije i ova joj je dosta slična (procesor, Ram i tvrdi disk gotovo identični)... Može li mi tko reći dali je neka pretjerana razlika među njima osim u cjeni? I još nešto, dali ću moći igrati novije igre tipa cod6 na jeftinijoj konfiguraciji (NETREBA NA NAJVIŠIM DETALJIMA, naglasak je na igrati), ako ima, poželjna su iskustva sa ATI 4670....

Life taker and heart breaker

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Može li mi netko objasniti razliku?
The Geek kaže...

Evo, dakle ja si želim kupiti novo računalo.... mislim ići do max 3500 kn.... u uži izbor mi je pala ova konfa iz ADM-a: link.

Malo sam gledao ostale konfiguracije i ova joj je dosta slična (procesor, Ram i tvrdi disk gotovo identični)... Može li mi tko reći dali je neka pretjerana razlika među njima osim u cjeni? I još nešto, dali ću moći igrati novije igre tipa cod6 na jeftinijoj konfiguraciji (NETREBA NA NAJVIŠIM DETALJIMA, naglasak je na igrati), ako ima, poželjna su iskustva sa ATI 4670....

Sta se tice COD-a 6,moci ces ga igrati 100%.

17 godina
neaktivan

Moci ces jer razlika u cijeni nije samo u grafickoj vec u skupljem kucistu i napajanju kao i nesto malo jace (zanmearivo) procesoru.

16 godina
neaktivan

Zna li netko razliku između te dvije grafe.... čini mi  se da nije skoro 1000 kn.Bogataš.... A koju bi mi vi konfu preporučili?? Tj. koja se više iplati?

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.2.2010 18:51 (The Geek).
15 godina
protjeran
The Geek kaže...

Zna li netko razliku između te dvije grafe.... čini mi  se da nije skoro 1000 kn.Bogataš.... A koju bi mi vi konfu preporučili?? Tj. koja se više iplati?

Razlika izmedu te dvije komfe je kuciste,grafa,napajanje i mala razlika u procesorima...Bolje neka ti neko slozi neku konfu nego da kupujes tu slozenu...

16 godina
neaktivan

Uzmi 240 i OCaj ga jeftiniji je 30kn,uzmi jeftinije kučište,GPU 4670 je isto ok,mislim da je A770DE MBO malo bolja.I vidi koliko si uštedio...

1% sam normalan,75% neuracunljiv,23%zaboravan ali sam 100% otkvacen
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RoTT kaže...
The Geek kaže...

Razlika izmedu te dvije komfe je kuciste,grafa,napajanje i mala razlika u procesorima...Bolje neka ti neko slozi neku konfu nego da kupujes tu slozenu...

A možeš li mi ti složiti neku konfu u ADMu do 3300 kn (znači negdje kao ova skuplja konfa)

15 godina
protjeran
The Geek kaže...
RoTT kaže...
The Geek kaže...

A možeš li mi ti složiti neku konfu u ADMu do 3300 kn (znači negdje kao ova skuplja konfa)

Ja ti mogu slozit ali ima tu strucnjaka za slaganje konfiguracija (Batista) pa cekaj da on vidi temu...

15 godina
protjeran

HD 4850 ždereee HD 4670

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jedina mana kaj ima 2GB RAM-a. DDR3 je tek u zaletu tako da ga kasnije lako nadogradis.

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Nemoj uzimati gotove konfe, radije se posavjetuj tu na forumu, bolje ćeš proći siguran sam u to..

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo i mog prijedloga, slično kao gore, samo četverojezgreni procesor... kad skupiš još 400tinjak kn, onda još jedan keks od 2GB rama unutra i to je to :D

16 godina
neaktivan
Luuka kaže...

Evo i mog prijedloga, slično kao gore, samo četverojezgreni procesor... kad skupiš još 400tinjak kn, onda još jedan keks od 2GB rama unutra i to je to :D

bolje je staviti athlona x4 620, razlika je svega 100 mhz, a uštedi se 130-ak kn koje se ulože u neku drugu komponentu...

16 godina
neaktivan

I stavio bih da ga ima u admu :D Jučer kad sam slagao ga nije bilo :D

16 godina
neaktivan
Luuka kaže...

I stavio bih da ga ima u admu :D Jučer kad sam slagao ga nije bilo :D

aha, nisam znao...onda mu je bolje pričekati pa uzeti ga..

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice