Za 15-20k kn mozes kupit neke od najjacih Macova, zasto bacat pare na neki slozenac od PC-a?
Najbolje da budeš totalni oblak pa platiš 30% više PC hardver na kojem piše "Apple". Na tvom mjestu ja bih radije kupio te komponente na nabava.net i za ostatak love otišao u Amsterdam na 14 dana.
Najbolje da budeš totalni oblak pa platiš 30% više PC hardver na kojem piše "Apple". Na tvom mjestu ja bih radije kupio te komponente na nabava.net i za ostatak love otišao u Amsterdam na 14 dana.
hehe probaj se jos malo raspitat o macu... Cuj kad davas tolike pare vrijedi se raspitat...
ali ne vjerujem da ce te bilo tko odgovorit...
Imas forum na jabucnjak.hr...
bilo bi dobro da uzmes Maca jer ostalih brand racunala u ponudi hrvatskih prodavaonica naprosto nema. a brandovi su najbolji jer su im komponente medjusobno testirane i rade najbolje...
A, Alienware jer ga mogu uvest?
je platis i vise od 30 % vise ali te komponente su testirane u njihovim laboratorijima i radjene su iskljucivo za americko i trzisete zapadnje europe. A ovdje dobivas komponente zadnje klase koje je napravio neki kineski seljo koji niti ne zna upalit komp!!!
mozes, al platit ces bruku para za carinu
je platis i vise od 30 % vise ali te komponente su testirane u njihovim laboratorijima i radjene su iskljucivo za americko i trzisete zapadnje europe. A ovdje dobivas komponente zadnje klase koje je napravio neki kineski seljo koji niti ne zna upalit komp!!!
Otprilike?!
cuj sad na tebi je odluka... ti davas pare... ja znam da se ne bi previse promisljo u kupovini...
Da stedim na kompu ne bi stavio ovu cijenu..
Hlađenje? vodeno ?
ali ipak, za 20000 mozes auto kupit
Da stedim na kompu ne bi stavio ovu cijenu..
Hlađenje? vodeno ?
na poledjini mog ipoda pise Designed by Apple in California, Assambled in China
Ljudi, ja zelim super komp za igranje..zelim da mi taj novi komp pokrene nove igrice koje ce izać tokom sljedećih 3-4 godine..a cijena je do 20 000 kuna..
Ne zelim Mac..ili tako nešto slično.. Alienware je u redu..no mogu li ga uvest (po dkojim uvjetima? cijena? slično)..
Imam konfiuraciju..pitanje jer dobra..sto da napravim na kraju?!
Vodeno ti je malo više frke nego zračno.
Kvalitetno zračno hlađenje je čist dovoljno i skoro jednako tolko tiho kao vodeno.
Kao gore navedeno.
Kupi dijelove,dogovori s nekim ko će ti to fino složit i mašina leti
na poledjini mog ipoda pise Designed by Apple in California, Assambled in China
Čuj iskreno da ti kazem nemoj trosit tolke novce na komp...to se neisplati. Radije si kupi neku normalnu konfiguraciju do 8000 kn jer ipak nakraju tesko da ces ako kupis najskuplje to i iskoristit...ionako slijedece god opet ce doc puno bolje stvari na trziste tako da taj komp od 20000 kn bit ce tada star.
Trebam ga ponajvise za igranje, ali naravno i za svakodnevan rad (word, net i takve stvari).
Ljudi, ja zelim super komp za igranje..zelim da mi taj novi komp pokrene nove igrice koje ce izać tokom sljedećih 3-4 godine..a cijena je do 20 000 kuna..
Ne zelim Mac..ili tako nešto slično.. Alienware je u redu..no mogu li ga uvest (po dkojim uvjetima? cijena? slično)..