Konfiguracija za 15 000 - 20 000 kuna

poruka: 123
|
čitano: 20.723
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Za 15-20k kn mozes kupit neke od najjacih Macova, zasto bacat pare na neki slozenac od PC-a?

What fruit is named after a computer? Apple.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Najbolje da budeš totalni oblak pa platiš 30% više PC hardver na kojem piše "Apple". Na tvom mjestu ja bih radije kupio te komponente na nabava.net i za ostatak love otišao u Amsterdam na 14 dana.

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2008 19:35 (naxeem).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Konfiguracija za 15 000 - 20 000 kuna
autorov komentar
naxeem kaže...

Najbolje da budeš totalni oblak pa platiš 30% više PC hardver na kojem piše "Apple". Na tvom mjestu ja bih radije kupio te komponente na nabava.net i za ostatak love otišao u Amsterdam na 14 dana.

ma mislim da cu tako i napravit..sam nisam siguran..za matičnu..jer moze neka druga ?!
17 godina
neaktivan

hehe probaj se jos malo raspitat o macu... Cuj kad davas tolike pare vrijedi se raspitat...

ali ne vjerujem da ce te bilo tko odgovorit...

Imas forum na jabucnjak.hr...

17 godina
neaktivan

bilo bi dobro da uzmes Maca jer ostalih brand racunala u ponudi hrvatskih prodavaonica naprosto nema. a brandovi su najbolji jer su im komponente medjusobno testirane i rade najbolje...

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

A, Alienware jer ga mogu uvest?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

je platis i vise od 30 % vise ali te komponente su testirane u njihovim laboratorijima i radjene su iskljucivo za americko i trzisete zapadnje europe. A ovdje dobivas komponente zadnje klase koje je napravio neki kineski seljo koji niti ne zna upalit komp!!!

17 godina
neaktivan

mozes, al platit ces bruku para za carinu

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mac kaže...

je platis i vise od 30 % vise ali te komponente su testirane u njihovim laboratorijima i radjene su iskljucivo za americko i trzisete zapadnje europe. A ovdje dobivas komponente zadnje klase koje je napravio neki kineski seljo koji niti ne zna upalit komp!!!

to stoji!

17 godina
neaktivan
Sonny kaže...
naxeem kaže...

ma mislim da cu tako i napravit..sam nisam siguran..za matičnu..jer moze neka druga ?!
 Matična može druga, naravno, ali najbolje je uzeti Intel chipset ako ideš na Intel procesor. Možeš čekati X48, pa Nehalem, pa možeš čekati vječno.
Ali ako trebaš brzo računalo, nema smisla ime platiti više nego što trebaš.

Skupo kučište, skupa ploča, skupa memorija i skupa grafička garantiraju ti apsolutno stabilnu mašinu. Ne zaboravi i vrlo skupo napajanje gdje nije poanta u snazi već kvaliteti.

Danas je MAC PC upakiran u lijepi omot s jabukom na bočnoj stranici. Ti možeš na svom PC-u nacrtat i sise Pamele Anderson ako želiš.
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Otprilike?!

17 godina
neaktivan
Sonny kaže...

Naravno da možeš.
17 godina
neaktivan

cuj sad na tebi je odluka... ti davas pare... ja znam da se ne bi previse promisljo u kupovini...

17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
Sonny kaže...

Naravno da možeš.
 Ne više od MAC-a za u alienware slučaju bolje komponente.

Slaganje računala apsolutno nema veze s tim tko ih slaže, nego što dobiješ. Plati nekome 500 kuna da provede jedno popodne i fino ti složi PC koji kupiš u odvojenim komponentama. Ne štedi na kvaliteti kabela i hlađenja i sve će biti u redu.
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Da stedim na kompu ne bi stavio ovu cijenu..

Hlađenje? vodeno ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 12.2.2008 19:44 (Sonny).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
naxeem kaže...
Sonny kaže...

Naravno da možeš.

Slaganje računala apsolutno nema veze s tim tko ih slaže, nego što dobiješ. Plati nekome 500 kuna da provede jedno popodne i fino ti složi PC koji kupiš u odvojenim komponentama. Ne štedi na kvaliteti kabela i hlađenja i sve će biti u redu.
 cuj Alienware je nabrijani PC za igranje i dobar je za 3D animaciju... super je stvar... Ali opet je steta da takav stroj radi na smecu poput Windowsa... Sta ce ti tako dobar hardware kad jednostavno nema OS koji ga moze iskoristiti?!
17 godina
neaktivan
mac kaže...

Ne slažem se.
Danas 99% komponenti proizvode kineski seljaci koji ne znaju upalit komp!!! Ali sasvim je nebitno tko kuca po računalu robota koji tebi slaže komp. Ne mora znat upalit komp !!!

Ako ti misliš da se apple komponente proizvode u New Yorku, jako si naivan.:)
17 godina
neaktivan

ali ipak, za 20000 mozes auto kupitSmijeh

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...

Da stedim na kompu ne bi stavio ovu cijenu..

Hlađenje? vodeno ?

Ne treba ti vodeno. Dapače, samo višak zajebancije.
Uzmi npr. Scythe Shogun ili nešto slično.
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
mac kaže...

Ne slažem se.
Danas 99% komponenti proizvode kineski seljaci koji ne znaju upalit komp!!! Ali sasvim je nebitno tko kuca po računalu robota koji tebi slaže komp. Ne mora znat upalit komp !!!

Ako ti misliš da se apple komponente proizvode u New Yorku, jako si naivan.:)
 ne ja znam da ih ne proizvodi u americi isto kosto se ni mercedes ne proizvodi u njemackoj... Ali opet to nema veze... dobivaju kvalitetnije komponente... ne placa se samo dizajn... A uostalom najdi jedan holywoodski studio ili bilo koju filmsku kucu koja koristi PC?
17 godina
neaktivan

na poledjini mog ipoda pise Designed by Apple in California, Assambled in ChinaBogataš

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
autorov komentar

Ljudi, ja zelim super komp za igranje..zelim da mi taj novi komp pokrene nove igrice koje ce izać tokom sljedećih 3-4 godine..a cijena je do 20 000 kuna..

Ne zelim Mac..ili tako nešto slično.. Alienware je u redu..no mogu li ga uvest (po dkojim uvjetima? cijena? slično)..

Imam konfiuraciju..pitanje jer dobra..sto da napravim na kraju?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Vodeno ti je malo više frke nego zračno.

Kvalitetno zračno hlađenje je čist dovoljno i skoro jednako tolko tiho kao vodeno.

Kao gore navedeno.

Kupi dijelove,dogovori s nekim ko će ti to fino složit i mašina leti

C2D@3360mhz,GA-P35-DS4,2GB DDR2 Kingmax@960mhz
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
mac kaže...
naxeem kaže...
naxeem kaže...
Sonny kaže...

Naravno da možeš.

cuj Alienware je nabrijani PC za igranje i dobar je za 3D animaciju... super je stvar... Ali opet je steta da takav stroj radi na smecu poput Windowsa... Sta ce ti tako dobar hardware kad jednostavno nema OS koji ga moze iskoristiti?!
 Natječeš se za Guinessa u kategoriji "Lapsus mentis"?
17 godina
neaktivan
Pudge kaže...

na poledjini mog ipoda pise Designed by Apple in California, Assambled in ChinaBogataš

Ma da???!!! U Chini? To je Chino, USA ili baš ona Kina?
17 godina
protjeran

Čuj iskreno da ti kazem nemoj trosit tolke novce na komp...to se neisplati. Radije si kupi neku normalnu konfiguraciju do 8000 kn jer ipak nakraju tesko da ces ako kupis najskuplje to i iskoristit...ionako slijedece god opet ce doc puno bolje stvari na trziste tako da taj komp od 20000 kn bit ce tada star.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...

Trebam ga ponajvise za igranje, ali naravno i za svakodnevan rad (word, net i takve stvari).

mozda bi ti se u tom slucaju isplatio Play Station 3... igrice za njega su mrak a uz to dobijes i blu ray...
a za net, word i ostale gluposti  kupi PC od 5000 kn koji ce za to radit savrseno dobro
17 godina
neaktivan
Sonny kaže...

Ljudi, ja zelim super komp za igranje..zelim da mi taj novi komp pokrene nove igrice koje ce izać tokom sljedećih 3-4 godine..a cijena je do 20 000 kuna..

Ne zelim Mac..ili tako nešto slično.. Alienware je u redu..no mogu li ga uvest (po dkojim uvjetima? cijena? slično)..

Na MAC-u se možeš igrati samo svojim penisom jednom rukom ispod stola. :)

Alienware možeš uvesti, ali ne samo to, sam ga složi online i automatski možeš složiti ponudu. Na cijenu koju oni traže dodaj 30% carine.
17 godina
neaktivan
autorov komentar
naxeem kaže...
Sonny kaže...

Na MAC-u se možeš igrati samo svojim penisom jednom rukom ispod stola. :)

Alienware možeš uvesti, ali ne samo to, sam ga složi online i automatski možeš složiti ponudu. Na cijenu koju oni traže dodaj 30% carine.
 A da zapišem komponente koji oni koriste i da po njima složim komp svoj ?! :s
17 godina
neaktivan
naxeem kaže...
mac kaže...
naxeem kaže...
naxeem kaže...
Sonny kaže...

Naravno da možeš.

Natječeš se za Guinessa u kategoriji "Lapsus mentis"?
cuj ako nisi radio na macu jednostavno ne lupetaj gluposti... probaj na njemu radit pa onda se javi... do onda suti!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice