Konfa za sve (netrazim nego nudim opciju) zaključana tema

poruka: 35
|
čitano: 5.241
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Konfa za sve (netrazim nego nudim opciju)

Eventualno stavit matičnu sa 790chipsetom, još 2gb rama ionako je ultra jeftin, napajanje od 500W ne bi bilo na odmet gledajuči kod kupovine malo i unaprijed!!

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Konfa za sve (netrazim nego nudim opciju)
Wiz3m4n kaže...

Eventualno stavit matičnu sa 790chipsetom, još 2gb rama ionako je ultra jeftin, napajanje od 500W ne bi bilo na odmet gledajuči kod kupovine malo i unaprijed!!

za svaku komponentu se moze za malo vise kupit bolje, i onda se opet za malo vise moze kupit bolje, i tako beskrajno.

ja sam gledao da konfa bude stvarno ok i da ne prelazi 3.000kn.

EDIT uskoro izlazi ATI HD 4770 i onda cu tu stavit.
Ima se Moze se, Zivim zivot preokrenut za 360 i smijem se! Sretan sam!
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2009 9:25 (Escudo).
17 godina

Slažem se sa tobom, ali duplo više memorije, 100W više za sigurniju budučnost  i bolji čipset na matičnoj košataju samo oko 400-500kn više što nije puno!

-Never argue with an idiot, he'll drag you down to his level and beat you with experience -
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2009 13:48 (Wiz3m4n).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

Sine moj instaliraj Cryostasis pa ga zavrti na high na toj konfiguraciji

Graficka je prilicno slaba procesor isto tako a rama tu ima premalo

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Konfa za sve (netrazim nego nudim opciju)
Wiz3m4n kaže...

Što se tiče procesora e5200 je mnogo bolji od amd 5600+ i na stock, ne samo za OC....pogotovo ako se uzmu u obzir i OC mogučnosti ne treba tražiti dalje....št0 se tiče memorije 2x1gb za XP ili 2x2Gb za vistu je optimum....otvara se dual chanel a i pokriva sve potrebe za istom....4x512 je glupost, isto tako 1x2gb (osim u slučaju mATX ploča samo sa 2 utora....onda je 1x2Gb iopravdano ako se uzme u obzir skora nadogradnja rama na 4gb)!!

edit: više popunjenih utora za ram smanjuje performanse i pridonosi manjoj mogučnosti za OClock!!!!!!!!!!!!

Jasno zato i moj q6600 ide na 4.1 stabilno na 3.85ghz za 24/7 a imam 4 x 1 gb rama  Mršti se
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2009 13:58 (toxic).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice