Gaming konfiguracija do 4000 kn

poruka: 22
|
čitano: 3.702
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Pozdrav

Molim nekog da mi slozi konfu do 4000kn bez monitora

Iz Opatije sam pa mogu u Rijeci kupit ili mozda u Admu u zg

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Gaming konfiguracija do 4000 kn
xbadboyx00 kaže...

Pozdrav

Molim nekog da mi slozi konfu do 4000kn bez monitora

Iz Opatije sam pa mogu u Rijeci kupit ili mozda u Admu u zg

Hvala

Koristi tražilicu

16 godina
neaktivan

ADM:

http://www.speedtest.net/result/785760360.png
15 godina
FiCo_Ri kaže...

ADM:

Ja bi izbacio jedan keks rama (i stavio ga naknadno), te umjesto tog kučišta bi išao na 332 (napravio bi neku malu uštedicu, a opet imao odlično kučište). I za tu bi razliku ubacio HD5770. Izašlo bi nekih 3870kn. Ostane 170kn, tako da uz malu štednjicu se da dogurat i do još jednog keksa (fali nekih 270kn).

15 godina
neaktivan

zanima me dal bi moguce bilo stavit neki procesor s 4 jezgre pa ako treba i nadoplatit malo,ako se isplati naravno

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 14:14 (xbadboyx00).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
1 x Asrock M3A770DE, AM3 - AMD 770 + AMD SB710, ATX, FSB2600, Dual C
1 x Procesor AMD Athlon II X4 630, socket AM3, BOX , 2Mb cache, 95W
1 x DDR3 2048MB ( 2GB ) Kingston, 1333MHz, CL9, KVR1333D3N9/2G
1 x Force 3D HD5770 1GB GDDR5 128bit, Dual DVI + HDMI, PCI Express 2
1 x HDD SAMSUNG 500GB 7200rpm 16MB cache Serial ATA II-300, F3
1 x Napajanje CORSAIR 400W, CX Series CMPSU-400CXEU, 12cm vent.
1 x CoolerMaster Elite 332, black - silver, (W)191 x (H)421 x (L)484
1 x DVD upisivač LG GH22NS, DVD±RW, 22x DVD±R ,8x DL , 40x CD-R
3.940,00Kn

kasnije dodaš još 2GB RAM-a pa imaš quad i 5770
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Ej pozz i ja sam iz Opatije...:) ustvari Lovran. Ja inače uzimam u Links Rijeka tako da mogu doći osobno po kompjuter, da, ne volim da mi ga pošta transportira...xD

AMD procesor

AsRock matična

WD Caviar Blue hard disk

Vertex3D grafička kartica

Corsair DDR3 memorije

Chieftec 450W napajanje

DVD uređaj

Ovako dođe 4085 kuna, ali stavio sam malo noviju grafiku tako da odluči sam. I nemaš tu kućišta, ali se to da sastavit lako za još 100-200 kuna osim ako baš nisi neki veliki entuzijast za izgledom kompjutera;)

sticky boredom with a book:S
15 godina
neaktivan

hmm lovran...lijepo :D

ma izgled mi uopce nije bitan bitno da radi..hehe..

jel u toj konfi 2×2GB rama?

inace mi se jako svidja konfa :D

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Uu ima nas..Belji se Autor iz Opatije, Stoncin3 iz Lovrana, ja s Bivia (Blizu Kantride).. BTW, slazem se sa zabranjeniples.. Oprostite na OTu..

http://www.speedtest.net/result/785760360.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Heh, da Lovran... Uzmeš si više RAM-a, a jeftinije napajanje. Ovo koje sam stavio je Chieftec, brand, marka koja dobro kotira, košta 350 kuna, a imaš druga napajanja koja su manje pouzdana za 200-250 kuna sa čime dodaš još jednu pločicu memorija DDR3. UzmešLC Power od 420W i zamijeniš ostatak novca za još jedan RAM keks od 2GB? U stvari ja ti preporučam da ovako ostane dok baš ne zatreba tih 2GB memorije jer je danas i dosta još uvijek toliko čak i za sve zahtjevnije igre. Možda ne budeš mogao neki Metro 2033 vrtiti na ultra high specs i 1920x1200 monitoru 24 incha, ali inače ne treba jer znam i sam

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 14:41 (stoncin3).
15 godina
neaktivan

znamo di je Bivio :P

znas mozda jednog Luku? isto s Bivia?

sto se tice kompa to bi onda kupovao za nekih tjedan ili 2 al dobro da unaprijed znam

znaci dosta zasad 2 gige rama? jer ja bi stavio windows 7 ako je to uopce pametno

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Win7 obvezno ako možeš. Najbolji OS!!!Cool Dosta ti je Windows 7 Home premium. Ako možeš onda si ubodi jednog licenciranog Win7 Ultimate da imaš svega i svačega. I što treba i netreba.

15 godina
neaktivan

ma to ja nabavim lako,nije to problem :D

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Za 4500 kuna ti sigurno složim još jednu sa quad core procesorom. Ako hoćeš? Isto iz Linksa Rijeka! Ček malo da uredim post...Neodlučan

Phenom II Quad Core

Vertex 3D HD5770 1GB

Asrock matična ploča

Hard Western Digital caviar blue

Napajanje chieftec 450W

DVD uređaj

Memorije DDR3 Corsair 1333 2GB

Ovdje imaš sve što si tražio. Dođe 4400 kuna i još si staviš imaju lijepa kućišta za 200-tinjak kuna koja su ti pogodna, samo si izaberi ili reci da ti oni pomognu i preporuče pa onda izabereš ono koje najljepše od svih.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 15:08 (stoncin3).
15 godina
neaktivan

moze moze :D

0 0 hvala 0
17 godina

Evo nešto na brzinu iz protisa. Vidim da se ovaj athlon x4 620 slabije clocka pa možda je bolje da uzmeš procesor koji je stoncin preporučio evo imaš na zadnjom slici ponudu sa ovim procesorom

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 15:59 (Patrick_cro).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

Lijepo, lijepo... Imam jači proc, ali si ti stavio bolji HDD i odlični case za 400 KN manje...Neodlučan @autor teme ako uzimaš HD5770 nemoj brinut za gaming, dobra je kartica. Možeš ju jako lako OC iz CCC-a u 3 minuta i imaš karticu snage GTX260 216 koja je još lani drmala gamerski svijet i grijala njihova kućišta sa igrama kao Crysis warhead i COD MF2 i tipa.

15 godina
neaktivan

Pozz svima, oprostite na smetnji ali vidim da se ova tema radi o "spajanjima" konfiguracije, ali ja necu sad o tome.Nego ja sam "imao" kompjuter kojeg je grom sprzio (jos neznam koje je djelove sprzio) dat cu ga na popravak za kojih 15-20 dana.Ja nemam pojma koju graficku ima ni procesor znaci neznam nista o njemu Izlanuo se.A htijeo bi provjerit sta je u njemu kakva je graficka i procesor.Al je problem sta nemogu ni uc u njega zato jer je nesto crklo, jer postoji koja druga mogucnost da provjerimr.da ga kako otvorim? ili nesto drugo.Nemam nikakve papire o njemu odma da znate.I da ja sam iz Rijeke Smijeh.Kad budete imali vremena odgovorite, hvala!!

EDIT: mijenjat cu graficku i proc, pa ako mi ko moze slozit do 1000-2000 tisuce kuna.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 15:34 (WaRn!nG).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Rastaviš ga, na grafičkoj bi ti trebao pisati proizvođač (vrlo često na hladnjaku, model bi ti trebao pisati na naljepnici na poleđini kartice), a za procesor da vidiš koji je model morat ćeš skinuti njegov hladnjak. Nemožes ga fulati, nalazi se gore na matičnoj i povećih je dimenzija

EDIT: a ako ti je grom spržio napajanje i matičnu (a napajanje je 100% sam siguran). Recimo i da je ostala matična čitava, opet trebaš znati koji je socket da bi mogao znati koji procesor staviti. Nadam se da sam pomogao

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 15:39 (mata_87).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran

OT kako to ti misliš "ne mogu ni uc u njega zato jer je nesto crklo"? Ne može se otvoriti kućište ili što već? Možeš provjeriti sa Everest Ultimate Ed. programom koji skineš s interneta.

15 godina
neaktivan
mata_87 kaže...

Rastaviš ga, na grafičkoj bi ti trebao pisati proizvođač (vrlo često na hladnjaku, model bi ti trebao pisati na naljepnici na poleđini kartice), a za procesor da vidiš koji je model morat ćeš skinuti njegov hladnjak. Nemožes ga fulati, nalazi se gore na matičnoj i povećih je dimenzija

EDIT: a ako ti je grom spržio napajanje i matičnu (a napajanje je 100% sam siguran). Recimo i da je ostala matična čitava, opet trebaš znati koji je socket da bi mogao znati koji procesor staviti. Nadam se da sam pomogao

LoL bolje da ja to pustim, da jos nesto rastavim pa zeznem kao da mu nije dovoljno stete nanešeno Nevinašce.Hvala ti puno si pomogao Smijeh

OT kako to ti misliš "ne mogu ni uc u njega zato jer je nesto crklo"? Ne može se otvoriti kućište ili što već? Možeš provjeriti sa Everest Ultimate Ed. programom koji skineš s interneta.

Mislim pod to nemoze se upalit lol Izlanuo se..Kako cu provjerit preko tog programa?.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 15:42 (WaRn!nG).
15 godina
neaktivan
WaRn!nG kaže...
mata_87 kaže...

LoL bolje da ja to pustim, da jos nesto rastavim pa zeznem kao da mu nije dovoljno stete nanešeno Nevinašce.Hvala ti puno si pomogao Smijeh

Mislim pod to nemoze se upalit lol Izlanuo se..Kako cu provjerit preko tog programa?.

E krivo si me skuzi, ja sam sad trenutno na laptopu taj kompjuter kojeg je stresao grom njega nemogu ni upalit mislim nemogu nis s njim dok se ne popravi.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice